Banner for Van Mossel Kia - Amersfoort

Van Mossel Kia - AmersfoortReviews

Maanlander 12, 3824MP Amersfoort, Nederland, NL

Aan het eind van de vrijdagmiddag voorafgaande aan mijn vakantie reed ik een van mijn voorbanden dusdanig lek, dat het niet verantwoord was om met deze band de vakantiereis te beginnen. Na het w... Toon meer

1. #1 van de 2 beste bedrijven in Kia-dealer
  6. #5 van de 20 beste bedrijven in Verkoper van tweedehands auto's

Over Van Mossel Kia - Amersfoort

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Kia:
Van Mossel is officieel Kia-dealer en heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Maanlander 12, 3824MP, Amersfoort, Nederland, Nederland

• 033 480 1212
Promotion box for Van Mossel Kia - Amersfoort

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

437 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer attent en goed geregeld

Zeer attent en goed geregeld

1 juli 2026

Beste Bert,
hartelijk dank voor je mooie review, hier worden we heel blij van. Fijn dat we je volledig naar wens hebben geholpen en namens het hele team wens ik je heel veel rijplezier toe in jouw Kia Stonic.

Ervaringen

Wacht er altijd op, auto deze keer snel klaar, rekening aan de balie ook snel geregeld, is sinds ik deze xceed heb wel anders geweest (uren wachten). Alleen waarom moet bij een phev die 95% electrisch rijdt jaarlijks olie ververst worden en bij een grote beurt zoals nu ook nog eens alle filters vernieuwd worden. Dan geldt het milieu opeens niet meer. Ik weet het antwoord al, dat is voor de garantie.

26 juni 2026

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat alles naar wens verlopen is. Het is zeker verstandig de eisen vanuit de fabrieksgarantie te volgen. Namens het hele team van Van Mossel Kia Amersfoort wens ik nog veel rijplezier toe in uw Kia XCeed.
Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Amersfoort

Prima service en vriendelijke mensen

Prima service en vriendelijke mensen. Wordt altijd correct geholpen.

25 juni 2026

Goedemiddag mijnheer Frigerio,
Hartelijk dank voor deze mooie review, daar zijn we heel blij mee. Fijn dat u onze service op prijs stelt.
Namens het hele team wens ik u nog heel veel rijplezier toe in uw Kia Niro.
Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Amersfoort

Aan het eind van de vrijdagmiddag…

Na het weekeinde is er ruimte geregeld in de werkplaats, zodat ik met een nieuwe set voorbanden veilig op vakantie kon.

KIA Van Mossel Amersfoort, bedankt voor het creatief meedenken en de uitstekende service!

Jac. van Hoeijen

25 juni 2026

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor deze mooie review en wat fijn om te lezen dat wij u veilig op weg naar vakantie hebben kunnen helpen.
Namens het hele team wens ik u nog vele fijne kilometers toe.

Van Mossel Amersfoort van omruilgarantie gebruik gemaakt

Ik kom bij van Mossel in Amersfoort al wat langer, toen met mijn Kia Picanto gt-line, samen met mijn dochter die daar een nieuwe Stonic gt-line had gekocht, op zoek met testrit naar een Kia Stoni automaat voor mij, wilde graag een hoge instap, wat jonger, en meer luxe.
De auto werd vrij snel geleverd er waren wat puntjes maar kon opgelost worden, geen punt
Toch miste ik iets wat volledig aan mij kant lag, en na een week terug gegaan om gebruikt te maken van mijn omruilgarantie die daarbij zit.
Na vele vragen waarom(logisch)en mijn uitleg hebben ze zonder problemen alles stark geregeld en stond mijn bijna nieuwe Kia Stonic GT-LINE te glimmen in de showroom onder weer een laken, nu handgeschakeld maar dat was mijn probleem niet.
Echt fantastisch opgelost, ik was denk ik best wel lastig, maar ze bleven beleefd en hebben het echt fantastisch opgelost voor mij.
Bedankt Mannen

17 juni 2026

Goedemorgen mijnheer de Jager,
Wat fijn om deze mooie review te mogen ontvangen, hartelijk dank daarvoor.
Namens ons hele team wens ik u heel veel rijplezier toe in de Kia Stonic. En uiteraard ook voor uw dochter.
Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Amersfoort

Ik stond met een lekke band een klein…

Ik stond met een lekke band een klein eindje van de garage; ANWB kon niets doen omdat ze de band niet hadden. Ondanks een warme, drukke vrijdagmiddag was geen moeite teveel, brachten ze de auto naar de garage en wisselden de band zodat ik s avonds gewoon naar huis kon rijden! Vriendelijk personeel, top service!
Nogmaals hartelijk dank! Erna

19 juni 2026

Hallo Erna,
Hartelijk dank voor jouw mooie review. Hier zijn we heel blij mee. Het is al vervelend genoeg zo'n lekke band, dus fijn dat we je snel weer op weg hebben kunnen helpen.
Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Amersfoort

Slordige gang van zaken bij aflevering…

Slordige gang van zaken bij aflevering en ook bij het afsluiten van een verzekering

19 juni 2026

Goedemorgen mijnheer Kingmans,
Dat is zeker niet wat wij bij een aflevering nastreven. Hiervoor mijn welgemeende excuses. Hartelijk dank voor het fijne gesprek van vanmiddag. Ik ben blij dat alles uiteindelijk opgelost is en namens het hele team wens ik nog vele fijne kilometers toe in uw Kia EV3

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst, goede voorzieningen, gewerkte tijd.

20 mei 2026

Goedemiddag Lidy,
Dank je wel voor deze mooie review. We zijn hier heel blij mee. Namens ons hele team wens ik je nog veel rijplezier in de Kia Picanto en we zien je graag voor de volgende onderhoudsbeurt weer verschijnen.
Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Amersfoort

Na 13 jaar onze 1e Kia Picanto…

Na 13 jaar onze 1e Kia Picanto ingeruild voor de nieuwste Picanto GT line.
Super stoere en leuke auto.
Enorm goed geholpen door Thijs en Raymond.
Op naar veel veilige en mooie kilometers.

11 juni 2026

Goedemorgen mevrouw Buitenhuis,
Wat een leuke review, daar zijn we heel blij mee. Zeker ook namens Thijs en Raymond hartelijk dank. Ik ga ervan uit dat deze Picanto u net zo goed gaat bevallen als de vorige. Namens ons hele team wens ik u heel veel rijplezier toe in de Picanto.
Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Amersfoort

Na te van de bedrijfsleider probleem opgelost, pluim voor hem.

Persoon aan de balie was die dag niet erg vriendelijk, kort af, kan geen lachje vanaf. Ik kom vaker bij Kia en tref dan altijd de,elfde man. Altijd onvriendelijk. Dat was vroeger wel anders, daar ik al van het begin hier kom. Heel jammer. Heb de bedrijfsleider aan de tel gehad
Was een goed gesprek, alles opgelost.

19 mei 2026

Beste Liesbeth,
Wat schrik ik hier van! Ik ben blij je net telefonisch gesproken te hebben en dat de kou uit de lucht is. Zoals gezegd bespreek ik deze review zeker intern en ga ik er 100% vanuit dat je je volgende bezoek weer als vertrouwd en prettig zal ervaren.
Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Amersfoort

Ik heb een heel goede service ervaren

Ik heb een heel goede service ervaren.
In alle opzichten.

6 juni 2026

Goedemorgen Gerard,
Hartelijk dank voor jouw review en fijn om te lezen dat je onze service in alle opzichten als goed hebt ervaren. We gaan uiteraard voor de maximale 5 sterren dus mocht je nog tips hebben hoor ik ze graag van je.
Vestigingsdirecteur Van Mossel Amersfoort

Ik word er altijd vriendelijk te woord…

Ik word er altijd vriendelijk te woord gestaan en de service is uitstekend.

3 juni 2026

Beste heer/mevrouw Ten Hag - Mulder,

Heel fijn om te lezen, welkom bij ons in Amersfoort!!

Hartelijke groet,
vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Amersfoort

Zeer vriendelijk en behulpzame…

Zeer vriendelijk en behulpzame werknemers. Er moest een probleem met de verzekering worden opgelost.

31 mei 2026

Antwoord van Van Mossel Kia - Amersfoort

We zijn blij te horen dat onze medewerkers vriendelijk en behulpzaam waren bij het oplossen van het verzekeringsprobleem. Bedankt voor de mooie recensie, welkom in Amersfoort!

Hartelijke groet,
Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Apeldoorn

Erg goede ervaring

Ik heb een erg goede ervaring met dit bedrijf.
Ik ben erg tevreden over de communicatie en over hoe de medewerkers van dit bedrijf hebben meegedacht met mij als klant. Ik ben ze erg dankbaar dat ze mijn auto fantastisch gerepareerd hebben en dat ze dit op een veel kortere termijn hebben kunnen doen dan dat er eerst gepland was. Nogmaals erg bedankt voor het meedenken.

16 mei 2026

Antwoord van Van Mossel Kia - Amersfoort

En dat doen we in Amersfoort met alle passie! Ontzettend bedankt voor deze beoordeling.

Namens Jeroen Thiel en zijn team, dank en welkom.

Roy Hanekamp - Koens
Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Apeldoorn

Fijne medewerkers en erg vriendelijk en…

Fijne medewerkers en erg vriendelijk en behulpzaam.

21 mei 2026

Hallo Pasquale,
Dank voor je mooie review, dit stellen we zeer op prijs. Namens het hele team wensen we je nog veel rijplezier in de Ford en zien we je graag voor de volgende onderhoudsbeurt weer verschijnen.

service en personeel

service en personeel, betrouwbaar

15 mei 2026

Goedemorgen mevrouw Misuraca,
Hartelijk dank voor deze mooie review. Namens Kaleb en ons hele team wens ik u heel veel rijplezier in uw mooie Hyundai. Zeker de kleur is schitterend.

Eenvoudige afspraak

Eenvoudige afspraak
Snelle controle
Soepele en mooie extra voorziening (schone auto)

8 mei 2026

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw mooie review, dit stellen wij zeer op prijs. Fijn om te lezen dat alles naar uw volledige wens gegaan is.
We wensen u nog vele fijne kilometers toe in uw Kia Niro en hopen u bij de volgende onderhoudsbeurt weer te mogen verwelkomen.

Toppers

Duidelijk en vriendelijk personeel met kennis van zaken.
Mijn 5decKIA

17 mei 2026

Goedemorgen Paul,
Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor. Zeker als het komt van een trouwe Kia rijder zoals u zijn we hier heel blij mee.
Namens het hele team wens ik u nog heel veel rijplezier toe in uw mooie Kia Niro.

Tevreden over onderhoud

Onderhoud volgens afspraak en kosten gedaan.

16 mei 2026

Goedemorgen Rob,
Hartelijk dank voor uw review, fijn dat alles volgens afspraak gegaan is. Mocht u nog tips voor ons hebben zodat we ook de 5e ster kunnen verdienen hoor ik ze graag van u. Namens ons hele team wens ik nog veel fijne kilometers toe in uw Kia Niro.
Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Amersfoort

Helaas een paar vervelende pro blemen…

Helaas een paar vervelende pro blemen gehad met m'n Kia Niro.
Gelukkig prima binnen de garantie opgelost door Van Mossel Kia in Amersfoort. Laatste ervaring was onderhoudsbeurt met APK, geen problemen, de rekening viel mee en de auto stond keurig gewassen weer klaar. Aardige mensen daar bij Van Mossel Kia in Amersfoort!

1 april 2026

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw mooie review, daar zijn we blij mee. Fijn om te horen dat alles naar wens opgelost is. Namens het hele team wens ik u nog heel veel probleemloze kilometers toe in uw Kia Niro.