ik was eerst ergens anders bij mijn auto wezen kijken maar daar werd het niet zo proffesioneel opgepakt. Wij zijn toen bij van mossel langs geweest om verschillende auto´s te bekijken en hier waren... Toon meer

Een Dacia Duster, duo fuel, vorig jaar gekocht bij mega occasion centrum Waalwijk. Na een paar maanden sloeg hij vanzelf van het gas naar benzine, kreeg hem niet meer op gas terug. Auto 4 weken kwij... Toon meer
Goed en netjes geholpen door een zeer ervaren medewerker. Echter auto zou een week duren omdat deze bij de poetser was. Daar heb ik zeer mijn twijfels over omdat er op diverse plaatsen stof lag en wa... Toon meer
Super vriendelijke werknemers. We werden met een glimlach ontvangen door alle medewerkers. Pepe heeft ons super goed geholpen en is echt een top medewerker! Uiteindelijk na veel informatie te hebben g... Toon meer
Info over Van Mossel Mega Occasion Centrum - Budget Cars Waalwijk
Op zoek naar een exclusieve jong gebruikte occasion in het topsegment? Dan moet je bij onze vestiging in Amsterdam zijn.
Op zoek naar een 4x4, terreinwagen of SUV? Van Mossel Outdoor Occasions in Oisterwijk heeft de beste auto's staan.
Heb je niet zo'n groot budget beschikbaar maar wil je wel graag een kwaliteitsoccasion? Dan kun je terecht bij het Van Mossel Mega Occasion Centrum Budget Cars in Waalwijk.
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Havenweg 21, 5145NJ, Waalwijk, Nederland, Nederland
- 0416 688 199

Vind jouw ideale occasion
Goed geholpen door verkoopmedewerker…
Goed geholpen door verkoopmedewerker Pepe, vriendelijk, sevice gericht en open in de mogelijkheden.

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Budget Cars Waalwijk
Ik had een afspraak gemaakt om een auto…
Ik had een afspraak gemaakt om een auto te komen kijken. Van tevoren al een prijs afgesproken omdat ik toch een eind moest rijden en niet voor niets naar Van Mossel zou gaan. Ik had de verkoper gezegd dat als de auto in orde was ik ‘m ook meteen wilde kopen. Ik zou de volgende dag om 15.00 bij Van Mossel zijn. Na een half uur rijden gaat de telefoon. Een verkoper zegt: ik wil u even vertellen dat de auto waar u voor komt zojuist is verkocht! Ik zeg dat ik een afspraak gemaakt had voor die auto. Zegt de verkoper aan de telefoon: U had een afspraak met mijn collega, niet met mij!
Wat een afknapper. Zo ga je toch niet met klanten om. Dit zou een autobedrijf moeten zijn waarop je kunt vertrouwen. Nee dus. Met Autobedrijf Van Mossel in Waalwijk kun je dus echt geen afspraken maken. Deze ene ster is al eigenlijk teveel!

Fijne Citroën c3
Na een bezichtiging en proefrit in de Citroën c3 de auto na een week opgehaald.
We zijn zeer vriendelijk behandeld door lex.
Hij gaf een goede uitleg en heeft vriendelijk en deskundig alles doorgesproken.
We rijden er nu een week in en de auto bevalt zeer goed en we hopen er nog veel fijne kilometers mee te maken.
Dank voor alles en we gaan zeker terugkomen al is dat pas over een paar jaar
Problemen netjes opgelost
Op 15 mei 2024 bij het Mega Occasioncenter in Waalwijk een audi a4 tdi gekocht, met garantie.
De auto heeft meerdere problemen gehad met multi en distributie riemen en spanrollen dit jaar, maar die zijn uiteindelijk keurig opgelost door Van Mossel Audi in Weert.
Erg tevreden met mijn auto en Peter…
Erg tevreden met mijn auto en Peter heeft goed geholpen, Dankjewel en zeker tot de volgende keer.
Top bedrijf
Een gastvrije ontvangst bij Mega Occassion Centrum Budgetcars in Waalwijk.
Ik heb een geslaagde dag gehad mede door verkoper Ilyas E.
Hij was zeer vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, adviseur, klantgericht en heeft een uitstraling waardoor ik als potentieel klant zich thuis voelde.
Ik had eerder een telefonisch gesprek gehad om mijn auto in te ruilen voor een ander. het gesprek verliep soepel en werd een bod gedaan. Het bod was acceptabel, zodoende heb ik nu een andere auto gekocht, mede door goede communicatie met Ilyas. Een prettige ervaring.
Een dankwoord aan Van Mossel en in het bijzonder Ilyas voor een goede begeleiding en snelle afwikkeling.

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Budget Cars Waalwijk
Ik heb onlangs bij van Mossel een zeer…
Ik heb onlangs bij van Mossel een zeer fijne Renault Clio Estate gekocht waar niets op aan te merken is.
Echter hun afdeling administratie is een drama. Muggenzifterij om een luttel bedrag van €52,50 die ik nog van hen moest ontvangen. Die afspraak is gemaakt op de dag waarop ik mijn Renault bij hen ophaalde.
Nadat ik 2x een factuur heb gestuurd wilden ze zelfs een kopie van mijn bankpas. Alsof je niet vertrouwt wordt terwijl ik als koper netjes op tijd aan mijn verplichtingen heb voldaan. Inmiddels zijn we 2 mnd. verder en heb ik het geld nog steeds niet ontvangen.
Klant is koning bij hen maar dat geldt niet voor een administratieve afdeling. Bizar😡
Waardeloze zaak!
In januari 2024 een auto gekocht. Met de bezichtigingen van de auto is het niet opgevallen dat de bovenste laklaag op de neus wat was beschadigd. De auto stond al dan niet bewust dicht op de wit reflecterende muur geparkeerd. Bij ophalen, viel dit pas op. Verkopende partij hield stug vast en wilde met moeite meedenken. Ook waren andere beschadigingen niet weggewerkt. Was de gps niet geïnstalleerd. En kraakte de deur nog steeds..
Dat kraken zou met de tijd verholpen worden, de beschadigingen aan de zijkant werden bijgestipt en met de gps moesten we zelf online (heeeel eenvoudig) wat downloaden en installeren. Het kraken werd niet minder en de gps installeren bleek onmogelijk!
Begin maart zou de hoedenplank nageleverd worden. Echter nooit meer iets vernomen.…
Verkoper bleek met de noorderzon te zijn vertrokken en zijn zaakjes niet goed over te hebben gedragen. (Hoe dan?!) Alle eerder gemaakte afspraken (deur, gps en beschadigingen) waren niet eens bekend!!
Na zelf actie te hebben ondernomen, meerdere malen van het kastje naar de muur gestuurd…. Inmiddels al 10 uur bezig geweest om de gps in te regelen en geen steek verder!
Er kraakt nog steeds iets in de deur en de gps werkt nog steeds niet. In april hierover contact gehad. Er zouden onderdelen ontbreken….. als ik telkens weken niets hoor. Check ik zelf weer even de status. Die blijkt dan om telkens weer een andere lullig reden (of smoes?) niet te zijn veranderd.
Tot op de dag van vandaag (lees eind Oktober) is er niets aan de situatie veranderd!!!
Een dure auto met service pakket aangeschaft, maar van service valt niet te spreken. Nog nooit zo slecht behandeld als klant…
Onvoorstelbaar..
Niet klantvriendelijk..
Walgelijk zelfs!
Ik zou iedereen afraden hier een aankoop te doen.
Ik ben erg netjes geholpen door de…
Ik ben erg netjes geholpen door de relatief jonge verkoper. Hij nam mij serieus als klant en nam alle tijd om te helpen. Geen moeite was hem teveel.
De auto werd erg schoon en netjes opgeleverd.
Van Mossel budget cars in Waalwijk
Bij Van Mossel budget cars in Waalwijk heb ik een Mitsubishi Outlander PHEV gekocht en ben ontzettend tevreden! . De service was top: deskundig, vriendelijk en zonder druk. Kortom fijn geholpen door verkoper Kenan.
Ik heb een zeer goede ervaring gehad
Ik heb een zeer goede ervaring gehad. Kenan van het filiaal in Waalwijk heeft me uitstekend geholpen. Met veel geduld en uitgebreide kennis heeft hij me meerdere auto's getoond en daar gedetailleerde informatie over gegeven. De inruil van mijn huidige auto verliep ook bijzonder soepel. Zeker een aanrader!
Als men de auto komt ophalen
Als men de auto komt ophalen, ga eerst met de klant naar de auto en laat kijken of alles in orde is.
En leg alles uit van de auto, hoe alles werkt, waar alles ligt ligt.
Ook geef eerst de papieren die gevraagd zijn en belooft zijn alvorens te laten tekenen en betalen.
Binnen gelopen zonder afspraak toch…
Binnen gelopen zonder afspraak toch hadden ze tijd voor ons om duidelijk uitleg te geven
Ook prettige ervaring met de verkoper
Geen gedoe
Gelijk een mooie deal
Fijne ervaring!
Heel goed geholpen door Lex. Hij heeft al onze vragen kunnen beantwoorden. Het was geen probleem om proefritten in meerdere auto's te maken.
Als ik dan 1 punt van kritiek mag geven, op de website staat aangegeven dat een afspraak niet noodzakelijk is. Echter was het tijdens ons eerste bezoek niet mogelijk om proefritten te maken omdat er niet voldoende platen aanwezig waren. Hierdoor hebben wij een afspraak op een andere dag moeten maken.
Na een week brak een ventiel van de band af bij het oppompen. Dit is zonder problemen kosteloos gerepareerd.
We hopen voorlopig geen nieuwe auto te hoeven kopen maar we zouden zo weer bij van Mossel Occasion
Skoda Scala aankoop
Eerst een goede prijs in het vergelijking tot de rest op de markt.
Twee een goede service met een ervaren en eerlijk verkoper Lex.
Alle informatie over de onderhoud geschiedenis van de auto verstroken.
Auto top voorbereid voor aankoop olie ververs enz. .
Alles kan ter plaatse geregeld worden, inclusief verzekering tegen een aantrekkelijke prijs.
Helemaal blij met de Fiat 500e
Prettig ontvangst door Lex Boumans. Hij heeft ons van het gevraagde advies voorzien en we konden vrijwel direct een proefrit maken. Nu helemaal blij met onze fiat 500e.
Seat ateca opgehaald.
Na telefonisch contact een proefrit gemaakt, advies eerlijk zonder aan en opdringen.
Auto werd net afgeleverd.
Verkoper Kenan bedankt voor de service.
vriendelijk personeel niks opdringerig…
vriendelijk personeel niks opdringerig namen de tijd voor je goede uitleg hoe hun werken
Opel Ampera-e
Zijn erg goed ontvangen, eigenlijk door 2 verkopers.
Maar omdat ik starte met Ilya heb ik deze ook de rest laten doen. Zijn collega was eigenlijk mijn vrouw aan het helpen, dus ik maar naar mijn vrouw geluisterd.
Leuke aflevering gehad, lekkere appelflap op. Auto voldoet nog steeds.