Dobrý den, špatná komunikace obchodu, v mailu bylo akorát info, že zásilka bude odeslána. Pak už nic. Info přišlo o několik dnů později, až když už jsem měla knihovnu doma. Mnoho částí knihovny bylo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
bohužel mi v poslední objednávce ( 2x křeslo+stolek) přišlo jedno křeslo s odřenou barvou kůže. Kontaktovala jsem dvakrát vaše obchodní oddělení s žádostí o vyřešení problému a to o výměnu kus za kus... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
S výrobkem jsem spokojená, odpovídá popisu a fotkám. Clona do zábradlí je pevná, odolává počasí a vypadá elegantně. Zboží mi bylo doručeno rychle a balení bylo dostačující, žádný zbytečně velký obalov... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Objednal jsem zde knihovnu. Knihovna přišla ve dvou zásilkách, v rozdílu asi týdne (Přesně si už nepamatuji). Přiznám se, že jsem si teprve po objednání hledal recenze a ty mne docela vyplašily.Ni... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
vidaXL je mezinárodní internetový obchod, kde najdete vše, co potřebujete pro svůj dům, zahradu, dílnu a kutilské projekty. Náš koncept je založený na nabídce širokého sortimentu produktů, které lidem umožňují „žít lépe za méně“. Použitím jednoduchých úsporných řešení, která nemají negativní vliv na kvalitu výrobků, jsme schopni zpřístupnit naše produkty co největšímu počtu lidí. Všechny procesy od vývoje a nákupu produktů, přes marketing a prodej až po logistiku a služby zákazníkům jsou v našich rukou. Tímto způsobem si udržujeme plnou kontrolu nad funkčností, kvalitou a výrobními náklady našich produktů.
Nederland
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Nerad píšu negativní recenze, ale tady mi to nedá. Objednal jsem si produkt vidaXL Králíkárna šedá 310x70x87 cm masivní borové a jedlové dřevo, bohužel je to něco trestuhodneho. Dřevo je tak nekvalitní že nezvládne ani sestavení, produkt je tak špatně na designovaný že potřebujete spoustu dalších součástek aby jste to vůbec poskládali. Je to dva týdny od doby co jsem to poskládal a už je tam plno malých broučků a rozpadá se to. Za ty peníze co za to chcete jsem čekal hodně jinou kvalitu.

Antwoord van vidaXL
Stolky přišly velmi nekvalitní, šuplík se zasekává, barva oloupaná a některé rohy omlácené. Nikdy mi nepřišel produkt v horším stavu. Jako třešničku na dortu považuji, ze produkt se má na reklamaci zaslat do Nizozemí.

Antwoord van vidaXL
Objednávala jsem svým rodičům kurník pro slepice. Viděli jste naživo někdy tento výrobek? Něco tak laciného a nekvalitního jsem dlouho nezažila. Mít firmu jako vy, styděla bych se tohle prodávat a ještě za takovou cenu.

Antwoord van vidaXL
Materiál postele nebyl moc opracovaný, spíše hrubý. Sestavení bylo šílené vzhledem k nepřesně vytvořeným otvorům. Díry na šrouby byly plné pilin. Barva dřeva byla na několika místech odřená.

Antwoord van vidaXL
Koupili jsme postel. Kvalita provedení příšerná. Nestabilní konstrukce, tenoučké dřevo, velmi ostré hrany s neopracovanymi konci.

Antwoord van vidaXL
Skvěle zabaleno i přesto že byl obal cestou mírně poškozen zboží nebylo poškozené.Rychlé dodání, zboží odpovídá cenou kvalitě.Za mne spokojenost.

Antwoord van vidaXL
Well, shopping process went as usual, that's ok. But the garden bench I ordered is a piece of crap in every way. It was almost impossible to assemble. The pre-drilled holes are misplaced of about few milimeters, holes for smaller srews are completely missing, so the wood cracks on several places (it's from very tiny slats). Also the overall design looks cheep, amateurish and ill-conceived.

Antwoord van vidaXL
Stolek je moc pěkný, bytelný. Návod v některých místech trochu hůře srozumitelný. Chyběl 1 šroubek. Jinak ok. Nechala jsem si na horní polici stolku udělat plech z nerezu používám stolek jako sázecí apd.

Antwoord van vidaXL
Low complete product quality.
Poorly drilled holes.
Poor quality screws - 2 broke with a simple screwdriver.

Antwoord van vidaXL
Dobrá cena, rychlé dodání, bohužel zákaznický servis funguje jen dopoledne, na chatu odpovídá jen robot :(, chybějící návod k montáži byl naštěstí do dvou dnů poslán. Příjemně překvapil dodatečný feedback z obchodu a finanční satisfakce. Obchod doporučuji.

Antwoord van vidaXL
Máte v nabídce vše, co potřebujeme do zahrady.

Antwoord van vidaXL
Dodání bylo v pohodě, ovšem po rozbalení krabice:
1 - katastrofický plánek, který by načrtla lépe i moje dvouletá dcera
2 - desky komody otlučené a odřené (naštěstí ze strany, která nebude vidět a tam kde to vidět bude to opravím)

Dobrý den,
Toto je kritika na výrobek.
Po přečtení popisu jsem koupil slunečník s Dřevěnou tyčí průměr 330 cm, jak uvádějí v popisu.
Slunečník přišel v malém balení - 1 m. Po rozbálení jsem zjistil, že je ze dvou dílů a spojovácího šroubečku as 6 cm dlouhý.
Po sestávení se kymácel ve spoji, jak jsem předpokládál - až se spoj vytrhl a spojení se rozpadlo a slunečník mi trčel jen jeden díl ve stojanu. Jelikož spojení šrobem byl velice Nedostáčující.
Po svépomocné opravě spoje šroubem s oboustranným závitem dlouhým 24 cm a speciálním lepidlem a převrtánými dírami do slunečníku se podařil slunečník zafixovat. Při mírném větru se převrátil celý ochranný potah naruby a visel.
Vše volné - nekompakní - chabé - atd.
Lituji, že jsem něco takového koupil. Bohužel mýlný POPIS. Klamání kupujicího.
Nejhorší šmejd, co jsem kdy viděl. Hotová groteska, ale NEDOPORUČUJI.
Kdo vlastně ručí za výrobek ???

Antwoord van vidaXL
Kvalita výrobku je příšerná.Nic tak škaredého jsem nečekala.Černá barva již dávno nebyla černou.Materiál je ještě horší než jeho řemeselné zpracování, které je opravdu nevalné kvality.Ráda bych sdílela reálné foto jak výrobek opravdu vypadá.Za mě zklamání.Nikdy už bych nekoupila.

Antwoord van vidaXL
The package was heavy. The company used the services of the Czech post,not any private carrier,which would take better care about the package. The package was torn during the transportation,which was planned to my house. The Czech post left me an email,that I have to come to them and had a look to the package and bring it home myself.So the payment for home delivery was worth it.
It’s well known that Czech post services are having low standards. It’s a bad decision to choose it for a transportation of goods to a client.

Antwoord van vidaXL
Quality is really bad. Components is not matching, gaps everywhere. Hard to complete. A lot of wood dust. Painting stuck on my hands. Disappointed.

Antwoord van vidaXL
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.