Wij hebben een verblijf geboekt via vivabox. Helaas kregen wij van de uitbater te horen dat de kamer niet meer beschikbaar is. Wij hebben al meerdere pogingen ondernomen om contact op te nemen me... Toon meer
Bon werd blijkbaar niet geactiveerd in winkel waardoor we de bon niet konden gebruiken. Voorgestelde suggesties gedaan. Ze sturen je van kastje naar de muur. Uiteindelijk geen cadeau gekregen maar vee... Toon meer
Vivabox (en wonderbox, want bieden exact hetzelfde...) is een vergiftigd geschenk. Moeilijk om iets te resereveren. Hotel mag nog vele kamers beschikbaar hebben (op eigen website of booking, soms zelf... Toon meer
Ik heb even geleden een Vivabox cadeau gekregen. Nu wil ik graag checken of die nog geldig is en of ik die eventueel kan laten verlengen. De website geeft bij de registratie telkens een foutm... Toon meer
Schenk aan uw naasten een geschenkdoos, een 2-in-1 box met een cadeau en een activiteit: verblijf, wellnessmoment of gastronomische pauze. Perfect als verjaardags-, huwelijks- of kerstgeschenk …
Frankrijk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Box 'sauna en bubbels voor twee'
Gekocht omdat WaerWaters op verpakking staat vermeld met foto en partnerschap. Daar willen we graag naartoe. Echter geen samenwerking meer sinds 2020!! En dus geen reservering mogelijk.
Dan naar Aquarein. Daar is bon enkel geldig voor 1 persoon, die dan ook 'hoera' badlinnen krijgt. Tweede persoon moet volle pot betalen (38€) en bubbels krijgen we niet!! Personeel v Aq is ermee verveeld maar kan bon niet anders ingeven.
Dus onduidelijke, eigenlijk gewoon foute info op vivabox , misleidend en dan ook duurder aangezien bon meer kost dan 1p die inkom betaalt. Badlinnen hadden we zelf bij. Bubbels niet gehad.
Oplichterij ?!
Voor mij geen vivabox brol meer en ik hoop dat revieuws gelezen worden zodat vivabox in rekken blijft staan.
GEEN AANRADER
Bon gekocht die geldig was tot 2026, reservatie gedaan in december 2023 wegens omstandigheden moeten annuleren een week op voorhand. Dit ook gemeld aan vivabox + hotel. Hotel kon vivabox niet bereiken en pas een maand later mijn bon teruggekregen. Deze bon was plots maar 6 maand geldig???? Bende oplichters !!!

Antwoord van Vivabox
Echt rommel. Het aanbod is verschrikkelijk voor zo goed al hun boxen, en als er al eens iets goed tussen zit, krijg je melding dat ze niet werken met vivabox.
Dit is gewoon crimineel en geldverspilling.

Antwoord van Vivabox
Vivabox voor weekbladen besteld, gedurende 2 maanden geen wijziging status, dan plots status afgehandeld, maar nog steeds geen leveringen. Ingebeld en gemaild met vivabox: die beweren alles correct afgehandeld te hebben en schuiven fout door naar distributeur van Dag Allemaal. Bij deze laatste wijzen ze terug naar Vivabox. Geen van beiden wil oplossing voorzien. Heel erg!

Antwoord van Vivabox
Andere bedrijven laten het weten als je vervaldatum nadert, zodat je nog tijdig kan reserveren. Ik heb mijn Vivabox gecontroleeerd en zie dat mijn box net vervallen is, en verwijderd is, zonder enige melding.

Antwoord van Vivabox
Op 21-06 heb ik een vraag om verlenging gestuurd naar de klantendienst van Vivabox. Op 12-07 nogmaals een mail gestuurd. Tot op heden nog geen antwoord ontvangen (behalve de auto-reply waarin staat ik binnen 48-72 werkuren een antwoord zal ontvangen).
Daarbovenop zijn er handelszaken die wel nog op hun site staat om te boeken maar die de bon weigeren omdat ze niet meer met Vivabox werken.

Antwoord van Vivabox
Wacht al bijna een jaar op mijn bestelling van twee vivaboxen.
Steeds beloven, maar er wordt niks gedaan.
Schandalig!
Hoe moeilijk kan het zijn om twee vivaboxen te leveren?? Zelf digitaal lukt jullie blijkbaar niet.
Nog nooit zoiets meegemaakt, hier zijn geen woorden voor!

Antwoord van Vivabox
Prul is de vivabox echt prul…
Geen aanrader !!! Weekendje weg voor 2p hadden we ( dachten we)
Je kunt geen kanten uit,
om een mooie boeking ervan te maken…
zeer weinig keuze en als we dan toch beslissen om maar te boeken wat nog overblijft…
(waar we eigenlijk niet willen boeken)
is het nog bij betalen…
Als we de rekening maken schiet er niets anders over dan de bonnen in de VUILBAK te gooien, en hebben we ook gedaan…
2DE BON ontbijt voor 2p
🤦♀️ maar de bubbels die er bij zouden horen was voor 1 glaasje bubbels hahhaa de 2p kreeg geen bubbels kregen we als info….
Daarbovenop in heel Limburg ( we wouden dicht bij huis )
2 plaatsen waar we de bon konden inruilen IN HEEL LIMBURG voor een mager ontbijt moesten we vele kilometers rijden…. IN DE VUILBAK ALWEER
3de bon die we ook nog hadden… de moed zakte nu wel in onze schoenen en hebben de rug naar vivabox gekeerd
3de VIVABOX IS OOK BELAND IN DE VUILBAK
CONCLUSIE 3 x vivabox 3 x geld weg gesmeten baai baai geld volgend cadeau een flesje goede wijn dat is altijd een goed idee

Antwoord van Vivabox
Mijn vriendin en ik kregen elk een vivabox cadeau, toen we deze wilden gebruiken op de wellness kregen we daar te horen dat we de bon online moesten inwisselen daar hun tarieven ondertussen zijn opgeslagen.
Na een dik half uur zoeken en knoeien op de vivabox website belde ik de klantendienst. Daar zeiden ze dat deze box niet meer beschikbaar is en dat we deze dus met een andere moesten omruilen, "Wellicht zat er nog een "oud" boekje in jullie box" kregen we te horen... (ook al hadden we de activiteit online gevonden en gekozen)
De box die we kregen kostte €29,90, de nieuwe maar liefst €49,90!!! dat wil dus zeggen dat we €20 zouden moeten opleggen voor HETZELFDE arrangement. Daar komt nog eens bij dat de inkom ons slechts €38/persoon heeft gekost ZONDER vivabox.
Als een vivabox 3 jaar én 3 maanden geldig is vind ik het absoluut NIET normaal dat we €20 zouden moeten opleggen voor onze eigen cado.
Als ze op deze manier hun winst moeten maken, chapeau! Ik zie dat er al heel veel slechte beoordelingen zijn gegeven, nu weet ik ook waarom!
Dit is gewoonweg SCHAN-DA-LIG!

Antwoord van Vivabox
Ik had een probleem met de activatie van een cadeau gekregen vivabox, maar de klantendienst (Giulia) heeft mij een passende oplossing kunnen aanbieden.

Beste ,
Kunnen Vivabox niet registreren aangezien deze niet correct was afgemeld aan de Kassa .
Ik heb hiervoor herhaaldelijk !! een mail gestuurd met de bonnummer van de desbetreffende vivabox en het kassaticket in bijlage.
Ook hiervoor nog proberen te bellen maar geen succes . ( gebeld tijdens openingsuren en toch een bandje dat zegt " probeer volgende keer opnieuw " )
Aangezien op dit forum wel meteen reactie komt zie ik mij genoodzaakt voor het op deze manier te proberen

Antwoord van Vivabox
Ik krijg mijn bon niet geregistreerd. Wat een gedoe ook allemaal. Je krijgt een "cadeau" van bv 30 euro. Maar je moet wel registreren wat dan nog niet lukt. Je krijgt een dure sjieke kartonnen verpakking helrmaal gevuld met...lucht erin. Dan liever gewoon een echte cadeaubon gehaald bij de horeca om de hoek. Dat is veel veel leuker! Voor mij geen "boxen" meer alsjeblief!!

Antwoord van Vivabox
Helemaal niet tevreden!! Via contact mailadres laten weten dat het niet lukt om te reserveren.... ofwel kan je maar 1 week vooraf reserveren bij de voorgestelde hotels ofwel bestaan ze zelfs niet meer... en er is al zo weinig keuze! Na 3 klachtenmails nog steeds geen reactie gehad, enkel automatisch antwoord dat je zeker binnen de 72 uur antwoord krijgt... ik wacht al van in januari...
Echt zielig bedrijf!

Antwoord van Vivabox
Ik heb een aanvraag voor terugbetaling gedaan via het contactformulier op de website van Vivabox. Dit omwille van veel gedoe en tijdverlies met de reservatie van een overnachting bij één van de beschikbare hotels op de website van Vivabox.
Na 3 herinneringen via hetzelfde contactformulier nog steeds geen reactie ontvangen na meer dan 3 weken.
Telefonisch volledige onbereikbaar in het nederlands... ik hang steeds een halfuur in wacht en krijg nooit iemand aan de lijn, ongeacht welke keuze ik maak in het keuzemenu. Ik vind dit spreken van een absoluut gebrek aan respect voor de klant...

Antwoord van Vivabox
Verschrikkelijke firma niet bereikbaar nooit nog een vivibox , 20 min aan de telefoon gehangen zonder resultaat 😡

Antwoord van Vivabox
Wij hadden een vivabox 3 dagen cocoonen. Hiervoor al 50 euro opgelegd omdat we anders op geen enkele deftige locatie konden gaan, dit waren allemaal vivaboxen die we cadeau hadden gehad, jammer genoeg. Goed 50 euro opgelegd en een super mooie b&b gevonden voor ons weekendje cocoonen. Daar aangekomen hadden we besloten om in het restaurant te eten, waarbij we wisten dat dit ons rond de 300 euro zou kosten. Op het einde vraagt mevrouw om af te rekenen en zegt ze ja ik trek de vivabox dan af van 199.90 euro. Dat is dan nog 500 euro. Even verschoten... op onze kamer aangekomen de rekening goed bekeken. Het eten hadden we voorzien, dat we echter nog eens 100 euro voor ons verblijf mochten opleggen niet, aangezien de vivabox sprak over 2 overnachtingen en 2 ontbijten. 11 euro toeristenbelasting kon ik nog begrijpen, ook nog eens 5 euro reserveringskost, je kan ook niet anders dan reserveren. Toegang tot sauna zat zogezegd ook in de bon, neen hoor ook bij te betalen. Onmiddellijk klacht gestuurd naar vivabox op 03/02 mail gehad dat ze goed hadden ontvangen en binnen de 72u antwoord gingen krijgen. Tot vandaag nog steeds geen antwoord... heel jammer, doe mij dan toch maar bongo bon.. hoop dat we geen vivabox meer cadeau krijgen en zelf kopen zou ik al zeker niet doen.

Antwoord van Vivabox
Wil.boeking doen bij campanille te Eindhoven , lukt niet ! Niets vrij dat kan toch niet ??.

Hallo
4 restaurants in westvlaanderen dat nimeer bestaan of samenwerken dus boek staat niet gelijk aan werkelijkheid dus beter geen boek en online kijken dus, 2 maal al mail gestuurd naar jullie geen antwoord,maar als er een revieuw geplaatst word dan word er wel gereageerd ,plus de partners dat met jullie samenwerken zijn niet te spreken over jullie
Mvg clauwaert jorgen

Antwoord van Vivabox
Absoluut geen aanrader. Wij kregen twee Vivaboxen cadeau die we hebben samengevoegd, hopende een mooi wekeendje weg te kunnen boeken. Aantal hotels zijn heel beperkt, zelf boeken komt vaak goedkoper uit dan de waarde van de bon die we hebben, er staan restaurants en hotels tussen die op heden permanent gesloten zijn… Heel frustrerend om hiermee iets te boeken. Je krijgt naar ons gevoel geen waar voor je “geld”, maar er zit niets anders op dan maar iets te boeken… Een Vibabox geven wij alvast nooit cadeau aan iemand en raden we ook zeker af. Alleen maar frustratie en nodeloos het beste boeken wat je kan vinden, wetende dat je het zelf veel goedkoper had kunnen boeken…