Wij hebben een verblijf geboekt via vivabox. Helaas kregen wij van de uitbater te horen dat de kamer niet meer beschikbaar is. Wij hebben al meerdere pogingen ondernomen om contact op te nemen me... Toon meer

Bon werd blijkbaar niet geactiveerd in winkel waardoor we de bon niet konden gebruiken. Voorgestelde suggesties gedaan. Ze sturen je van kastje naar de muur. Uiteindelijk geen cadeau gekregen maar vee... Toon meer

Vivabox (en wonderbox, want bieden exact hetzelfde...) is een vergiftigd geschenk. Moeilijk om iets te resereveren. Hotel mag nog vele kamers beschikbaar hebben (op eigen website of booking, soms zelf... Toon meer

Ik heb even geleden een Vivabox cadeau gekregen. Nu wil ik graag checken of die nog geldig is en of ik die eventueel kan laten verlengen. De website geeft bij de registratie telkens een foutm... Toon meer

1. Voertuigen en transport

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Schenk aan uw naasten een geschenkdoos, een 2-in-1 box met een cadeau en een activiteit: verblijf, wellnessmoment of gastronomische pauze. Perfect als verjaardags-, huwelijks- of kerstgeschenk …

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Verkeerde magazine

Bestelling juli 2023 nog steeds niet correct ontvangen.
Telefonisch contact: steeds doorgeschakeld of naar een ander nummer verwezen tot de laatste uiteindelijk dichtgooit.
Per mail: mails worden niet beantwoord of enkel een ontvangstbevestiging. Na de zoveelste rappel een antwoord gekregen dat er aan een oplossing gewerkt wordt, en inmiddels zijn we eind september en het is nog niet opgelost.
Teleurgesteld. Geen aanrader

22 juli 2023

Beste Marie-Pierre,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te lezen dat u problemen hebt ondervonden met het tijdschrift waarop u bent geabonneerd.

We zouden graag iets meer willen weten over je verzoek. Zou u ons het nummer van uw geschenkbon kunnen sturen en de naam van het tijdschrift dat u hebt gekozen op mediator-be@vivabox.com?

We horen graag van u en we wensen u een fijne dag nog.

Het Wonderbox team

De vivabox ‘jij en ik’ kan je eerder…

De vivabox ‘jij en ik’ kan je eerder omschrijven als enkel ‘ik’. Voor de waarde van die bon heb je amper een etentje voor jezelf. Spijtig genoeg werd er alsook geen duidelijke informatie gegeven in het restaurant waardoor er nog meer dan €115 extra werd betaald (2 personen) voor relatief simpele gerechten. Totaal dus €165 waarbij er zelfs geen dessert werd geconsumeerd. We voelen ons dan ook enorm opgelicht. Dit doen we nooit meer ! Schandalig !

27 augustus 2023

Beste Sarah,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u ervaring met uw geschenkbox "Jij en Ik" niet aan uw verwachtingen voldeed en dat onze partner u een toeslag in rekening heeft gebracht voor uw maaltijd.

We zouden graag meer willen weten over uw opmerking. Kunt u ons het nummer van uw geschenkbon, de naam van de partner en eventuele betalingsinstructies voor de toeslag sturen naar mediator-be@vivabox.com?

We horen graag van u en wensen u een fijne dag.

Met vriendelijke groeten
Het Vivabox-team

vivabox tijdschriften en kranten zonder resultaat..

Heb hierbij een abo voor TV familie geselecteerd met Vivabox Tijdschriften en kranten. Na bijna 3 weken en 2 klachten bij Vivabox en 1 bij DPG media is er nog steeds geen TV familie in de bus gevallen en nog veel erger, heb ik nog steeds geen antwoord op mijn 2 klachten bij Vivabox, deze zouden in de bevestigingsmail van de klacht
nochtans binnen de 72 uur beantwoord worden. Blijf weg van Vivabox!!

5 augustus 2023

Beste Cm,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te lezen dat u het tijdschrift waarop u bent geabonneerd nog niet hebt ontvangen.

We willen graag uw abonnementsaanvraag kunnen controleren. Zou u ons het nummer van uw geschenkbon kunnen sturen en de naam van het tijdschrift dat u hebt gekozen op mediator-be@vivabox.com?

Het Wonderbox team

Is het mogelijk om vivabox uit de…

Is het mogelijk om vivabox uit de handel te laten nemen? Dit 'geschenk' is een 'vergiftigd geschenk'. Oplichterij ten top.

30 juli 2023

Beste Olivier,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons oprecht om te lezen dat u niet tevreden bent over onze diensten.

We zouden graag wat meer willen weten over uw opmerking, zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen. Kunt u contact met ons opnemen via mediator-be@vivabox.com en ons vertellen wat uw probleem is?

Met vriendelijke groeten

Slechte service

Wij zijn ZEER ontevreden. Toen wij een reis naar Parijs wouden boeken, stuurde het hotel dat ze niet meer aan vivabox meededen. Toen ik een mail stuurde naar Vivabox zeiden zei dat ze deze reis nooit hebben aangeboden in deze box. Wij zijn er echter zeker van dat deze er wel in stond. Ook van de service zijn wij niet tevreden. Het duurt 2 tot 3 dagen voor je antwoord terugkrijgt.

27 juni 2023

Beste Kaylee,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons om te horen dat u niet kon reserveren bij het door u gekozen hotel in Parijs.

We horen graag meer over uw ervaring. Zou u ons het nummer van uw geschenkbon kunnen laten weten en de naam van de partner die u hebt gekozen op mediator-be@vivabox.com?

Vriendelijke groeten,
Het Vivabox-team

Geen waarde voor je geld.

Voor nieuwjaar een bon voor 1 “HOTEL” overnachting met ontbijt gekregen van mijn familie. Net mijn bon geactiveerd, blijken er in Vlaanderen enkel “Hostels” ter beschikking te zijn + boeken op donderdag, vrijdag en zaterdag is niet mogelijk bij de meesten. Geen waarde voor je geld, koop dit niet.

24 juni 2023

Hallo Nele,

Bedankt voor uw opmerking.

Graag ontvangen we meer informatie om te begrijpen wat er aan de hand is. Kan u ons uw geschenkbonnummer doorsturen op het adres mediator-be@vivabox.com?

We helpen u snel verder!

Bedrieglijke praktijken

Vorig jaar kreeg ik een vivabox cadeau voor 2 nachten met ontbijt, in Europa geldig 3 jaar en 3 maanden. Ik registreer die netjes en een jaar later wil ik deze bon valideren. 1ste probleem, hun systeem zegt mij dat de bon reeds geregistreerd is, maar ik vind hem niet terug en men vraag mij de klantendienst te bellen, wat ik doe. Tot 3x toe wordt ik in hold gezet en breekt de lijn af. Dag nadien krijg ik melding van mijn provider dat ik 15.25 euro meerkost heb voor deze betaallijn. Ik stuur dan na wat zoeken een mail en na 2 dagen krijg ik antwoord dat ik een Franstalige box heb en dus de Franse taal moet kiezen. Niet echt klantvriendelijk maar ik vind door simpel van taal te veranderen mijn bon terug. Als ik de reis wil boeken lukt mij dit niet en klik ik op een verkeerde toets want ik ben Nederlandstalig. Blijkt dat ik nu een tegoed aangeklikt heb om mijn bon te ruilen, wat ik dus niet wil. Ik stuur dus terug een mail waarop men antwoord dat die bon niet meer teruggezet wordt en mij dus verplicht (een jaar later) een duurdere bon te nemen. Puur boerenbedrog en heel stresserend voor iets wat oorspronkelijk een mooi cadeau was. Ik raad iedereen af bij dit bedrijf te kopen.

16 februari 2023

Hallo Dirk,

Bedankt voor uw bericht.

Om de situatie beter te begrijpen, vragen we u vriendelijk om ons het nummer van uw geschenkbon door te sturen, een korte beschrijving van het probleem, alsook uw contactinformatie voor eventuele vragen.

Hopelijk tot snel.

Het Vivabox-team

Bedrog op de site en bedenkelijke klantendienst.

Een Box van €30 gekregen voor een ontbijt voor 2. Op voorhand gereserveerd met bemerking dat we via vivabox bon het ontbijt willen nemen.

Aangekomen en de opmerking gekregen dat de bon een tegoed is dat afgetrokken wordt van de veel hogere prijs.

Foutieve advertentie op de website, kan één keer gebeuren, maar het is de tweede keer dat ik dergelijke ervaring heb met Vivabox en het is een veelvoorkomende klacht hier op Trustpilot.

Dan kan je moeilijk anders doen dan het bedrog noemen, want ze beloven een specifieke omschrijving voor een vaste prijs en die krijg je gewoon niet.

Direct contact opgenomen met klantendienst. Een maand gaat voorbij vooraleer ze contact opnemen. Ze hebben het nummer van mijn bon, maar zeggen dat ze niets kunnen doen zonder kassaticket.

Een kassaticket van een maand oud...

Belabberde klantendienst en bedrog op hun website. Als jij iemand bent die oprecht overweegt om een geliefde, familielid of vriend een van deze boxen te schenken, raad ik je aan: koop ze eendert wat als het maar geen Vivabox is (en vermijd Bongo maar ook, één - pot - nat )

Update: na nog wat verdere communicatie heeft de klantendienst uiteindelijk wel een toegifte gedaan. Verwerkingstijd was redelijk lang, maar genoeg moeite is gedaan om mijn score aan te passen.

12 november 2022

Beste Michiel,

Dank u voor uw reactie. Het spijt ons zeer te lezen dat u van een van onze partners niet de ervaring heeft gekregen waar u recht op heeft.

We willen graag meer weten over uw ervaring. Kunt u ons uw geschenkbonnummer geven en de naam van de partner die u bezocht op mediator-be@vivabox.com?

Wij kijken uit naar uw bericht en wensen u een heel gelukkig kerstfeest en fijne dagen.

Tijdschriften en kranten vivabox

Tijdschriften en kranten vivabox, met zogezegd keuze uitmeer dan 350 abo's aangekocht voor een abo hln 4 weken want op de website staat duidelijk deze optie.
Registreer mijn vivabox en ik heb keuze uit +-35 opties waarvan de helft Franstalig? Optie hln staat er niet tussen, ik neem contact op met de klantendienst en zij zeggen dat dpg geen partner meer van hen is hoewel het nog steeds wordt vermeld op de site? Terwijl dag allemaal (wat ook dpg media is) WEL een optie is.
En nu lees ik hier van andere mensen die een abo libelle wilden dat er problemen zijn met de website van vivabox?? Hoe zit het nu eigenlijk?

UPDATE 29 nov: Er zijn terug een ruime hoeveelheid opties waaruit je kan kiezen na registratie van de vivabox. Dus eind goed al goed desondanks de foute info van de klantendienst via mail.

22 november 2022

Hallo,

Bedankt voor uw bericht betreffende het bestellen van uw tijdschrift.

Het is zo dat er momenteel een storing op onze website is, waardoor u niet alle titels te zien krijgt. Wij zijn nog steeds in samenwerking met DPG, dus deze informatie klopt niet.

We hopen dat de technische storing zo snel mogelijk opgelost wordt, zodat alle klanten hun geliefde tijdschrift kunnen bestellen. Onze IT-teams geven ons dagelijks updates hierover.

Als u meer informatie wenst, kan u ons contacteren op mediator-be@vivabox.com.

Het Vivabox-team

Vivabox (tijdschriften en kranten)…

Vivabox (tijdschriften en kranten) gekregen op17/11/2022. Wou hem inruilen voor een abonnement op Libelle.
Libelle staat wel degelijk op de achterkant van de doos. Helaas is het via de website onmogelijk om een abonnement aan te gaan.
Aan de revieuws te zien weinig goeds.

18 november 2022

Hallo Freddy,

Bedankt voor uw berichtje over uw geschenkdoos "Tijdschriften en kranten".

We zijn inderdaad op de hoogte van de technische storing en verzekeren u dat onze IT-teams er hard aan werken om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

We vragen u nog heel even geduld, u zal binnenkort uw Libelle kunnen bestellen.

Vivabox Typisch Belgisch

Vivabox Typisch Belgisch . l'Antidote in Luik.
Bon komt niet overeen met realiteit.
De bon vermeldt een diner voor 2.. de realiteit is een tapasbar waarbij het bedrag van de bon wordt afgetrokken van je totaalbedrag. Daarbij zijn de tapas dan ook nog van ondermaatse kwaliteit. Spijtig !

29 oktober 2022

Bedankt voor uw opmerking.

Om deze klacht zo goed mogelijk te kunnen behandelen, willen we u vriendelijk vragen om ons deze beschrijving, samen met het nummer van de gebruikte geschenkbon door te mailen naar mediator-be@vivabox.com.

Hopelijk horen we snel iets van u.

Niet menselijk

Vivabox is enkel uit op geldgewin en is niet menselijk. Door Corona niet op tijd de bon kunnen gebruiken en verlenging was niet mogelijk. Corona is voor hun cassa cassa. Nooit meer Vivabox, of wonderboxen voor mij. Beter gaan voor Bongo.

Per 14/11 heb ik een bericht gekregen van VIVABOX:
Beste XXX,

We bevestigen u de ontvangst van uw aanvraag tot verlenging van uw geschenkbon.

Het spijt ons dat u uw geschenkbon niet tijdig hebt kunnen gebruiken.

We herinneren u eraan dat uw geschenkbon sinds 31/03/2022 vervallen is. Uw geschenkbon kan dus spijtig genoeg niet meer verlengd worden.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om op deze e-mail te reageren. Wij helpen u graag verder.

We danken u voor uw begrip.

Laetitia
Het Vivabox-Klantrelatieteam

Dit is wat ik terug als antwoord kreeg. Dus zoals ik zei, enkel uit op geldgewin en geen menselijke oplossing. Ga dus beter voor BONGO. Hun antwoord in Truspilot is dus enkel om de mensen te misleiden dat ze toch iets doen. Maar weet beter, ze doen er toch niets aan om het recht te zetten dus geen VIVABOX meer voor mij.

16 oktober 2022

Hallo Emmy,

Bedankt voor uw review.

Onze geschenkbonnen zijn drie jaar en drie maand geldig, waarbij u gedurende deze periode altijd kostenloos kan omruilen en verlengen vanaf onze website. Tijdens de gezondheidscrisis zijn we hierin ook veel flexibeler geweest.

Graag bekijken we nog eens uw aanvraag, als u ons uw geschenkbonnummer opstuurt, samen met uw vraag, naar het adres mediator-be@vivabox.com.

Het Vivabox-team

Ik wil mijn bon verlengen

Ik wil mijn bon verlengen.
Blijkbaar zou mijn wachtwoord/e-mail niet correct zijn. Ik vroeg meermaals een nieuw wachtwoord maar kreeg hierop tot heden geen reactie.
Reeds een week geleden hiervoor via de website een bericht achtergelaten. Reactie: wordt ten laaste binnen 72 uren op gereageerd. Nog geen reactie gekregen. Telefonisch ook niet bereikbaar je moet een nummer ingeven maar duidelijk niet het geschenkbonnummer.
Dus nu opnieuw via de website een bericht achter gelaten. Bon vervalt 30/9.
Ik vermoed Test aankoop te moeten inlichten indien geen oplossing!

21 september 2022

Bedankt voor uw opmerking.

U moet u geen zorgen maken over uw geschenkbon, wij zullen dit zo snel mogelijk voor u in orde brengen.

Kan u ons uw geschenkbonnummer alsook uw telefoonnummer doorsturen op het adres mediator-be@vivabox.com, dan contacteren we u nog deze week.

Hopelijk tot snel.

Het Vivabox-team

ik ben echt gedegouteerd van vivabox.

ik ben echt gedegouteerd van vivabox.
Sinds 2 maanden probeer ik al iets te reserveren. Ik krijg nooit geen antwoord.
Hun antwoordapparaat klopt ook helemaal niet. Dan druk je voor de NL taal en dan kom je doodleuk op de Franse taal terecht.
Na 5 maal opnieuw bellen op dezelfde dag kom ik uiteindelijk bij iemand uit en dan zegt hij mij doodleuk om morgen terug te bellen omdat het bijna 17 uur is en ze gaan sluiten.
Over 'excellente klantenservice gesproken'
Ik ben echt gedegouteerd
Helemaal GEEN AANRADER!

22 augustus 2022

Beste Leslie,

Dank u voor uw feedback en nogmaals onze excuses voor de service die u ontving, die niet in overeenstemming was met onze belofte aan onze klanten.

Wij hopen dat u spoedig gebruik zult kunnen maken van de nieuwe doos die u na uw uitwisseling met een van onze medewerkers hebt ontvangen.

Wij blijven tot uw beschikking als u hulp nodig heeft bij uw reservering.

Schandalig

Geschenkdoos gekregen van een ex-collega. Met de activatiecode kreeg ik een foutmelding. Gemeld aan de klantendienst. Weken later krijg ik melding dat ik zelf maar om het bonnetje moet gaan vragen in de winkel van aankoop, waar ik totaal niet woon. Niet verder geholpen geweest en kan deze bon dus niet gebruiken. Schandalig!

8 augustus 2022

Hallo Kundry,

Bedankt voor uw review.

Trustpilot is een website waar u een review kunt plaatsen naar aanleiding van een aankoopervaring bij Vivabox. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons het ordernummer te geven dat bij uw review hoort?

Dank u bij voorbaat.

Zeer ontevreden en teleurgesteld

Zeer ontevreden en teleurgesteld. We hebben gebeld naar een aantal hotels om een nacht te boeken . Bij het eerste hotel kregen we te horen dat die veranderd waren van eigenaars door faillissement en dat die vivabox niet aanvaarden . Bij het tweede hotel kregen we te horen dat alles bezet was voor wonderbox en bongobon . Terwijl je op hun originele site kon zien dat er nog kamers vrij waren. Bij het derde hotel kreeg ik een mail terug . Dat deze niet meer werken met vivabox .
Ik geef de zoektocht en strijd op . Ik vind het zeer jammer dat ik hier niet kan van genieten ,mijn dochter heeft ons dit kado gegeven met haar verdiende centjes van haar vakantiejob.
Ik zou graag een terugbetaling willen van deze box , overnachting met twee .

9 juli 2022

Beste Sandy,

Dank u bij voorbaat.

Slechte deal…

Wij hadden een vivabox 3 dagen Europa gekregen. We hebben die gebruikt in Lido Venetië, villa Albertino. Wegens corona heb ik di verblijf moeten uitstellen.
Dit weekend zijn we dan naar daar gegaan mits bijbetaling van € 125 (moest cash).
Op booking.com kan je dit hotel boeken voor € 87 per nacht. Uiteindelijk heeft die bon ons ongeveer € 50 profijt gegeven.
Niet slecht voor een bon die € 169 heeft gekost ???

15 mei 2022

Beste Edward,

Dank u voor uw commentaar. Wij betreuren de extra kosten die u heeft moeten betalen om uw verblijf uit te stellen vanwege de gezondheidscrisis.

We zouden graag meer over uw ervaring horen. Kunt u ons het nummer van uw geschenkbon geven op mediator-be@vivabox.com?

Wij horen graag van u en wensen u een prettige dag.

Beste wensen,

Nog geen 1 ster waard!!

Belachelijk slechte service. Het is zelf nog geen 1 ster waard ! Bon aangetekend opgestuurd voor verlening, bon ging verlopen in de corona tijd. Niks maar dan ook niks gehoord. Heel moeilijk om contact te krijgen met hun! Ik hoop nooit meer een bon te krijgen van viva box en ik zal er ook zeker NOOIT 1 cadeau geven aan iemand!

23 april 2022

Hallo Kelly,

Bedankt voor uw opmerking.

Graag vernemen we meer van u over deze situatie.
Kan u ons het nummer van uw geschenkbon en een scan van uw aangetekende verzending sturen naar het adres mediator-be@vivabox.com? Dan nemen we nog een kijkje.

We hopen snel van u te horen.

Ontbijtbon

Het probleem heeft zich opgelost met een mooie geste van vivabox hartelijk dank!

21 maart 2022

Beste Johan,

Bedankt voor uw opmerking.

Het spijt ons dat u onverwachts meer heeft moeten betalen voor uw activiteit.

We zien dat onze klantendienst intussen reeds contact heeft opgenomen met u over deze kwestie. We vinden het erg jammer dat het hotel niet correct gecommuniceerd had met ons over de veranderingen in het aanbod en zullen hen hier zeker over aanspreken.

Als u nog verdere vragen heeft, laat het niet na om ons terug te contacteren. We helpen u graag verder.

Het Vivabox-team

Vivabox tijdschriften niet te activeren

Vivabox tijdschriften gekocht, eerst problemen met de vervaldatum van de box, nu dit in orde is willen we “dag allemaal” activeren maar helaas krijgen we enkel een witte pagina. Heel jammer om zo’n kado te geven :-(

27 december 2021

Beste Kristof

Dank u voor uw opmerking en wij willen ons verontschuldigen voor het ongemak bij het abonneren op het tijdschrift van uw keuze op onze website.

Wij zijn op de hoogte van dit probleem en onze teams werken momenteel aan een oplossing. Nog even geduld, alstublieft.

Wij wensen u een goede dag en onze beste wensen voor het nieuwe jaar.