Viva box kranten en tijdschriften gekregen als cadeau. Ik heb met deze op 13 juni 26 een aanvraag gedaan om een TV familie te ontvangen. Ik heb ook bevestiging gekregen per mail. 6 weken later nog ni... Toon meer
Bon werd blijkbaar niet geactiveerd in winkel waardoor we de bon niet konden gebruiken. Voorgestelde suggesties gedaan. Ze sturen je van kastje naar de muur. Uiteindelijk geen cadeau gekregen maar vee... Toon meer
Vivabox cadeau gekregen van mijn collega's. Op 27/8/21 aanvraag gedaan om Elle België te ontvangen. Bevestiging gekregen per mail. Nadien niks meer van gehoord. Ik heb de bon zelf niet gehouden na... Toon meer
de grootste maffia die er bestaat . Je wordt gewoon misleid wat je op de buitenkant leest van de box als je een overnachting wil doen. Een box cadeau gekregen " charme verblijf "van vrienden die wiste... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Schenk aan uw naasten een geschenkdoos, een 2-in-1 box met een cadeau en een activiteit: verblijf, wellnessmoment of gastronomische pauze. Perfect als verjaardags-, huwelijks- of kerstgeschenk …
Frankrijk
- vivabox.be
Heeft 84% van zijn negatieve reviews beantwoord
Slechte deal…
Wij hadden een vivabox 3 dagen Europa gekregen. We hebben die gebruikt in Lido Venetië, villa Albertino. Wegens corona heb ik di verblijf moeten uitstellen.
Dit weekend zijn we dan naar daar gegaan mits bijbetaling van € 125 (moest cash).
Op booking.com kan je dit hotel boeken voor € 87 per nacht. Uiteindelijk heeft die bon ons ongeveer € 50 profijt gegeven.
Niet slecht voor een bon die € 169 heeft gekost ???

Nog geen 1 ster waard!!
Belachelijk slechte service. Het is zelf nog geen 1 ster waard ! Bon aangetekend opgestuurd voor verlening, bon ging verlopen in de corona tijd. Niks maar dan ook niks gehoord. Heel moeilijk om contact te krijgen met hun! Ik hoop nooit meer een bon te krijgen van viva box en ik zal er ook zeker NOOIT 1 cadeau geven aan iemand!

Ontbijtbon
Het probleem heeft zich opgelost met een mooie geste van vivabox hartelijk dank!

Antwoord van Vivabox
Vivabox tijdschriften niet te activeren
Vivabox tijdschriften gekocht, eerst problemen met de vervaldatum van de box, nu dit in orde is willen we “dag allemaal” activeren maar helaas krijgen we enkel een witte pagina. Heel jammer om zo’n kado te geven :-(

Antwoord van Vivabox
Ik ben helemaal NIET tevreden over…
Ik ben helemaal NIET tevreden over Vivabox. Bon gekregen voor 1 overnachting voor 2 personen. Tevergeefs verschillende keren bij verschillende hotels proberen te boeken en krijgen telkens de melding DAT ZE ER NIET MEER AAN MEE DOEN
WAT BEN JE DAN MET ZULK CADEAUBON 😡😡😡😡😡
😡

Nul komma nul !!
Slechter kan het niet.
Geen terug betaling , geen hotels die ermee samen werken , en als er zijn dan is het Frankrijk of Duitsland want in België is bijna niemand meer.
Ik had een wellness bon gekregen en ik dacht eindelijk nu dat het kan gaan we het is doen.
Ik heb naar Limburg , kust , zelfs west en oost Vlaanderen verschillende hotels gebeld en niemand werkte nog met hun samen.
Ik had dan wel eentje gevonden maar je kon enkel reserveren op bepaalde dagen en geloof mij toen ik de datums vroeg zat er niks bij door de weekend enkel 1 dag in de maand !!
Ik wilde mijn geld terug aangezien die bon nog tot 2024 geldig is. Maar nee ze verwijzen u door van muur naar muur voor telkens hetzelfde te horen.
En dan nog 3 maanden moeten wachten op een antwoord !! Schandalig en ik koop er nooit meer iets !!! En ik raad het niemand aan dan liever bij een particulier iets kopen dat duurder is en zeker ben van mijn plek.

Nul flexibiliteit
Nul flexibiliteit. Profiteren van vervaldata en stellen bij contact niets van tegemoetkoming voor. Hun strategie lijkt me zelfs bewust extra lange geldigheidsduur te geven opdat consumenten die box sneller zouden vergeten in hun lades. En dat voor een bedrijf dat buiten de Covidperiode meer dan een miljoen euro winst ophaalt. Het is beter cadeaubonnen te kopen lokaal en rechtstreeks van de eigenaars.

Vivabox- tijdschriften nooit ontvangen
Vivabox cadeau gekregen van mijn collega's.
Nadien niks meer van gehoord. Ik heb de bon zelf niet gehouden nadat ik de code op de website had ingevuld. Reeds via de website twee keer de klantendienst gecontacteerd, tevergeefs. Erg jammer. Gewoon oplichting, zo'n cadeaubon dus.

Antwoord van Vivabox
Bonnen moeten oneindig geldig blijven
Bonnen moeten oneindig geldig blijven!
Wegens corona meer dan een jaar niet op restaurant kunnen gaan en dan doen ze nog moeilijk over verlengen... Bende amateurs!

onmogelijk te registreren
Ouders hebben van familie een vivabox gekregen voor hun huwelijksverjaardag. We dachten dat de bon geregistreerd was, maar nu blijkt dus van niet. Al vier keer naar de klantendienst gebeld, maar geen hulp. Telkens het antwoord dat ik 5 uur moet wachten en een nieuw account aanmaken. Maar als ik dat doe, dan wordt er telkens gezegd dat de bon al geregistreerd is. Mails met een link hebben we niet meer aangezien hun oude pc ondertussen gecrasht is. Ik heb hier dus een doos met een bon die nog geldig is to 30/11/21 maar die ik onmogelijk geregistreerd krijg. Een aankoopbon hebben we niet aangezien het een cadeau was. Al 2 mails gestuurd, maar nog steeds geen antwoord gekregen. Klantvriendelijkheid???

Antwoord van Vivabox
Online reservering werkt niet - onbestaande dienstverlening
Ik wilde een verblijf boeken via de website in een Campanile hotel. Voor deze hotels moet er gebruik gemaakt worden van de online reservering, maar als ik dat wil doen krijg ik de boodschap “invalid access”. Een e-mail gestuurd naar de klantendienst, na meer dan een week krijg ik een lege mail als antwoord. Armzalige dienstverlening van Vivabox!

Antwoord van Vivabox
Ik wil net een etentje (gastronomisch…
Ik wil net een etentje (gastronomisch dineren) boeken voor morgen. Er staat dat er meer dan 250 resto's zijn, maar ik krijg er maar 6 in Belgie, en niets bij Antwerpen. Is dit een gevolg van corona?

misleiding
zojuist vernomen dat de aangeboden kranten en tijdschriften zoals vermeld op de achterzijde van Vivabox niet kunnen geleverd worden wegens einde van het partnership. Volgens Vivabox keuze uit meer dan 150 titels. in werkelijkheid geen 108 en amper Belgische titels. Geen enkele magazine met tv-programma's.
Zelfs boekjes die als voorbeeld in de box zitten kunnen niet geleverd worden.
Dus misleidende reclame.

Bedrog
Begin april heb ik via de Vivabox het tijdschrift Humo besteld. Tot op de dag van vandaag niets ontvangen. Ook bij Humo geen antwoord op mijn vraag. Aangezien de cadeaubon aangekocht werd via Vivabox moeten zij dit in de eerste plaats oplossen. Conclusie: vivabox gaat met geld lopen en levert niets in de plaats. Ik ga een klacht indienen bij de FOD economie.

Antwoord van Vivabox
Help en contact staat voor hulpeloos/hopeloos
Na 10 werkdagen nog geen antwoord op een help en contact mail. Hopeloos. Belcontact kan alleen voor hulp bij reserveren en niet voor andere vragen. En dan laten ze je minuten in de wacht staan. Hopeloos, en dan voel je je hulpeloos. Kamers vrij bij hotel dat partner is maar niet kunnen reserveren! Wel met bijbetaling en dan blijkt de intrinsieke waarde van een voucher aangekocht voor meer dan € 120,— niet meer dan € 80,—.

Antwoord van Vivabox
Voor ons huwelijk juli 2019 ontvingen…
Voor ons huwelijk juli 2019 ontvingen wij een Vivabox 3 dagen in Europa, mede door Corona was het voor ons pas mogelijk om in 2021 een hotel te reserveren. In juni wilde we een hotel in Friesland Nederland reserveren, helaas gaf het hotel aan dat dit niet kon via Vivabox terwijl het wel op de site van Vivabox stond. In juli diverse anderen hotels geprobeerd helaas geen enkele boeking mogelijk ook niet voor de rest van het jaar, terwijl we via de site van de hotels zelf konden zien dat er genoeg kamers beschikbaar waren. Ook nog gebeld met een van die hotels die ons weer terugverwezen naar Vivabox. 23 Juli hebben wij een mail naar Vivabox gestuurd , tot op heden geen enkele reactie. Marja Hanssen

Antwoord van Vivabox
VIVABOX waardeloos indien niet geactiveerd aan de kassa
Kassierster heeft Vivabox vergeten te 'activeren' in winkel. Er staat nergens op vermeld dat ze dit moeten doen, je kan dit dus onmogelijk weten. Bon werd aangekocht in 2019, dus geen kassaticket meer. Nu geraakt dit niet in orde. Onwaarschijnlijke toestanden! Ik gaf dit als cadeau en betaalde €199. Dit is gewoon vuilbak. Echt schaamtelijk!

Nooit nog een Vivabox!
Bon in de vuilbak kunnen gooien omwille van Corona en ze deze niet konden/wilden verlengen.

Antwoord van Vivabox
We hebben een vivabox gekregen 2 jaar…
We hebben een vivabox gekregen 2 jaar geleden en als ik nu reserveerde bij één van de adresjes uit de box, dan blijkt die niet meer aangesloten te zijn bij vivabox.
Je kan nergens op hun waardeloze website terug vinden welke adressen nog wel of niet actief zijn op het ogenblik dat je de bons wil gebruiken.
Mooi conceptueel idee die boxen, maar slecht gerealiseerd.

Geweldige topservice!
Enkele jaren geleden hebben wij een Vivabox 'fijne feesten' gekregen. Hier zitten 2 leuke kopjes bij die wij dan ook meteen in gebruik hebben genomen, leuk extraatje! Nu had ik hem zo goed opgeborgen, dat ik niet meer wist dat we hem hadden (nog niet verzegeld of geboekt). 3jaar later, alle tijd en aandacht is opgegaan naar onze nieuwbouw. Vanmorgen aan het rommelen tussen de verhuisdozen en daar lag hij dan, verstopt tussen de gezelschapsspelletjes. Ik dacht meteen: o lekker!! Eindelijk nog eens een nachtje weg na al die gezonde stress op zoveel verschillende manieren. En toen dacht ik; hmmm is hij nog wel geldig? Het antwoord was dus een dikke vette nee, maar liefst 4 maanden geleden vervallen. Ik vond het zo een zonde en wilde de box bij het oud papier buiten zetten maar toen las ik dat je je box ook kon verlengen. Ik las nergens dat dit ook nog kon met een vervallen vivabox dus heb een mailtje gedaan met mijn verhaal. Tot mijn grote verbazing kreeg ik nog geen paar uur later een mailtje terug van de klantenrelatie-service met als onderwerp 'uitzonderlijke verlenging'. In de mail stond dat ze mij graag alsnog dat zuurverdiende nachtje weg gunnen samen met mijn vriend en dat ze dus een tegoed hebben ge-upgrade op mijn account t.w.v. het bedrag van de vervallen Vivavox. Ik mocht dus een nieuwe Vivabox kiezen, en uiteraard hebben we gekozen voor eentje waar we heerlijk kunnen overnachten samen met een lekker ontbijtje. Heb de Vivabox meteen gekocht en heb voor de digitale versie gekozen aangezien het voor onszelf is. Morgen enkel nog een hotelletje kiezen en hupsakee, we zijn vertrokken. En begrijp me niet verkeerd, ik hou van ons huis! Maar wat kijken wij uit naar onze 2daagse trip! Wat een service, alleen maar lof voor Vivabox en de fantastische oplossing! Bedankt!