Auto Europe Belgium Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,8

Alles was prefect geregeld door Auto Europe. Dus zeker een aanrader. Alleen is Thrifty niet zo'n geweldige maatschappij. We moesten bijna een uur wachten op onze auto, ookal waren we al een uur lat... Toon meer

Wij boekten een wagen via Auto Europe in Florence bij Surprice voor 11/9/2026. Bij aankomst op de luchthaven mocht slechts 1 van de 6 personen mee naar het kantoor, we hadden nochtans een busje gehuur... Toon meer

Niet de eerste en zeker ook niet de laatste ervaring om een wagen te huren, ergens op een vakantiebestemming. Ik ben hier vaste klant en twijfel geen seconde om steeds weer deze aanbieder te gebrui... Toon meer

Een wagen geboekt voor 17 dagen in alicante. met volledige flexibele annuleringsverzekering en volledige schadedekking.Dit reeds betaald en van rekening gehaald. Heb ondertussen al verschillende... Toon meer

1. Voertuigen en transport

Over Auto Europe Belgium

Auto Europe is al meer dan 60 jaar een wereldwijde marktleider in het aanbieden van autoverhuur aan reizigers. Naast standaard autoverhuur bieden wij ook campers, prestige- en sportauto's, en motorfietsen aan, als ook chauffeur services.

Met meer dan 20.000 locaties in 180 landen staan flexibiliteit en klanttevredenheid voor Auto Europe centraal.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

afwijkingen realiteit met boeking

Op mijn contract met Autoeurope stond dat een tweede chauffeur gratis zou zijn. Echter, bij aankomst bleek dat niet het geval. Men vroeg me 75 euro voor een tweede chauffeur, daar waar het oorspronkelijk contract slechts 49 euro kostte. Ik heb toen maar gevraagd de tweede chauffeur te cancellen.
Verder had ik geen SUV geboekt, maar hadden ze die niet meer voorradig en heb ik het moeten doen met een Ford Focus.
Kortom, wat ik kreeg was niet in overeenstemming met mijn boeking.
Ik ga dit nu aankaarten met Autoeurope, en zien hoe ze hiermee omgaan.

6 november 2023

Geachte heer Vercaemst,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen uw klacht serieus en bieden onze excuses aan voor uw negatieve ervaring. Om uw klacht goed te kunnen onderzoeken en afhandelen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Onze toegewijde klantenservice staat klaar om u te helpen met alle problemen die u heeft ondervonden. Zij zullen uw klacht zorgvuldig in behandeling nemen en naar een gerichte oplossing zoeken. U kunt onze klantenservice op de volgende manieren bereiken:

· Telefoon: +49 89 412 07 250.

· Online formulier: www.autoeurope.be/customerservice/

Onderstaand de informatie op de voucher:
Extra bestuurders: EUR 10.00, per dag, inclusief btw, met een maximum van EUR 100.00, per maand, inclusief btw, lokaal te betalen. Eerste extra bestuurder is inbgrepen bij huren geboekt jun 02, 2023 - jun 09, 2023 met een
ophaaldatum jun 02, 2023 - dec 23, 2023.

Omdat u de auto op 5 November geboekt heeft is deze niet inclusief.

In verband met de downgrade kunt u nog kijken of u de auto nog kunt wisselen bij de verhuurder. Of na de autohuur alle informatie naar onze klatenservice te sturen.

Geef onze klantenservice zoveel mogelijk informatie over uw klacht, inclusief relevante vouchergegevens. Zo kunnen zij u zo efficiënt en effectief mogelijk helpen.

Wij kijken ernaar uit snel van u te horen.

Marie
Auto Europe Deutschland GmbH

Prima

Geen klachten over europe auto service is super goed ik moest niet lang wachten aan de balie.
het zou wel tof zijn als er 1 Hypercar zou staan voor de show.

5 november 2023

Alles was prefect geregeld door Auto…

Alles was prefect geregeld door Auto Europe.
Dus zeker een aanrader.
Alleen is Thrifty niet zo'n geweldige maatschappij. We moesten bijna een uur wachten op onze auto, ookal waren we al een uur later door de lange wachtrijen bij immigratie in SFO. Reden: auto moest nog gepoetst worden. Really?
Bovendien kregen we een auto die na een week aangaf dat de olie moest gewisseld worden. Dan maar in Reno langs Thrifty. Daar auto gewisseld. Niet zo'n leuke ervaring: heel onvriendelijk en eerder downgrade qua auto. Dat doen we dus niet meer!

28 september 2023

eenvoudig boeken en afhalen

het boeken ging eenvoudig, het afhalen van de wagen ging ook snel, de wagen was in orde (geen schade aan). De brandstoftank was wel niet volledig gevuld en na ons verblijf en na uitchecken kregen we plots brandstof aangerekend (we hebben de wagen nochtans terug ingeleverd met méér brandstof in dan toen we hem opgehaald hebben bij aankomst !)? Dus het platform was zeer goed maar de autoverhuurder waarmee ze werken (RentalPlus) zijn we onaangenaam van geschrokken

19 september 2023

Vlotte boeking

Vlotte boeking. Groot aanbod.vlug antwoord (e-mail) op mijn vraag.goede prijs.
Hoe afhandeling verloopt (terugbetalen vrijstelling)bij problemen weet ik natuurlijk niet.en ik hoop dat ook niet nodig te hebben!!

29 augustus 2023

Perfect

Alles was heel goed geregeld en ik moest alleen de auto ophalen en terug brengen zonder problemen, volgende maand huur ik terug een auto via auto Europe, bedankt

29 juli 2023

Frauduleuze Huurcontracten:

Frauduleuze Huurcontracten:
Twee weken voor onze vakantie naar Amerika zijn we beginnen plannen met Auto Europe . Het voorstel was een Ford Mustang cabrio, om toch een lekker Amerikaans gevoel te hebben. Prijs top, AVIS een bekend en betrouwbaar bedrijf zegt men mij en uiteraard alle verzekeringen erbij. Zowel eigen schade als schade door derden werden hierin opgenomen. Tot het contract voorstel komt.. dan staat daar bij, dat onze schade maar tot €800 wordt terugbetaald. Ik neem contact op en vraag hen wat dit betekent.. Want als ik volledig verzekerd wil zijn, dan denk ik niet dat dat betekent dat ik maar tot €800 wil terugbetaald worden. Ze gingen dit uitzoeken en binnen de 2dagen op terugkomen. We zijn een week verder, intussen 4 dagen voor ons vertrek en ik had niets gehoord. Ik bel Auto Europe opnieuw zelf op, nog steeds geen uitleg, en ze kunnen dit niet aanpassen, maar ze begrijpen ook dat dit er niet hoeft in te staan.. maar wat dan? je begrijpt het, maar kan het niet uit het voorstel halen. Dus eigenlijk zorgt die clausule ervoor dat je 0 verzekering hebt, want je krijgt maar tot €800 terugbetaald bij schade.. Ongelooflijk hoe ze er steeds op rekenen dat niemand het contract leest. Ik denk dat de mensen die tevreden zijn van Auto Europe nooit een ongeval hebben gehad.. de wagens zullen top zijn, maar dan.. als je een ongeluk hebt dan komt de miserie. Ze proberen je gewoon door een aanpassing in je contract op te lichten. Ik zou hier absoluut NOOIT een wagen bij boeken. Hoe goedkoop ze ook zijn, je bent gewoon niet verzekerd als er iets voorvalt, en dat in Amerika, ik denk dat je dat hier niet wilt voorhebben. Ik hoop dat deze review een hulp kan zijn voor anderen. Het zijn oplichters.

10 juni 2023

Beste heer Croonenborghs,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met Auto Europe.

Het spijt mij te lezen dat er iets niet goed is gegaan met uw boeking.

Ik heb uw boeking opgezocht in ons systeem en het lijkt een foutje te zijn in ons systeem. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en het probleem is doorgestuurd naar de juiste afdeling binnen ons bedrijf. Zij zijn bezig dit verder te onderzoeken en zullen het uiteraard aanpassen, zodat toekomstige klanten niet tegen hetzelfde probleem aan lopen.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Auto Europe

Wil geen bericht terug in het Frans maar Nederlands of Italiaans. Kan nu niet antwoorden op het bericht van uw bureau in Italië Linate

Wil in het Italiaans of Nederlands hun antwoord ontvangen en niet in het Frans Moet nl iets terug schrijven maar weet niet wat…..

22 mei 2023

Beste klant,

Wanneer u contact opneemt met Auto Europe en graag in het Nederlands of in het Italiaans te woord wordt gestaan, kunt u dit altijd aangeven. Dan zal mijn collega u doorverbinden met of uw e-mail doorsturen naar een van onze Nederlandse of Italiaanse medewerkers.

Auto Europe

Reserveren en zelfs aanpassingen doen gaat heel vlot

Heel duidelijke info waardoor een keuze maken eenvoudig wordt.

21 april 2023

Beste heer De Wilder,

Hartelijk dank voor de vijf sterren.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze website en dienstverlening.

Graag tot ziens en een goede autohuur gewenst.

Auto Europe NL

Beste prijs/kwaliteit

Een heel gemakkelijke site. Heel overzichtelijk met duidelijke prijsopgave.
Veel keuze in de verschillende klasses.
Beste prijs.

19 april 2023

Beste Josiane,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, dat waarderen wij enorm.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met ons aanbod en onze website en dat u een goede autohuurdeal heeft kunnen vinden.

Een fijne dag en autohuur gewenst en graag tot ziens!

Auto Europe

Wij boeken al vele jaren met autoeurope…

Wij boeken al vele jaren met autoeurope ,nog nooit problemen gehad altijd correcte service,

17 april 2023

Beste mevrouw Adriaensens,

Bedankt voor het delen van uw beoordeling over Auto Europe.

Fijn om te lezen dat u reeds jaren een tevreden klant bent en wij hopen u dan ook nog veel meer jaren van dienst te mogen zijn.

Auto Europe

Ik huur telkens bij Auto Europe omdat ....

Duidelijkheid wat betreft royaal aanbod, prijs, verzekeringsmogelijkheden Laagste prijs garantie, annuleringsmogelijkheid en service van Auto Europe .

12 april 2023

Beste heer Servaege,

Hartelijk dank voor het delen van uw beoordeling over Auto Europe.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het aanbod op onze website en onze dienstverlening.

Wij wensen u een hele fijne dag en goede autohuur toe.

Auto Europe BE

Vlot en gemakkelijk om een auto te…

Vlot en gemakkelijk om een auto te reserveren.

12 april 2023

Beste heer Simoens,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met Auto Europe.

Fijn om te lezen dat het boeken eenvoudig en vlot is verlopen en dat u een goede aanbieding heeft kunnen vinden op onze website.

Een fijne dag en autohuur gewenst.

Auto Europe BE

175€ betaald voor 6 dagen .

175€ betaald voor 6 dagen .
Ful verzekerd .
Bij aankomt autoverhuur Coldcar nog eens 175 € moeten betalen .
Blijkbaar nog eens voor verzekering.
+ taksen + 140€ voor benzine indien je terug komt zonder dat je getankt hebt .
Bij het terug binnen brengen en je hebt vol getankt krijg je het bedrag terug .
Indien ik de 175 € extra niet betaalde werd er 1400€ geblokkeerd op je kaart .
Op de minste kras op de auto was je de 1400€ kwijt .
Dus eind van de rek. Dure wagen .
Na antwoord van auto Europe op deze review wil ik melden dat mijn kaart voor het blokkeren van de 1400€ wel degelijk werkte .
Maar de persoon van Goldcar ons onder druk zette om een extra verzekering te nemen .
Zo niet we bij de minste kras ons 1400€ kwijt waren .
Bij het terug binnen brengen van de wagen controleerden ze wel degelijk met zaklamp of er toch ergens geen krasje was .
Ik huur al jaren 5 a 6 maal op een jaar een wagen bij Hertz en heb zoiets nog nooit meegemaakt.

5 april 2023

Beste Marnix,

Het is gebruikelijk in de autoverhuurbranche dat er een borg wordt geblokkeerd op de creditcard van de hoofdbestuurder bij het ophalen. Dit vermelden wij ook in de huurvoorwaarden tijdens het reserveren en op de voucher die u ontvangt bij de boekingsbevestiging.

Indien de borg, om welke reden dan ook, niet kan worden geblokkeerd op de creditcard van de hoofdbestuurder, is de klant verplicht tot het afsluiten van een aanvullende verzekering om toch het voertuig mee te krijgen.

Echter, indien u onze "Volledige Schadedekking" heeft geboekt en de verhuurder brengt kosten voor eventuele schade aan of diefstal van het voertuig in rekening (altijd tot maximaal het eigen risico), kunt u dit bedrag na de huurperiode weer terugvorderen bij Auto Europe. In dat geval zou u het borgbedrag, in uw geval EUR 1.400, dus weer terugkrijgen. Meer over onze Volledige Schadedekking kunt u lezen op onze website: https://www.autoeurope.nl/auto-huren-restitutie-blijvend-eigen-risico/.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

TOP SERVICE

Deze site is niet alleen zeer gemakkelijk in gebruik maar ook altijd correct in de afhandeling .
Wij huren jaarlijks 3x een auto op Kos. Wel heel jammer dat je nu met je valies nr het bureau moet wandelen buiten de luchthaven. Vroeger stond de auto op jou te wachten OP de parking vd luchthaven. Dat was een surplus bij de ophalingen/terug bezorgen

6 april 2023

Beste mevrouw Maes,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze website en dienstverlening.

Voor nieuwe reserveringen staan wij graag tot uw beschikking.