Alles was prefect geregeld door Auto Europe. Dus zeker een aanrader. Alleen is Thrifty niet zo'n geweldige maatschappij. We moesten bijna een uur wachten op onze auto, ookal waren we al een uur lat... Toon meer
Wij boekten een wagen via Auto Europe in Florence bij Surprice voor 11/9/2026. Bij aankomst op de luchthaven mocht slechts 1 van de 6 personen mee naar het kantoor, we hadden nochtans een busje gehuur... Toon meer
Niet de eerste en zeker ook niet de laatste ervaring om een wagen te huren, ergens op een vakantiebestemming. Ik ben hier vaste klant en twijfel geen seconde om steeds weer deze aanbieder te gebrui... Toon meer
Een wagen geboekt voor 17 dagen in alicante. met volledige flexibele annuleringsverzekering en volledige schadedekking.Dit reeds betaald en van rekening gehaald. Heb ondertussen al verschillende... Toon meer
Over Auto Europe Belgium
Met meer dan 20.000 locaties in 180 landen staan flexibiliteit en klanttevredenheid voor Auto Europe centraal.
Landsbergerstrasse 155, 80687, München, Duitsland
- +49 89 412 07 250
- nlres@autoeurope.de
- www.autoeurope.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Boek al jaren via Auto Europe...TOP*****
Boek al jaren via Auto Europe... zonder problemen. Elk tarief klaar en duidelijk uitgelegd. Ik kies ook telkens voor de meest volledige dekking... hoop er dan geen gebruik van te moeten maken..
Ik huur als sinds oudsher via AutoEurop…
Ik huur als sinds oudsher via AutoEurop en dit op verschillende locaties en steeds zonder problemen.
problemen bij boeking/betaling
In het verleden huurde ik al dikwijls een auto via AutoEurope. Reserveren/aanpassen/annuleren, geen probleem.
De laatste reservatie van een auto verloopt moeilijk.
Bij het uitvoeren van de betaling op Voucher EU 21116684 kreeg ik de melding "Betaling mislukt"
Nieuwe reservatie gemaakt met nr EU 21116671
opnieuw "Betaling mislukt"
Opnieuw reservatie gemaakt met nr EU21116696 met "Betaling GELUKT". Hiervan geen bevestigingsmail ontvangen.
In "Mijn reserveringen" stonden nu 3 reserveringen met status "Offerte"!!!
Telefonisch contact opgenomen. Ondanks de keuze voor Nederlands kreeg ik een Engelstalige medewerkster aan de lijn.
Op mijn vraag annuleerde zij EU 21116684 en
EU 21116671.
Ze merkte op dat de betaling van EU21116696 nog diende te gebeuren. Maar ik kreeg wel degelijk "Betaling gelukt" op mijn scherm bij het maken van de reservering.
Ik ga uitzoeken op mijn Creditkaart rekening wat er nu feitelijk is gecrediteerd of gedebiteerd.
Deze situatie maakt mij toch enigszins ongerust.

Antwoord van Auto Europe Belgium
DUIDELIJKE UITLEG EN AL 20 JAAR KLANT;
DUIDELIJKE UITLEG EN AL 20 JAAR KLANT;
ALTIJD GOED AFGEHANDELD !
CORRECTE PRIJS/KWALITEIT EN PRIMA SERVICE.
OPMERKING : SOMS ECHTER NIET ALTIJD JUISTE CATEGORIE VOORRADIG IN DE USA.
Duidelijke website met voldoende info…
Duidelijke website met voldoende info en een goede prijszetting.
De telefonische bijstand is een pluspunt.
Auto afhalen aan luchthaventerminal
Ik boekte de auto ,afhalen aan de luchthaventerminal Heraklion. Blijkbaar is het met een schutte, en het is heel onduidelijk waar naartoe bij aankomst.

Antwoord van Auto Europe Belgium
Vlotte reservatie
Vlotte reservatie. Keuze uit verschillende maatschappijen en verschillende formules
ALTIJD VLOT EN SNEL BIJ BOEKING
Overzichtelijke Site
Een overzichtelijke site waar je snel je keuze kan maken. Ook de verschillende opties om bijkomende dekkingen te nemen is super. Steeds een goede ervaring gehad bij het huren van de auto.
Groot aanbod met scherpe prijzen
Goed werkende site met mooi aanbod die ik bij de andere aanbieders niet vond, zelfs niet bij de gekozen verhuurbedrijven.
Vlotte boeking
nuttige info
Vermits ik zelf 70+ ben is het nuttig dat je al snel de info vindt of er extra moet betalen voor een bestuurder van 70 of ouder
Duidelijke site
Duidelijke site, eenvoudige boeking, sterke prijzen, veel keuze tussen allerlei types van auto's.
Handig en snel
Duidelijke informatie over de verschillende modellen, de verhuurbedrijven en de prijzen. Gebruiksvriendelijke site. Vlotte reservatie.
Vlot en duidelijk
Het boeken van een auto is altijd vlot en meestal wel duidelijk, ook wat verzekering betreft. Ter plaatse een auto ophalen is soms een ander verhaal... Het woord 'of gelijkwaardig' is meestal 'zeer waarschijnlijk minderwaardig'. Maar dat is ook zo bij sunny cars en co.