Claimjecadeau Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,9

Hierbij mijn ervaring. Ik kon de claim ook zelf niet indienen omdat deze niet gevonden werd. Dit per email gemeld en de claim werd voor mij gedaan. Na 3 weken werd deze goedgekeurd en vervolgens na 2... Toon meer

Na het lezen van alle revieuws hier ben ik mij kapot geschrokken. Mijn bestelling via mijnvoordeel.nl met gratis TV meteen via Ziggo geannuleerd. Opnieuw via Ziggo telefonisch een abbo afgesloten en j... Toon meer

Pure oplichting....... Geen contact mee te krijgen . Mails worden niet beantwoord , telefoon kennen ze daar niet of ja toch wel maar slim genoeg glniet telefonisch te bereiken anders worden ze o... Toon meer

Oplichting....... Aan alles voldaan betaling de claim ingediend maar geen bol.com kaart. Via aangegeven link alles aangevraagd, nu blijkt dat ze mijn gegevens niet hebben, dus ook geen cadeau... Toon meer

1. Telefoonmaatschappij
  2. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. Mobiele telefoon winkel

Heb je gebruikgemaakt van een actie of aanbieding met een kado of welkomstgeschenk? Dan kun je eenvoudig je cadeau claimen via www.claimjecadeau.nl. Zorg er wel voor dat je voldoet aan de actievoorwaarden — deze kun je terugvinden op de pagina van de aanbieder of actie waar je aan hebt deelgenomen. Vragen of hulp nodig? Ons team staat voor je klaar van maandag tot en met vrijdag. Je kunt ons bereiken via e-mail op info@claimjecadeau.nl. We helpen je graag verder!

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

53 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichting

Oplichting. Abonnement afgesloten, ik zou dan na een eerste factuur AirPods kunnen claimen en na het claimen geven ze aan dat dit niet kan.

19 februari 2026

lebara cadeaubon

Zou bij een 2jarig contract bij Lebara een Bol.com cadeaubon van 100 euro ontvangen
afgesloten op 4-2-25 al betaald maar bon innen lukt niet
bellen en mailen ,maar nog steeds geen bol.com bon

4 december 2025

Van het zo gezegde kast je naar de muur…

Van het zo gezegde kast je naar de muur gestuurd worden
Al weer maandje of 3 bezig om mijn 50 euro bol.com cadeau bin te krijgen
1 gebeld met lebara
3 x gechat met lebara
5 6 7 x gemaild met lebara
Pff
X of 10 gemaild met claim je cadeau
En nog niks op geschoten
Nu zeggen ze dat de eerste factuur niet is betaald bij cleam je cadeau
Zeggen ze opnieuwe in vullen maar op de site van cleam je cadeau zegt die al in gevuld neem weer contact op met cleam je cadeau
Dit zijn de betalings codes
LEBARA NL-03162030
0-732
LEBARA NL-03328645
2-843
LEBARA NL-03417089
1-536

9 februari 2026

Website werkt niet 404 na claim

Website werkt niet, cadeau op je buik schrijven.

Eerste factuur Libara gehad. Alles netjes ingevuld en dan krijg je netjes een 404 in beeld en is het klaar. Welke browser dan ook. Mijn vrouw heeft het zelfde ook op werklaptop, andere PC, wel of geen VPN etc. 100 euro kan je dus tot nu toe vergeten.

30 januari 2026

Oplichting.......

Oplichting.......

Aan alles voldaan betaling de claim ingediend maar geen bol.com kaart.
Via aangegeven link alles aangevraagd, nu blijkt dat ze mijn gegevens niet hebben, dus ook geen cadeau voor contract aansluiten. Extra bewijs aangeleverd, aantal mails verder wordt toch afgekeurd.
Als antwoord:
"Ik heb dit zojuist nogmaals nagekeken, maar wij hebben geen bestelling onder uw gegevens kunnen vinden. Uw bestelling is daarom waarschijnlijk rechtstreeks bij Lebara zelf geplaatst"
Ja probeer nu bewijzen dat het toch via aangegeven link is geplaatst.....

20 januari 2026

geen welkomstcadeau ontvangen

Onderwerp: Bezwaar tegen afwijzing claim – geen welkomstcadeau ontvangen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij wil ik formeel bezwaar maken tegen de afwijzing van mijn claim.

Ik wil duidelijk aangeven dat ik nooit een welkomstcadeau heb ontvangen, noch AirPods Pro 3, noch enig ander cadeau.
Wat deze situatie extra verwarrend maakt, is dat ik eerder van uw kant te horen kreeg dat er geen informatie beschikbaar was over mijn abonnement, terwijl mij nu wordt meegedeeld dat ik het welkomstcadeau al zou hebben ontvangen.

Deze tegenstrijdige informatie roept ernstige vragen op. Ik verzoek u daarom dringend om:
• Bewijs te leveren van de vermeende levering (zoals een verzendbewijs of ontvangstbevestiging), of
• Mijn claim alsnog correct te herbeoordelen en het welkomstcadeau toe te kennen.

Ik ga ervan uit dat dit misverstand op korte termijn wordt rechtgezet. Bij uitblijven van een duidelijke en onderbouwde reactie behoud ik mij het recht voor verdere stappen te ondernemen.

Ik zie uw spoedige en inhoudelijke reactie graag tegemoet.

15 januari 2026

Pure oplichting.......

Pure oplichting.......

Geen contact mee te krijgen . Mails worden niet beantwoord , telefoon kennen ze daar niet of ja toch wel maar slim genoeg glniet telefonisch te bereiken anders worden ze overspoeld met klachten.

Aan alles voldaan betaling de claim ingediend maar geen bol.com kaart.
Ik ga hier ook juridische stappen ondernemen zodat ik van t abbonement afgeraak aangezien ze NIET aan de afspraken houden.

9 januari 2026

Cadeau vermist en geen oplossing

Ik heb bij claim je cadeau een aanvraag voor een ps5 slim disc met 2 controllers gedaan. Waarna het 6 weken zou duren voor verwerking. Uiteindelijk kreeg ik in augustus mail dat de ps5 leverbaar zou zijn vanaf medio oktober. Maar tegen die tijd nog nooit iets ontvangen . Dus heb ik gemaild. Toen werd er gezegd niet eerder dan december of ik moest willen wisselen naar een ps5 met 1 controller. Dus dat gedaan. Maar 6 week later ofzo nog niks. Dus weer gemaild . Kreeg ik een mailtje terug met we hebben goed nieuws hij is onderweg met de trackinglink. Vervolgens klik ik op de tracking link. Blijkt hij in augustus nog geen week na de mail dat hij pas medio oktober leverbaar was . Dat hij toch in de kluis van gls heeft gezeten en dat hij dus toen al retour is gegaan. Dus weer mailcontact gehad. Werd er beweert dat ik het cadeau ontvangen heb en zelf uit de kluis heb gehaald. Dus ik heb het bewijs gestuurd met foto van de retour bewijs. Tot op heden nog geen oplossing gekregen. Nooit een trackinglink gehad toen hij daadwerkelijk onderweg was en ook geen verdere informatie. Het valt me erg tegen hoe het gelopen is. We zijn inmiddels 4 maand verder.

25 augustus 2025

Zeer goede ervaring !!

Zeer goede ervaring !!! Van Lebara hebben wij een verzoek voor een Samsung telefoon geclaimd en dit is keurig afgewerkt. Zeer tevreden over dit bedrijf. Ook GLS transport heeft het netjes gedaan. Al met al, Lebara, Claimjecadeau en GLS : Dankjewel ! Overigens snap ik de negatieve reacties niet .... kennelijk niet juist ingevuld waardoor er vertraging door afkeur is geweest. Onjuist ingevulde gegevens op aanvraagformulier gedaan ?

18 december 2025

Oplichters

Oplichters. Deze vergeet ik niet. Zomaar mij een product leveren die ik niet heb gekozen. Er stond duidelijk toen ik het bestelde, PS5 slim digital 1tb. En dan krijg ik de PS5 slim digital fortnite editie en dan zit er niet eens een voucher bij. Ik ga niet iets zitten verzinnen zomaar. De PS5 is eerder geopend geweest. Dit was 100% een retour product die ik erna heb gekregen. Want hij is met een bruin achtige tape dicht geplakt. Deze hoort transparant te zijn met een logo.

Ik kan dit nog bewijzen. ik heb het doos nog liggen natuurlijk

Ik heb dus een PS5 gekregen die eerder is geopend en de Fortnite voucher zat er niet eens in. De voucher interesseert mij niet eens maar wel dat hij eerder is geopend en dat ik de verkeerde producten heb gekregen.

17 december 2025

Geduld wordt beloond

Bestelling geplaatst in september, begin oktober mijn cadeau geclaimed. Meer dan een lullig e-mailtje krijg je niet. Daarna begint het grote wachten... Weken later krijg je ineens de bevestiging dat de claim is goedgekeurd en je cadeau wordt verstuurd. Waar? Wanneer? Geen idee.

Uiteindelijk is het pakketje verzonden via GLS. Waarom iemand in vredesnaam voor GLS kiest is mij niet duidelijk, wat GLS staat niet voor 'Gaat Lekker Snel' maar voor 'Ging Langs Straat'. Geen bezorger gezien, maar toch is het pakket afgeleverd. Knap hè.

Update: vermissing van pakket is wel snel opgepakt door CJD.

21 november 2025

Een lachertje de kadobon

Ik heb in april via lebara een abo afgesloten en zou een kadobon van claimjecadeau krijgen. Meerdere keren mijn claim ingediend en elke keer was er iets. Ik heb een screenshot van mijn contract ingediend met alle gegevens en opnieuw met deze gegevens ingediend. Maar elke keer afgewezen omdat er iets niet klopt maar ze zeggen niet wat er niet klopt. De laatste keer zou volgens hun lebara niet aangesloten zijn ja die is goed. Vervolgens nog steeds niks ontvangen!!! 7 maanden verder!
Lebara verwijst me naar claim je cadeau en andersom schande!

14 november 2025

Lebara

Een abbo bij Lebara waarbij je een cadeaukaart zou krijgen. Ondertussen meerdere keren aangevraagd maar elke keer is er wel iets!! Dan is er weer iets met het mailadres, dan kunnen ze het abbo niet vinden, dan zien ze de aanvraag niet!! Blijf maar aan het lijntje gehouden worden door de klantenservice daar terwijl er niks gebeurt😡zijn 7 maanden verder😡

Dit is een vorm van contractbreuk dus strafbaar. Misschien moeten we hier ook maar eens wat mee doen op juridisch vlak!!

5 mei 2025

Cadeau is binnen, in twee weken tijd!

Via Meervoordeel heb ik een twee jarig contract afgesloten bij Ziggo. Hier kreeg ik een PlayStation 5 bij als cadeau. Deze kon ik aanvragen via Claimjecadeau.nl nadat de eerste factuur was afgeschreven.
Na het afsluiten van het abonnement en het lezen van reviews kreeg ik twijfels, maar dit was allemaal onterecht.
Nadat ik mijn eerste factuur had van Ziggo, heb ik de PlayStation 5 aangevraagd via claim je cadeau. Hier kreeg ik binnen 2 werkdagen een reactie dat mijn aanvraag binnen 6 weken behandeld zou worden. Je kunt natuurlijk domme pech hebben dat het ook daadwerkelijk 6 weken duurt, maar dat weet je van tevoren. Na exact 2 weken kreeg ik van claim je cadeau een mail dat mijn claim was goedgekeurd en dat het cadeau via GLS werd verzonden. Dit ging allemaal erg soepel en binnen twee dagen had ik mijn Playstation 5 binnen. Zolang je zelf alles goed invult, goed de procedure leest en geduld hebt zou ik dit zeker aanraden.
Bedankt voor de PlayStation 5, hier ga ik veel plezier aan beleven!

7 november 2025

Al vorig jaar 8-11-2024 een ziggo…

Al vorig jaar 8-11-2024 een ziggo abonnement afgesloten via meervoordeel/ziggo bij claim je cadeau de claim ingediend krijg je te horen dat eerst je eerste factuur betaald moest zijn voor je überhaupt een claim in kan dienen. Nu een jaar later nog een keer een claim ingediend wat het meervoordeel team mij geadviseerd heeft na een review op trustpilot.
Wat denk je????
Zeggen die oplichters van claim je cadeau dat ze geen lopend ziggo abonnement van mij kunnen vinden en de claim is afgekeurd!!!!
terwijl het abonnement vanaf nu nog zeker een jaar loopt .
Het zijn gewoon oplichters bij claim je cadeau en als ze niet snel die tv opsturen ga ik gerechtelijke stappen ondernemen wegens oplichting en valsheid in geschriften. Wat denken die fraudeurs daar wel niet. Ze beloven van alles, maar maken niets waar en bezorgen je geen tv maar wel veel hoofdpijn. Nu nog maar een claim ingediend. Kijken of die oplichters nu wel verder kijken dan hun neus lang is. Ofdat ze daar echt alleen een stel zwakzinnigen aan het werk hebben.

4 november 2025

Geen cadeau ontvangen

Begin september goedkeuring gekregen voor een cadeau van Lebara. Nu bijna 2 maanden later nog steeds niets ontvangen. In de mail wordt aangegeven dat de schuld bij Lebara ligt maar Lebara geeft aan dat ze helemaal geen partij zijn in de afhandeling van cadeaus. Behoorlijk dubieus allemaal.

27 oktober 2025

Samsung tv 60 "inch

Een ziggo abbo afgesloten via meervoordeel. Nadat de eerste factuur was betaald de claim voor de samsung tv ingediend. Direct een mailtje terug dat ze het gingen controleren en dat de tv binnen 6 weken geleverd ging worden. 2 weken na het indienen van mijn claim een keurig mailtje dat de claim was goed gekeurd en dat de tv binnen 3 wekendoor aernouts zou worden uitgeleverd. Vandaag 25 -10-2025 keurig netje geleverd. Dus alle negatieve reviews heb ik niet ervaren. Bedank meervoordeel.

25 oktober 2025

Ondanks alle reviews…

Ondanks alle reviews hier, heb ik in tegenstelling tot vele anderen wel mijn Playstation mogen ontvangen. Ik heb geen enkele keer meer contact hoeven hebben over wachttijd etc. Netjes binnen termijn geleverd

16 oktober 2025

Gewoon slecht.

Hele stroeve leveringen en klantenservice.

Eerst Xbox Series x 1TB uitgekozen als cadeau. Deze was niet meer leverbaar. Toen besloten ps5 slim met extra controller. Deze zou in oktober leverbaar zijn maar kreeg al gauw mail dat dit pas december werd. Toen besloten om de Switch 2 plus Mario Kart als cadeau te doen. Krijg ik een switch 1 opgestuurd.
Klantenservice acht dat ik maar thuis blijf om hem af te geven bij de leverancier, en tot nog toe geen update over mijn gekozen cadeau.

Telefonisch niet bereikbaar.

Ze moesten zich de ogen uit de kop schamen daar. Dit soort problemen hoor je als zn bedrijf direct en heel serieus op te nemen. Hier zet je iemand op die dit regelt. Maar helaas is dit niet de werkelijkheid.

Word hier een beetje moedeloos van.

13 oktober 2025

Ontzettend traag met het goedkeuren

Ontzettend traag met het goedkeuren, wacht al sinds juni op mijn PS5.

Is nu eindelijk goedgekeurd, maar wacht inmiddels ook alweer een maand.

Benieuwd hoelang de verzending nog duurt en of dit het waard was.

2 oktober 2025