Hierbij mijn ervaring. Ik kon de claim ook zelf niet indienen omdat deze niet gevonden werd. Dit per email gemeld en de claim werd voor mij gedaan. Na 3 weken werd deze goedgekeurd en vervolgens na 2... Toon meer
Na het lezen van alle revieuws hier ben ik mij kapot geschrokken. Mijn bestelling via mijnvoordeel.nl met gratis TV meteen via Ziggo geannuleerd. Opnieuw via Ziggo telefonisch een abbo afgesloten en j... Toon meer
Pure oplichting....... Geen contact mee te krijgen . Mails worden niet beantwoord , telefoon kennen ze daar niet of ja toch wel maar slim genoeg glniet telefonisch te bereiken anders worden ze o... Toon meer
Oplichting....... Aan alles voldaan betaling de claim ingediend maar geen bol.com kaart. Via aangegeven link alles aangevraagd, nu blijkt dat ze mijn gegevens niet hebben, dus ook geen cadeau... Toon meer
Heb je gebruikgemaakt van een actie of aanbieding met een kado of welkomstgeschenk? Dan kun je eenvoudig je cadeau claimen via www.claimjecadeau.nl. Zorg er wel voor dat je voldoet aan de actievoorwaarden — deze kun je terugvinden op de pagina van de aanbieder of actie waar je aan hebt deelgenomen. Vragen of hulp nodig? Ons team staat voor je klaar van maandag tot en met vrijdag. Je kunt ons bereiken via e-mail op info@claimjecadeau.nl. We helpen je graag verder!
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Duurt allemaal te lang en laten niks meer van hun horen.
Ik heb een cadeaubon van Bol.com aangevraagd , deze kreeg ik gratis bij een Lebara abonnement. De eerste keer had ik een verkeerde mail adres opgegeven, kreeg toen binnen een week gelijk een afkeuring. Toen opnieuw aangevraagd met de juiste e-mail tot heden niks gehoord ( meer dan 6 weken). Ik heb er geen goed gevoel bij. Waarom duurt het allemaal zo lang? Het is maar een cadeaubon die krijg je tegenwoordig ook gewoon online met code via de mail. Ik denk ook niet dat ik het überhaupt nog krijg.

Blij verrast!
Soms is iets te mooi om waar te zijn. Een voordelig abonnement en een mooi cadeau (55 euro Netflix) door eerdere reviews al gedacht dat ik het nooit zou krijgen en eerlijk is eerlijk. Je moet er wat moeite voor doen. Niets gaat vanzelf. Zelf even de maanden agenderen en na de verlooptijd een mail gestuurd. Kort daarna keurig een mail met de werkende code. Het bedrijf komt dus de afspraken na. Omdat ik zelf erachteraan moet zitten geen 5 sterren, maar omdat de mail toch vrij snel kwam was ik mede door eerdere reviews blij verrast.

Antwoord van Claimjecadeau
Heb tot nu toe nog steeds geen airfryer…
Heb tot nu toe nog steeds geen airfryer ontvangen en all drie keer heb geclaimd. Heb drie keer een telefoon nummer gekregen maar niet tot een oplossing gekomen. Mijn abonnement bij Lebara is ingegaan 01-02-2025.

Antwoord van Claimjecadeau
Waardeloos bedrijf wat niks goed kan…
Waardeloos bedrijf wat niks goed kan doen. Over een jaar lang iedere keer de claim opnieuw moeten indienen omdat er “iets” niet goed is maar ze kunnen zelf niet aangeven wat. Zelf komen ze iedere keer niet met terugkoppeling dat de claim niet goed is en moet ik daar zelf weer achteraan gaan. Na meer dan een jaar mailen zeggen dat uiteindelijk dat ze niks kunnen doen omdat de claim binnen 6 maanden ingediend moet worden. Dit was gewoon het geval maar omdat ze hier alleen maar een stelletje incompetente mensen op de klantenservice afdeling zetten is de laatste claim dat inderdaad niet. Nog nooit zo een belabberd bedrijf meegemaakt. Wel lekker de commissie opstrijken voor mijn bestelling natuurlijk maar uitbetalen ho maar. Ze krijgen nog 1 kans om dit op te lossen en ander is de volgende stap om een klacht in te dienen bij de ACM en verdere stappen te ondernemen om te krijgen wat mij hier belooft is maar ze weigeren te leveren.

Antwoord van Claimjecadeau
wachten al 5 maand op cadeau bon…
wachten al 5 maand op cadeau bon bol.com niks gehoort en al 2 keer ingevult via lebara wat een zooi en klanten service kunnen niet fatsoenlijk nederlands wat een ellende via de lebara

veel bla bla en onjuiste informatie
veel bla bla en onjuiste informatie
Op 5 februari email ontvangen dat de claim was goedgekeurd en dat ik binnen drie weken mijn cadeau zou ontvangen.
Op 11 maart nog steeds niets ontvangen dus een mail gestuurd krijg als antwoord we gaan het onderzoeken bij de vervoerder. inmiddels is het 26 maart en nog geen antwoord. Geprobeerd te bellen en krijg als antwoord stuurt u nog maar een email ze reageren binnen 2 dagen, IK geef aan dat ik nog zit te wachten op een reactie op vorige email, dan antwoord deze mijnheer dat ze echt binnen 5 dagen reageren. Misschien wordt het tijd voor een bezoekje en ziggo moet zich schamen door met zo een cabaret bedrijf in zee te gaan.

Verzending gaat lastig
Tot nu toe is alles goed en makkelijk verlopen.
24-02 de claim ingediend.
7-3 de claim goed gekeurd.
Nu is het nog wachten op de track & trace van gls voor de ps5.
Update, 11-3 zal de playstation 5 afgeleverd worden aan de gls ophaalpunt maar is niet afgeleverd. Nu op 25-3 gls gebeld en is het pakket kwijt geraakt. Nu moet er een onderzoek gestart worden. Word er nu wel een beetje moedeloos van.
Update, 27-3 claim je cadeau gaf aan het pakket moet bij het ophaalpunt liggen. Daar weer heen gegaan en zelf maar even tussen de pakketten gezocht en ja hoor hij lag er gewoon terwijl de track en trace aangeeft word eerst volgende dag bezorgd. De fout ligt dus bij gls en hun systeem. Het contact met claim je cadeau was goed en snel.

Flut bedrijf
Flut bedrijf. Je neemt een abbo via hun in december met cadeaukaart. Je moet 2,5 maand in voren betalen wat je netjes doet en naar paar maand heb je nog niks. Ziggo zegt je hoort de cadeaukaart naar 10 dagen van eerste factuur betaling te ontvangen en hun zeggen dat het tot 4 week kan duren. Dikke oplichters. Begin er niet aan mensen. Zie hier net nog iemand met bijna de zelfde ervaring :-(

Antwoord van Claimjecadeau
Geen cadeau, geen hulp, zeer slecht
Via meermetziggo pakket besteld. Voordeel 12 mnd gratis Disney + en welkomstcadeau netflixbon t.w.v. 108euro. Disney + liep al mis, waardoor ik 2.5mnd betaald heb voor die service en daarna heeft meermetziggo dit geregeld om vanaf 1 maart 12mnd gratis te kijken. De omgekeerde werled, maar ach...
Wat betreft Claimjecadeau, 2x is cadeau niet gevalideerd, terwijl ik de mail met screenshot bevestiging in de mail naar hen meezendt. Het is tot vandaag nog niet gelukt om dit beloofde cadeau te claimen, inniddels loopt dit al vanaf januari 2025. Niet zo leuk voor de kids die er naar uit kijken. Waardeloze service en medewerkers, tenminste als die er al zijn...dus wees gewaarschuwd...ziggo en deze cowboys...trap er niet in

Tevreden
Eerder een review gepost waarin ik heel negatief was over het bedrijf.
Veel contact over en weer gehad maar ze reageren snel, professioneel en bleven heel correct.
Uiteindelijk heb ik gekregen waar ik recht op had al weet ik zelf niet precies waar dit allemaal ineens vandaan komt, maar ik ben blij met mijn nieuwe televisie.
Vandaar dat ik mijn vorige review heb verwijderd.
Fijn dat het geregeld is.
Ik denk ook niet dat mensen zich zorgen hoeven te maken over dat ze hun order niet krijgen.
Alsnog bedankt!

De hoop bijna verloren
Na heel wat slechte revieuws te hebben gelezen had ik de hoop bijna verloren maar dan is het zo ver!!!!
14 feb claim ingedient
26 feb email ontvangen dat me claim is goedgekeurd.
En ja hoor vandaag een mail van GLS ontvangen dat me pakket klaar ligt bij de pickup point..
Heb hem gelijk op gehaald en hij is klaar voor gebruik..
Ben er heel blij mee!!!!

Antwoord van Claimjecadeau
Door al die negatieve revieuws was ik…
Door al die negatieve revieuws was ik echt geschrokken. Had best een dure abonnement afgesloten, maar nadat ik dat had gedaan las ik pas de revieuws. Dus ook heel wantrouwend het proces gevolgd. Dat was dus allemaal voor niets. Het bedrijf doet gewoon wat ze beloofde te doen. Zijn verder ook gewoon goed bereikbaar met name via de mail. Reageerde meestal binnen een dag terug zelfs in het weekend. Heb gisteren mijn tv gehad, en heel tevreden met de service. Volgens mij zijn het gewoon concurrenten die al die slechte revieuws plaatsen of gewoon mensen die net pech hadden met hun bestellingen. In ieder geval bedankt voor de service. De gratis tv kwam voor mij heel goed uit nu dat ik net verhuisd ben en van nul moest beginnen.

Antwoord van Claimjecadeau
Ben nu claim 3 aan het in vullen elke…
Ben nu claim 3 aan het in vullen elke keer wordt het afgekeurd ben nu vanaf aanvraag 27november tot nu nog steeds bezig

Prima geregeld !!
Ik vind de meeste reacties vreemd wij zijn op 13 december j.l overgegaan naar Ziggo 23 januari de 1e factuur afgeschreven en de claim ingediend op 5 februari claim goedgekeurd en vandaag 11 februari is de tv afgeleverd ! Dus ik vind het prima geregeld !!

Prima
Prima ervaring. Het was even spannend gezien alle vorige reviews, maar heb alles ontvangen.
20jan het cadeau aangevraagd
28jan aanvraag goedgekeurd melding
31 januari tv geleverd via gls
Toen bleef de netflix code uit.
8 feb claimjecadeau hierovet gemaild
10 feb (gelijk maandags) de code alsnog gekregen

Zeer tevreden.
Op 24 januari 2025 claim ingediend voor een airfryer van Princess. Na ruim een week bevestiging dat deze was ontvangen.
Het zou zes weken kunnen duren om claim goed te keuren en cadeau te verzenden.
Vandaag, dinsdag 10 februari, airfryer ontvangen.

Antwoord van Claimjecadeau
Ik heb een ziggo abonement afgesloten…
Ik heb alles gewoon gekregen zoals beloofd. Waren iets onduidelijkheden maar dat kwam ool door mezelf. In ieder geval heb ik na wat email verkeer alles goed ontvangen.

Antwoord van Claimjecadeau
Na veel gezeur eindelijk ontvangen
Edit: na het dreigen met juridische stappen heb ik de PS5 ontvangen
Oplichters, december goedkeuring gehad voor het cadeau, wacht er nog steeds op.
Zogenaamd geleverd ergens in duitsland 2x over. Je krijgt geen track and trace, alleen een GLS europe link. Daar staat geen adres bij waar het zogenaamd geleverd is. Communicatie gaat via de mail. Deels door Ai, het programma Zendesk word hier voor gebruikt. Dus je krijgt vaak geen antwoord van een mens, maar van een geautomatiseerd programma. Ik heb inmiddels een dossier opgebouwd en wat research gedaan en sta op het punt stappen te ondernemen.

Cadeau niet binnen
Ik heb mijn cadeau op 24 december geclaimd en op dezelfde dag een mail gekregen dat mijn claim is goedgekeurd en dat ik mijn ps5 binnen 3 weken zou krijgen, en nu ben al bijna 6 weken aan het wachten en toen ik ze had gemaild ( bellen is niet een optie) kreeg ik een reactie dat mij cadeau op 23 dec was geleverd op een pakketpunt ! Dat kan toch niet want ik had mijn cadeau op 24 geclaimd en nu reageren ze niet meer !!

Antwoord van Claimjecadeau
Cadeaubon van 200? helemaal niets!
Ik ben over gestapt naar een andere provider, omdat daar een leuk aanbod was voor een cadeaukaart van 200 euro.
Leuk dacht ik!!! Dus na de eerste betaling kon ik aanspraak maken op mijn cadeaukaart. Ook gedaan, ik zou na MAX 6 weken de kaart ontvangen.
Nou, geweldig toch? Dan zou ik mooi spullen voor sinterklaas en kerst kunnen kopen.
Maar nu, op 21 januari heb ik nog steeds niets binnen.
Contact opnemen kan uiteraard alleen via email.
Dit heb ik al meerdere keren gedaan. Eerst GEEN reactie.
Na 4x mailen een keer een reactie dat ze Bol.com een bericht zullen sturen dat ik mn cadeaukaart moet krijgen. niets.......
Weer een mail gestuurd op Maandag, op vrijdag een mail gehad dat ze er nogmaals achteraan gaan....
Weer niks......
Uiteraard wederom een mail gestuurd, direct nadat ik deze op vrijdag binnen kreeg, nu nog steeds geen reactie, het is dinsdag , lijkt het nou zo dat men maar 1 dag per week de mail doet???
#claimjecadeau Ik weet niet hoe of wat, maar ik vind dit een zeer slechte zaak!
#ziggo stap weg van deze organisatie