Ik probeer al dagen contact te krijgen met de klantenservice. Ik heb gisteren 1 uur en 15 minuten in de wacht gestaan, vandaag al 30 minuten direct vanaf openingstijd 09:00 uur!. Ik krijg steeds te... Toon meer

Direct al problemen met de elvie dubbele borst kolf. Heeeel veel gemaild en uiteindelijk gebeld. Kreeg een nieuwe hub. Het andere probleem (lekken) is nooit opgelost. Nu wederom problemen. Mailen... Toon meer

Wat een service! Ik heb nu al twee keer de Elvie klantenservice benaderd. Een keer heb ik gratis nieuwe onderdelen gekregen omdat ik deze zelf (per ongelijk) in de sterrilisator had gedaan terwijl dit... Toon meer

De garantiedienst van Elvie is er eentje om U tegen te zeggen. De pomp was defect, waardoor ik direct contact heb opgenomen met de customer care van Elvie, want het is wel een probleem als je kolf b... Toon meer

1. Fabrikant van medische technologie
  2. ook in
  3. Kraamkledingwinkel
  4. Medische apparatuur leverancier

We're Elvie. We create smart products, new solutions, and a fair few taboo-busting conversations while we’re at it. We develop extraordinary innovations designed to improve women’s lives. Elvie is one of the original FemTech companies. Founded by Tania Boler, an internationally recognized women’s health expert, we've spent over 10 years developing cutting-edge tech and breaking societal taboos in order to level up women's lives.

3,3

(11.838)

131 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Al dagen lang probeer ik een nieuw onderdeel te krijgen voor mijn Elvie stride 2 borstkolf. Ze praatte eerst langs het probleem heen en nu reageren ze al dagenlang niet. Zeer zeer slecht en een kolf van 349 euro is nu onbruikbaar… kortom hopeloos

21 juli 2025

Antwoord van Elvie

Hi, thank you for taking the time to leave us a review.

We'd love to have the opportunity to try and make this right for you.

Please contact us via our Support pages at www.elvie.com/support

Slechte klantenservice

Een uur en 20 minuten in de wachtrij gestaan aan de telefoon. Steeds werd er gezegd wachttijd 3 minuten.
Ondertussen gaan chatten via de website. Zelfs de virtuele assistent kan mij niet verder helpen.

5 juni 2025

Klantenservice

Ik heb contact opgenomen met de klantendienst ivm het verkrijgen van aparte onderdelen voor de Elvie Stride 2.0. Al 3 weken stuurt de klantendienst me van het kastje naar de muur. Er is nog steeds geen oplossing gevonden voor mijn probleem, laat staan dat ze de moeite genomen hebben om mijn vraag ten gronde te onderzoeken. Ik ben absoluut zeer ontevreden over de klantenservice van Elvie.

4 juni 2025

Te duur om zo snel stuk te gaan

De eerste 4 maanden heb ik goed kunnen kolven. Plots begonnen de hubs te kraken en piepen, contact opgenomen via chat, er zouden mij nieuwe hubs worden opgestuurd binnen 2 werkdagen. Na 2 dagen nog niets ontvangen, dan telefonisch contact opgenomen, na 5 dagen nog niks. Dan nogmaals via chat en daar kreeg ik te horen dat er geen voorraden zijn en ze niet weten hoelang dit zal duren. Heel lastig als je borstvoeding geeft, mijn voorraad slinkt heel snel. Elvie is een te duur toestel voor zo’n slechte dienst na verkoop. Ik raad aan een goedkoper toestel te kopen dat wel degelijk werkt.

15 april 2025

Hi,

Thank you for taking the time to leave us this review, we are very sorry to hear you're having an issue. We're committed to improving your Elvie experience and we're always on hand to help.

We'd like to encourage you to get in touch with our Customer Care team if you've not done so already and they'll be more than happy to help www.elvie.com/contact.

Elvie

Klantenservice: van top naar flop

Ik gebruik reeds een jaar de Elvie Stride en was er heel tevreden van. Nu was de hub kapot. Ik contacteerde klantenservice, gaf wat info en kreeg meteen een nieuwe hub opgestuurd. Amper 3 dagen later zat het in mijn brievenbus.

De nieuwe hub bleek echter stuk na één gebruik. Ik contacteerde opnieuw de klantendienst, ze excuseerden zich en zeiden dat ze meteen een nieuw stuk zouden opsturen. 11 dagen later, nog niets ontvangen en geen reactie meer van klantenservice.

Ondertussen dus geen idee wat ik moet doen en dreigt mijn borstvoedingsavontuur ten einde te komen door een slechte klantenservice.

7 april 2025

Ik kocht 3 jaar geleden de dubbele…

Ik kocht 3 jaar geleden de dubbele borstkolf van elvie.. ik gebruikte hem een volledig jaar om te kolven op het werk, daarbuiten gebruikte ik een andere kolf (met verlengsnoer) omdat mijn opbrengst hiermee veel groter was. Er werd mij vertelt dat een draagbare kolf sowieso minder zuigkracht heeft dus dat dit normaal was. Nu 3 jaar later ben ik opnieuw bevallen en ging ik langs mijn kolfconsulente om de zuigkracht van mijn beide kolven te laten testen. Deze was quasi 0 voor beide borstkolven van Elvie.. Mijn andere kolf, 6 jaar oud, werkt nog steeds uitmuntend. Natuurlijk zijn de kolven uit garantie. 600 euro is een bijzonder dure aankoop voor een kolf, die naar mijn mening, nooit 100% goed heeft gewerkt.

16 januari 2025

Goede service. Een onderdeel was kapot buiten de garantie. Maar deze werd kosteloos vervangen.

12 maart 2025

Super service!

Mijn kat had een snoertje van mijn nieuwe kolf kapot gebeten. Ik heb contact opgenomen en meteen een nieuw snoertje toegestuurd gekregen.
Heel erg fijn!

18 februari 2025

Mega goeie service

Mega goeie service! M’n pomp was kapot en deze viel nog binnen de garantie. Binnen een paar dagen had ik een nieuwe. Zoooo blij mee.
Must have voor werkende moeders die borstvoeding geven.

14 februari 2025

Thanks again, mama. Stay gold.

De melk in de stride liep niet door

De melk in de stride liep niet door. Klantenservice gebeld, zij verwezen me alleen maar naar de plek waar ik hem gekocht had. Chat geprobeerd (chatbot?). Deze kon niet onthouden wat nu eigenlijk het probleem was, kon me ook niet verder helpen wat er mis kon zijn. Ik moest al mijn gegevens aanleveren, serienummer, aankoopbewijs en mijn volledige naam (wat heeft dat er allemaal mee te maken?). Anders wouden ze mn vraag niet eens in behandeling nemen. Uiteindelijk is mij een mail beloofd binnen 48 uur, maar meer dan 48 uur later heb ik nog steeds niks gehoord. In de tussentijd moest ik dus vrij nemen van mn werk om mn kind te kunnen voeden.

Zeer teleurstellend. Ik heb echt spijt van deze aankoop. Van zo'n duur product en een 'goed merk' had ik veel meer verwacht.

Dikke afrader.

13 februari 2025

Hallo

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze recensie achter te laten, we begrijpen het belang van een betrouwbare borstkolf, vooral voor mensen die onderweg zijn, en we verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Helaas hebben we geen zicht op je e-mailadres, dus we raden je aan om www.elvie.com/contact contact op te nemen met onze klantenservice. We lossen het graag voor je op.

Bedankt
Elvie

Goede ervaring met pomp en klantenservice!

Mijn elvie pomp begon te piepen aan 1 kant. Na het contactformulier in te hebben gevuld (wat heel makkelijk was) werd er vrij snel contact met mij opgenomen. Toen ik de gevraagde stukken (oa factuur) kon laten zien werd er een nieuwe hub opgestuurd. Al met al ging het contact heel snel en soepel. Zeer tevreden over de kolf en ook zeker over de service die elvie biedt!

5 februari 2025

Thanks again, mama. Stay gold.

Apparaat werkt niet, klantenservice ook niet

Apparaat werkt niet. Chatbot als klantenservice is al hels en mega vervelend. Iemand aan de lijn, verwijst ook weer weg van het bedrijf. Superslechte klantenservice, niet functioneel duur apparaat. Enorme afrader.

Edit: er is contact geweest met de klantenservice. Eerst met zo een irritante chatbot. Uiteindelijk met (wat we denken) een persoon. Deze gaf aan dat je voor Elvie product problemen niet bij Elvie moest zijn.

11 februari 2025

Bedankt

Waardeloos!

Mijn Elvie is al na slechts 6 weken gebruik kapot gegaan. Aangezien ik het apparaat cadeau heb gekregen, beschik ik niet over een aankoopbewijs. Dit bleek een groot probleem, want zonder aankoopbewijs biedt de klantenservice absoluut geen hulp of oplossing. Voor een product van deze prijsklasse had ik veel meer verwacht, zowel qua kwaliteit als service.

Het heeft een week geduurd om een beetje duidelijkheid te krijgen, en het hele proces was frustrerend en traag. Bovendien is mijn borstvoeding hierdoor achteruit gegaan, wat ik heb aangegeven, maar daar wordt totaal niet op ingegaan. Geen enkele vorm van empathie vanuit de klantenservice, wat het nog teleurstellender maakt.

Ik lees nu ook meerdere slechte reviews over de Elvie Stride. Had ik maar voor de Pump gekozen, of misschien wel een heel ander merk!

Helaas een ontzettend teleurstellende ervaring.

Al met al een erg teleurstellende ervaring!

22 januari 2025

Hallo

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten.

We zouden graag de kans krijgen om te proberen dit voor u recht te zetten.

Neem dan contact met ons op via onze ondersteuningspagina's op www.elvie.com/support

Elvie

Snel kapot en slechte klantenservice

Dure producten met een veel te korte levensduur en slechte garantie. Mijn eerste Elvie Pump is na slechts 4 maanden kapot gegaan. Ik heb toen een nieuwe ontvangen en deze ging na twee maanden kapot. Het idee is goed maar de uitvoering slecht. Als je voor een draadloze kolf gaat (aanrader), koop dan geen Elvie.

22 november 2024

Antwoord van Elvie

Hoi, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten.

Na 4 maanden zijn de connectors kapot

Na 4 maanden zijn de connectors kapot. Bij 1 gebouw ik nog dat t komt omdat hij een keer klem zat in mijn tas. Maar nummer 2 ging een maand later ook kapot, een die hem ik alleen nog thuis gebruikt. De garantie op het onderdeel is maar 3 maanden. Nieuwe kosten een belachelijke 50 euro! Voor 2 stukjes plastic van matige kwaliteit. De klantenservice van Elvie verschuilt zich achter de 3 maanden garantieperiode.

4 november 2024

Hi Esther,

Thank you for taking the time to leave us this review, we are very sorry to hear you're having an issue. We're committed to improving your Elvie experience, and we're always on hand to help.

We'd like to encourage you to get in touch with our Customer Care team if you've not done so already, and they'll be more than happy to help www.elvie.com/contact.

Elvie stride snel defect

2 maanden geleden kocht ik de Elvie stride aan om me te helpen bij het boosten van de melkproductie. Al na 1 maand hoorde ik een slurpend geluid tijdens het kolven en daalde de efficiënte van de kolf zeer hard. Na contact opgenomen te hebben met de Elvie klanten service werden mij zeer snel vervang onderdelen opgestuurd en werkte het toestel opnieuw naar behoren. 1 maand later is het toestel opnieuw defect en is er geen zuigkracht meer. Opnieuw heb ik contact opgenomen met de klanten service en opnieuw werden mij zeer snel vervang onderdelen opgestuurd. Na de vervang onderdelen in gebruik te hebben genomen was het probleem deze keer niet opgelost. Er was nog steeds geen zuigkracht waardoor kolven onmogelijk is. Ik nam opnieuw contact op met de klanten service. Buiten vervang onderdelen opsturen doen zij niets, ook al blijken die vervang onderdelen het probleem niet op te lossen. Ik kreeg te horen dat ik had geweigerd om de stappen voor probleemoplossing te doorlopen, wat niet het geval was. Verder lieten ze weten dat ze het probleem konden escaleren en een hogere afdeling na 24-48h contact zou opnemen. Ik legde uit dat ik zeer snel een oplossing nodig heb om mijn melkproductie terug te boosten. Dit is namelijk erg gedaald omdat ik niet kan kolven door deze problemen. Buiten begrip tonen, kon de medewerker niets doen. Begrip tonen is mooi maar dit lost het probleem, wat zeer snel dient opgelost te worden om mijn baby te kunnen voeden, niet op. Ik ben zeer teleurgesteld en ben mijn vertrouwen in dit toch wel dure product helemaal verloren!

29 oktober 2024

Antwoord van Elvie

Hoi, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten.

Elvie

Vriendelijke en snelle service!

17 oktober 2024

Perfecte service klantendienst

Na enkele maanden gebruik ging er iets mis met mijn apparaat waardoor het niet meer werkte. Na gemakkelijk en vlot contact op te nemen met de klantendienst werd er een passende oplossing voorgesteld voor mijn probleem.
Heel tevreden met de service!

29 augustus 2024

Fijne sevice, fantastisch toestel

Ik kwam in aanraking met de service omwille van een defect accesoire. Na een eerste contact werd ik niet geholpen. Ik werd doorverwezen naar de winkel om een nieuw accesoire aan te kopen. Erg teleurstellend, gezien het toestel nog geen jaar oud was.

Na nogmaals mijn probleem te hebben uitgelegd, kreeg ik snel en zonder verdere vragen of moeilijkheden een nieuw koppelstuk opgestuurd, terwijl deze eigenlijk al buiten garantie viel.

Heel dankbaar dat ik op deze manier toch nog gebruik kan maken van dit fantastische toestel! Een aanrader voor iedere borstvoedende mama. Zowel het toestel als de service eromheen zijn aan te raden.

1 augustus 2024

Thanks again, mama. Stay gold.

Krystian is een aanwinst voor Elvie!

16 augustus 2024