Ik probeer al dagen contact te krijgen met de klantenservice. Ik heb gisteren 1 uur en 15 minuten in de wacht gestaan, vandaag al 30 minuten direct vanaf openingstijd 09:00 uur!. Ik krijg steeds te... Toon meer
Direct al problemen met de elvie dubbele borst kolf. Heeeel veel gemaild en uiteindelijk gebeld. Kreeg een nieuwe hub. Het andere probleem (lekken) is nooit opgelost. Nu wederom problemen. Mailen... Toon meer
De garantiedienst van Elvie is er eentje om U tegen te zeggen. De pomp was defect, waardoor ik direct contact heb opgenomen met de customer care van Elvie, want het is wel een probleem als je kolf b... Toon meer
We're Elvie. We create smart products, new solutions, and a fair few taboo-busting conversations while we’re at it. We develop extraordinary innovations designed to improve women’s lives. Elvie is one of the original FemTech companies. Founded by Tania Boler, an internationally recognized women’s health expert, we've spent over 10 years developing cutting-edge tech and breaking societal taboos in order to level up women's lives.
Verenigd Koninkrijk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Allereerst: ik ben supertevreden over de kolf zelf (Elvie Stride). Een waanzinnig goed ontwerpen kolf, echt een verademing als je ooit ergens anders mee gekolfd hebt, hij is supersterk en doet wat hij moet doen. Echter, ik heb de kolf nu 4,5 maand en er is een onderdeeltje afgebroken. Deels mijn eigen schuld, hij zat niet handig in mijn tas en bij het er uit halen, trok ik wat hard aan de slang en brak het pinnetje van de 'slangetjesverdeler' af. Deze bevestigt de motor aan de borstschelp, dus zonder werkt deze niet. Bij Elvie kun je alleen een volledig nieuwe connector kit kopen, van €50, plus €9,99 verzendkosten. Gezien het gaat om een vrij eenvoudig stukje plastic, heb ik gemaild met de klantenservice of ik dat onderdeel ook los kon kopen. Antwoord was een vage standaard mail over garantieperiode en de vraag een hoop documenten aan te leveren. Ik daarop geantwoord met; joh, ik wil het gewoon kopen, hoeft geen garantie te zijn maar toch de moeite gedaan om alle documenten toe te voegen. Krijg ik een mail terug, wederom een standaard mail want het stond er dubbel met dat 'het zou niet moeten gebeuren, we willen kwaliteit leveren' maar ook 'het is langer dan 90 dagen geleden, helaas, we kunnen niets doen, koop die kit maar'.
Ik vind het enorm zonde dat ik nu mijn al hele dure kolf moet aanvullen met een hoop loze slangen en onderdelen die ik niet nodig heb om 1 stukje plastic te vervangen. Dat eenvoudig in een envelopje had gepast, en dus ook nog verzendkosten had bespaard. Nou voelt het alsof ze gewoon nog meer willen verdienen door de reserve-onderdelen zo ontoegankelijk en duur te maken. Terwijl de kolf zelf al heel duur is. Ik had absoluut meer verwacht van de klantenservice. Slechte communicatie, slechte service.

Antwoord van Elvie
Didn't delivered what it promised. Not nice to use, not as efficiënt as other machines, malfunctions, service over the telephone is not an option. Dont take their responsability with complains.
Het apparaat lost de verwachtingen niet in. Niet aangenaam om te gebruiken, had meerdere malen defecten. Telefonische servicelijn is niet in gebruik en dus niet bereikbaar. Neemt geen verantwoordelijkheid als het aankomt op klachten. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd, winkel / online service

Antwoord van Elvie
Fantastische service. Ik heb mijn kolf erg veel moeten gebruiken. Helaas had hij regelmatig problemen, deze zijn altijd netjes opgelost door elvie.

Antwoord van Elvie
De reden waarom ik voor deze (dubbele) kolf koos, is omdat je er erg gemakkelijk mee bewegen/verbergen kan. Super praktisch. Echter deed al vrij snel één van mijn kolven het niet goed meer. Ik schrok van de service, terwijl ze bekend stonden hier zo goed in te waren. We gingen maanden overheen totdat ik een nieuwe motor kreeg, ondanks ik daardoor in productie omlaag ging. Geen mogelijkheid tot telefonisch contact, zelfs niet als je een terugbel verzoek via de mail neergelegt. Gelukkig heb ik de kolf via een lactatiekundige gekocht, welke wel goede service bood. Zij heeft mij van een nieuwe motor voorzien. Deze deed het echter ook niet.. Stomme pech, dacht ik nog.. Kortsluiting, de kolf laadde niet op en er kwam een brandgeur uit.. Wederom hielp mijn lactatiekundige mij uit de brand.. Niet veel later ben ik aan het kolven en houdt mijn kolf er ineens mee op. Hij staat aan, maar pompt niet meer en wil niet meer uit. Inmiddels, 2 dagen later, hetzelfde verhaal.. uiteindelijk, na ruim 2 maand, wel een nieuwe kolf gekregen..
De kolf is dus super praktisch, als hij het doet.. Als hij het niet doet, verwacht geen snelle service, wat enorm rot is als de kolf voor je productie zorgt omdat je bijvoorbeeld alweer werkt.. Ik zou hem om deze reden absoluut niet aanraden.

Antwoord van Elvie
Snel geholpen. Enkele tips gekregen waardoor ik de Elvie pomp terug aan de gang kreeg.

Antwoord van Elvie
Ik heb deze elvie stride nog niet eens een maand. De vacuum sterkte is gedaald ik krıjg meer melk met mıjn handkolf ıpv het elvie. Jammer mıskoop

Antwoord van Elvie
Het probleem is goed opgelost door eerst enkele tips te geven en toen deze niet bleken te werken hebben we een vervangend product ontvangen. Heel netjes!

Antwoord van Elvie
Wat een service! Ik heb nu al twee keer de Elvie klantenservice benaderd. Een keer heb ik gratis nieuwe onderdelen gekregen omdat ik deze zelf (per ongelijk) in de sterrilisator had gedaan terwijl dit niet kon. En nu de sensor van mijn Elvie was losgelaten krijg ik twee volledig nieuwe apparaten. Dat noem ik nog eens service. Ik was al super blij met mijn Elvie, maar dit bevestigd nogmaals wat voor super bedrijf dit is!

Antwoord van Elvie
Heel blij met de elvie pump. Ondertussen gebruik ik hem alweer 1,5 jaar! Zoveel vrijheid. Helaas is er een paar keer wat stuk gegaan aan de pump. Dankzij de snelle, nette service werd ik direct geholpen. Binnen een paar dagen had ik het vervangende onderdeel al binnen.

Antwoord van Elvie
Mijn kolf maakte een tikkend geluid. Het probleem werd door de klantenservice meteen herkend d.m.v. een geluidsopname. De schilden waren vervormd, en ik kreeg snel nieuwe schilden toegezonden.

Antwoord van Elvie
Fijn contact via de klantenservice chat. Goede en snelle oplossing voor mijn probleem.

Antwoord van Elvie
In 8 weken tijd zijn er 3 elvies kapot gegaan. De hub valt eerst uit tijdens het kolven, daarna gaat de hub niet meer aan. Een erg duur product wat bij ons het niet waar heeft weten te maken.
De klantenservice is prima, al hebben we bij de eerste defecten pump erg lang moeten wachten op antwoord ivm de kerstvakantie.
Reactie op Elvie:
De klantenservice stuurt ons nu door naar de winkel omdat zij ons geld niet willen terug geven. Wij zijn ons vertrouwen in Elvie verloren nadat er inmiddels 4 kolven kapot zijn gegaan in 8/9 weken tijd. We willen ons geld terug en geen nieuwe kolven meer. Wij gaan over op Medela.

Antwoord van Elvie
de informatie en hulp die jullie aanbieden is duidelijk en correct. Er werden 2 nieuwe kolven opgestuurd met een fijne service, bedankt!

Antwoord van Elvie
Een stuk van mijn pomp was helaas gebroken, dit door mijn eigen schuld. Ik werd zo goed en vriendelijk geholpen dat een wisselstukken op komst is zonder enige moeite. Ik kreeg ook tips hoe ik dit in de toekomst kon vermijden, waarmee ik uiterst tevreden ben over Elvie's servies en de pomp! Super tevreden van heel Elvie's gebeuren. Een zeer tevreden klant hier!

Antwoord van Elvie
Goed behandeld en snelle replay op de mails. Alleen nu zit ik al bijna een week te wachten op een mail dus dat is jammer want t ging super goed !

Korte wachttijd
Professionele hulp
Tonen begrip voor emoties
Goede en snelle oplossing geboden

Antwoord van Elvie
Zeer tevreden van het product en de service. Dit kan echt niet beter.

Antwoord van Elvie
Hele goede service! Een van de apparaten was bij mij stuk gegaan om onverklaarbare reden, van Elvie heb ik meteen een nieuwe gekregen. De klantenservice reageert ook super snel en persoonlijk, top service dus