Wij bestelden al jaren naar volle tevredenheid onze teflondoppen bij floorfriendly. Dus ook voor onze nieuwe eetkamerstoelen. Helaas maakte ik hierin deze keer een fout. Na ontvangst en een proefmonta... Toon meer
Onderaan staat mijn eerdere review. Het is inmiddels opgelost; antwoordnummer voor retouren bestaat wel. Dat was een fout bij Post.NL. Vandaar nu 3 sterren. Eigenlijk 0 sterren. De wieltjes zi... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Floorfriendly heeft een uitgebreid assortiment van vloervriendelijke viltdoppen, viltglijders en zwenkwielen geschikt voor veel verschillende stoelpoten en onderstellen. Op de site is rekening gehouden met het bepalen van de juiste bestelmaat door gebru...
Bestelling gedaan voor stoelpoot…
Bestelling gedaan voor stoelpoot bescherming. Mail gezonden en ene Marjolein waar ik contact mee heb gehad. Ik zou nieuw pakketje krijgen maar tot dusver helemaal nada/nix….telefonisch ook niet bereikbaar….logisch achteraf…NOOIT EEN BESTELLING DAAR PLAATSEN
Ik heb stoelvililtjes terug gestuurd en…
Ik heb stoelvililtjes terug gestuurd en was mijn bewijs kwijt wat ik nodig had,en heb gemaild of hun mij een bewijs konden sturen van de retournering en dat zouden ze doen maar nog steeds geen mail gehad en moet wel betalen dus 0 sterren van mij.
Slechte opvolging klacht voor Bestellingen gedaan voor beschermers…
Bestelling gedaan voor beschermers traptreden en na klacht sturen na één week kreeg ik via GLS een mail dat pakket bij hun binnen was met afzender een puntje dus géén naam bedrijf! Vervolgens wéér klacht gestuurd dat pakket zeer waarschijnlijk weg is en krijg dan van Floorfriendly dat het pakket onderweg is. De status veranderd niet bij GLS en het lijkt op een nep pakket! Wel meer dan 200 euro betaald en na weken nog steeds niets ontvangen!
De bestelling ging prima
De bestelling ging prima. Maar de hoesjes voor de stoelpoten waren niet goed. Via de mail uiteindelijk een retourlabel gehad. Pakket terug gestuurd. Maar bij klarna blijft her bedeag iorn staan wat ik moet betalen. Als je dan probeert om contact te zoeken begint de ellende. Ik heb weer een mail gestuurd met de vraag of ze de klarna melding wilden verwijderen. Maar geen reactie. Na herhaaldelijk een mail te sturen kreeg ik antwoord dat ik een retour label zou krijgen. Maar dat was al gebeurd. Ze lezen dus blijkbaar niet eens de mail van hun klanten. Nooit meer daar.
Niet bereikbaar
Rondom 14 februari 24 stoeldopjes besteld 16x16 mm. met Teflon dopje.
Bij montage bleek bij één dopje het Teflon deel te ontbreken. (Had ik er voor de zekerheid maar enkelen meer besteld)
Bellen was een doelloze missie; niet te bereiken telefonisch.
Dan dus maar geretourneerd met de envelop en antwoordnummer op 24-02-2024.
Tot op heden geen antwoord, niets.
Hadden dopje nodig omdat wij deze week weer naar de woning gaan .
Jammer, bij opnieuw bestellen van één dopje dan ook nog verzendkosten ..?
In ieder geval nu geen oplossing.
Viltjes
Wij hebben vorig jaar april een pvc vloer laten leggen, mooie vloer geworden trouwens. Ook hebben we nieuwe meubels toen aangeschaft echter er zaten bij de stoelen geen goede viltjes onder de pootjes. Op internet gezocht naar goede viltjes en kwamen bij Floorfriend uit, het zag er goed uit want er werd gevraagd wat voor vloer we hadden en adviseerden toen de viltjes die hiervoor geschikt waren. Echter na korte tijd begonnen ze al snel te slijten, melding gedaan bij Floorfriend en als antwoord kreeg ik dat het normaal was deze snelle slijtage, omdat het een klein oppervlak is, 15x15 mm. Probleem opgelost voor hun, maar wij kunnen weer nieuwe zoeken. Het gaat in ieder geval niets meer worden van Floorfriend, waardeloos spul is het.
1 ster is nog teveel waardeloos bedrijf…
1 ster is nog teveel waardeloos bedrijf zit nog steeds te wachten op mijn hoesjes voor de stoelpoten.
E-mail wordt niet op gereageerd ook telefonisch niet bereikbaar. Het zijn gewoon oplichters die geld verdienen en niet leveren.
Service is top.
De levering en service is zeer goed.
Ik ben erg tevreden en daarom 5 sterren.
Super service ontvangen
Super service ontvangen. Wij hadden doppen besteld en onder onze bank gemonteerd. Helaas gingen de doppen vrij snel kapot en moesten we contact opnemen met het bedrijf. Bleek dat we de verkeerde doppen besteld hadden, voor lichte meubels (stoelen). Kosteloos werden er nieuwe dopjes opgestuurd, terwijl de fout aan onze kant lag. Heel erg 'friendly' dus, niet alleen voor vloeren ;-)
Goed product
Goed product, gebruiken we al jaren. Onze vloer is een enigzins ruwe laminaat (steenachtig uiterlijk) en natuurlijk slijten de viltjes dan harder dan bij een gladde vloer. Dus eens in de 8 à 9 maanden vervangen, maar dat is in een paar minuten klaar. Veel beter dan andere producten (zoals plakviltjes die niet blijven zitten) en handig te vervangen.
Reageren zelf niet op vragen via email.
Reageren zelf niet op vragen via email.
info(at)floorfriendly.nl
Meer dan een week geleden meerdere emails gestuurd voor advies. Nooit reactie gekregen.
Dat zegt mij genoeg hoe een bedrijf is.
Ik zal er nooit wat kopen als ze al niet reageren op email.
Heel dom, en gemiste kans.
Niet de juiste doppen ontvangen
Wij hebben andere doppen besteld als dat we binnen hebben gekregen. Na contact te hebben gehad en de doppen geretourneerd te hebben, hebben we de juiste doppen mogen ontvangen. Een paar dagen later was het bedrag terug gestort. Al met al zijn wij tevreden zover. Over de levensduur kunnen we nog niets zeggen.
Slechte kwaliteit viltdoppen
Slechte kwaliteit viltdoppen. 24 oktober 2022 viltdoppen rond besteld en nog geen 1 jaar later breken de doppen af en beschadigen de afgebroken doppen mijn vloer.
Snelle reactie per mail op vragen en…
Snelle reactie per mail op vragen en goede producten.
Bestel hier niets!!
Twee weken geleden iets besteld en betaald, nog steeds niets ontvangen. Op e-mails wordt niet gereageerd. Bestel hier niets! Onbetrouwbaar!!
Top service
Top service! We hadden wieltjes voor onze stoelen besteld. Na enige maanden toch problemen. Uiteindelijk bleek dat onze stoelen niet echt geschikt waren voor wieltjes. In overleg met Floorfriendly een passende oplossing gevonden.
Gratis levering van de overeengekomen pootjes! Echt top!
Topservice
Bedrijf heeft oplossingen voor allerlei vloeren en typen stoelen. De service is fantastisch! Ik had 2 keer een verkeerde maat besteld en deze zijn gewoon omgeruild voor de juiste maat zonder extra kosten. Top!
Fantastische service én kwaliteit van het product
De viltdoppen die ik had besteld waren nét iets te klein. Vervolgens kon ik ze kostenloos retour sturen en ontving ik viltdoppen van een maat groter al enkele dagen later. Fantastische service en ook nog eens heel tevreden met de kwaliteit van de viltdoppen. Floorfriendly is absoluut een aanrader!
super service
ik belde om een dopje na te bestellen en kreeg m gratis, als service opgestuurd. top! sowieso bevallen ze prima en scheelt het veel krassen, top product.
Bestellen gedaan voor de eerste keer
Bestellen gedaan voor de eerste keer, na enkele dagen de bestelling binnen.
De verpakking is echt goed, kwaliteit kan gewoon niet beter. Hierna een tweede bestelling gedaan, echt super kwaliteit en een zeer ruime keus.
Echt een aanrader!