Bestelling gedaan voor stoelpoot bescherming. Mail gezonden en ene Marjolein waar ik contact mee heb gehad. Ik zou nieuw pakketje krijgen maar tot dusver helemaal nada/nix….telefonisch ook niet bereik... Toon meer
Wij bestelden al jaren naar volle tevredenheid onze teflondoppen bij floorfriendly. Dus ook voor onze nieuwe eetkamerstoelen. Helaas maakte ik hierin deze keer een fout. Na ontvangst en een proefmonta... Toon meer
Super service ontvangen. Wij hadden doppen besteld en onder onze bank gemonteerd. Helaas gingen de doppen vrij snel kapot en moesten we contact opnemen met het bedrijf. Bleek dat we de verkeerde doppe... Toon meer
Onderaan staat mijn eerdere review. Het is inmiddels opgelost; antwoordnummer voor retouren bestaat wel. Dat was een fout bij Post.NL. Vandaar nu 3 sterren. Eigenlijk 0 sterren. De wieltjes zi... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Floorfriendly heeft een uitgebreid assortiment van vloervriendelijke viltdoppen, viltglijders en zwenkwielen geschikt voor veel verschillende stoelpoten en onderstellen. Op de site is rekening gehouden met het bepalen van de juiste bestelmaat door gebru...
Prima website, goed advies, uitstekende producten
Hoewel de website al duidelijk genoeg is, had ik toch behoefte aan persoonlijk telefonisch advies. Er werd uitstekend geluisterd, gevolgd door een prima advies. Binnen 2 werkdagen was de aankoop al thuis geleverd. Erg tevreden over product en ontvangen service!
Oplossingen en service
De oplossing van dit bedrijf voor het vervangen van de wieltjes van een bureaustoel voor meubelpootjes met vilt is geniaal. Makkelijk te vervangen en je kunt tevens kiezen uit diverse hoogtes.
Ook de service is excellent. Wij hadden de op te geven maat verkeerd gemeten en ruilen is geen probleem, zeer makkelijk te regelen zonder enig probleem de juiste exemplaren gekregen.
Topbedrijf en zeker aan te raden
Topproduct en uitstekende service
We hebben op onze 6 eetkamerstoelen al diverse producten geprobeerd. Elke keer krassen op onze houten vloer.
Na aanraden van iemand de producten van Floorfriendly gebruikt. je voelt direct dat het stevige producten zijn. De montage is bij ons een dingetje geweest omdat onze stoelen stalen buizen hebben die massief zijn. En blijkbaar ook nog eens van een speciaal metaal... met een gewone metaalboor niet doorheen te komen.
De stoelen schuiven prettig en het zit er heel goed op.
Tijdens montage kwam ik er achter dat ik eentje was kwijt geraakt (had het 2 weken laten liggen)... Floorfriendly stuurde er een gratis als service op. Top gedaan!
Klantvriendelijkheid een dikke 10 met griffel!
Ik heb nog nooit eerder met zo'n klantvriendelijk bedrijf zaken gedaan. Floorfriendly kan ik echt aan iedereen aanraden!
Nu schrijf ik nooit reviews
Nu schrijf ik nooit reviews, maar wat een service verlenen ze bij FloorFriendly. Wij hadden beschermdopjes besteld, maar door verkeerd meten door mij hadden we de verkeerde dopjes. FloorFriendly heeft speciaal dopjes gemaakt die wel op onze stoelen passen. Deze firma schrijft SERVICE nog met hoofdletters.
MVG Rene
Erg goede service voor een redelijke prijs!
Wij zochten doppen ter bevestiging aan de glijbuizen van onze bank. Genoeg op de website te vinden maar niet in de variant die wij zochten: antislip en non-marking.
Contact gezocht met Floorfriendly en gevraagd om een oplossing. Niet lang erna hadden zij, buiten het assortiment om, een passende oplossing voor ons. Daarna waren de doppen snel binnen.
Erg goede service voor een redelijke prijs!
teflon vloer glijders bleken verkeerde keuze.
Wij hadden op advies van de meubelleverancier teflon glijders voor onze stoelen besteld bij Floorfriendly. Deze waren binnen twee dagen binnen, keurig met een montage handleiding. Glijders geplaatst, na een paar dagen gebruikt te hebben bleek het Teflon lelijke strepen op ons nieuwe laminaat achter te laten. Weliswaar waren deze direct te verwijderen, echter dit leek ons niet de bedoeling. Contact opgenomen met Floorfriendly, deze reageerden buitengewoon correct. Teflon zou niet mogen strepen, op hun advies werden er kosteloos betere glijders naar ons toegestuurd. Ook deze binnen twee dagen weer in ons bezit.
Wij zeggen bij deze dat Floorfriendly een warme douche verdient. Customer delight.
Zeer tevreden klant
Levering eerste bestelling ging prima, juiste artikel geleverd gekregen. Bleek dat ze bij mijn stoelen iets te los zaten. Contact per mail gehad en kosteloos doppen kunnen ruilen. Nieuwe doppen ontvangen met een retourenveloppe voor de “verkeerde”.
Na enkele weken was 1 dopje defect geraakt, weer contact gehad per mail. Er werd een dopje kosteloos opgestuurd. Vanochtend valt er een enveloppe op de mat met een hele zak doppen!
Perfecte service!
Gratis stoeldoppen
Heb eind 2016 stoeldoppen bij hen besteld , omdat dezen destijds niet op voorraad waren heb ik ( duurdere ) vervanging toegezonden gekregen. Na dik 2 jaar gingen de doppen kapot , en heb ze toen gevraagd wat een beter type was voor mijn stoelen. Tot mijn verbazing adviseerden ze toen weer de doppen die toen niet op voorraad waren . Omdat de toen geleverde doppen niet goed bleken te zijn werden er bij mij de volgende dag 24 stuks afgeleverd . Ik hoefde hier niets voor te betalen , waarvoor hulde. Top service
Super Service in een woord TOP 👍
Super bedrijf me hele goede service en producten. Dus een aanrader om daar een bestelling te plaatsen.
Kan niet anders zeggen dan TOP 👍
Top service
Top service, nadat ik de verkeerd bestelde gelijkers retour had gestuurd kreeg ik enkele dagen later de juist geleiders in de brievenbus, geheel kosteloos. Top bedrijf
Wat een perfecte service.
Wat een perfecte service.
Ik had nieuwe vloerglijders besteld maar vergat er nog een paar voor de tafelpoten.
Hierover een mail gestuurd en deze werden alsnog kosteloos nagezonden.
Wat een klantvriendelijk bedrijf.
Super service
Super service! Ik had zelf voor 6 stoelen verkeerde bescherming besteld. Gebeld met Floor Friendly en ik kreeg hele andere voor 6 stoelen als service! Top!!!
Zeer goede service en goede producten
Zeer goede service en goede producten.
Vandaag net de beschermers onder eettafelstoelen en pianokruk geplaatst. Voelt heel solide en stevig aan.
Verder hebben ze me snel en goed geholpen met advies nadat ik eerst een paar vragen had gesteld via het contactformulier. Dus wat mij betreft een dikke 10.