Lampen voor 250 euro besteld maar natuurlijk nooit geleverd gekregen. Ik heb mijn geld op deze rekening gestort NL80 RABO 0330 7234 13. Heeft iedereen op deze rekening nummer betaald? Dit blijkt een... Toon meer
Lif24
Vloerlamp besteld, retour nooit verwerkt, geen communicatie meer en nu geld kwijt (300 EUR, bestelling W290.32396). Hele internet staat vol met verhalen over dubieuze praktijken van Sanne en het L... Toon meer
Halbank besteld op 18/11/2022, levertijd werd 4x voorruit geschoven. Laatste update ontvangen 23/06/2022 dat het bestelde product onderweg was naar het magazijn. Sindsdien niks meer gehoord. We zijn... Toon meer
Wij ook een meubel besteld in december 2022, niet geleverd ondanks meerdere toezeggingen, laatste van ene Erik. Hoe de BV is uitgeschreven uit KvK, met zoveel schulden is een raadsel. Neem aa... Toon meer
Mensen keken ook naar
Levering niet zoals vermelding op website..
Tafel besteld wegens genoemde snelle levertijd. Fijn, want wegens internationale verhuizing niet veel tijd.. helaas werd de bestelling meteen bevestigd met een 'mogelijke vertraging wegens Corona' ..jaja daar gaan we. Direct laten weten wat mijn deadline is, is dit haalbaar? Jazeker mevrouw. Nu 5 weken verder en uitstel op uitstel. Telefonisch niet bereikbaar. Bellen niet terug. Duurt dagen voordat je antwoord op mail krijgt. Lang verhaal kort...dit gaat 'm niet worden. Bestelling schriftelijk geannuleerd, ben heel benieuwd hoe niet snel hier op gereageerd gaat worden. Wat een vreselijke teleurstelling en hoe een slechte service. Wees gewoon eerlijk naar de klanten toe. Jammer dat ik achteraf pas de recensies lees.. misschien is iemand anders slimmer dan ik was en dan bij deze gewaarschuwd: verwacht geen snelle levering, zoals de website doet suggereren.
Wat een slechte service!! Bestel hier nooit
Wat een slechte service. Tafel zou in week 14 worden bezorgd, maar word telkens verzet. Levering staat nu op 18 weken later als de oorspronkelijke datum!!! Belachelijk. Bestel hier nooit
Ontevreden
Totaal niet tevreden. Wij hebben tuinstoelen besteld met een levertijd van 7 tot 10 werkdagen. Bij vertraging zouden we worden geïnformeerd. Na de verstreken tijd hebben we geen info gekregen. Meerdere malen heb ik geprobeerd te bellen maar steeds geen contact en ook word ik niet terug gebeld. Ook via email heb ik contact gezocht en uiteindelijk een email dat ipv begin juni de stoelen geleverd zouden worden het nu eind juli begin aug zou worden. Dus de hele zomer zonder tuinstoelen, kunnen ze gelijk de winteropslag in.
De reden waarom we hier bestelde was de levertijd maar dat is dus ook niks waard. Ik wacht nu nog op een telefoontje hoe dit gaat worden opgelost en anders welke compensatie ertegenover staat. Dit is de eerste keer dat ik hier besteld en voor mij nooit meer. En als je denkt dat ik een zeur ben. Nog nooit heb ik 1 slechte recensie geschreven maar vind dit echt belachelijk.
Sterk misleidende levertijden
Onlangs een tafel besteld bij LIF24 aangezien deze voor zowel een lage prijs én met een beduidend kortere levertijd vermeld stond. Dit laatste was in de orde 5-7 dagen, waar andere webshops 5-7 weken aangaven. Direct na bestelling een geautomatiseerde mail ontvangen waarin de corona situatie werd aangedragen als oorzaak van een mogelijk langere levertijd.
Corona is al meer dan een jaar aan de gang, dit is geen onverwachte omstandigheid. De gautomatiseerde email moet worden vervangen door een realistische vermelding van de levertijd op de website. Ik heb uiteindelijk het product ontvangen na 6-7 weken en voel me dus bedonderd. Overigens wel een goed product geleverd. Maar ik bestel hier niet meer.
Wat een slechte service
Wat een slechte service. Na een kapotte eerste stoel die ik pas na 3 weken ontving, heb ik een grote bestelling van 21 stoelen gedaan die ZEKER binnen 3-5 werkdagen geleverd zouden worden.
Nu, 3 weken later, nog steeds niks. Bestelling zou maandag aangekomen zijn vanuit Spanje. En vertrekt nu ineens pas volgende week. Niemand geeft een update over de vertraging. Ben de loze beloftes wel beu.
Bestel hier niet!
Ik heb drie weken geleden een tafel besteld, die vorige week geleverd had moeten worden. Had achteraf beter de reviews hieronder kunnen lezen, en op een andere website iets kunnen bestellen.
Nadat de termijn voor levering met een week verstreken was heb ik meerdere keren naar de slecht bereikbare helpdesk gebeld. Die beloofden mij 2 dagen achter elkaar terug te bellen, wat niet gebeurde.
Toen ik de derde dag opnieuw belde bleek de tafel niet meer leverbaar. Zonder noemenswaardige excuses werd dit gemeld. Zeer onprofessioneel: ben al drie weken op het product aan het wachten, en zal nu nog wat langer zonder eettafel moeten doen.
Mijn advies: kies een andere website om uw producten te bestellen.
Vandaag onze 16 barkrukken geleverd…
Vandaag onze 16 barkrukken geleverd gekregen. Goed geholpen met bestellen en scherpe offerte gehad.
Geen fijne ervaring
Begin januari een bestelling geplaatst voor 2 manden van zeegras. Begin februari gemaild waar deze bleven, eerst werd niet gereageerd en later een simpele mail waarin verteld werd dat de order 3 maand vertraagd is. Geen excuses aangeboden en ook geen compensatie. Voor mij geen 2e bestelling op deze manier.
24 november een tafeltje besteld
24 november een tafeltje besteld. Nu 2 maanden later nog niks binnen!!! Iedere mailwisseling werd beloofd dat het 'binnenkort' vanuit Spanje zou aankomen. Nou uiteindelijk niks gekregen. Ik heb inmiddels mijn geld teruggevraagd en gekregen, de bestelling geannuleerd en nu ergens anders opnieuw besteld. Nooit meer bij dit bedrijf bestellen!!!
2 maanden moeten wachten op mijn bestelling.
27 oktober een tafel besteld waarbij stond dat de levertijd tussen de 5 a 10 werkdagen is. Uiteindelijk heb ik 2 maanden moeten wachten voor mijn tafel. Dit vond ik zeer treurig. Tafel is wel compleet en goed geleverd gelukkig.
Slechte service
Enkele maanden geleden hier een eettafel gekocht. De levering ging niet fantastisch, maar dat was voor ons niet zo’n probleem.
Na een tijdje viel ons op dat bij het minste geringste krassen ontstaan en de zwarte toplaag beschadigt. Aangezien een tafel nog altijd een gebruiksobject is, heb ik Lif24 hierover benaderd. De reactie die ik kreeg - namens de fabrikant van het meubel - was nutteloos;
“De garantie zegt dat de krassen hier komen van het gebruik van de tafel. Dit valt niet onder garantie.
De klant mag ook een polish gebruiken (zoals voor de auto’s) om de krassen te verdwijnen.”
Naast het feit dat Lif24 mijn probleem zou moeten oplossen en zij dit niet op de fabrikant moeten afschuiven, lijken ze ook niet in te zien dat een tafel in het algemeen maar zeker een die voor €539 verkocht wordt wel tegen normaal gebruik moet kunnen. Een kras na het pakken van een pen of oplader van de tafel is wat mij betreft niet normaal.
Ik zou adviseren je spullen ergens anders te halen, wou dat ik dat zelf ook had gedaan.
Waardeloos terugbetalingsbeleid!
Update 19 november 2020: weet niet of het aan deze review lag, maar er is terugbetaald en om die reden 2 sterren. Doet niets af aan het feit dat het terugbetalingsbeleid waardeloos is!
-------
Eenmaal geleverd niet naar wens en geretourneerd. Op 22 oktober geretourneerd. Inmiddels 19 november en mijn geld nog steeds niet terug (900 euro)! Waardeloze klantenservice, reageren altijd met een andere smoes.
Ze overtreden lang en breed de wettelijke terugbetalingstermijn. Hen gevorderd vandaag uiterlijk 12:00 te betalen en ook dit is wederom niet gebeurd.
Laatste en helaas de noodzakelijke weg is de incasso advocaat.
Bestel hier niet!
Top webshop
Top webshop. Levering was op tijd. Bezorging was keurig met twee man omdat het een bank betrof. Helemaal tevreden. Track en trace was duidelijk. Handig dat je een bericht naar de chauffeur kan sturen!
Snelle levering van mij 6 stoelen
Snelle levering van mij 6 stoelen. Keurig door dhl geleverd. Had niet zulke goede ervaringen met dhl maar blijkbaar hebben ze zich verbeterd :)
Tuinstoelen besteld en die waren snel…
Tuinstoelen besteld en die waren snel geleverd. Scherpe prijzen en duidelijk aanbod. Aanrader!
Terugbetaling duurt heel erg lang
Geleverde product helaas niet naar tevredenheid en geretourneerd. Op 19-06-2020 de credit factuur ontvangen. Op 8 juli 2020 bericht gehad dat het geld via Paypal terug gestort zou worden. Het is nu de 18de en nog steeds geen geld terug. Na contact gehad te hebben met Paypal blijkt dat lif24 aan uitgestelde bankbetalingen doet dat de terugbetaling tot 11 werkdagen kan duren. Dat is iets anders dan de 5 werkdagen die worden vermeld op de site. Niet netjes!
Zoals het hoort
Zoals het hoort, service en duidelijkheid en waar voor je geld.
Helemaal blij met mijn kavehome…
Helemaal blij met mijn kavehome loungeset. Groot pakket, maar was prima te monteren (alleen de pootjes). Bezorging was netjes.
Waardeloze levering
Een hele vrije zaterdag op niks gewacht, niemand te bereiken natuurlijk.

Antwoord van Lif24
Goede ervaring met lif24
Goede ervaring met lif24. Hebben hier house nordic tuinstoelen gekocht. Prima levering goed product. En snelle reactie van de klantenservice na een vraag over het product.
Ik zou hier zeker weer een keer wat bestellen.