Artikel snel verstuurd, jammer van de bezorging door UPS. Dit bedrijf stuurt een dag van de bezorging een bezorgtijd, maar houdt zich daar niet aan. Ook geen update van veranderde tijd zoals postnl di... Toon meer
netjes geleverd maar wel in een hele grote doos. 10 mailtjes verder en het is thuis gekomen. Eigenlijk zou het direct thuis geleverd worden maar doordat we de bel niet hoorde in de tuin heb ik 2 dage... Toon meer
De Behringer synthesizer MS-1 die ik gekocht had, had al snel een afbrekende schakelaar (het gebruikte kunststof is niet van al te beste kwaliteit). Music Store heeft deze binnen de garantie grati... Toon meer
Over MUSIC STORE professional
Lowest Prices
We check 140,000+ prices every single day from all of our main competitors. We’re so confident that our price is the lowest available that if you find anything cheaper, we’ll be happy to check and advise if we can match the lower price.
3 Year Warranty
In addition to the manufacturer’s standard warranty period, we guarantee that all products will be free from manufacturing defects for three years from the date of purchase.
Dedicated Customer Service
As a leading music technology specialist, we can offer help and advice through dedicated teams based at our UK office and central store in Cologne.
We strive to provide you with the best possible delivery service throughout the UK, mainland Europe and the rest of the world. We also offer FREE UK DELIVERY on all standard orders over £150.
Contact UK
Istanbulstr. 22-26, 51103 , Köln, Duitsland
- +49 221 8884 0
- export@musicstore.com
- www.musicstore.com
Vraagt klanten om een review
Ik had liever een deellevering gehad.
Duidelijke communicatie levertijd
Levertijd conform de beloofde datum. Zeer goed verpakt. Duidelijke communicatie.
Netjes en snel geleverd
Niks om over te klagen
Goede prijs, goed verpakt, netjes en op tijd geleverd, niks om over te klagen iig
Tevreden klant!
Ik heb een Alpha Theta XDJ-AZ + suitcase gekocht. Was ruim op voorraad, lagere prijs dan in NL, snelle levering. Aanrader, ik ben een tevreden klant!
Goed product en snelle levering
Gitaarkoffer voor mijn basgitaar besteld. Op de website was duidelijk aangegeven welke maten de koffer heeft zodat deze perfect is voor mijn gitaar. Makkelijk besteld en zeer snel geleverd. Zelfs een dag eerder dan aangegeven. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Goed gevonden wat ik zocht
Voor Music Store 5 Sterren
Levering niet aan huis zoals gevraagd, maar dat was het werk van UPS. Music Store dus 5 sterren. Toestel was goed ingepakt en sneller geleverd dan verwacht.
Bestellen verliep gemakkelijk en zonder…
Bestellen verliep gemakkelijk en zonder moeite.
Vlot bezorgd en exact op juiste (toegezegde) tijdstip.
Product was exact zoals beschreven.