MUSIC STORE professional Reviews

48.232

4,6

Artikel snel verstuurd, jammer van de bezorging door UPS. Dit bedrijf stuurt een dag van de bezorging een bezorgtijd, maar houdt zich daar niet aan. Ook geen update van veranderde tijd zoals postnl di... Toon meer

netjes geleverd maar wel in een hele grote doos. 10 mailtjes verder en het is thuis gekomen. Eigenlijk zou het direct thuis geleverd worden maar doordat we de bel niet hoorde in de tuin heb ik 2 dage... Toon meer

Gitaarkoffer voor mijn basgitaar besteld. Op de website was duidelijk aangegeven welke maten de koffer heeft zodat deze perfect is voor mijn gitaar. Makkelijk besteld en zeer snel geleverd. Zelfs een... Toon meer

De Behringer synthesizer MS-1 die ik gekocht had, had al snel een afbrekende schakelaar (het gebruikte kunststof is niet van al te beste kwaliteit). Music Store heeft deze binnen de garantie grati... Toon meer

1. Muziekinstrumentenwinkel
  2. Dj-benodigdheden winkel
  3. Drumwinkel
  4. Gitaarwinkel
  5. Pianowinkel

Over MUSIC STORE professional

Lowest Prices

We check 140,000+ prices every single day from all of our main competitors. We’re so confident that our price is the lowest available that if you find anything cheaper, we’ll be happy to check and advise if we can match the lower price.

3 Year Warranty

In addition to the manufacturer’s standard warranty period, we guarantee that all products will be free from manufacturing defects for three years from the date of purchase.

Dedicated Customer Service

As a leading music technology specialist, we can offer help and advice through dedicated teams based at our UK office and central store in Cologne.

We strive to provide you with the best possible delivery service throughout the UK, mainland Europe and the rest of the world. We also offer FREE UK DELIVERY on all standard orders over £150.

Contact UK

United Kingdom
RM7 7PJ

Uitstekend

48K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(48.232)

16.721 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Volgens mij scam

Bestelling geplaatst na contact met hun over de juiste materialen. Eénmaal bestelling geplaatst geen reactie meer. Ineens hebben ze het heel druk en kunnen ze je mails niet beantwoorden en wanneer het dan om vragen gaat worden ze ineens zeer onbeleefd. Kortom geen bevestiging gekregen en uiteindelijk mailen ze dat je je geld terug krijgt ... wat ondertussen ook niet is. Blijf van deze site weg is mijn tip. Op amazon vind je exact hetzelfde, goedkoper en met gratis verzending. Nooit meer

6 juli 2026

Betrouwbaar

Ik heb alleen maar goede ervaring. Vlotte website, gemakkelijk om te bestellen en binnen de afgesproken termijn geleverd.
Meer moet dat niet zijn.
Ferre

10 juli 2026

te snelle levering

Ik had de Behringer P24 besteld op vrijdag en er werd bevestigd dat hij op maandag geleverd zou worden.
Wat blijkt ?? op zaterdag stund UPS al voor de deur!!
te snelle levering, waar is dat nog tegenwoordig. Klasse en dat voor de scherpste prijs.

4 juli 2026

Dit is wat ik tot nu toe ervaren heb

Dit is wat ik tot nu toe ervaren heb.
De communicatie kan beter. ( Weinig tot geen Nederlandstalige medewerkers )
Je besteld iets.. ( een amp ) en ineens komen daar extra ( transport) kosten bij omdat het niet met de reguliere verzender mee kan.. ( want te groot ) dit zou al duidelijk op de site vermeld moeten worden, bij het afrekenen.
Uitleg over de voorraadstatus. Je denkt dat iets op voorraad is, maar het blijkt helemaal niet op voorraad te zijn.( Wat betekenen die gekleurde streepjes/bolletjes )
Dus je bent onnodig aan het wachten. Uiteindelijk die order maar gecanceld.

7 juli 2026

Ondertussen al 14 dagen aan het wachten…

Ondertussen al 14 dagen aan het wachten op de bestelling. Mails blijven onbeantwoord wegens ze het te druk hebben. Geen track & trace code of bevestigingsmail. Geld netjes van de rekening en niets ontvangen. Sounds like a scam to me
Als je heb vraagt wat je nodig hebt om te kopen kunnen ze heel snel uitgebreid antwoorden maar niet op de mails omtrent je bestelling.

8 juni 2026
Logo MUSIC STORE professional

Antwoord van MUSIC STORE professional

Hallo,
de klant ontvangt bij verzending altijd een e-mail met het trackingnummer; deze wordt altijd verzonden naar het e-mailadres dat bij de bestelling is opgegeven. Helaas is de door u opgegeven naam niet voldoende om een specifieke transactie te vinden.
Music Store