Uitstekende service. Ze hebben alles netjes met mij afgestemd en de bank op de juiste plek voor me in elkaar gezet. Dat noem ik nog eens service!
Wij hadden zuiver fifteen stoelen besteld, helaas bleken die onze houten vloer te beschadigen. Zuiver zelf gaf geen thuis. Robin design stuurde ons eerst kosteloos visjes, toen deze het probleem nog n... Toon meer
Eind december lampen besteld (aangegeven levertijd 5-7 werkdagen). Na 2 weken geen bezorging of communicatie, ze gebeld: “o staat verkeed op de site, de fabriek kan pas eind januari weer leveren”. Ond... Toon meer
Mooie producten te koop. Enkele administratieve handelingen verliepen eerst niet helemaal soepel en tafel had scheve poten. Over gebeld en zou teruggebeld worden door Marijke maar was niet gebeurd..... Toon meer
Mensen keken ook naar
Alles ging weer goed.
Geweldige klantenservice
Er liep iets mis bij het bestelproces maar dankzij de hulp van de klantendienst bij Robin Design werd alles meteen voor mij in orde gebracht en kon ik de volgende dag al van mijn nieuwe stoelen genieten. Geweldige klantenservice!
Perfect
overzichtelijke website, snelle communicatie en snelle levering van een product wat helemaal is zoals beschreven
goede service
doordat ze nog geen ervaring hadden met nieuwe leverancier, bleek de gemelde levertijd op de site niet te kloppen, maar de bestelling kon meteen geannuleerd worden en binnen een paar dagen was het geld teruggestort.
Goede webshop
Goede webshop met mooie producten voor goede prijzen. Levering is snel en je kan zelf kiezen op welke dag je product geleverd word. Top!
Goede klantvriendelijke informatie
De informatie gegeven door de medewerkers is goed.
De website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk.
De mogelijkheden rond bezorging waren niet zo duidelijk te vinden.
In ieder geval een bedrijf dat we warm aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.
Top!
Snelle levering, goede klantenservice en een top product.
goede en snelle service
Onlangs hebben wij stoelen gekocht bij Robin design. Via mail hebben we gevraagd of de stoelen in de showroom aanwezig waren. Hier kregen we snel bericht van. Helaas waren de stoelen niet aanwezig in de showroom, Daarom hebben we eerst 1 stoel besteld. Dit ging vlot en netjes. Toen we later meer stoelen wilden bestellen, bleek de prijs 10 euro duurder, maar ook hier zijn we snel en vriendelijk via mailcontact geholpen en hebben we de stoelen voor de eerste prijs kunnen bestellen. Al met al een prettige service!
Kwaliteitsartikelen, snelle levering
De in de keurige webshop bestelde lampen tegen een gunstige prijs kunnen kopen. Snelle levering en kwaliteitsartikelen. Aanrader
Klantvriendelijk
Zeer prettige medewerkers en klantvriendelijk.
Mooi design Betaalbaar
Goede producten, Duidelijke website, Uitstekende leveringsmogelijkheden omdat je zelf de dag kunt uitkiezen. Ik zal hier wederom bestellen.
Top webshop!
Service gericht en klantvriendelijk geholpen n.a.v. telefonisch contact om informatie in te winnen. Beloften zijn na gekomen en bestelling bezorgd volgens afspraak.
Tevreden
Prima site, zeer vriendelijke en hulpvaardige klantenservice en flexibele snelle bezorging. Alleen jammer dat ze vergeten waren te sms-en hoe laat ze ongeveer zouden komen. Dus was na een berichtje zo opgelost!
Zou zeker weer iets hier bestellen.
Uitsetekend
Tafel besteld binnen de tijd geleverd.
Door een vriendelijke chauffeur!
Snelle afhandeling. Product zoals verwacht
Snelle levering en alles volgens afspraak. De stoelen moest ik nog zelf in elkaar zetten wat toch nog best wat gedoe bleek. Uiteindelijk wel gelukt. Staan er nu netjes bij.
Super mooie lamp
Super mooie lamp gekocht
Je word netjes op de hoogte gehouden en voor aflevering kunt u zelf de dag bepalen...ideaal
Blij mee 😊
Bezorging op tijd, netjes verpakt, goeie communicatie en natuurlijk zoals op de foto.
Mijn beoordeling is kort maar krachtig!!!!
Zeker een aanrader.
REKENINGEN
Er worden veel rekeningen verstuurd voor 1 en het zelfde product,verder prima.
Prima afhandeling van mijn bestelling
Ik heb voor de eerste keer bij deze webshop besteld en ben zeer tevreden over het verloop en de afhandeling. Alleen de levertijd duurde iets langer dan aangegeven. Bij mijn 2de navraag heeft de klantenservice medewerkster onmiddellijk per email bij de betreffende leverancier geïnformeerd en mij binnen een uur terug gebeld en tevens een kopie van het antwoord van de leverancier naar mij door gemaild. Ik vond dit echt klasse. Uiteindelijk viel de levertijd dan toch mee. Ik ben positief en kom zeker terug.