Uitstekende service. Ze hebben alles netjes met mij afgestemd en de bank op de juiste plek voor me in elkaar gezet. Dat noem ik nog eens service!
Eind december lampen besteld (aangegeven levertijd 5-7 werkdagen). Na 2 weken geen bezorging of communicatie, ze gebeld: “o staat verkeed op de site, de fabriek kan pas eind januari weer leveren”. Ond... Toon meer
Mooie producten te koop. Enkele administratieve handelingen verliepen eerst niet helemaal soepel en tafel had scheve poten. Over gebeld en zou teruggebeld worden door Marijke maar was niet gebeurd..... Toon meer
Mensen keken ook naar
Gewoon helemaal goed!
Gewoon helemaal goed en scherp geprijsd, althans de tafel die wij kochten. Heel prettig en handig dat je zelf de afleverdag kunt kiezen.
Ik kan na onze eerste kennismaking (nog) geen minpunten noemen.
Niks aan op te merken
Snelle service, geleverd wat is beloofd. Ik twijfelde over de betrouwbaarheid van de website door de lage prijzen (t.o.v. concurrentie) maar na het lezen van de vele reviews toch de betaling gedaan en wat ben ik blij!!!
De stoelen hebben we snel zelf gemonteerd, niet veel werk en het is prachtig.
Mooie stoel
Prettig telefonisch contact.
Naar verwachting: leuke stoel, op afgesproken tijd geleverd.
Wat jammer is: GEEN hulp bij het, MET LIFT naar boven brengen, wat lastig is als je een alleenstaande oudere bent en slecht ter been.
Verder tevreden.
Bestelling Spiegel LaForma
Grote spiegel van LaForma besteld. 5-8 werkdagen levertijd.
Werd na de bestelling goed op de hoogte gehouden wanneer het product gereed was en daarna kon ik zelf een datum prikken wanneer ik hem afgeleverd wilde hebben.
Product daarna op de correcte dag en zeer goed verpakt ontvangen.
topproducten met een topservice!
Ik zou hier meteen opnieuw bestellen!
goed product
Tevreden over de stoel en het contact met Robin Design. Vragen via email m.b.t. levering werden snel en vriendelijk beantwoord. De stoel werd snel geleverd.
Twee verbeterpunten rondom de bezorging.1)Helderheid over bezorgmoment is erg handig. We zouden een track&trace code ontvangen met een tijdstip/dagdeel van bezorging. Deze hebben we echter niet ontvangen (waardoor je eigenlijk vanaf 's ochtends aan het wachten bent of en wanneer er iets geleverd gaat worden). 2)Afvoeren van verpakkingsmateriaal. De stoel werd geleverd in een enorme kartonnen doos. Die moet je zelf vervolgens afvoeren.
Goede ervaring
Al met al een goede ervaring. Levering was een paar dagen later dan aanvankelijk voorspeld, en qua mogelijkheid inplannen levering had ik liever gezien dat ik een bepaald dagdeel kon kiezen (in plaats van hiervoor de gehele dag vrij te moeten houden). Communicatie was echter prima en de daadwerkelijke levering is keurig verlopen.
Betrokkenheid maakt het verschil
Zwarte design stoel besteld begin januari. Op de site was de Orlando op voorraad. Na bestelling en betaling aanvankelijk een shock: diezelfde avond e-mail ontvangen waarin stond, dat de stoel niet voorradig was. Gezien de geboden haast (aanstaande verjaardag) besloten dan maar de grijze Orlando te accepteren. De volgende dag kregen we evenwel een telefoontje van de klantenservice: de zwarte variant was er wel degelijk, door de jaarwisseling was er een fout in de inventarisatie geslopen! Een dag later werd de stoel keurig afgeleverd, precies op tijd. En de jarige van toen is er nog steeds mee in haar nopjes.
Snelle levering, product zoals omschreven en prima communicatie!
Snelle levering, product zoals omschreven en prima communicatie! Aanrader.
Aanschaf buffetkastje
De aflevering is snel en correct verlopen. helaas sprong er bij het in elkaar zetten van het kastje , ondanks dit voorzichtig te doen, al een stuk van het hout af. een leuk nieuw maar beschadigd kastje dus , beetje een domper
4 eetkamerstoelen
Ik heb vier mooie eetkamerstoelen (Lars) gekocht. een leuke prijs met daaroverheen nog eens 10% korting. Vriendelijke helpdesk hebben ze ook!
Fijne afhandeling van bestelling, ondanks enkele problemen erg tevreden!
Wij hadden zuiver fifteen stoelen besteld, helaas bleken die onze houten vloer te beschadigen. Zuiver zelf gaf geen thuis. Robin design stuurde ons eerst kosteloos visjes, toen deze het probleem nog niet oploste ruilden ze zonder problemen de stoelen om voor andere stoelen. Al met al heel erg tevreden. Altijd goed en snel bereikbaar en erg oplossingsgericht.
Prima service en levering
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de leveringstermijn. De dag van levering mag je zelf inplannen.
Top service!
Goede service bij Robin Design, goed persoonlijk contact en denken mee!
klantvriendelijk en snel
Snel en duidelijk antwoord bij vragen en een vlotte levering van de bestelling.
uiterst tevreden
goes product, redelijke prijs, snelle afhandelingnen een vriendelijke aflevering. Bravo
Mooie lamp!
De lamp staat prachtig boven de eettafel. Wel hebben we de snoeren ingekort, omdat hij anders te laag zou hangen. Dit ging heel gemakkelijk. Verder verliep het contact met Robin Design keurig en is de lamp snel geleverd op afgesproken tijdstip. Het enige dat we misten was een gebruiksaanwijzing.
Heel tevreden!
Zeer tevreden, je kon zelf je bezorgdag uitzoeken, snelle levering, geen verzendkosten en kon een product direct en voor dezelfde kopen dat op andere websites een zeer lange levertijd had!