Heel slechte ervaring. Vandaag bij swarovski Eindhoven geweest. Verkoopster was heel onvriendelijk. Kwam met een online retour, werd al meteen beschuldigd dat ik het product kapot gemaakt had.... Toon meer
Altijd zeer tevreden over de kwaliteit. Ik bestel via de website wat heel vlot en fijn verloopt. Het enige minpuntje is, dat wanneer je het goldenstatuut hebt bereikt, je eigenlijk een cadeautje extra... Toon meer
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst en daarbij een brief toegevoegd met een persoonlijke boodschap voor een cadeau. Helaas is de brief leeg aangekomen en stond mijn tekst er niet op. Dit is erg ja... Toon meer
Als je iets hebt gekocht in de winkel kan je het niet retourneren voor je geld terug. Wat de flip is dat nou voor beleid?! Het wordt nooit tegen je gezegd maar staat in hele kleine letters o... Toon meer
Welcome to Swarovski. See the world through crystal eyes and experience the fascinating world of Swarovski crystal. The gift of crystal for yourself and others - just a click away at our Online Shop. Discover the variety of Swarovski products, the brand, news and more.
Wattens, Oostenrijk
- www.swarovski.com
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hallo,voor 2000 euro aan beelden…
Hallo,voor 2000 euro aan beelden gekocht in de winkel van Den Bosch ,vroeg of ze wat kon doen met de prijs ,nee zei ze ik vroeg kunt u dan het stofdoekje gratis geven van 6 euro nee ook niet ,echt schandalig bij andere winkels krijg je korting en een kadootje ga nooit naar Den Bosch voor je beelden
Want ze mogen wel korting geven
Complimenten voor de klantenservice van Swarovski
Bij deze mijn complimenten voor de klantenservice van Swarovski, echt klasse!
Er was iets mis gegaan met mijn pakketje bij de vervoerder. Ik kreeg de juiste aandacht en een meer dan uitstekende oplossing. Communicatie en klantgerichtheid een 10!
Liever koop ik iets in een winkel maar bij Swarovski durf ik met een gerust hart een bestelling te plaatsen!
Oplichterij
3 maanden geleden 2 ringen gekregen van mijn vriend van 135 euro, was na 1,5 maand al versleten, geeft groen af en is helemaal grauw geworden. En dat ze dan niet onder de garantie vallen snap ik als ze zo snel kapot gaan. Zo loopt n bedrijf wel.
Hele slechte kwaliteit
Hele slechte kwaliteit! Een ring en een armband gekocht van 90 euro per stuk! Ring na 3 maanden al helemaal beschadigd en ook de armband na 6 maanden al kapot! En de garantie van Swarovski is ook een lachertje. 180 euro lichter en na 6 maanden allebei de sieraden al niet meer kunnen dragen.
Een paar oorbellen en een ketting…
Een paar oorbellen en een ketting gekregen voor ruim 180 EUR. Zeer slechte kwaliteit. Mijn oren gingen kapot (alsof mijn oorrand diep aangevreten was) door de neppigheid. Foto's hiervan worden naar het hoofdkantoor gestuurd. Wat een teleurstelling. :-(
Ik heb nog geen 3 maanden geleden een…
Ik heb nog geen 3 maanden geleden een Swarovski ring gekocht voor mijn vriendin van 90 euro. De ring is nu al helemaal versleten. Het bovenste laagje is er helemaal af en hij is helemaal verkleurd. Hij geeft groen af op haar vinger en er zitten overal krassen in. Nogmaals, ze heeft de ring nog geen DRIE MAANDEN gedragen. Had beter een ring van 5 euro kunnen kopen op wish, die gaan nog langer mee.
Kwaliteit is ondermaats
Kwaliteit is ondermaats.
In november 2020 een dure Swarovski armband gekocht via een bekende online retailer. Na 2,5 maand valt hij van de pols van mijn vriendin af. Geen overmatig of raar gebruik. Geld teruggekregen want ze konden hem niet repareren. Toen toch maar voor de zekerheid via de site van Swarovski zelf een volgens de helpdesk 'nieuwere' variant van dezelfde armband besteld. 12 februari 2021 besteld, 23 maart breekt deze voor mn ogen, tijdens het avondeten, gewoon van de pols van mijn vriendin doormidden. Dit zal wel weer opgelost worden, maar ik ben nu wel huiverig voor een 3e armbandje..
Voor een dergelijk bedrag, is dit geen kwaliteit.
Geen aanrader, kapotte armband en geen service.
Kerst 2019 een armband gekocht, welke al snel kapot ging. Deze is toen in de winkel gerepareerd. Enkele maanden later weer kapot, toen in de winkel geruild voor een duurder model.
Ook deze armband ging na enige tijd kapot. De dichtstbijzijnde Swarovski winkel is inmiddels definitief gesloten, en de nu dichtstbijzijnde winkel is op een uur rijden maar vanwege de lockdown ook gesloten.
Gemaild, na lang aandringen zou ik een cadeaukaart krijgen. Aangegeven dat ik de cadeaukaart wel wil, maar hier ontvang ik geen antwoord meer op. Ik heb sinds november al 5 keer gemaild maar ontvang geen enkel antwoord meer van Swarovski. De armband is nog steeds kapot, en naar een winkel gaat niet. Je zou van zo'n bedrijf toch wel enige service verwachten, maar je krijgt geen enkele vorm van service. Advies om hier niet te kopen, tenzij je de gok wilt wagen dat je product niet kapot zal gaan.
Bezorging duurde iets langer dan…
Bezorging duurde iets langer dan verwacht maar ik ben tevreden met mijn aankoop
Bagger bedrijf
Bagger bedrijf, niets van wat ze vermelden op hun website klopt. Zogenaamd voor 10 februari besteld is voor 14 februari binnen. Nou ga er maar vanuit dat je altijd ruim 2 weken van te voren moet bestellen en dat je pakket nooit en te nimmer binnen één week in huis is. En dan betaal je ook nog eens 8 euro verzendkosten, belachelijk. Een pakket uit China komt zelfs sneller. Geen beloftes doen die je niet kunt waarmaken! Dus wees alert en doe geen bestellingen in de hoop die binnen één week te krijgen, dat is allemaal een leugen!
Sketchy retourproces
Mijn vriend had voor mij een paar oorbellen besteld als verrassing voor mijn verjaardag. Helaas waren ze niet helemaal naar verwachting en hebben we ze teruggestuurd. Het retourproces was echter nogal sketchy: het product moest helemaal terug naar Frankrijk en we moesten lang wachten op het geld terwijl we weinig informatie kregen over de aankomst van het pakketje. Gelukkig kregen we na ongeveer 3 weken wachten wel het geld terug, maar het was wel even zweten! Het geretourneerde product was overigens wel van goede kwaliteit.
Goede service!
In juni kocht ik een maan ring, door handontsmetting veel te gebruiken nu was ze afgeschoten en waren de stenen dof geworden. Spontaan de winkel binnengestapt, ze zochten me op in het systeem en ik kreeg zonder enig probleem een nieuwe en zelfs een aangepaste maat!
Blijkbaar als je er niks aan kan doen dat je sieraad beschadigd is en je in het systeem staat is het erg makkelijk om te wisselen.
Super vriendelijke mensen altijd en een goede service!
Wat een troep dure ring met kerst van…
Wat een troep dure ring met kerst van me dochter gekregen dr spaargeld eraan en dat maakt me zo kwaad de ring is helemaal koper geworden 😡😡😡😡😡
Uitstekende klantenservice
Uitstekende klantenservice. Vriendelijke en klantgerichte medewerkers, vlotte service!
1 verbeterpunt
Fijne website! Mooie sieraden, er zit altijd wel iets bij!
Telefonisch is de klantenservice op zijn best
Als je een bon hebt (bij aankoop in de winkel) kan je ook gemakkelijk een artikel ruilen die stuk is of ter reparatie aanbieden!
Na heel wat gedoe kan ik eindelijk de scs producten ook online bestellen
Echter lijkt er een vloek te hangen over het jaarlijkse scs geschenk.... nu moet ik iedere keer afreizen om het geschenk op te halen. Voor mij zou het prettiger zijn als ik het geschenk thuis zou kunnen ontvangen i.p.v. in de winkel aangezien ik alles toch online aanschaf (ik woon vlak bij Schagen, met de winkel in Amstelveen ondervond ik keer op keer problemen. Nu moet ik steeds naar Amsterdam reizen om het op te halen...)
Ik wacht nu al 3 weken op mijn retour…
Ik wacht nu al 3 weken op mijn retour van 50 euro... niet eens een ontvangstbevestiging gekregen of iets..helemaal niks
Zeer slecht bereikbaar mijn vrouw had…
Zeer slecht bereikbaar mijn vrouw had een armband gekocht bij stocks Helmond,daar begonnen de problemen
Armband was kapot en werd door stocks naar swaroskie gestuurd.waar ie nu nog is
Het is nu 6 weken geleden.we hebben nog steeds niks gehood ook niet via stocks helmond
Er was brand geweest zeiden ze nou dat kan maar om de klanten zo in de kou te late staan ook de website werkte niet we konden geen nummer invullen en kijken waar de armband is of was
We krijgen gewoon geen antwoordt ze doen gewoon of de burger niet bestaat.
In en in triest hoe ze met hun klanten om gaan
Niet kopen hier!
Jammer dat ik de recensies hier niet eerder gelezen heb. Ongelooflijk bagger bedrijf. In 2 dagen zou het geleverd worden. Ik wacht al 5 dagen en volgens track&trace moet het pakket nog aankomen in mijn regio! Je betaald er ook nog voor. Niet kopen hier!
Swarovski ring, of uit de kauwgomballen automaat?
In juni een ring voor mijn verjaardag gekregen van mijn vriend. Super mooi was er onwijs blij mee na 1 maand brak er al een steentje af en ik draag deze ring niet op werk doe hem af met handen wassen en draag hem alleen als we weg gaan. (Sowieso vind ik dat je een ring gewoon moet kunnen dragen zonder dat hij er lelijk uit gaat zien hij is er voor om te dragen) nu is het november en begint hij gewoon koper te verkleuren?! Ik mag verwachten van een merk als Swarovski dat ze geen vergulde troep verkopen voor de prijzen die ze vragen, je kan je ook afvragen of dat dit geen misleiding is aangezien je voor de prijs van jullie product een aantal zilveren ringen kan kopen ;) hoe durven jullie voor deze prijs!! Nu heb ik een ring die er uitziet alsof die uit een kauwgomballen automaat komt maar hij komt toch echt van jullie, schandalig hoor Swarovski!
Cadeaubon
Via een mail kreeg ik een cadeaubon die vrij te besteden was van swarovski. In de mail staat dat dit €99,- is. Toen ik hem wilde inleveren lukte dat niet dus ik nam contact op met de klantenservice, zij gaven aan dat de mail een foutje was en dat ik geen cadeaubon van €99,- had mogen krijgen maar een van €69,-
Na meerdere malen te vragen of ze tegemoet wilde komen omdat het hun fout is en in de mail staat dat ik recht heb op €99,- kreeg ik te horen dat ik er echt geen recht op had en het ook niet zou krijgen.
Je word lekker gemaakt met een cadeaubon en dan kan je hem niet eens inleveren.
Top bedrijf