Moest ik 0 sterren kunnen geven, met veel plezier! Word niet geluisterd naar de klant en ze doen gewoon hun eigen wil. Hebben de verkeerde kaart geblokkeerd terwijl ik zei om even te wachten nadat h... Toon meer
Vandaag gebeld naar Card stop na het ontvangen van een CM mail en daaropvolgend een verdacht telefoontje. Een beetje traumatische ervaring. Aan de lijn een botte onbeschofte medewerker die ons hel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Alle informatie over het blokkeren van je betaalkaart Toutes les informations utiles concenant le bloquage de votre carte de paiement.
Seclin, Frankrijk
- cardstop.be
Jammer dat ik geen NUL sterren kan…
Jammer dat ik geen NUL sterren kan geven. 24/7, laat me niet lachen ! Volgens mij zijn dieven sneller om met je kaart rustig in heel Gent alles te betalen.
Twee keer na 15 minuten telefoon onderbroken aan hun kant. Uiteindelijk, derde keer, na 14 minuten geholpen.
Zelfde vragen als die dat je moet inbrengen wanneer je belt. Nu was die man wel vriendelijk, maar wat een snertservice !
Top service
Top service. Zelfs op zondag werd ik bijna onmiddellijk geholpen .heel vriendelijke man aan de lijn . 3 dagen later stak mijn nieuwe kaart op de post zonder zelf iets te moeten doen.Kan het nog beter !! Top en bedankt
Cardstop proberen bereiken - tevergeefs
Cardstop proberen bereiken. Er komt niemand aan de lijn (2x een kwartier gewacht). Voor een dringende dienst compleet onverantwoord. Morgen ga ik langs de bank.
Onbereikbaar
Wanneer ik cardstop probeerde te contacteren om een bankkaart te laten blokkeren zijn ze niet bereikbaar. Ook feit dat ze enkel telefonisch (niet) te contacteren zijn is absurd en niet van deze tijd.
Ongelooflijk hoe onbereikbaar ze zijn
Ongelooflijk hoe onbereikbaar ze zijn. Dit gaat om dringende gevallen! Een kwartier moeten wachten terwijl de dieven hun gang konden gaan ondertussen.
Lang leve de rechtstreekse service van mijn Argentabank!
Cardstop werkt totaal niet
Cardstop werkt totaal niet. Heb enkele kaarten laten blokkeren en achteraf heb ik vastgesteld dat 2 kaarten niet geblokkeerd waren. Ik raad iedereen aan om gewoon via de bank zelf te blokkeren. Werkt perfect. Ook zeer onvriendelijk personeel
Kaart bleek helemaal niet geblokkeerd 1…
Kaart bleek helemaal niet geblokkeerd 1 maand na contact met Card stop! Er zou binnen de 10 dagen een nieuwe opgestuurd worden... niets van dus
PURE ROTZOOI...!!!
Betaalkaart (-en) verloren, gestolen of ingeslikt of ben je gedupeerde van internetfraude, bel dan NOOIT naar Cardstop maar ga deze zaken persoonlijk afhandelen bij je financiële instelling (bankkantoor). Naargelang de aard van de feiten kan je daarna aangifte doen bij de POLITIE.
Cardstop: service beneden alle niveau en bovendien onbeschoft tot en met...!!! Voor mij NOOIT meer...!!!
2x proberen bellen voor kaart te…
2x proberen bellen voor kaart te blokkeren, na een heel menu te doorlopen krijg je een wachtmuziek, waarop opeens een spaanse ?!?!? Voicemailstem een nummer zegt en de lijn verbreekt!!
Kutdienst !!!!
Incompetente persoon aan de lijn
Incompetente persoon aan de lijn. Eerst alle vragen netjes invullen, reden : fraude, bankrekening overgetypt En dan alles mogen herhalen aan de medewerker... Die niet begreep dat ik 1. Een dossier wou wijzigen 2.dat als je een SMS krijgt van je bank dat er iemand een app heeft geïnstalleerd op jouw naam met je kaart dat je graag je kaart wil blokkeren.
1545u 17/02/2022
1545u 17/02/2022
NET GEBELD VOOR EEN BLOKERRING VAN MN SODEXO KAART NA 4 MINUTEN AANDE LIJN LUISTEREN VOLGEN VAN INTRUCTIES HANGEN ZE GEWOON OP EN IK KAN WEER BEGINNEN VAN 0 !!!!!
HELAAS IS DEZE REVIEUW GEEN RECHTREEKSE KLACHT DIE TOT BIJ DE VERANTWOORDELIJKE VAN SODEXO TOE KOMT
ONBESCHOFT ONGEMANIERD DAME DIE JE BENT !!! ale zie maar in de spiegel !! of zoek ander werk
Mvg trut
Mijn laatste ervaring met cardstop was…
Mijn laatste ervaring met cardstop was gewoon barslecht een onvriendelijke grove boer neemt de telefoon op en zegt niet eens zijn naam. Waarschijnlijk iemand die geen zin had om te werken op zondag of zijn schift zat er bijna op. Ik werk ook voor een callcenter en moet soms ook op zondag werken en ook tot de laatste minuut. Ik heb het hem gezegd dat hij vriendelijker kan zijn. Ik hoop dat zijn teamcoach dit hoort. Een mens is al gestressed omdat de kaart van je moeder is ingeslikt en dan krijg je zo iemand die onbeleefd is en niet empathisch bah. Gelukkig was mijn vorige ervaring beter bij card stop.
Geen controle en zelfs geen blokkering
Geen enkele veiligheidsvraag werd me gesteld. Als ik de persoon hierover aanspreek zegt hij:"u bent toch...(n +vn)?". En geeft zo mijn naam en voornaam.
Achteraf bank gebelt en bleek dat mijn kaart nie eens geblokkeerd was.
Nice job cardstop.
Kan ik dit aankaarten bij cardstop zelf?
Cardstop telefonisch onbereikbaar
Vandaag 14/12/2021 hebben we vastgesteld dat er een poging tot fraude werd verricht op één van onze bankkaarten. Om verder onheil te voorkomen hebben wij getracht die kaart te laten blokkeren via Cardstop. Dit is echter niet gelukt omdat hun telefoon 070 344 344 sinds 13.00 minstens tot nu, 15:17 ONBEREIKBAAR was.
Dit is dus een dienstverlening die universeel bekend is en die klijkbaar niet werkt terwijl ondertussen rekeningen kunnen geplunderd worden! Ongehoord!
Onbeschofte boer aan de lijn van…
Onbeschofte boer aan de lijn van Cardstop, wilde mij niet verder helpen zei telkens de zelfde zin "bel je eigen kantoor"
ik hoop nooit meer te moeten bellen met een probleem,ze helpen je toch niet!
Schande.Ik was slachtoffer van pfishing…
Schande.Ik was slachtoffer van pfishing en zag 300€ van mn rekening verdwijnen.Zo snel ik kon belde ik naar cardstop, maar deze was niet bereikbaar.Gevolg ; nogmaals 2X 300€ van mn rekening.Ik heb wel een screenshot als bewijs op datum en uur van telefoon.We zijn langs de bank en de politie geweest en de pv wordt doorgestuurd naar het gerecht.Ons rest alleen nog klacht in te dienen tegen cardstop want als deze bereikbaar had geweest,hadden ze de tweede en derde maal geen geld meer kunnen afhalen.Bedankt cardstop, maar dit blijft wel niet zonder gevolg.
Uiterst onbeschoft.
Ik wil dringend mijn VISA kaart laten blokkeren
Ik wil dringend mijn VISA kaart laten blokkeren omdat er EUR 860 afgehaald is door fraude. Cardstop gewoonweg niet bereikbaar. Is enkel telefonisch te bereiken - heeft geen mail of automatisch formulier om in te vullen ... gewoon 1 nummer dat ik al 6 maal gebeld heb om te horen dat het me max 30 cent / minuut gaat kosten. Geen waardeloze service - gewoon niet bereikbaar !
Behandeling beneden alle peil.
Behandeling beneden alle peil.
14 mei 2021, tussen 12u30 en 13u00.
Luisteren niet naar wat je wensen zijn.
Lachen je op hautaine wijze uit en zijn ronduit onbeschoft.
Blokkeren dan maar alles, en lachen je ook nog uit als je zegt dat je bepaalde diensten toch nodig blijft hebben.
Als je je vraag herhaalt en op punt staat door hun onbeschoftheid boos te worden, haken ze gewoonweg in.
Maar nu zit ik hier, de rest van het weekend zonder kaart, zonder cash, en bovendien verward door hun gebrek aan informatie en door de mensonwaardige behandeling die me te beurt viel.
Wat nu gedaan ?
Terugbellen gaat niet, want zelfs met een vaag doorgegeven dossiernummertje, kom je niet langer door.
Absoluut onmenselijk te noemen !
Gelukkig wist mijn bank BNPParisbasFortis me de volgende dag met raad en daad bij te staan !