Cyrana Reviews

3.410
TrustScore 2 uit 5

2,2

Hallo, Op 18/11/2021 werd ik lid van de switch club. Ik betwist niet het opstarten van mijn contract, want ik was van plan in het najaar 2022 een nieuwe laptop te kopen. Per juli 2022 zijn er geen bet... Toon meer

Na ruim 1 jaar wachten is Cyrana hun beloftes nog altijd niet nagekomen. Ik heb alle stappen gevolgd om mijn cashback aan te vragen. Ik heb in totaal 9 e-mails gestuurd waar nooit enige reactie op is... Toon meer

Exact dezelfde ervaringen als de andere reviews (slachtoffers). Mijn aankoop van een apple watch dateert van december 2021 en ik heb nog steeds geen euro gezien van de beloofde cashback. Ontelbare tel... Toon meer

Dit zijn dieven!!!!! Je zet het telefonisch stop en dan domiciliëren ze toch nog. Via telefoon zeggen ze dat ze alles gaan regelen en dat je enkel wat moet tekenen voor de verzekering te houden maar... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Get rewarded for shopping at more than 4000 stores! Cyrana lets you benefit from many advantages all year: privates sales, cashback, gift cards and more...

Slecht

TrustScore 2 uit 5

3K reviews

Alle reviews

(3.410)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

€100 Cashback beloofd, Duur contract van €100/maand gekregen

Heb als cadeau een Apple Watch gekocht voor mijn vriendin bij de switch in Antwerpen. Na de aankoop is mij een €100 cashback beloofd. Ik zou niks moeten betalen alleen wat gegeven invullen (Enquête gewijs). Toen is mij gevraagd om mijn rekeningnummer te geven om hier de cashback op te ontvangen. Toen dit gedaan was moest ik tekenen op een groot ingezoomd document waar ik alleen het handtekeningenvakje zag om mijn deelname voor de cashback te valideren. Achteraf gezien zie ik dat ik me voor een duur abonnement heb ingeschreven. Nu is dit vandaag gebeurd en heb ik al via 2 wegen contact proberen op te zoeken, dit is is haast onmogelijk vanuit Nederland. Ik wil mijn contract onmiddellijk ontbinden en verwacht ook de cashback van €100. Aangezien mij dit is beloofd en me dit aanzette tot het doen van mijn aankoop.

3 februari 2022

Beste Mathijs,
Hoewel het ons spijt te vernemen dat u niet geheel tevreden bent over onze dienstverlening, bedanken wij u voor het delen van uw ervaring. Door uw feedback kunnen wij de kwaliteit van onze services blijven verbeteren. Om u op zo kort mogelijke termijn een oplossing te kunnen bieden, hebben wij u een bericht verzonden ter identificatie. Aarzelt u niet contact met ons op te nemen indien nodig.

Beste Mathijs,
Hartelijk dank, wij hebben uw contactgegevens in goede orde ontvangen.
Om gezamenlijk overleg te voeren met betrekking tot uw dossier, zal er zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen door één van onze adviseurs.
Klantenservice CYRANA

In december een iPhone gekocht bij…

In december een iPhone gekocht bij switch. Getekend voor zo’n cashback en verzekering. We moesten deze voor een bepaalde data stopzetten zodat we binnen de 30 dagen gratis opzeg bleven. Dagen, uren in wacht… van de lijn gegooid.. noem maar op! Geraak ik eindelijk binnen. Ja mevrouw stopzetten op naam van uw man: dat kan niet!! Hij moet dit zelf doen.
Mijn man belt terug zelfde liedje niet binnen te geraken. Ondertussen al 2 maand van onze rekening. De rekening waar ook mijn loon op komt. Dus ik betaal mee voor deze zever maar kon het niet stopzetten.
Al 2x 35€ en 2x 20€ weg… had ik liever iets leuk met mijn kinderen mee gedaan! Oplichting!

2 februari 2022

Beste Sarah,

Beste Sarah,
Klantenservice CYRANA

Eigenlijk zelfs die 1 ster ni waard!!!!

Eigenlijk zelfs die 1 ster ni waard, maar kon anders niks schrijven!
Puur bedrog!!!!! Heb in Novenber 2021
McBook gekocht bij Swich en beloofden mij cashback beloofd van 220€ , zonder mij te verwittigen dat er een Cyrana- contract aan vast hing!
Moest wel na 1 maand al de ‘ contracten’ ( zogenaamde verzekeringen ) telefonisch afzeggen, wat ik ook deed. Enkel Cyrana deed moeilijk en was zelfs erg onbeschoft en aanvaarde mijn opzegging niet!!!!
Ondertussen al 100€ van mijn rekening afgehaald, zonder eigenlijke toestemming, vermits ik deze weigerde en dit gewoon genegeerd werd!!!
Echte Nederlandse dieven zijn het!
En hun antwoord op je klacht is bij iedereen dezelfde, enkel de naam boven
aan wordt aangepast….
Ga ermee naar advocaat en heb reeds klacht ingediend bij test- aankoop!
Volgens mij hebben ze die sterretjes die ze ‘ verdienen’ (????) zelf ingebracht, vermits iedereen ontevreden is🤔🤔🤔👎🏿

2 februari 2022

Beste Anne Tritz,

Beste Anne Tritz,
Klantenservice CYRANA

Ik heb iPhone gekocht in september 2021…

Ik heb iPhone gekocht in september 2021 in switch Veldstraat in gent . Zijn hebben mij gevraagd of ik een verzekering wil dan ik heb duidelijk gezegd dat ik gene wil. Daarna met de betaling zij hebben mij paar papieren laten ondertekenen voor de aankoop! Na drie maand zag ik dat elke maand24,99 en nog 19,99 van mijn rekening afgaat en ik heb de namen opgezocht die waren cyrana en sfam verbonden met switch en na zoveel tijd bellen kon ik cyrana stop zetten maar sfam loopt door met 5,99 per maand en zij hebben mij beloofd dat 50 euro na 30 werkdagen terug storen maar nu is al zo veel maanden verder en geen geld terug gekregen! Spijtig dat ik kan switch niet meer vertrouwen! En ga ik dit verhaal door vertellen

1 februari 2022

Beste Mahasti Bahmanyar,

Beste Mahasti Bahmanyar,
Klantenservice CYRANA

Pure oplichting zelfs nog geen ster…

Pure oplichting zelfs nog geen ster waard al maanden aan het proberen om klantendienst te contacteren ze verbreken gewoon de verbinding al 6 maanden aan het wachten op cashback die mij beloofd was mensen in het zak zetten ondertussen al verdere stappen ondernomen

1 februari 2022

Beste Kim Beirnaert,

Beste Kim Beirnaert,
Klantenservice CYRANA

Idd niet per telefoon te bereiken om…

Idd niet per telefoon te bereiken om abonnement te veranderen, je wacht eindeloos en uiteindelijk is de verbinding verbroken. Cashback belofte via Apple-Switch aangesmeerd. Shame on you aan alle partijen die hieraan meewerken.

28 januari 2022

Beste Christoph Bambynek,

Consumentenbedrog!

Ook mij werd in oktober bij aankoop van een MacBook een cashback beloofd. Intussen zijn we 14 weken verder en word ik door hun klantendienst van het kastje naar de muur gestuurd. Dit was mijn laatste aankoop bij Switch en de laatste keer dat ik iets teken waarop Cyrana vermeld staat. Ik overweeg juridische stappen, dit is pure oplichterij.

26 januari 2022

Beste L.E.,

Pure oplichterij!

Tijdens aankoop van een Apple product cashback beloofd. Papier getekend met duidelijke boodschap dat als ik na 10 dagen niets deed dit niet verlengd werd. Heb duidelijk gezegd dat ik geen lid wilde zijn van zo’n systeem. Dat was allemaal ook niet nodig volgens verkoper. Dit ging mij niets kosten. Contract nog eens naar foute e-mailadres blijkbaar gestuurd, handig zo kan je het immers niet nalezen. Een absolute schande, dat zo een wanpraktijken kunnen in een Switch.
Hopelijk kan dit recht gezet worden want dit is oplichterij in zijn zuiverste vorm!

17 januari 2022

Beste Stefanie,

Beste Stefanie,

Schandalig

In september (6maanden geleden!) een iPhone gekocht in de Switch.
€200 cashback binnen de 6-8 weken beloofd. Leugens!
Ondertussen €450 armer. Pure diefstal!

16 januari 2022

Beste Eline B,

Beste Eline B,

Oplichters!

Oplichters!

Men beloofd €200 cashback na aankoop (november). Hier is niets van te zien. Ook wanneer ik probeer contact op te nemen, word ik niet verder geholpen. Ik hoor alleen een muziektoontje om je aan de lijn te houden.Bovendien moet je uren tijd vrijmaken omdat ze de telefoon niet opnemen.

Intussen lopen er bedragen van mijn rekening op 28 december van €24,99 en tegelijk ook nog één van €34,98. Mooie praat en weinig daad. Trap niet in deze mooie uitpak mensen!

7 januari 2022

Beste Mandy Concas,
Klantenservice CYRANA

Top service naar mijn ervaring

Ik was beetje geschrokken na de reviews van Cyrana, uiteindelijk nam ik de drie contracten mee. Cashback werd op de juiste termijn gestort dus dat was inorde. Ik heb ook duidelijk meegekregen op de brochure dat ik de maand vrijblijvend heb en dus 1 maand kan denken. Stop zetting van Hubsite of iets is vlot gegaan. Celside en cyrana hou ik bij want ik was daar geintresseerd in. Ik heb een gevoel dat klanten zoals mij niet echt een recensie plaatsen en diegene die “gratis” horen en derest vergeten dan weer gaan zeveren.. Zelf in een multimedia bedrijf gewerkt en daar luisterde klanten ook maar niet. Niet de fout van het bedrijf maar 95% klanten die niet willen luisteren. Naar mijn ervaring was alles goed!! Top service op switch A12

6 januari 2022

Beste Maxim. A,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Wij wensen u een fijne dag!

Oplichters eerste klas!

Er werd mij een cashback beloofd door Switch na aankoop van een iphone. Mooi meegenomen dacht ik, maar het zijn echt oplichters! En neemt switch contact met mij op na mij klachten? NEE!
Trap er niet in mensen!

Hopelijk is het mij gelukt om geen contract af te sluiten omdat ik online niks heb ingevuld… maar dat is afwachten. Alles is ook nog eens in het Frans dus ik begrijp er werkelijk niks van.

3 januari 2022

Beste Tessa,

Beste Tessa,
Klantenservice CYRANA

Cyrana programma is gebaseerd op een…

Cyrana programma is gebaseerd op een pyramidesysteem waarbij klanten ongevraagd blind laat tekenen met valse bedragen bv 60 euro per maand ipv 10 euro. Bovendien frans rekeningnummer en cyrana verwijdert alle negatieve reviews. Klanten zijn hun geld definitief kwijt als er iets gebeurt. Beter een computer kopen met korting in de solden.

31 december 2021

Vreselijke service

Het exception+ programma zou maandelijks €99,98 kosten. Maar in december ging er via de domiciliëring nog eens €99,98 extra van mijn rekening. Zomaar. Ik voel mij wederom bestolen. Nog niets dan problemen en ellende gehad met dit bedrijf. Het is een bende leugenaars en dieven, ze antwoorden niet op mails en telefonisch geven de medewerkers tegenstrijdige informatie.

30 december 2021

Beste Ruben Berrevoets,

Beste ,

Dit zijn dieven!!!!!

Dit zijn dieven!!!!!
Je zet het telefonisch stop en dan domiciliëren ze toch nog. Via telefoon zeggen ze dat ze alles gaan regelen en dat je enkel wat moet tekenen voor de verzekering te houden maar ze vinken op het document vanalles aan. doordat je digitaal tekent en op een klein scherm van je Iphone ziet je niets. Ondertussen 129€ armer en heb niets aan de diensten!!!! Pure diefstal !!!!

29 december 2021

Beste Johanna Andunce,

Schandalige praktijken.

Schandalige, ronduit frauduleuze praktijken!!!!
Kunnen we met alle gedupeerden niets ondernemen?

28 december 2021

Beste Kristof Van Herck,

Georkestreerd BEDROG 😡😡😡😤

Voor en tijdens de verkoop wordt de Cashback via Cyrana door Switch voorgeschoteld als ‘je moet u daar niets van aantrekken, wij regelen alles hier wel voor u…’
Echter, … na verkoop schuiven ze alle verantwoordelijkheid af naar hun zogezegde partner Cyrana….
Switch, als je mij nog ooit wil zien, hou dan op met dat onder één hoedje spelen met die oplichters, want jullie zijn medeplichtig aan deze wantoestanden!!!

En nu wachten op het standaard maar nietszeggend antwoordje van Cyrana zodat ze kunnen aantonen dat bijna alle klachten door hen werden beantwoord…nog zo’n degoutante truuk om mensen te beliegen en te bedriegen… trouwens, van wie zijn die positieve stemmen? OPLICHTERS!!!

24 december 2021

Beste Werner Eeckman,
Klantenservice CYRANA

Begin september een iPhone + iPad gaan…

Begin september een iPhone + iPad gaan halen bij switch Noorderlaan te Antwerpen met de gekende cyrana promotie. Er werd een cashback beloofd binnen de 6 weken na aankoop. Tot op vandaag is er nog steeds geen enkele cashback uitbetaald op mijn rekeningnummer. Telkens wanneer ik naar cyrana bel om navraag te doen krijg ik weer hetzelfde antwoord: we hebben nog meer vertraging opgelopen met de verwerking van de cashbackactie. Gewoonweg waardeloze service zowel van switch als cyrana..

18 december 2021

Beste Stefan,

Beste Stefan,

DIEFSTAL - OPLICHTING

Ik ga NOOIT nog naar Switch in Olen. Afzetterij en oplichting via een CYRANA account dat we nooit getekend hebben, nooit aanvaard hebben en waar we nooit een domicilIëring voor getekend hebben.
2uur aan de telefoon, geen oplossing alleen maar loze praatjes - emails verstuurd, nooit reactie.

16 december 2021

Beste Tinne Aerts,