Hallo, Op 18/11/2021 werd ik lid van de switch club. Ik betwist niet het opstarten van mijn contract, want ik was van plan in het najaar 2022 een nieuwe laptop te kopen. Per juli 2022 zijn er geen bet... Toon meer
Na ruim 1 jaar wachten is Cyrana hun beloftes nog altijd niet nagekomen. Ik heb alle stappen gevolgd om mijn cashback aan te vragen. Ik heb in totaal 9 e-mails gestuurd waar nooit enige reactie op is... Toon meer
Exact dezelfde ervaringen als de andere reviews (slachtoffers). Mijn aankoop van een apple watch dateert van december 2021 en ik heb nog steeds geen euro gezien van de beloofde cashback. Ontelbare tel... Toon meer
Dit zijn dieven!!!!! Je zet het telefonisch stop en dan domiciliëren ze toch nog. Via telefoon zeggen ze dat ze alles gaan regelen en dat je enkel wat moet tekenen voor de verzekering te houden maar... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Get rewarded for shopping at more than 4000 stores! Cyrana lets you benefit from many advantages all year: privates sales, cashback, gift cards and more...
Frankrijk
- 0475242400
- cyrana.com
Vreemde ervaring
Waar is Switch aan begonnen ? Ik vroeg naar een klantenkaart, en ze verkochten me met een smoes over "Cashback" een Cyrana abonnement. Na het lezen van kleine lettertjes stel je vast dat je binnen de maand telefonisch of per gewoon schrijven kan opzeggen. Maar welke bewijsstukken van anulatie heb je dan? Na uren proberen heb ik heden telefonisch opgezegd.
Helaas kreeg ik te horen dat ik pas later (48 uren) antwoord zou krijgen van opzegging ? Waarom zo lang ? Met een cashback-smoes een abonnement verkopen ging op 5 minuten met bewijsstuk inclusief. Opzeggen duurt 48 uur zonder bewijsstuk ? Als je dat vergeet op te volgen is er geen bewijs mogelijk en mag je een jaartje doneren ! @ Beste Switch, ik denk dat ik mijn volgende apple spullen maar elders ga kopen , Ik er geen vertrouwen meer in ! @ Cyrana probeer opzeg vie e-mail mogelijk te maken Het feit dat ik dagen moet wachten op bevestiging van opzegging is eenmalig frustrerend voor mij , doch "ik vrees" nefast voor jullie
Ik kreeg hier op trustpilot snel antwoord op deze review. Ze hebben me een bericht gestuurd staat hier voor iedereen te lezen, toch ? En wat zit er in mijn mailbox ..... juist "NIETS" .... wordt vervolgd
Zeer snelle reactie nu , ze gaan me contacteren ! Eigenlijk wil ik gewoon snel een bewijs van opzegging hebben!

OPLICHING
Zonder een duidelijke reden plots een bedrag via domicilie van de rekening. Na opzeg en ongeveer een jaar later opnieuw van de rekening, niettegenstaande een zeer duidelijke mail dat ik dit nu, morgen, of NOOIT wil!!! Wat een oplichters om zo maar via een domicilie van de rekening te laten gaan! Alle reviews die je leest zijn negatief en toch halen ze weer een score van 4,4??? Alweer een duidelijke oplichting!!!!!!!

Antwoord van Cyrana
Bij aankoop van een nieuw gsm-toestel…
Bij aankoop van een nieuw gsm-toestel zou ik een cashback van 60€ ontvangen als ik een abonnement afsloot bij Cyrana . Dan moest ik telefoneren naar Cyrana om mijn contact om te zetten in 'gratis. Helaas heb ik nooit de cashback ontvangen en dus ook niet gebeld. Plots zie ik een bedrag van 34,98€ van mijn rekening verdwijnen???? Ik heb geen idee waar dit bedrag vandaan komt maar ik wil per direct dat abonnement opzeggen! Helaas krijg ik ook niemand aan de lijn bij Cyrana!!! Een slechte ervaring die me weer eens wat geleerd heeft !!

DIEVEN
Hoezo wordt er ineens van mijn bankrekening afgetrokken terwijl dat ik niet eens weet wie jullie zijn en vanwaar hebben jullie mijn bankgegevens?!! Hoezo trekken jullie zomaar van mij geld af??? Ik heb nog nooit eerder van jullie bedrijf gehoord noch jullie iets ondertekend!! Ik wil en eis mijn geld terug!!!

Pure diefstal en oplichterij
Pure diefstal en oplichterij! Voor wie zich bestolen voelt: vraag de per domiciliering aangetekende bedragen terug via je bank. Dat kan tot 8 weken terug zo beperk je al de schade.

Pure oplichterij
Pure oplichterij. Aangesmeerd als een gratis "klantenkaart" bij switch. Annuleren van het contract is een hel. Aan het einde van de wachtmuziek wordt er gewoon ingehaakt. Ik kan iedereen aanraden om klacht in te dienen!

Positieve ervaring!!!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook een betalend abonnement genomen had om een cashback op airpods die ik gekocht had bij switch terug te krijgen... heb er van wakker gelegen door al die negatieve beoordelingen. Bij mij namen ze bij Cyrana altijd tel op en ik heb een mail ontvangen dat ik in het gratis welkom pakket zit... dus voor mij is alles heel correct verlopen... waarvoor veel dank!!! Hoop nu alleen nog dat ik mijn cashback nog terug krijg maar daar heeft Cyrana niks mee te maken!!!

Oplichters
Wat een oplichters! Ben al enkele dagen bezig met dit abbonement stop te zetten! Dit werd je dan ook aangesmeerd door switch als een “gratis” abbonement!!!!!!!

Dikke oplichters!!
Dikke oplichters!!
Nemen de telefoon niet op als je belt!
Contract afgesloten bij de switch maar de firma neemt niet op als je belt voor je contact af te sluiten!

Puur bedrog
Na het aansmeren van een contract dat ik niet nodig heb door een Switch-medewerker, waarbij het abonnement werd voorgesteld als iets dat gewoon bij de aankoop van mijn nieuwe laptop hoorde, blijkt het onmogelijk om dit contract stop te zetten. Herhaaldelijk bellen, waarbij je 10 minuten in de wacht staat om uiteindelijk ingehaakt te worden, alsook de klantendienst proberen te bereiken, heeft geen zin. Zelfs de medewerkers van de Switch-winkel die mij het contract hebben aangesmeerd, blijken Cyrana niet eens te kunnen bereiken?! Mijn vertrouwen in Switch en al zeker een bedrijfje dat zichzelf Cyrana noemt is uitgedoofd. Het enige wat ik wil is mijn proefabonnement opzeggen en zelfs dat blijkt onmogelijk. Laat je alsjeblieft niet vangen door deze malafide praktijken en koop je multimediatoestellen bij Apple zelf!

Schandalige praktijken bij Switch Leuven
Schandalige praktijken bij Switch Leuven
Men gebruikt er zijn trouwe klanten om op een opdringerige manier contracten aan te laten praten door malafide mensen.

Opletten bij Switch
Mijn vader ging de screenprotector van mijn iPhone vervangen bij de Switch-winkel in Leuven. Bij de aankoop hiervan hebben ze hem een "gratis" Cyrana-klantenkaart aangepraat waardoor ik een deel van de aankoopprijs van mijn screenprotector zou terugkrijgen.
In feite gaat het echter om een betalend abonnement. Hierover werd hij niet duidelijjk geïnformeerd. Bovendien gaven ze in de winkel zelf geen enkel informatiedocument hierover mee.
Ik heb geprobeerd om mijn abonnement onmiddelijk stop zetten. Helaas had mijn vader een verkeerd mailadres (gmail.com i.p.v. outlook.be) doorgegeven waardoor ik het contract enzovoort niet ontvangen heb. Daarom heb ik met de klantendienst gebeld.
Het is blijkbaar gelukt om mijn abonnement stop te zetten, maar bevestiging ervan zou nog steeds op het verkeerde mailadres terecht komen. Het aanpassen van het mailadres of het versturen naar een ander mailadres ging niet in hun systeem. De oplossing is om een mail te sturen naar de klantendienst, maar die reageren gewoon niet. Ondertussen zijn we weer twee weken verder en geen reactie ...

Antwoord van Cyrana
Ik heb gebeld om mij contract te…
Ik heb gebeld om mij contract te annuleren en zij zeiden dat zal een email krijgen!! Ik krijg nog niets van annuleren bevestiging!!
Ballar Ayham

Antwoord van Cyrana
Teken nooit een contract bij Cyrana !
Klantendienst liegt. Probeer al 2 weken mijn contract te annuleren. Al 2x te horen gekregen dat ik mail zou krijgen met annulatie, maar niks gezien. Veel beloven, maar geen reactie. Ze verkopen lucht. Switch Antwerpen is hier ook schuldig aan, want zij gaan in zee met dit oneerlijk bedrijf.
Je krijgt zelfs bericht van hen dat ze jou niet kennen als klant in hun bestand. Tot daar de geloofwaardigheid van het bedrijf. Ze vragen jou om extra info over je account te geven. Wanneer je dit doet, hoor je niets meer van hen. Publiekelijk reageren via dit platform moeten ze uiteraard doen om hun zogezegde positieve service te bevestigen en hun goede score te kunnen behouden!
Ik vraag enkel om een bevestigingsmail dat mijn contract werd stopgezet. Maar dat duurt nu al 10 dagen ...tot zover de goede werking van de klantendienst.

Antwoord van Cyrana
Ik probeer al sinds 15 september een…
Ik probeer al sinds 15 september een mail te krijgen met annulatie contract....tevergeefs....in mijn ogen is deze firma niet te betrouwen daar zij nog geen simpele mail kan of wil sturen
En wat antwoorden de, mensen, van Cyrana...wij kennen je niet , je komt niet voor in onze bestanden.......wat heb ik dan getekend bij Switch Gent, waarom antwoorden ze aan de telefoon: binnen de 48 u krijg je een e mail , als ze mij niet kennen, dit is niet eerlijk.Ik kan iedereen de raad geven: blijf er van weg, teken niets, gewoon schandalig