Kia-dealer Hedin Automotive - Purmerend Reviews

TrustScore 4 uit 5

Component 74, 1446 WP Purmerend, Noord-Holland, NL

Afgelopen maand een Kia EV9 aangeschaft en uitstekend geholpen door John Vrooland. Leuk contact, goede informatie en zeer behulpzaam. Zelfs de showroom auto even naar buiten gereden om de kleur goed t... Toon meer

Afgelopen week de KIA showroom bezocht. Ik werd geholpen door een jonge verkoper genaamd Dani. Ik was verbaasd hoeveel technische kennis deze verkoper had over auto’s, hij had ook automonteur kunnen z... Toon meer

Problemen niet verholpen. Drie problemen. Twee schijnen ‘normaal’ te zijn hoewel deze de eerste 18 maanden na aanschaf niet aanwezig waren. De sensoren voor al drie keer gemeld waarvoor nu spe... Toon meer

1. #2 van de 2 beste bedrijven in Kia-dealer
  2. #12 van de 26 beste bedrijven in Autobedrijf/Garage
  3. #18 van de 32 beste bedrijven in Autodealer
  4. #8 van de 13 beste bedrijven in Autoservice

Over Kia-dealer Hedin Automotive - Purmerend

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Component 74, 1446 WP, Purmerend, Noord-Holland, Nederland

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

946 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik had een reguliere onderhoudsbeurt…

Ik had een reguliere onderhoudsbeurt afgesproken. 's-morgens doorgenomen wat er nog specifiek moest gebeuren nl de veren van de achterklep. Toen ik de auto op kwam halen begon men over de APK-keuring en dat de kentekenplaten vervangen moesten worden. Die moesten nog gebracht worden. De veren hadden ze niet besteld. Dus een nieuwe afspraak. Reden van dit alles: we hadden 30 APK's vandaag en daar is het misgegaan. Waarom wordt dan eerst een formulier ingevuld en doorgenomen aan de balie als de werkplaats daar niet naar kijkt? Wellicht ook iets ruimer inplannen

19 januari 2026

Beste Mevrouw Englebert,

Het spijt ons te horen over jouw ervaring. We betreuren het ongemak met de afspraak, de achterklepveren en de onverwachte APK-keuring. We nemen de feedback over de communicatie en planning serieus en zullen dit intern bespreken om onze processen te verbeteren. Bedankt voor het delen van uw feedback.

Koplamp stuk, snel geregeld

Koplamp stuk. Werd vriendelijk geholpen en ondanks opmerking van receptie medewerker dat het wel even kon duren was het toch best snel opgelost. Helemaal leuk was het dat de monteur persoonlijk naar de receptie kwam met een presentje voor de kerst! Hem ken ik nog uit de Durmi tijd. Ik was blij verrast!

23 december 2025

Antwoord van Kia-dealer Hedin Automotive - Purmerend

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je snel en vriendelijk bent geholpen en dat het persoonlijke gebaar zo werd gewaardeerd.

Met vriendelijke groeten,
Julian van Hedin Automotive

Goede service en uiterst vriendelijk ontvangen

S-morgens super goed ontvangen, ondanks drukte met het brengen van alle auto's persoonlijke aandacht. Fiets stond klaar en na korte uitleg kon ik op pad.Tijdens de werkzaamheden goed op de hoogte gehouden van de mankementen. De auto was op tijd weer klaar en bij het halen van de auto ook een super ontvangst aan de balie.Duidelijke beschrijving van de werkzaamheden en doorgelopen door de medewerker achter de balie. Super positief bezoek geweest komen graah weer terug.

15 december 2025

Beste meneer/mevrouw de Caes,

Wat fijn dat je zo positief bent over jouw ervaring bij ons. We zijn blij te horen dat je de persoonlijke aandacht, duidelijke uitleg en tijdige service waardeerde. We stellen jouw feedback zeer op prijs en hopen je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Goede informatie vooraf

Goede informatie vooraf, auto was mooi op tijd klaar en rijd weer top.

17 december 2025

Beste Lia,

Fijn om te horen dat de informatie helder was, de auto op tijd klaar was en weer goed rijdt. Bedankt voor de positieve feedback.

Snel geholpen

Er was een lamp kapot en kon erop wachten dat deze gerepareerd werd.

8 december 2025

Beste Marga,

Bedankt voor je positieve feedback. Fijn dat we de lamp snel hebben kunnen vervangen voor je en dat je weer veilig op weg kon tijdens deze donkere dagen met werkende verlichting.

Stephan van Hedin Automotive

Sportage rijdt weer als een zonnetje

Naar Kia Purmerend vanuit Amsterdam-Noord voor een kleine beurt (215.000 km) + APK. Keurig gebeld over bevindingen in de werkplaats en om akkoord te vragen voor de kosten (€ 1.936,92) om de auto weer tip top in orde te maken. Richard heeft ons zeer professioneel en prettig geholpen bij het brengen en halen van onze Sportage.

27 november 2025

Beste Paul,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de communicatie over de reparatiekosten. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We zijn blij dat we je goed van dienst konden zijn en dat je de extra service van het halen en brengen van de auto zo waardeert.

Stephan van Hedin Automotive

Goede service en volgens afspraak

Goed kunnen inplannen en ook op korte termijn.
Werkzaamheden zijn ook prima uitgevoerd binnen de afgesproken tijd

26 november 2025

Beste Wim,

Fijn om te horen dat we je goed en snel van dienst konden zijn. We zijn blij dat de werkzaamheden naar tevredenheid en binnen de afgesproken tijd zijn uitgevoerd. Bedankt voor de feedback.

Beste meneer Brouwer,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en de auto op tijd klaar was.

Vriendelijk

Vriendelijk, deskundig , werkt op tijd

1 november 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat alles op tijd is verlopen.

Justin van Hedin Automotive

Neem aan dat de auto goed geholpen is…

Neem aan dat de auto goed geholpen is (grote beurt)
Ik kan niets zeggen over de kwaliteit maar ga uit van de expertise van de monteurs

14 oktober 2025

Beste meneer Holman,

Dank je wel voor je vertrouwen! Fijn dat je de onderhoudsbeurt met een goed gevoel hebt ervaren.

Goede voorlichting netjes behandeld

Goede voorlichting netjes behandeld

13 oktober 2025

Beste meneer Leeda,

Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de voorlichting en de service.

Duidelijke communicatie en…

Duidelijke communicatie en servicegerichte houding

6 oktober 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank je wel voor je review! Fijn dat je onze communicatie en servicegerichtheid waardeert.

wat ik ervan vind

Mijn grootste ergenis zijn de mensen achter de balie!!! Ik weet niet waar ze op uitgezocht worden maar ik vind ze uitermate niet behulpzaam. Mijn reden ook om weg te gaan bij Hedin. Ben voor terugroep actie gekomen maar daarna weer snel weg. ook parkeer ruimte is minimaal!!!
Monteurs daarentegen meer dan behulpzaam :).

30 september 2025

Beste meneer,

Dank je wel voor je open en eerlijke feedback. We vinden het spijtig dat de balieservice voor jou de reden is geweest om te vertrekken. Fijn om te horen dat je onze monteurs wel als behulpzaam hebt ervaren. We nemen je ervaring serieus en sturen het door naar de vestiging.

Justin van Hedin Automotive

Kleine onderhoudsbeurt voor mijn KIa…

Kleine onderhoudsbeurt voor mijn KIa Niro uitgevoerd samen met een airco onderhoudsservice.
Voor zover ik kan beoordelen allemaal goed uitgevoerd. Prijsopgave klopte met de werkelijke prijs.
Dit was voor mij de eerste keer in Purmerend, omdat de Kia garage in Adam noord is opgeheven
Alleen een paar minpuntjes:
1) Service melding op Dashboard niet teruggezet naar een nieuw jaar. Krijg nu steeds de melding dat de auto service nodig heeft.
2)bij ophalen auto ontving ik de basishulp voor onderweg, terwijl ik de pro had betaald, is direct aangepast, maar ik moest er wel voor terug naar de balie.
3)Bij mijn garage in Adam Noord werd het trekhaakstopcontact altijd gesmeerd als ik de haak gemonteerd had. Is nu niet gebeurd .
Dus jammergenoeg een wat mindere ervaring tov van mijn vorige garage.

29 september 2025

Beste meneer Schuffelen,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Goed om te horen dat de onderhoudsbeurt en de prijsopgave in orde waren. We begrijpen dat de genoemde minpuntjes voor ongemak hebben gezorgd en nemen je feedback serieus. We geven dit intern door, zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Hopelijk zien we je de volgende keer weer terug met een nog betere ervaring.

11 jaar oude Sportage

Pos: Grote beurt plus Apk. Kon snel terecht, voorafprijs was eindprijs. Auto voelt goed.
Vriendelijk geholpen (balie).
Neg: Erg druk bij ophalen auto (15 uur).
Neg: Geen gratis wasbeurt, voorheen wel.

22 september 2025

Beste meneer Snoey Kiewit,

Bedankt voor je uitgebreide review. Goed om te lezen dat de grote beurt en APK naar tevredenheid zijn verlopen en dat de auto weer goed aanvoelt. We begrijpen dat het bij het ophalen wat drukker was en nemen je opmerkingen over de wasbeurt mee in onze interne evaluatie. Fijn dat je vriendelijk bent geholpen!

Goeie service

goeie service en duidelijke afspraken. Prijs wordt vtv verteld en je wordt gebeld als ze iets zien wat aandacht nodig heeft. Je wordt daarin niet gedwongen om dit te laten doen door de dealer.

27 augustus 2025

Beste meneer Sprengers,

Bedankt voor je review. Fijn dat je onze transparantie en service waardeert.

Justin van Hedin Automotive

goede snelle service.komen gemaakte…

goede snelle service.komen gemaakte afspraken na.

23 augustus 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Wij hopen u een volgende keer bij ons terug te zien.

Loekie van Hedin Automotive

Klantvriendelijk en behulpzaam

Fijn ontvangst met goede uitleg over het proces en na afloop ook een goede terugkoppeling van wat er allemaal gedaan is.

16 augustus 2025

Beste mevrouw Van Hoek,

Dank voor uw positieve review, fijn dat u uw bezoek als goed heeft ervaren. Graag zien wij u een volgende keer weer bij ons terug!

Loekie van Hedin Automotive

Afschuwelijke service

Afschuwelijke service. Om 11:30 de auto gebracht voor een nieuwe accu. Het zou 20 min duren. Na 60 min gevraagd of het al klaar is, krijg ik vervolgens te horen dat iedereen lekker aan het pauzeren is. ZEG DAN NIET 20 MINUTEN.

Als je dan iets vraagt wordt je afgekat. Dit is oprecht het slechtste bedrijf oooit. 1 ster niet eens waard.

12 augustus 2025

Beste heer/mevrouw Ab,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Jammer om te horen dat uw bezoek niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het vervelend is wanneer de afgesproken tijd niet wordt gehaald en de communicatie hierbij niet naar wens verloopt. Uw feedback koppelen we terug aan de betreffende vestiging, zodat zij hiervan op de hoogte zijn.

Thije van Hedin Automotive