Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten Reviews 144

TrustScore 4 uit 5

4,1

Ringveste 4, 3992 DD Houten, Utrecht, NL

De verkoper heeft alle gedaan wat hij kon doen, hij nam het over van een ander en die had iets te veel blotte babbels

De garage had een andere tijd voor onze afspraak in de planning staan dan aan mij was doorgegeven. Toen ik al onderweg was werd ik gebeld of ik eerder kon komen. Nogal slordige agendavoering. Ik kon... Toon meer

Prima ontvangst. Vriendelijk en correct. Alle afspraken zijn nagekomen. Werkzaamheden zijn vast goed uitgevoerd (kan ik als leek niet beoordelen). Ik vind het wel vreemd en opmerkelijk, dat er niet ee... Toon meer

Prima koffie, heerlijk zitten schrijven terwijl m'n auto een beurt kreeg. Ik was eigenlijk te vroeg (had gewoon niet op de tijd gelet), maar auto werd keurig met voorrang behandeld. Geen 'gekke' repar... Toon meer

1. Nissan-dealer
  2. Autobedrijf/Garage
  3. Autodealer
  4. Autoservice

Info over Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Ringveste 4, 3992 DD, Houten, Utrecht, Nederland

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Aardige man

Aardige man. Duidelijk en helder. Alles goed verzorgd

3 september 2023

Geachte mevrouw,

Heel erg bedankt voor het achterlaten van uw mooie 5*-beoordeling. Mijn collega zal het erg leuk vinden deze terug te lezen.

Met vriendelijke groeten,

Het was een terugroepactie

Het was een terugroepactie. Gelijk hebben ze voor mij de vakantiecheck uitgevoerd.

25 augustus 2023

Geachte heer, mevrouw Groenberg,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten over ons.

Efficiënt en klantvriendelijk

Afspraak snel gepland en daags voor de afspraak een bericht er herinnering ontvangen.

23 augustus 2023

Beste mevrouw, mijnheer,

Dank u wel voor het achterlaten van deze mooie beoordeling.
We wensen u nog een mooie dag toe.

Snelle service

Snelle service, adequate uitleg

16 augustus 2023

Geachte mijnheer Verdoes,

We willen u vriendelijk danken voor uw bezoek aan ons met deze mooie beoordeling na afloop.
Nog een mooie dag toegewenst.

Goede afspraken

Goede afspraken. Snelle reparatie

5 juli 2023

Beste mevrouw, mijnheer,

We vinden het fijn dat u de moeite heeft genomen een beoordeling over ons achter te laten, dank hiervoor.

Uitlaat

Vrijdagmiddag spoedreparatie vervangen uitlaat

2 juli 2023

Geachte mevrouw,

We stonden graag voor u klaar en vonden het fijn dat we u van dienst konden zijn. We bedanken u voor deze mooie review.

Saskia van Hedin Automotive

De garage had een andere tijd voor onze…

Ik kon geen diagnose afspraak krijgen op korte termijn voor mijn kapotte airco tijdens een warme periode. Na de afspraak moest alsnog een onderdeel besteld worden.

29 juni 2023

Geachte mevrouw, mijnheer,

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Wat vervelend dat er iets niet goed is gegaan bij het maken van de afspraak. Gezien de drukke planning is er helaas niet altijd ruimte voor een snelle diagnose. Het spijt ons voor dit ongemak.

Saskia van Hedin Automotive

Prima reparatie maar wel moeten betalen…

Prima reparatie maar wel moeten betalen voor uitlezen autobesturing en Geen 20% korting op de reparatie maar een drie dubbele prijs voor een labda sonde??
Uitlezen is volgens web site gratis ?? 70 euro betaald en geen korting op reparatie dit wel aangegeven maar antwoord ik maak d prijzen Niet?
Een nieuwe auto is duurder?

16 juni 2023

Vooraf prijsopgaf

Aardige personeel alleen slecht telefonisch tebereiken duidelijke prijsopgaaf vooraf

9 juni 2023

Geachte heer, mevrouw,

Dank voor het achterlaten van uw beoordeling. Uw feedback zullen we intern oppakken ter verbetering van onze dienstverlening.

Saskia van Hedin Automotive

Goede en betrouwbare dealer.

Goede en betrouwbare dealer.
Zeer tevreden over uitvoering servicebeurt(en)
en reparaties.
Ook deskundige medewerkers aan de balie m.n. Patrick.

25 mei 2023

Geachte heer, mevrouw,

Heel erg bedankt dat u de moeite heeft willen nemen uw beoordeling over ons achter te laten. We danken u voor uw bezoek en wensen u een mooie dag toe.

Duidelijk en vriendelijk

Duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten; ook de kosten van het vervangend vervoer. Wel jammer dat vooraf bij het maken van de afspraak niet is verteld dat jullie nu kosten in rekening brengen voor vervangend vervoer.

24 mei 2023

Geachte mevrouw,

Heel erg bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Dank voor uw opmerking, deze nemen we graag mee ter verbetering van onze dienstverlening.

Slechte communicatie

Slechte communicatie, verdwenen wielen, verkeerde wielen geleverd, afspraak opslag banden niet nagekomen.

18 mei 2023

Geachte mevrouw, mijnheer,

Vriendelijk dank voor het achterlaten van uw ervaring met ons. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het allemaal niet is gelopen zoals u van ons mag verwachten. Onze excuses hiervoor.

Garantie

Het is een waardeloze ballentent , een afspraak maken die niet bevestigd is , er achteraan bellen , nee hoor komt goed er wordt contact met u opgenomen niet dus ,en als je dan voor de vierde keer zelf contact hebt opgenomen krijg je te maken met een starre en niet oplossingdenkend persoon aan de lijn die het ook niet weet ,kortom waardeloos , ik ben echt teleurgesteld en best wel boos

26 april 2023

Beste heer van Schaik,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met ons niet zo positief was. Ik zou heel graag uw gegevens willen ontvangen (via info.nissan@hedinautomotive.nl), zodat we kunnen kijken waar het mis is gegaan en zodat we dit in de toekomst kunnen (proberen) te voorkomen.
Ik hoop van u te horen.

Saskia van Hedin Automotive

Ben zeer netjes geholpen goede uitleg…

Ben zeer netjes geholpen goede uitleg keurig

19 april 2023

Geachte mevrouw, mijnheer,

Dank u wel voor de mooie review na uw bezoek. Erg fijn om te lezen.
We wensen u nog een mooie dag toe.

Betrouwbare en vriendelijke medewerkers

Altijd zeer vriendelijke, duidelijke, eerlijke medewerkers. Rustig zitten werken en binnen no time was de auto weer klaar.

7 april 2023

Geachte mevrouw Wiersman,

Dank voor de mooie woorden. Fijn dat alles naar wens is verlopen.
Bedankt voor uw bezoek aan ons.

Alles top

Alles top. Meedenken met de klant ook.

6 april 2023

Geachte mevrouw, mijnheer,

Dank u wel voor deze mooie 5-sterren beoordeling.

Geachte mijnheer,

Dank voor het achterlaten van uw beoordeling over ons.
Fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen.

We wensen u weer veel fijne en veilige kilometers toe.