Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch Reviews

TrustScore 5 uit 5

Nelson Mandelalaan 3, 5222 AH Den Bosch, NL

Helaas een marter onder de auto gehad. We werden tijdens de onderhoudsbeurt hier keurig van op de hoogte gesteld, schade besproken en eventuele gevolgen. Kregen meerdere opties voorgelegd. Keuri... Toon meer

Heb al meerdere goede ervaringen met Hedin Den Bosch.Na proefrit overtuigt dat de Twingo de juiste auto is. Nemen de tijd voor je bij aankoop met het gereedmaken van bestelling van nieuwe Twingo.... Toon meer

Mijn auto had een lekke band. Uitgangspunt is dan dat de auto diezelfde dag nog kan worden gebracht en gerepareerd, verliep dat aanvankelijk wat lastiger. Daarom heb ik nogmaals contact opgenomen met... Toon meer

Auto gekocht in juni bij Hedin Den Bosch. Nu bleek in januari, dat die niet goed liep. Inhouden bij constante snelheid en licht kreunend geluid, dat leek op een probleem met de brandstof distribu... Toon meer

1. Autodealer

Over Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Nelson Mandelalaan 3, 5222 AH, Den Bosch, Nederland

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

731 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geweldige service

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg.

3 oktober 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Wat fijn dat onze service en uitleg zo goed bevallen zijn! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Goed en vlot geholpen

30 september 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Fijn om te horen dat we u goed en snel hebben kunnen helpen. Dank voor uw feedback!

afspraak is afspraak

goed en netjes en volgens afspraak zijn de werkzaamheden uitgevoerd.

27 september 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Fijn dat de werkzaamheden goed en netjes volgens afspraak zijn uitgevoerd. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling!

Heel goede communicatie.

Heel goede communicatie.
Men is heel empatisch.
Kortom, ben zeer tevreden!

26 september 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Wat fijn dat onze communicatie en empathie zo gewaardeerd worden! We zijn blij met uw tevredenheid en danken u hartelijk voor de mooie review.

Vriendelijk

Vriendelijk, fijn om offerte te krijgen.

25 september 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Fijn dat onze offerteaanvraag zo prettig is verlopen. Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden!

Goede en vriendelijke ontvangst bij de…

Goede en vriendelijke ontvangst bij de balie en snel en deskundig geholpen

25 september 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had met onze snelle en deskundige service! We zijn blij met uw vriendelijke woorden en uw feedback.

Uitgevoerd wat afgesproken was.Op tijd…

Uitgevoerd wat afgesproken was.Op tijd gebeld dat de auto klaar was.

19 september 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en dat we u tijdig hebben geïnformeerd. Bedankt voor uw positieve feedback!

Fijne service

Fijne service, duidelijke afspraken en geen verrassingen bij afrekenen.

13 september 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Wat fijn dat onze service, heldere afspraken en transparante afrekening zo goed zijn bevallen! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Goed meegedacht over oplossingen

Goed meegedacht over oplossingen. Kwamen zelf met ideeën. Fijn geholpen!

11 september 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Wat fijn dat we met u mee konden denken en dat we u goed hebben kunnen helpen! Dank voor uw positieve feedback.

Een 'Top' garage !!!

IK werd deskundig, snel en vriendelijk geholpen. Op mijn vragen werd duidelijk geantwoord, waar ik iets aan heb. Tenslotte ging ik met een prettig en voldaan gevoel weer in mijn Scenic naar huis.

6 september 2025

Beste heer Van Rutten,

Wat fijn dat we u deskundig en vriendelijk hebben kunnen helpen! We zijn blij te horen dat u duidelijke antwoorden heeft gekregen en met een goed gevoel naar huis bent gegaan. Dank voor uw positieve feedback!

Altijd vriendelijk

Altijd vriendelijk. Denken mee. Je voelt je als klant gewaardeerd.

4 september 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Wat fijn dat u onze vriendelijkheid en betrokkenheid waardeert. We zijn blij te horen dat u zich gewaardeerd voelt als klant. Dank voor uw feedback!

netjes volgens afspraak onderhoudsbeurt…

netjes volgens afspraak onderhoudsbeurt uitgevoerd

3 september 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Fijn om te horen dat het onderhoud volgens de gemaakte afspraak is is uitgevoerd. Hartelijk dank voor uw positieve feedback en heel graag weer tot ziens.

Binnenspiegel.

Fijn dat ik snel langs kon komen.

1 september 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

We stonden graag voor u klaar en zijn blij dat we u snel van dienst konden zijn. Dank voor uw mooie feedback.

Goede service.

Goede service.
Alles wordt goed in overleg gedaan.

30 augustus 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Fijn dat onze service en overleg zo goed bevallen zijn. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling!

Elke keer dat ik bij Hedin-Renault ben…

Elke keer dat ik bij Hedin-Renault ben sta ik versteld van de goede service.

27 augustus 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Hartelijk dank voor uw trouwe bezoek en uw positieve woorden! Geweldig om te horen dat onze service u telkens weer verrast. We blijven ons best doen om dit zo te houden en zien u graag weer terug.
Groeten,
Team Hedin Automotive in 's-Hertogenbosch

De mensen van Hedin Automotive in Den…

De mensen van Hedin Automotive in Den Bosch zijn allen zeer vriendelijk en behulpzaam, ze geven duidelijkheid en hebben geduld, ik voel mij er zeer prettig.

20 augustus 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zich zo prettig voelt bij ons in Den Bosch en dat u onze vriendelijkheid, duidelijkheid en geduld waardeert. We geven uw complimenten graag door aan het hele team.
Groeten,
Team Hedin Automotive in 's-Hertogenbosch

Eerlijkheid m.b.t.de accu.Fotos laten…eerlijkheid duurt het langst.

Eerlijkheid m.b.t.de accu.Fotos laten zien ter verduidelijkheid.En vriendelijk ontvangen.Ook een leenauto gratis meegekregen omdat ze vergeten waren te vertellen dat het om een grote beurt ging zodat we langer zouden hebben moeten wachten.

25 augustus 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat u eerlijk en duidelijk bent geïnformeerd en dat de foto’s ter verduidelijking nuttig waren. Ook mooi dat u zich vriendelijk ontvangen voelde en dat we u een leenauto konden aanbieden. We waarderen uw positieve woorden en helpen u graag ook bij een volgend bezoek.

Geen tijd voor APK

Ruim 2 maanden voor vervaldatum APK blijkt dat men geen mogelijkheid meer heeft voor het inplannen van een afspraak voor APK en onderhoud, wachttijd voor afspraak +/- 3 maanden

14 augustus 2025

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Den Bosch

Wij begrijpen uw ontevredenheid als geen ander in dit geval en het is ook zeker niet de situatie zoals wij deze graag hadden gezien. Wegens bezettingsproblemen was de plantijd wat langer dan u zou mogen verwachten. Gelukkig neemt de wachttijd weer wat af op dit moment zodat we u hopelijk volgend jaar weer in DenBosch mogen ontvangen. Was uw bezoek aan onze locatie in Veghel wel naar wens verlopen verder?