Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ich habe vor 3 Monaten ein Paar Schuhe online bei Deichmann gekauft. Leider ist der Schuh bereits nach kurzer Zeit beschädigt, obwohl er nur normal getragen wurde. Meine Reklamation wurde abgelehnt... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

potwierdzam wszystkie negatywne opinie, reklamacja butów pęknięte obie podeszwy, reklamacja nie uznana bo to normalne użytkowanie ze po roku pękają podeszwy, ja nie popuszczę poruszę niebo i ziemie al... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rien à voir avec le magasin DEICHMANN de PERL, j'y suis allée hier, une jeune vendeuse avec des lunettes n'a pas cessé de me pister, regardant fixement le sac en toile que je portais, comme si je vena... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Najgorszy sklep obuwniczy jaki znam!!! Po tygodniu zwróciłam buty nieużywane, po czym stwierdzono, że noszą one ślady użytkowania i żądają odszkodowania. Zwróciłam się z pomocą do Rzecznika Praw Konsu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Extrem schlechter Kundenservice bei…

Extrem schlechter Kundenservice bei Bestellungen aus dem Online Shop.
Egal ob telefonisch oder per E-Mail. Die Mitarbeiter nehmen das Anliegen nicht ernst oder verstehen es aufgrund fehlender Deutschkenntnisse erst gar nicht.

10 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uwaga na zakupy w tym sklepie w Bochni…

Uwaga na zakupy w tym sklepie w Bochni Galeria Rondo.
Buty kiepskiej jakości, reklamowane po miesiącu noszenia. Reklamacje odrzucane pod bzdurnymi powodami - wg. nich klapki plażowe powinny być noszone tylko w domu. Nie daj boże wyjść w nich na ulicę lub UWAGA - na plażę. Dodatkowo bardzo niemiła i opryskliwa obsługa. Nie polecam.

18 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dziwny sklep w którym nie można zamówić…

Dziwny sklep w którym nie można zamówić do sklepu brakującego rozmiaru w przypadku gdy cena jest niższa niż 49 zł. Nie ma możliwości nawet w przypadku dwóch par ani żeby chociaż samemu sobie opłacić kuriera. Po prostu nie o do widzenia 🙂

13 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Omijać bardzo szerokim łukiem.

Najgorszy sklep obuwniczy jaki znam. Wiele razy reklamowałam buty i ani razu nie uwzględnili reklamacji. Nawet jak buty dziecku rozpadły się po 3 tygodniach. Nie mówię tu o najtańszych butach lecz ze średniej półki i użytkowanych w sposób prawidłowy. Dla mnie to jest po prostu złodziejstwo. Jak już człowiek kupi to mają go gdzieś. Masakra

31 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Finger weg vom Online-Shop!!!

Finger weg vom Online-Shop!!!

Der Online-Kundenservice ist das letzte. Am 17.09. Schuhe im Wert von 200 EUR gekauft. Angeblich sind sie am 19.09. geliefert worden an den Ablageort. Spoiler: sind sie nicht, habe ein paar Minuten nach der angeblichen Lieferung nachgeschaut. Bis heute (10.10.) diskutiere ich mit den inkompetenten Online-„Kundenservice“-Mitarbeitern darüber, dass sie bitte einen Naforschungsantrag stellen sollen. Haben sie nicht gemacht. Hätte unsere Postbotin nicht nach 3 Wochen das Paket an einer anderen Adresse gefunden, dann wäre ich auf 200,00 Euro sitzen geblieben (hätte Deichmann einen Nachforschungsauftrag gestellt, hätte ich mein Geld erstattet bekommen).
Also, danke für nichts. NIE WIEDER BESTELLE ICH HIER!!!

10 oktober 2025

Reklamacja

Buty Nike za 380 zł po 4 miesiącach zaczęły się łuszczyć. Reklamacja została odrzucona. Stwierdzono, że buty były przemoczone albo prane. Bzdura! Nigdy nie piorę butów. Udałam się do Inspekcji Handlowej i po miesiącu otrzymałam informację, że firma podtrzymuje swoje stanowisko. Teraz mogę udać się do Sądu. To jest czyste złodziejstwo. Ceny z kosmosu a jakość marna. Stracili klienta. Więcej nie mam zamiaru tam chodzić.

6 oktober 2025

Finger weg vom Online-Shop

Finger weg vom Online-Shop. Ich habe zwei Schuhe bei Deichmann bestellt, einer ging zurück, einen behielt ich. Das Produkt ist einwandfrei. Der Kundenservice und die Kostenerstattung mehr als mangelhaft. Wenn ich könnte würde ich null Sterne geben. Meine Retoure ist seit Ende Juli eingegangen und verbucht. Bis heute warte ich auf mein Geld - trotz Korrespondenz mit dem Kundenservice und Nachweis der erfolgreichen Rücksendung! Der Kundenservice hat mir auch vor zwei Wochen mitgeteilt, dass die Rückzahlung angeblich bereits veranlasst sei. Seit einer Woche wird auf weitere Nachfragen nicht mehr reagiert. Nochmal werde ich hier ganz bestimmt nicht kaufen!

1 september 2025

Reklamacja

Złożyłam reklamacje na córki buty. Została ona odrzucona przez niedoświadczonego pracownika na zapleczu. Jak zapytałam czemu została odrzucona to dostałam odpowiedź ze odrzucona i tyle. Jak zwykły pracownik może mieć możliwość odrzucenia reklamacji nie mając pojęcia o obuwiu.

3 juli 2025

Reklamacja obuwia .

Złożyłam reklamację na buty córki i męża. Nie uznali. Buty córki -popękana skóropodobna odpowiedź sklepu, zdarta podeszwa u męża również ta sama odpowiedz. Buty jeszcze ponad rok na gwarancji. Szkoda gadać. Do tego ekspedientka nie miła. Z wielką łaska przyjęła reklamacje

9 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

War heute in Apolda Schuhe kaufen.so…

War heute in Apolda Schuhe kaufen.so eine nette Verkäuferin habe ich schon lange nicht mehr gehabt.meine schwester ist nicht einfach aber ihre Kollegin war so zuvorkommend und hatte immer eine Idee . Auf diese Kollegin können sie stolz sein.weiter so apolda

27 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

NIE STWIERDZAMY WAD ZA KTÓRE ODPOWIADAMY.

Po trzech miesiącach w butach sportowych Puma skóra rozrywa się przy podeszwie na zgięciu buta. Buty sportowe lecz nigdy w nich nikt nie uprawiał żadnego sportu. Dojazd do pracy samochodem. Pracownik sklepu przy odbiorze butów rozciągał palcami wspomniane pęknięcie dosyć agresywnie. Nie pytałem czy jest rzeczoznawcą i czy chce do reszty rozerwać skórę od podeszwy. Odradzam zakupy butów u tym sklepie gdyż na etapie wstępnym personel niechętny do klienta i procesu reklamacji. Pozdrawiam i nie polecam.

19 juni 2025

Nie polecam!

Kupiłam dziecku buty miesiąc temu i rzepy się rozpadały. Podobne buty kupiłam rok temu w innym sklepie i dziecko nosi je w tym roku na sezon i są okej. Sklep reklamacji nie przyjmuje. Kierownik sklepu w Słupsku bardzo nie uprzejmy. Dno. Żenada. Nie polecam.

17 juni 2025

Nie kupujcie w Deichmann online z wysyłką DHL - DHL gubi przesyłki

Złożyłam zamówienie w sklepie online 30.05.2025.
2.06.2025 - dostałam maila od przewoźnika, że przesyłka została nadana. I od tamtej pory cisza. Gdyby nie moja interwencja zarówno u przewoźnika, jak i w sklepie online - nic by się nie wydarzyło.
Co się okazało? Przesyłka zgubiła się na magazynie, a DHL ma 30 dni na jej znalezienie. Absurd. Obsługa Deichmann ma związane ręce i nie jest w stanie zaproponować żadnego rozwiązania. Mam czekać na przesyłkę i tyle.

6 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Najgorszy sklep w którym kupiłam córce…

Najgorszy sklep w którym kupiłam córce buty.
Buty po nie całych 3miesiacach mają dziury w podeszfach i wygladaja gorzej niż źle. Oczywiście reklamacja została odrzucona z powodu źle użytkowania botów. Ten sklep to jest jakaś kpina nigdy więcej u nich żadnych zakupów Oczywiście znajomym też opowiem jak tam się traktuje klientów. Obsługa bardzo nie mila.nie polecam zakupów szkoda pieniędzy u nich zostawiać.

2 juni 2025

Faulty return policy

Poor policy. I bought a pair of shoes from the Westend Mall in Budapest late on a Saturday just before they were closing. I tried them on, but wasn't convinced they would be good for my feet. I asked about their return policy.

I tried the shoes on at home
again and they were floppy and large. I took them back the next morning,Sunday and the
"manager" accused me of
wearing them because the shoes
showed signs of wear. I had them on in my clean apartment
for less than 5 minutes. No
refund no exchange. Either way,
if their shoes are so poorly
made that they show signs of
wear within 5 minutes, then
Diechmann sells faulty products. If they were indeed worn and
returned by a previous customer,
then they sell second-hand
shoes. They lost my business
completely. Thanks for nothing.
Waste of time and money. The shoes are useless.

28 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Habe gestern am 16.05 ein paar Schuhe…

Habe gestern am 16.05 ein paar Schuhe zurücklegen lassen die Dame an der Kasse hat ein Zettel mit meinem Namen drauf geschrieben und sagte sie seien bis heute 17.05 bis 18:30 zurückgelegt . Mein Bruder ging grade und wollte sie abholen und sagte mir sie seien nicht zurückgelegt worden und nun sind keine mehr da . Noch NIE hab ich sowas erlebt ! Vielleicht hilft eine erneute Schulung wie man Sachen richtig zurücklegt !

17 mei 2025

Magasin de Servon

Magasin de Servon, 2 commandes passées aucunes reçus depuis le 2 Avril 2025,... sms reçu commande ne sera pas honorée mais laquelle???, en magasin pas de réponse même en se déplaçant physiquement. Déplorable, pas professionnel du tout ....très déçu ....pas de rappel téléphonique, ni excuses, bref très décevant....

2 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Buty Nike za 400zł po jednym sezonie…

Buty Nike za 400zł po jednym sezonie zaczęły się rozpadać w oczach szwy puściły w kilku miejscach reklamacji sklep oczywiście nie uwzględnił odwołanie również zostało odrzucone. Sprawą zajmie się żecznik praw konsumenta No i oczywiście stracili klienta. NIE POLECAM

7 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam zakupiłam buty 8.03.25 za…

Nie polecam zakupiłam buty 8.03.25 za 159.99 zł 17.04.25 oddałam na reklamacje ponieważ podeszwa mi się odkleiła i zrobiła się w niej dziura reklamacji nie uwzględnili ponieważ stwierdzili że to skutek prania lub przemoczenia ludzie po deszczu nie można chodzić serio w adidasach ręce opadają oczywiście Idę do rzecznika praw konsumenta ja im nie podaruje prawie 160 zł STRACILI KLIENTKE

30 april 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.