De tager ikke deres telefon. Og så bliver deres service jo overflødig og ligegyldig. Det var engang Odenses bedste taxiselskab, men den tid er åbenbart forbi. Det er talentløst og dybt uprofessionelt!... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Stol ALDRIG på Odense Taxi! Vi havde på forhånd bestilt en taxi, så vi kunne nå et tog på Odense Banegård. De havde også sendt en bekræftelse. Da Taxaen skulle have været der, ringede chaufføren og... Toon meer
Bilen var forudbestilt men dukkede aldrig op. Rykkede 3 gange i løbet af 25 minutter efter afhentningstidspunkt, og fik hver gang at vide at den ville komme med det samme - Nærmest lidt "Komiske Ali... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bestilte taxa kl 6.50
Bestilte taxa kl 6.50 , til kl 7.20.....kl 7.35 ingen taxa...ringede til dem, ....kl 7.45 ingen taxa...ringede igen. ....kl 8.00 ingen taxa ringede igen, de ville nu sætte min tur på som haster....kl.8.05 stadig ingen taxa. Det er altså ikke New York...hvad sker der. Aldrig mere taxa
Dygtig kvindelig chauffør
En virkelig sød og vidende kvindelig chauffør kørte mig og min kat hjem fra Anicura dyrehospital i Odense til 5464 Brenderup d 9 feb 2023. Det var en stor støtte for mig, at chaufføren havde lyst til at tale med mig undervejs (om dyr forstås) og ikke blev sur over at min kat mjavede hele vejen.
Sidst men ikke mindst: Hun kører fan... godt, professionelt og sikkert! 👌Tak for turen!
Bestilte en taxa til præcist tidspunkt…
Bestilte en taxa til præcist tidspunkt en halv time før. De kom ikke til tidspunktet og måtte selv følge op, for at få af vide de ikke kunne komme. Måtte løbe 2,5k for at nå et tog.
Den værste taxa oplevelse nogensinde
Den værste taxa oplevelse nogensinde. 45 min forsinket om vinteren hvor vi står og fryser mit barn og jeg og bliver så ovenikøbet skældt ud af chaufføren når han endelig ankommer fordi han synes vores tur er for kort. Aldrig igen
Odense Taxa reddede hele min ferie ved…
Odense Taxa reddede hele min ferie ved stå klar på en parkeringsplads før aftalt tid med en sød og imødekommende chauffør, der - lovligt - fik mig til Kastrup Lufthavn til tiden. Chaufføren var både forstående for en stresset situation, meget behagelig og sørgede for at betaling gik så hurtigt som muligt.
Hvis jeg kunne give flere stjerner, gjorde jeg det 🙂
Da jeg ringede til dem første gang Så…
Da jeg ringede til dem første gang Så fik jeg at vide min taxa ville være der om et kvarter. Så gik der 25 min. Så ringede jeg igen hvor de så sagde de ville sende en ny taxa. Så ventede jeg 20 min igen og ringede derefter der sagde de det samme igen. Så ringede jeg igen et kvarter efter for at brokke mig over deres dårlige service og da jeg begyndte lage manden bag telefonen bare røret på.
Taxaen kom aldrig
Det er ikke det jeg vil kalde for kundeservice!!!
Jeg skulle i dag til eksamen -og ringer…
Jeg skulle i dag til eksamen -og ringer kl 07.36 og bestiller -hvor jeg bliver oplyst at der maks går 15min taxaen er der først kl 08.10 -hvilket er helt uacceptabelt idet jeg konkret spørger om de kan nå det Tim tiden.
Total ringe service -i har herned mistet e. Trofast kunde
Sikke noget svinderi
Havde bestilt taxa til kl 9 og den kom…
Havde bestilt taxa til kl 9 og den kom et par minutter før. Meget venlig og hjælpsom chauffør.
God service, hurtigt og behagelig chauffør
Jeg havde forud bestilt en taxa ved Dantaxi 2 dage før jeg skulle bruge den på nytårsaften. Nytårsaften var taxaen endnu ikke dukket op 16 min efter aftalt tid. Da jeg kontaktede Dantaxi, sagde de, at der ville gå yderligere 15-20 min før den ville være der, da det var Nytårsaften, og de havde travlt. Jeg ringede derfor i stedet til Odense Mini Taxi, der også havde travlt, men de sagde, at de kunne være der om 5-10 min.
5 minutter senere holdt Odense Mini Taxi klar på min adresse.
Vores taxachauffør skabte desuden rigtig god stemning i taxaen, og man kunne mærke, at hun godt kunne lide sit arbejde, selv på nytårsaften.
Super service, det kan jeg kun anbefale.
På en fredag aften kl 23 bruger jeg 30…
På en fredag aften kl 23 bruger jeg 30 min på at komme igennem. Jeg har et større objekt med der kræver at sæder skal lægges ned. Selvom de har station cars ‘må’ de ikke lægge sæder ned. Ubrugelig service
øv Taxi
Jeg benytter rigtigt, rigtigt meget Odense Taxi og er generelt set tilfreds. Men i dag havde jeg en vigtig aftale og havde derfor bestilt Taxi dagen før til kl. 08.10 senest. Kl 08.15 var den ikke dukket op da jeg ringer til Taxi vil hun undersøge hvor min vogn befinder sig, men det er jo for sent! hvilket betød at jeg ikke kunne overholde min aftale.
Dukkede aldrig op!
Bilen var forudbestilt men dukkede aldrig op. Rykkede 3 gange i løbet af 25 minutter efter afhentningstidspunkt, og fik hver gang at vide at den ville komme med det samme - Nærmest lidt "Komiske Ali" agtigt.
Måtte gå til restauranten hvor vi havde bestilt bord og kom 45 minutter for sent.
Unødvendigt at sige, at vi ikke benytter os af det selskab en anden gang.
Super god og hurigt betjening
Super god og hurigt betjening. Den bedste taxi tur hjem fra Den fynske landsby til Odense st, med Preben som chauffør og turguide . Tusind tak for det . Hilsen dem fra Sjælland
Min gamle mor på 80 år er lige blevet…
Min gamle mor på 80 år er lige blevet hentet kl. halv et lørdag aften, efter vi har vundet 4 mål over Wales i fodbold (27.06.2021) af en kvindelig chauffør fra Minitaxa fra adressen Skeen & Piskeriset i Langeskov til Odense. Sikke en service og 100% tryghed.
Preben er verdens bedste taxa chauffør
Preben er verdens bedste taxa chauffør! 😜😍
Vanvittig god chauffør
Jeg havde fornøjelsen af at køre med en fuldstændig forrygende natchauffør fra vogn 406. Han var super hjælpsom, samt rigtig god selskab på den relative korte tur. I en branche hvor man kun kan differentiere sig på service, vægter dette utroligt højt for mig. Tusinde tak for den gode tur!
Skulle være ulovligt
Jeg har brugt Odense mini taxa nogle gange og hver eneste gang er en dårlig oplevelse, lange ventetider, de kan ikke finde vej og uhøflige taxachauffører. Taxakulturen i Odense er så dårlig at de fortjener Uber, de har 0 service men er gode til at brokke sig.
Extremely rude drivers (called 4 taxi's, and walked home)
Extremely rude drivers. I was trying to send my sister+ her bycicle home with a taxi (+her bicycle) I called my first taxi, he refused because she was only one, (this was outside a bar so he just picked up a group of three instead) exactly the same happened 3 more times over the course of 1,5 hours in the middle of the night, the 2nd and 3rd driver told me to call another car because it would be there in 5 minutes? Is this really the answer to give a customer, I do get the profit for the driver is higher with groups but that is not a way to treat your customers.. I wouldn't recommend this service to my worst enemy.
Sindssygt dårlig service fra…
Sindssygt dårlig service fra Brugerservice. Jeg har selv arbejdet med kundeservice og det er ikke så svært som de får det til at lyde som om.
Hende jeg talte med var direkte ubehøvlet. Aldrig har jeg talt med mere inkompetente medarbejdere.
Det eneste der taler op for deres inkompetente service er deres chauffør.