Banner for Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen Reviews 41

4,6

De Odenseweg 1, 9723 HA Groningen, Nederland, NL

Patrick en Martijn helpen me iedere keer opnieuw op een zeer fijne en prettige manier. De overige mensen op deze locatie zijn ook zeer plezierig in omgang. Met name Patrick en Martijn benoem ik bij... Toon meer

Bijzonder goed geholpen bij inruil en aanschaf auto. Erg prettig open contact . Alles perfect geregeld en we zijn erg blij met onze nieuwe auto. Deze van Mossel vestiging zal bij toekomstige autowiss... Toon meer

1. Autodealer
  6. Verkoper van tweedehands auto's

Info over Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Jaguar Land Rover:
Van Mossel is officieel JLR-dealer en heeft vestigingen in Apeldoorn, Groningen en Zwolle

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• De Odenseweg 1, 9723 HA, Groningen, Nederland, Nederland

• 050 767 6360
Promotion box for Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Ontdek onze JLR voorraad & service

Bekijk onze actuele Jaguar en Land Rover voorraad en services!

4,6

Uitstekend

Autobedrijf van Mossel heeft op een geweldige manier een auto verkocht en geleverd

Autobedrijf van Mossel heeft op een zeer correcte wijze de aankoop van de Defender verzorgt. Owen, de verkoper heeft van begin tot aflevering alles keurig en correct geregeld. De auto is tevens keurig op ons privé adres afgeleverd waarna ook nog eens de tijd werd genomen om instructie over de auto te geven. Mijn grote complimenten hoe men dit verzorgd heeft.

7 februari 2026

Patrick en Martijn helpen me iedere…

Met name Patrick en Martijn benoem ik bij naam omdat dit de mensen zijn waar ik regelmatig contact mee heb. Ze zijn tevens proactief wat ik als ondernemer zeer kan waarderen.

5 februari 2026

andere auto kijken

we kwamen voor een andere auto kijken, na die tijd niks meer van hun gehoord. Na bijna dikke drie weken een keertje een reactie gehad.

26 december 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Het spijt ons te horen dat u zo lang op een reactie heeft moeten wachten. We nemen uw feedback serieus en zullen onze communicatie verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen. Dank voor uw tijd.

Goed geregeld

We hebben een goede ervaring met de aflevering van de auto

4 december 2025

Heer Timmersmans,

Bedankt voor deze mooie review.

Van Mossel Land Rover Groningen

Correcte en tijdige behandeling van…

Correcte en tijdige behandeling van garantie klacht

4 december 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor deze mooie review. Graag tot ziens bij ons in Groningen.

Van Mossel Land Rover Groningen

Offerte voor vervangen autobanden…

Offerte voor vervangen autobanden blijkt (bijna) twee keer zo duur als bij drie andere garages waar ik offertes heb aangevraagd. Tot nu toe geen antwoord gekregen waarom het prijsverschil zo groot was. Dus mijn advies: altijd meerdere offertes opvragen bij meerdere garages, want Mossel hanteert prijzen die bijna twee keer zo hoog zijn.

Maar eerlijk is eerlijk: verder wel zeer tevreden met overige diensten

28 november 2025

Heer Geubels,

Bedankt voor uw feedback hierin.

Wij hebben u inmiddels gesproken, mochten er alsnog onduidelijkheden zijn hierover ben ik altijd voor u bereikbaar op 06-21321338.

Prettige dag gewenst.

Van Mossel Land Rover Groningen

Altijd een plezierige ontvangst door…

Altijd een plezierige ontvangst door prettige medewerkers.

27 november 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Bedankt voor deze mooie review heer de Vries.

Graag tot ziens bij ons in Groningen bij Jaguar Land Rover Van Mossel.

Vriendelijk en betrouwbaar

Vriendelijk, respectvol en betrouwbaar. De auto is weer keurig onderhouden.

6 november 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Wat fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk, respectvol en betrouwbaar ervaren heeft. We zijn blij dat uw auto goed onderhouden is. Dank voor uw feedback!

Top service

Top service, behulpzaam en authentiek

21 oktober 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Wat fijn dat onze service zo goed is bevallen! Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en positieve feedback.

Commercieel cluster directeur

van Auto naar van Mossel ..

Geweldig personeel, in de showroom, verkoop en service/ werkplaats. luisteren is een vak dat de mensen bij van Mossel Groningen begrijpen en toepassen.
After Sales is een vak dat de mensen van van Mossel landelijk perfect beheersen.

18 oktober 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring heeft met ons personeel en onze aftersales! We zijn blij te horen dat er goed naar u geluisterd wordt en dat u dit waardeert. Dank voor uw feedback!

Uitstekende service

Uitstekende service, vriendelijk personeel.

28 september 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Fijn dat onze service en ons vriendelijke personeel u bevallen zijn. Dank u wel voor uw feedback.

Zeer vriendelijk personeel

Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam en professioneel, ook zonder afspraak toch geholpen

25 september 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Wat fijn dat onze vriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit zo gewaardeerd worden, zelfs zonder afspraak! We zijn blij met uw positieve feedback.

Commercieel cluster directeur

Heel hulpvaardig en snel geregeld.

Wat zijn we fijn en goed geholpen. Veel dank aan het team.

18 juli 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Wat fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen! Heel hartelijk bedankt voor uw mooie woorden en de positieve feedback.

Marcel Koldewijn
Divisie Directeur

Geweldige service en persoonlijke aandacht.

Geweldige service en persoonlijke aandacht door de mensen van Groningen. Je wordt er gewoon fantastische geholpen door hele aardige mensen.

30 mei 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Wat fijn dat onze mensen in Groningen zo'n geweldige service hebben verleend en persoonlijke aandacht hebben gegeven. We zijn blij te horen dat u fantastisch geholpen bent door aardige mensen. Dank voor uw feedback!

Goed opweg geholpen met mijn oude…

Goed opweg geholpen met mijn oude discovery. Vriendelijk ontvangst en goede service.

23 mei 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Wat fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen met uw Discovery. We zijn blij met uw vriendelijke woorden over onze service! Dank voor de positieve feedback.

Commercieel cluster directeur

De after sales is perfect

De after sales is perfect.
Afspraak is afspraak.
Ze bieden altijd goede oplossingen aan zodat je als klant weer tevreden verdet rijd in je auto.

23 april 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze after-sales service. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw feedback motiveert ons om dit te blijven doen.

Zeer klantvriendelijk en deskundig

Goed en vriendelijk ontvangst altijd
Bellen voor overleg
Zeer deskundig herstel
Altijd auto ter vervanging
Zeer deskundig en klantvriendelijk

25 april 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw feedback motiveert ons om dit te blijven doen.

Klasse

Zoals je van de Britse merken mag verwachten, zo word je ook met stijl en klasse en vakmanschap behandeld.

13 april 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Bedankt voor de mooie reactie. Graag tot een volgend moment.

Hartelijke groet,

Vestigingsdirecteur Van Mossel Jaguar Land Rover Groningen

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, vlotte service en vakkundige monteurs.

6 april 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Groningen

Bedankt voor deze mooie review. Hier doen wij het voor.

Hartelijke groet,

Vestigingsdirecteur Van Mossel Jaguar Land Rover Groningen