We hebben bij Dennis Unk, werkzaam bij Mega Occasion Centrum Tilburg een BMW X1 gekocht. Het kostte enige tijd, maar de issues die er waren zijn onder Bovag garantie prima opgelost door zijn kordate b... Toon meer

De keuze bij Van Mossel Mega Occasion Centrum Tilburg is groot. Burak Yorulmaz heeft mij een Hyundai i10 verkocht. Dankzij, het deskundige, geduldige en eerlijke advies van Burak rijd ik nu in... Toon meer
Wij zijn erg tevreden over onze ervaring bij Van Mossel Tilburg. Vooral Eyüp Bey was gedurende het hele proces zeer behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Hij nam de tijd om al onze vragen te bea... Toon meer
Vraag nu – geheel vrijblijvend – uw inruilvoorstel aan of maak een afspraak voor een proefrit in de occasion van uw keuze! Ze kunnen het mooi presenteren in hun advertenties, maar eenmaal d... Toon meer
Kraaivenstraat 6, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Nederland

Vraagt klanten om een review
Ik heb mijn auto vijf jaar geleden gekocht bij Van Mossel en ben nog steeds erg tevreden. In die tijd heb ik alleen kleine beurten nodig gehad. De service is altijd professioneel en betrouwbaar.
Twee keer ben ik tussendoor langsgegaan voor een klein probleem, en beide keren werd het snel en zonder gedoe opgelost — gewoon binnen de garantie.
Van Mossel is een nette en professionele zaak waar ze hun afspraken nakomen. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
De juiste service gekregen van Appie. Niets was teveel gezegd en/of gevraagd. Bij aanschaf auto wat kleine details wat gerepareerd moest worden + een extra schoonmaak. Dat werd zo geregeld
Dank voor de goede service!

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Mijn ford mondeo st line is super goed afgeleverd. Ben door de verkopers gastvrij ontvangen en zeer netjes behandeld. De transactie is correct afgehandeld.
J Duijzer

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Mijn aankoop bij van Mossel was een succes, dit mede door het luisterende oor van verkoper Karim.
We kregen de tijd om ons droomauto te omschrijven, karim wist ons heel goed te begeleiden en te adviseren en uiteindelijk een pracht auto aan te bieden.
Keep up the good work Karim!

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Fijne hulp gehad bij mijn zoektocht naar een nieuwe auto. Al mijn vragen werden goed beantwoord. Bedankt Semih voor je professionele hulp

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Vriendelijk personeel. Geholpen door Karim. Leuke gast en klantvriendelijk.
Goede.korting ontvangen.

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Van Mossel. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ik ben voorzien van deskundig advies zonder dat ik een opgejaagd gevoel kreeg. Ik kom hier zeker terug!

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Na een lange zoektocht naar de perfecte auto, had verkoper Karim in één klap al mijn twijfels weggenomen. De juiste adviezen en begeleiding naar een nieuwe auto. Contact verliep soepel. Erg blij met mijn nieuwe auto!

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Goede service en snel geholpen
Bedankt Karim.

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Ik ben geholpen door Karim, een topper! Die was heel vriendelijk en behulpzaam.

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Goed en deskundig geholpen door Semih! Ik kan weer leuke kilometers maken. :-)

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Vriendelijk en vakkundig personeel. Mooie occasions.

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen en uiteindelijk heb ik besloten een auto aan te schaffen. Gedurende het hele verkoopproces ben ik uitstekend geholpen en ook de afhandeling van de garantie is professioneel en soepel verlopen. Zeer tevreden over de service!

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Ging voor het eerst in mijn leven alleen een auto kopen, werd vriendelijk ontvangen met de vraag (tijdens het rondlopen in de mega grote hal) of ik hulp nodig had, werd netjes te woord gestaan en kreeg alle tijd om rond te kijken.. Daarna keuze gemaakt en samen met Dennis de verkoper alles op papier gezet, en vandaag ben ik de blije trotse eigenaar van een nieuwe mooie auto, dank je wel voor je goeie service Dennis...

Antwoord van Van Mossel Mega Occasion Centrum - Tilburg
Bij de inruil van een ontzettende mooie Citroen XM uit 1989 is er serieus naar gekeken of de binnen van Mossel in de collectie paste en toen dit bleek heb ik een tweedehands VW polo gekocht. Een zeer nette auto waarbij we met onze keuze zeer goed bij zijn gestaan door een van de verkopers.