Banner for Van Mossel MG - Goes

Van Mossel MG - Goes Reviews 65

4,7

Eberhardtweg 2, 4462 HH Goes, Nederland, NL

Prima uitleg over de mogelijkheden van de verschillende modellen van MG. Ook werd bij de afname voldoende tijd genomen om in de nieuwe MGS6 alle opties in het scherm uit te leggen. TOP!!

Onderweg om ford te wisselen voor ford bij toeval door showroom MG gelopen. Yannick vd Poel heeft ons hier mooie auto s laten zien met fijne, duidelijke en eerlijke uitleg. Dus nu superblij met onz... Toon meer

Meer dan een maand geleden in de showroom beland en overgegaan tot de koop van een electrische occasion. Toen prima geinformeerd door Yannick van der Poel. Inruil voorstel was zoals... Toon meer

Een dame van 71 die alleen een wagen komt kopen heb je wellicht niet dagelijks voor je. Floris was zeer hulpvaardig, geduldig en attent . De algemene aanpak van Van Mossel is zeer professioneel m... Toon meer

1. #23 van de 33 beste bedrijven in Autodealer
  2. #18 van de 26 beste bedrijven in Autobedrijf/Garage
  3. #12 van de 15 beste bedrijven in Autoreparatie en -onderhoud
  4. #13 van de 18 beste bedrijven in Motorvoertuighandelaar
  5. #14 van de 20 beste bedrijven in Verkoper van tweedehands auto's

Over Van Mossel MG - Goes

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel MG:
MG is zijn tijd altijd ver vooruit geweest sinds de oprichting van het merk in de Britse Morris Garages in 1924. Vandaag de dag maakt MG elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen die jong van hart is en klaar is om een elektrische levensstijl te omarmen. Het moederbedrijf van MG is SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC motor is de nr. 7 autofabrikant ter wereld en was de eerste automobielgroep in China. De Van Mossel Automotive Group uit Waalwijk is sinds 2019 exclusief distributeur van het merk voor de Nederlandse markt.

Over Van Mossel MG:
Van Mossel is officieel dealer van MG en heeft vestigingen in Breda, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Den Bosch, Goes en Purmerend. Daarnaast heeft Van Mossel MG verschillende servicepunten verspreid door heel Nederland.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Eberhardtweg 2, 4462 HH, Goes, Nederland, Nederland

• 088 001 4007
Promotion box for Van Mossel MG - Goes

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,7

Uitstekend

Communicatie kan beter en after sales is minder belangrijk!

Toen prima geinformeerd door Yannick van der Poel. Inruil voorstel was zoals verwacht niet best. Was ook niet transparant en toen ik de volgende dag belde dat ik hem zelf zou verkopen werd er nog opgeboden( "wat wil je er dan voor hebben?").
Oftewel wekte bij mij de indruk dat ze marge willen pakken op de toch al slechte handel inruilprijzen.

Aflevering was in orde, Yannick nam er de tijd voor, goede uitleg en auto was netjes gepoetst.
Kreeg wel direct een kaartje in mijn hand gedrukt met het verzoek direct een 5 sterren review achter te laten en hem te benoemen. Ja dat doe ik later wel.

Na aflevering blijkt dat ik geen SOH rapport heb gekregen bij het afleverpakket. En dat de auto niet is voorzien van een afgestempeld onderhoudsboekje wat problemen op kan leveren voor de resterende fabrieksgarantie en recht op pechhulp. Schriftelijk gevraagd of dit even nagestuurd kan worden? Lijkt mij geen probleem, hiermee werd ook geadverteerd(100% onderhouden!).

Tevens had ik een electrische storing in het bestuurders display waar ik nog even naar wil laten kijken.

Na dit verzoek stopt ook de tevredenheid en de behulpzaamheid.
Eerst zou ik de volgende dag antwoord krijgen, na twee weken niets gehoord weer mailen. Dan bericht of ik even langs kan komen om de puntjes te bespreken. Nou nee, is niets te bespreken, ik wil gewoon zwart op wit dat de auto het voorgeschreven onderhoud heeft genoten in geval van van toekomstige garantieclaims.
Nu een maand later nog niets opgestuurd gekregen na verschillende schriftelijke verzoeken.
Dit geeft mij het gevoel dat de auto niet het benodigde onderhoud heeft gehad en dat ik word afgescheept. Erg jammer!

Geen 5 sterren review van mij Yannick.

12 april 2026

Goed en eerlijk hulp

Onderweg om ford te wisselen voor ford bij toeval door showroom MG gelopen.
Dus nu superblij met onze nieuwe MG.
Bedankt Yanninck!

28 maart 2026

Superblij!

Vandaag mijn nieuwe MG3 opgehaald in Goes. Superblij mee en erg goed geholpen door Yannick. Bedankt!!

14 maart 2026

Goede verkoper

Afgelopen zaterdag bij van Mossel goed geweest en perfect geholpen bij het vinden van de juiste auto voor mij , ik ben geholpen door yaniek en hij neemt ruim de tijd voor je om een passende auto te vinden voor je , die ik dan ook daar heb aangeschaft , mn complimenten voor yaniek die mij super heeft geholpen

7 maart 2026

Netjes, vriendelijk, behulpzaam

Super goed en netjes geholpen door Yannick van der Poel, echt comlipenten. Neemt alle tijd voor je, helpt je goed en informeert goed!

Ik raad Van Mossel MG Goes zeker aan en in het speciaal Yannick!

21 februari 2026

Yannick van der poel van van Mossel…

Yannick van der poel van van Mossel goes heeft mij een mooie mg4 verkocht en het hele traject. Met een keurige uitleg van alle hoogstandjes van mijn LUXERY. Heeft daar echt alle tijd voor genomen. En stelt je als koper goed op je gemak. Ik. Ben blij met mijn. Nieuwe mh4

12 februari 2026

Uiterst prettig geholpen door Yannick van der Poel

We hebben een zeer mooi en warm gevoel overgehouden nadat we een leaseauto hebben mogen ontvangen. Door Yannick van der Poel zijn we bij ons eerste bezoek uitbundig en deskundig meegenomen in de auto waar we interesse in hadden. Vandaag de leaseauto mogen ophalen en zijn we wederom erg prettig en deskundig geholpen met de do’s en don’ts van de auto door Yannick. Een grote merci Yannick!

9 januari 2026

Afgelopen februari 2025 een nieuwe MG…

Afgelopen februari 2025 een nieuwe MG ZS EV EV Luxury Long Range tijdens de grote inruilactie bij MG Goes aangeschaft. Het onderhandelen en over gaan tot koop ging vlot en respectvol, verkoper Yannick van de Poel en adviseur Floris van Overveld toonden zich fijne ambassadeurs van hun merk die de verkoop zonder teveel gepush tot goede koop maakten.
Goede koop was het zeker omdat ik nu alweer bijna 24 K kilometers heb afgelegd en de auto nog steeds voldoet!!

5 december 2025

Yannick Topper !!!

Gastvriendelijk en veel kennis op een prettige manier overgedragen. Yannick van der Poel neemt je compleet mee in de wereld van MG electric. Legt duidelijk uit met praktische voorbeelden uit de praktijk en alle does & dont’s.

28 november 2025