Alle wensen voor een nieuwe auto zijn besproken, hierbij kregen we goed advies! Proefrit kunnen maken en vervolgens via van Mossel de auto betrouwbaar kunnen aanschaffen. Enorm tevreden over het advie... Toon meer

bij eerste bezoek konden ze probleem niet oplossen terwijl van tevoren bekend was wat er moest gebeuren. maar onderdeel was niet op voorraad. bij tweede bezoek was er geen fiets beschikbaar waardoor i... Toon meer
Ben tot nu toe erg content hoe ik geïnformeerd wordt tijdens het bestellen en het afwachten tot aflevering. Vincent Bezemer gast overal netjes en correct achteraa. Ben dit niet gewend heb ooit... Toon meer
Goede service! Paar maanden gewacht op de levering van m’n nieuwe auto, viel het internet uit voor vele bedrijven. Ondanks alles heeft de beste meneer moeite gedaan (en veel geduld gehad) om het... Toon meer
- Autodealer
Info over Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA - Waalwijk
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Van Andelstraat 11, 5141 PB, Waalwijk, Nederland, Nederland
- 0416 651 590

Profiteer nu van topdeals!
Goede service en snel weer op weg…
Goede service en snel weer op weg geholpen. Dankjewel!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
2 teleurstellende ervaringen ivm infotainment systeem
1 keer afspraak gehad met Skoda Waalwijk ivm niet functionerend multimedia systeem. Om basaal onderzoek te laten uitvoeren en informatie in te winnen ivm garantieregeling via verkoper. Voordat ik een afspraak had was ik 2 maanden verder. Het onderzoek was na een uur klaar. De medewerkster van de balie kon mijn vragen niet goed beantwoorden. Ze staat dan eigenlijk in de weg tussen de klant en de technische afdeling/monteur. Wel probeerde ze me een uitvoerig onderzoek te laten ondergaan van paar honderd euro per uur.
Uiteindelijk via de verkoper een oplossing gevonden. Die probeerde op mijn aandringen contact op te nemen met de betreffende medewerkster. Maar na herhaaldelijke pogingen (mails/telefoontjes) was niemand te bereiken.
De twee keer dat ik contact opname met Skoda Waalwijk ging het om gestolen infotainment systeem (via keyless entry) Ik wilde informatie over keyless entry. Ik zou zsm terug gebeld worden. Is tot op heden niet gebeurd. Nu ruim 4 maanden geleden.

Antwoord van Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA - Waalwijk
De manier waar mee mijn werdt verteld…
De manier waar mee mijn werdt verteld over de kosten van de huursuto was niet echt klant vriendelijk. Daarnaast betaal ik met pin en krijgt een aanmaling? Deze is door mijn snelle reactie door uw administratie gecorrigeerd.
klant vriendelijk de zaken afgehandeld
Jammer dat in het hele bedrijf geen…
Jammer dat in het hele bedrijf geen autokrik en moersleutel aanwezig is .
Wilde zelf lekke ( inreider) band vervangen, werd niet verder g
eholpen!!!!
Stond niet voor de deur .
Pechhulp seat slechte ervaring mee .
Ook lid van de anwb ( hebben het ook druk)
Dacht gewoon niemand tot last te zijn .
Zelf wiel er af, naar de garage te brengen.
Gr Rinus

Antwoord van Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA - Waalwijk
Je wordt als klant serieus genomen en…
Je wordt als klant serieus genomen en er wordt echt meegedacht.
Bandenwissel december
Ondanks mijn eigen slordigheid, waarbij ik de halfjaarlijkse bandenwissel vergeten was, heeft het personeel van de vestiging in Waalwijk er toch alles aan gedaan om op enkele dagen tijd toch de bandenwissel in te plannen, zodat ik toch met een gerust gevoel naar mijn vakantieplek in Duitsland kon vertrekken. Mijn dank gaat aan de mensen van de werkplaats en in het bijzonder uit naar Bas de Zeeuw.
service en binnenloop voor kleine zaken.
Altijd vriendelijk
Altijd vriendelijk, persoonlijke benadering, goede service, Komen afspraken na.
fijn contact met de medewerkers
fijn contact met de medewerkers, helaas werd er niet tijdig gebeld dat de auto klaar stond, wel bij aankomst fijn dat men de auto keurig gewassen was.
Net en vriendelijk geholpen.
Nwe Ruiterwisselbladen waren slecht
Ruiterwisselbladen van mijn nog splinter nieuwe Enyaq liepen erg stroef over het raam en gaven strepen waardoor het zicht slecht was. Gebeld en kon zelfde dag langskomen om het op te lossen..en dat is ook netjes gebeurd. Wisserbladen maken nu geen geluid meer en raam is wel netjes streep loos schoon, kortom het probleem is snel en goed opgelost.
Fijne en vriendelijke medewerkers en…
Fijne en vriendelijke medewerkers en goede service.
Wij wonen in Dordrecht war van Mossel…
Wij wonen in Dordrecht war van Mossel geen Skoda dealer is. Wij hebben onze nieuwe Skoda Enyaq gekocht bij van Mossel in Waalwijk. In alle opzichten perfecte service door Ralph van Dongen van Van Mossel Waalwijk
Goede en vriendelijke service!
Professioneel en simpatico!
Professioneel en simpatico!
Alle lof voor BAS DE ZEEUW als service adviseur
Wat een prettige samenwerking
Wat een prettige samenwerking! De klant is koning en dat klopt hier helemaal. Complimenten en bedankt voor de geweldige service Nina en Rick!
Zeer vriendelijke en duidelijke uitleg!!
Top service !!
APK was nodig 1 afkeur puntje. Probleem gelijk verholpen door de monteur en weer goedgekeurd.
Top service!! Netjes en vriendelijk geholpen door de medewerkers aan de balie.
Daar weten ze nog wat de klant nodig heeft!
Prettige medewerker die alle tijd voor ons nam
We kochten een elektrische auto, hetgeen nieuw voor ons was. De verkoper gaf ons veel tijd en uitleg zodat we een weloverwogen beslissing konden maken.