Alles was prefect geregeld door Auto Europe. Dus zeker een aanrader. Alleen is Thrifty niet zo'n geweldige maatschappij. We moesten bijna een uur wachten op onze auto, ookal waren we al een uur lat... Toon meer
Wij boekten een wagen via Auto Europe in Florence bij Surprice voor 11/9/2026. Bij aankomst op de luchthaven mocht slechts 1 van de 6 personen mee naar het kantoor, we hadden nochtans een busje gehuur... Toon meer
Niet de eerste en zeker ook niet de laatste ervaring om een wagen te huren, ergens op een vakantiebestemming. Ik ben hier vaste klant en twijfel geen seconde om steeds weer deze aanbieder te gebrui... Toon meer
Een wagen geboekt voor 17 dagen in alicante. met volledige flexibele annuleringsverzekering en volledige schadedekking.Dit reeds betaald en van rekening gehaald. Heb ondertussen al verschillende... Toon meer
Over Auto Europe Belgium
Met meer dan 20.000 locaties in 180 landen staan flexibiliteit en klanttevredenheid voor Auto Europe centraal.
Landsbergerstrasse 155, 80687, München, Duitsland
- +49 89 412 07 250
- nlres@autoeurope.de
- www.autoeurope.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De info is klaar en duidelijk…
De info is klaar en duidelijk opgesteld. Alle info in gemakkelijk terug te vinden.
Handige pop-ups voor verduidelijking van een aantal termen/items.

Reservatie
De reservatie ging alvast vlot en duidelijk. Hoe het ter plaatse zal zijn, kunnen we pas later meedelen.

Antwoord van Auto Europe Belgium
AUTOEUROPE: OPLICHTING & GEEN REACTIE! REIS VERPEST! WAARSCHUWING!
Onze boeking bij AutoEurope draaide uit op een RAMP en voelt als PURE OPLICHTING. Hun website liet een boeking toe die bij het afhalen tot ENORME problemen leidde. Resultaat: geen auto, reis geannuleerd en geld kwijt!
AutoEurope dwingt je ter plekke tot dure "oplossingen" voor problemen die ZIJ veroorzaken. Ons betaalde bedrag is nog steeds NIET TERUGBETAALD, ondanks eerdere beloftes.
Formele klacht gemaild naar AutoEurope, maar ze geven reageren niet. Klantenservice is ONBEREIKBAAR en ONWILLIG.
TRAP ER NIET IN! Dit bedrijf lijkt te teren op misleiding. AUTOEUROPE, GEEF ONS GELD TERUG EN STOP DEZE SCAMPRAKTIJKEN!

Antwoord van Auto Europe Belgium
Slechte ervaring met Goldcar ,door jullie medewerker …
Na de eerste keer geboekt te hebben hadden wij geboekt met Centauro
Wij hebben dan bericht gekregen dat er op 20/5 een algemene staking was in België op de luchthaven van Charleroi, dan hebben wij telefonisch volgeboekt om een dag eerder een auto te huren, de persoon die ik aan de lijn had,heeft mij dan volgeboekt naar Goldcar
Aangekomen op de luchthaven van Palma zijn wij zeer slecht en ombeleefd en arrogant ontvangen geweest, eerst hadden ze de gevraagde wagen niet ,dan beweerden ze dat wij geen allrisk verzekering hadden afgesloten, resultaat nog 541,41 euros moeten bijbetalen, wij gaan wel akkoord met de bijkomende kosten voor een 2de chauffeur, maar niet voor de rest, verschrikkelijke afzetters zijn dit,wij zijn benieuwd of wij onze garantie van 122,ook euros gaan terugzien
Jullie zouden beter niet meer in zee gaan met zo een dievenbende

Antwoord van Auto Europe Belgium
heel goed en alles goed gegaan bij…
heel goed en alles goed gegaan bij boeken nu nog afwacht bij het ophalen op luchthaven sevillia

reservatie gaat snel
reservatie gaat snel, is duidelijk en is goedkoper dan op de site van de werkelijke autoverhuurfirma

Antwoord van Auto Europe Belgium
duidelijk en overzichtelijke website…
duidelijk en overzichtelijke website met alle nodige info

Antwoord van Auto Europe Belgium
'op luchthaven' blijkt toch shuttle…
'op luchthaven' blijkt toch shuttle service te zijn

Antwoord van Auto Europe Belgium
heb proberen bellen in het nederlands…
heb proberen bellen in het nederlands maar dat lukte niet, ook niet om te huren op de gewenste plaats

Antwoord van Auto Europe Belgium
Prijs/kwaliteit...in een mum van tijd…
Prijs/kwaliteit...in een mum van tijd was de reservatie geregeld.

Perfecte service
Sinds 15 jaar huren we via Auto Europe en nog nooit een probleem gehad met de verhuur ! Eens was er een administratief probleempje en na een telefoontje, onmiddellijk opgelost.

Antwoord van Auto Europe Belgium
Het aanbod en de prijzen zijn meestal…
Het aanbod en de prijzen zijn meestal interessant. Het ontbreekt echter aan een app en dat is lastig. Een app zoals die van Rentalcars maakt alles zoveel eenvoudiger

Nooit meer Auto Europe, nooit meer
Ik heb via Autoeurope bij Europcar een Jeep Renegade gehuurd om een weekje rond te rijden in Tenerife langs de smalle en steile bergwegen. Bij aankomst bleek dat Europcar in Tenerife nog nooit een Jeep in hun gamma hebben gehad. Puur klanten lokken met valse reclame en oplichterij. Ook wanneer je verzekering neemt bij Autoeurope moet je in geval van een ongeval de kosten zelf voorschieten met duizenden Euro's en hopen dat je achteraf je geld terug ziet. Wijze raad: huur en verzeker rechtstreeks bij de autoverhuurfirma's en nooit via zo'n onderverhuurder als Autoeurope.eu. Ook klachtenbehandeling wimpelen ze af. Nooit meer!

Antwoord van Auto Europe Belgium
Met het systeem van filters is het…
Met het systeem van filters is het eenvoudiger om te kiezen

Antwoord van Auto Europe Belgium
Prima service zonder kopzorgen.
Reeds meerdere malen auto gehuurd via Auto Europe en steeds alles prima zonder problemen.

Antwoord van Auto Europe Belgium
Eenvoudig en de beste prijzen bij…
Eenvoudig en de beste prijzen bij gerenomeerde verhuurbedrijven

Antwoord van Auto Europe Belgium
overzichtelijke website alles tot in de…
overzichtelijke website alles tot in de puntjes geregeld van boeken tot ophalen huren zonder zorgen neem wel steeds de all in formule