XO HOTELS AMSTERDAM  Reviews 9.428

TrustScore 4 uit 5

4,2

Prima hotel, met mooie prijs/kwaliteitverhouding. Nette kamer, schoon, ruime badkamer, fijne douche en uitstekend bed. Al twee keer hier verbleven (en ook al derde keer geboekt) in combi met een conc... Toon meer

Tof Hotel Net een weekendje geboekt, mooie grote kamer, badkamer proper, airco werkte perfect , heel makkelijk met de parking, lekker ontbijt, vriendelijk personeel. 20 minuutjes wandelen naar he... Toon meer

Mijn vast hotel voor trips naar Amsterdam. Je zit op 5min lopen aan het metro station en op 20min aan centraal station. Rustig gelegen, ruime parking voorziening, voor het geld een heel ruime kamer en... Toon meer

Zijn er voor de 3e keer geweest. Inchecken verliep nu anders door middel van self incheck waardoor alles minder persoonlijk is.Kamers zijn oké, heerlijk groot bed. Helaas konden wij niet dineren op za... Toon meer

1. Hotel

Over XO HOTELS AMSTERDAM

XO Hotels Amsterdam 🛏️

🇳🇱 Boek bij ons en krijg 10% korting ✓ Directe bevestiging ✓ Geen boekingskosten ✓ Exclusieve extra's bij boeking op XO Hotels

🇬🇧 Book with us and get 10% discount ✓ Instant confirmation ✓ No booking fee ✓ Exclusive extras when booking on XO Hotels

🇩🇪 Buchen Sie bei uns und erhalten Sie 10% Rabatt ✓ Sofortige Bestätigung ✓ Keine Buchungsgebühr ✓ Exklusive Extras bei Buchung auf XO Hotels

🇫🇷 Réservez avec nous et bénéficiez de 10% de réduction ✓ Confirmation instantanée ✓ Pas de frais de réservation ✓ Extras exclusifs lors de la réservation sur XO Hotels

🇮🇹 Prenota con noi e ottiene il 10% di sconto ✓ Conferma immediata ✓ Nessuna tassa di prenotazione ✓ Extra esclusivi quando si prenota su XO Hotels

🇪🇸 Reserva con nosotros y obtén un 10% de descuento ✓ Confirmación instantánea ✓ Sin gastos de reserva ✓ Extras exclusivos al reservar en XO Hotels

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

9K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Geweldig hotel met vriendelijk personeel

Geweldig hotel. Mooie en ruime met airco. Veel opbergruimte, koffie-apparaatje, koelkastje etc!
Heerlijk bed, fantastische inloopdouche. Kraakschoon alles!
Op loopafstand naar de metro, waarmee je 1 halte reist naar Afas/Ziggo/Arena (of een kwartiertje wandelen!)
De auto kun je tegen betaling op eigen terrein parkeren.
Een aanrader ++!

Wenda,

Wat een geweldige review, dank u wel daarvoor.

Het klinkt als zo’n verblijf waar alles klopt: aankomen, de kamer binnenstappen met airco aan, even een koffie maken en weten dat u straks zó richting de metro loopt om binnen één halte bij de Arena te zijn. En daarna weer terugkomen in een kraakschone kamer met een heerlijk bed en een fijne inloopdouche—precies zoals het hoort.

Bij XO Hotels zorgen we dagelijks voor dit comfortabele en betrouwbare gevoel, met goed uitgeruste kamers en een team dat klaarstaat voor onze gasten—iets wat veel bezoekers aan Amsterdam waarderen.

Voor een volgend verblijf is direct boeken extra interessant: u ontvangt 10% korting, de city tax is inbegrepen en u heeft direct contact met ons team.

We zien u graag weer terug—de koffie staat alvast klaar.

xohotels .com
#xohotels #amsterdam #book #direct #comfortable #friendly #clean #affordable #genuine #hospitality

Was weer geweldig.

Was weer geweldig.
Dit was de 5e keer en we blijven komen.
Heerlijke comfortkamer voor weinig geld.
Fijne parkeergarage.
Tram voor de deur waarmee we gezin van onze dochter in 5 min kunnen bereiken.
Prima ontbijt.
Aan de telefoon zijn niet alle receptiemedewerkers aardig. Sommigen totaal niet betrokken.
Maar contact fysiek is wel prima, vooral Roel.

31 mei 2026

A Magnin,

Wat fijn om te lezen dat u alweer een geweldig verblijf bij ons had en inmiddels al voor de vijfde keer bent geweest — dat waarderen we enorm!

Het is mooi dat u opnieuw heeft genoten van de comfortabele kamer, het goede ontbijt en het gemak van de parkeergarage. Ook de ligging met de tram voor de deur maakt het inderdaad heel eenvoudig om snel door Amsterdam te reizen en familie of vrienden te bezoeken.

Tegelijk nemen we uw opmerking over de telefonische service serieus. Het is jammer om te horen dat dit niet altijd even vriendelijk of betrokken werd ervaren. We streven er juist naar dat elke contactmoment hetzelfde warme en behulpzame gevoel geeft, zowel telefonisch als aan de receptie. Fijn om te lezen dat u het persoonlijke contact wél als prettig heeft ervaren, en dat u specifiek een positieve ervaring had met Roel — dat geven we zeker door aan het team.

We zijn blij dat u ons steeds weer weet te vinden in Amsterdam en dat u XO Hotels vertrouwt voor uw verblijven. Voor vaste gasten zoals u blijft het fijn om te weten dat direct boeken altijd extra voordeel geeft, zoals 10% korting, citytax inbegrepen, direct contact en de eerste uur late check-out gratis.

We kijken ernaar uit u de zesde keer weer te mogen verwelkomen!

Fijn hotel

Fijn hotel, lekker centraal gelegen, waardoor veel lopend of snel met openbaar vervoer te doen is. Ook het feit dat er 24/7 iemand is en dat de koffers voor incheck en na uitcheck nog opgeslagen kunnen worden vinden wij erg fijn. Wij komen hier graag weer terug!

30 mei 2026

Charles Volwerk,

Wat fijn om te lezen dat jullie verblijf zo goed is bevallen, dank daarvoor.

Het klinkt als zo’n ontspannen Amsterdam-trip: de stad inlopen of snel de tram pakken, en ondertussen de zekerheid dat er altijd iemand aanwezig is en jullie bagage veilig opgeborgen kan worden. Dat maakt het begin en einde van een dag net even makkelijker.

Bij XO Hotels zorgen we er graag voor dat alles soepel verloopt—van een centrale ligging tot een betrouwbaar team dat 24/7 klaarstaat. Veel gasten waarderen precies die combinatie en komen daarom graag terug.

Voor een volgend bezoek is direct boeken extra aantrekkelijk: met 10% korting, city tax inbegrepen en direct contact met ons team maken jullie het verblijf nóg eenvoudiger.

We kijken ernaar uit om jullie weer te verwelkomen in Amsterdam—de koffers staan alvast klaar.

Daar waren we weer 😊

Daar waren we weer 😊
Weer genoten van ons verblijf.
# Goed bed
# Fijne douche
# Schone kamer
# Voldoende parkeerplekken
# Vriendelijk personeel
# Dichtbij Arena 10 min lopen
Al met al een top verblijf. Wij komen graag weer terug jullie zijn ons FAVORIET.

Dorien Van Hilst Pasman,

Wat leuk om u weer te mogen verwelkomen—en dank u voor deze mooie woorden.

Veel gasten van XO Hotels in Amsterdam herkennen dat fijne gevoel: na een dag op pad, of een bezoek aan de Arena op loopafstand, terugkomen in een schone kamer, een comfortabele douche en een goed bed om echt even tot rust te komen. Dat u dit opnieuw zo heeft ervaren, betekent veel voor ons.

Geweldig ook dat u ons als favoriet ziet—dat vertrouwen en die terugkerende gasten laten zien waar wij elke dag voor staan: een consistente, betrouwbare ervaring met vriendelijk personeel en alles wat u nodig heeft voor een prettig verblijf.

Voor uw volgende bezoek: via een directe boeking profiteert u van 10% korting, city tax inbegrepen en net dat beetje extra gemak.

We kijken ernaar uit om u weer te zien—uw kamer staat straks gewoon weer voor u klaar.

Prima prijs-kwaliteits verhouding

Prima prijs-kwaliteits verhouding, kamer was schoon, bed lag lekker, niet gehorig. Ligt niet centraal, maar met tram 7 als ov zijn wij een heel eind gekomen.

Mel Y,

Dank u wel voor uw fijne review!

Wat mooi om te lezen dat u zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat de kamer schoon en comfortabel was. Veel gasten vertellen ons dat ze juist na een dag in Amsterdam graag terugkomen in een rustige kamer met een goed bed, zodat ze echt kunnen ontspannen en weer opladen voor de volgende dag.

Ook prettig om te horen dat u geen overlast heeft ervaren en dat tram 7 u makkelijk naar de stad heeft gebracht. Die goede verbindingen maken het inderdaad eenvoudig om Amsterdam te ontdekken, ook als je niet midden in het centrum verblijft.

Bij XO Hotels staat betrouwbaarheid en comfort centraal, en het is fijn dat dit zo bij u is overgekomen. Voor toekomstige gasten: direct boeken bij XO Hotels betekent extra voordeel zoals 10% korting, citytax inbegrepen, direct contact met ons team en de eerste uur late check-out gratis.

We hopen u graag opnieuw te mogen verwelkomen voor een volgend verblijf in Amsterdam!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Prima hotel op een fijne locatie

Prima hotel op een fijne locatie. Prima bed, airco aanwezig en een nette badkamer. Niet heel groot maar voor een nachtje helemaal oke.
Misschien de vloerbedekking wel overal vervangen. Dat is aan een opknapbeurt toe.
Ontbijt ook goed en vriendelijk personeel.

24 mei 2026

Anja Bakker,

Bedankt voor uw mooie review en voor het delen van uw ervaring!

Fijn om te lezen dat u heeft genoten van het comfortabele bed, de nette badkamer, de airconditioning en onze fijne locatie. Voor veel gasten is het prettig om na een dag in Amsterdam terug te komen in een schone kamer, rustig te ontspannen en de volgende ochtend te starten met een goed ontbijt. Het is ook leuk om te horen dat ons vriendelijke team hieraan heeft kunnen bijdragen.

Dank u ook voor uw opmerking over de vloerbedekking. Feedback zoals deze helpt ons om onze accommodaties verder te verbeteren. Wanneer gasten tijdens hun verblijf iets signaleren, staat ons team altijd klaar om direct mee te denken en waar mogelijk het verblijf nog aangenamer te maken.

Voor toekomstige gasten: rechtstreeks boeken bij XO Hotels biedt extra voordelen, zoals 10% korting, citytax inbegrepen in de prijs, direct contact via telefoon en e-mail en het eerste uur late check-out gratis.

We hopen u graag nog eens te mogen verwelkomen voor een volgend bezoek aan Amsterdam!

Net hotel

Het hotel ligt vlakbij de Arena en Ziggo dome. Met de metro om de hoek, slechts 1 halte naar station Bijlmer Arena. De zelf check in werkt makkelijk, personeel is aanwezig voor hulp en is vriendelijk. De kamer was ruim, netjes en schoon!

22 mei 2026

kirsten,

Hartelijk dank voor deze fijne review — wat leuk om te lezen!

Eén metrohalte van station Bijlmer Arena, op loopafstand van de Johan Cruijff Arena en de Ziggo Dome — voor een concert of wedstrijd is onze locatie gewoon ideaal. U stapt uit, u loopt naar binnen, en de volgende ochtend vertrekt u uitgerust en zonder gedoe. Precies zoals een verblijf hoort te zijn.

Fijn dat de zelf check-in soepel verliep en dat ons team er was wanneer u hulp nodig had. Een ruime, nette en schone kamer: dat is de basis die wij elke gast willen bieden, elke keer weer.

Boekt u de volgende keer rechtstreeks via onze website? Dan profiteert u van 10% korting, is de toeristenbelasting al inbegrepen in de prijs en is het eerste uur late check-out gratis. Zo begint én eindigt uw verblijf ontspannen.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen — misschien bij het volgende concert?

Hartelijke groet,

Douche lekte

Douche lekte. Waardoor na douchen heel douchevloer nat werd. Daarnaast vooraf heb ik gevraagd om een kamer in hoge verdieping en met bad. Pas bij aankomst te horen gekregen dat ze geen hadden. Had dit graag vooraf gehoord zodat we ergens anders konden reserveren. Tv helaas geen Netflix.

Bedden sliepen lekker. Ontbijt was ook uitgebreid.

14 mei 2026

hbg Hbg,

Dank u voor uw eerlijke feedback — fijn om te horen dat de bedden lekker sliepen en het ontbijt uitgebreid was! Dat zijn precies de dingen waar we dagelijks hard voor werken bij XO Hotels. 😊

Over de lekkende douche: dat had uiteraard niet zo mogen zijn. Als u dit tijdens uw verblijf had gemeld, had ons team het direct opgelost of een andere kamer geregeld. We staan altijd klaar om zulke zaken onmiddellijk aan te pakken.

Over de kamer op een hoge verdieping met bad: we begrijpen de teleurstelling. Het is goed om te weten dat voorkeuren voor een specifieke kamer of verdieping helaas nooit gegarandeerd of vooraf bevestigd kunnen worden — de beschikbaarheid is pas bij aankomst bekend. We doen ons best om aan wensen tegemoet te komen, maar kunnen dit niet vooraf vastleggen.

Wat Netflix betreft: wij adverteren dit niet als onderdeel van ons aanbod, maar onze kamers beschikken wel over televisie met een ruim aantal zenders.

Voor een volgend verblijf kunt u direct boeken via xohotels.com en profiteren van 10% korting én het eerste uur late check-out gratis. We hopen u dan een nog completere ervaring te kunnen bieden! 🧡

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Altijd een fijn hotel met ruime kamers…

Altijd een fijn hotel met ruime kamers en een goed bed! Locatie is ook erg fijn want je bent overal snel.

15 mei 2026

Brenda Berendsen,

Wat fijn om dit te lezen — en dat "altijd" maakt het extra bijzonder! 😊
Er is iets vertrouwds en geruststellends aan terugkeren naar een plek waar je precies weet wat je krijgt: een ruime kamer, een heerlijk bed en Amsterdam letterlijk voor de deur. Of je nu de tram neemt, de metro of gewoon te voet gaat — de stad is altijd binnen handbereik vanuit XO Hotels.
Terugkerende gasten zoals u zijn onze grootste trots. Het betekent dat we doen wat we beloven — elke keer weer. Een comfortabel verblijf zonder gedoe, met een team dat klaarstaat wanneer u iets nodig heeft. Dat is de ervaring die we voor elke gast willen neerzetten, of het nu uw eerste of tiende bezoek is.
Boek uw volgende verblijf direct via xohotels.com en geniet van 10% korting én het eerste uur late check-out gratis. Een kleine beloning voor wie weet wat goed is! 😉
Tot snel — uw vaste kamer wacht! 🧡

Zeer goed

Alles perfect in orde.
Enkel op de lakens van 1 bed wat vlekken waardoor het niet proper leek…

15 mei 2026

Lina,

Dank u voor uw eerlijke feedback — fijn om te horen dat verder alles perfect in orde was! 😊
Vlekken op de lakens horen er natuurlijk niet bij — een kraakschoon bed is het absolute minimum dat elke gast mag verwachten bij XO Hotels. Had u dit aan de receptie gemeld tijdens uw verblijf, dan hadden we de lakens direct vervangen. Ons team staat altijd klaar om zulke zaken onmiddellijk op te lossen — geen gedoe, gewoon een frisse start.

Wat ons verheugt: "alles perfect in orde" is een mooie basis. Veel gasten komen bij ons terug omdat ze weten wat ze kunnen verwachten — een comfortabel verblijf in Amsterdam, vriendelijk personeel en een uitstekende ligging met goede verbindingen. Die betrouwbaarheid is iets waar we dagelijks hard voor werken.

Voor uw volgende bezoek: boek direct via xohotels.com en geniet van 10% korting én het eerste uur late check-out gratis. Dan zorgen we er ook voor dat de lakens brandschoon zijn — beloofd! 😄
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! 🧡

Het hotel was top!

Het hotel was top!
Nette kamer, super goeie bedden
Alles wat je nodig hebt was er !
Super goed ontbijt, voor ieder wat wils.

Wat ik als enige minpunt vond
Was de donkerharige man bij de balie, bij aankomst.
Hij liet zich ook uit over bepaalde gasten die gereserveerd hadden..
Dit hoeven andere gasten niet mee te krijgen wat hij hierover vindt!

ook al was hij niet degene die ons moest ontvangen een goeiedag of welkom is elementaire beleefdheid..en kost geen geld.

De andere oudere man en de dame die aankwam en ons verder hielp was wel vriendelijk.

Alsook de 2 jonge mannen die de avond/ nacht deden .. hele fijne mensen, ook bij het uitchecken.

Dus kortom .. we komen zeker terug .. want al de rest was wel een fijne ervaring!

14 mei 2026

Sylvia,

Wat fijn om te lezen dat de kamer, de bedden en het ontbijt zo in de smaak vielen — en dat "we komen zeker terug" aan het einde, daar doen we het voor! 🧡

Tegelijkertijd nemen we uw opmerking over de ontvangst bij aankomst serieus. Een hartelijk welkom is inderdaad het minste wat een gast mag verwachten — het kost niets en betekent alles. Wat u beschrijft over opmerkingen richting andere gasten is bovendien niet professioneel en hoort simpelweg niet thuis achter onze balie. Dit wordt intern besproken, want bij XO Hotels in Amsterdam geldt voor iedereen dezelfde warme ontvangst, zonder uitzondering.

Het is mooi om te zien dat de andere collega's — de oudere heer, de dame en de twee jongens 's avonds — wel die vriendelijkheid lieten zien waar we zo trots op zijn. Dat is het team dat we elke dag willen zijn.

Voor uw volgende verblijf: boek direct via xohotels.com en profiteer van 10% korting én het eerste uur late check-out gratis. Zo begint het bezoek al goed — en de rest doen we ons best om nóg beter te maken dan de vorige keer! 😊
Tot snel!

Bizar slecht personeel

Bizar slecht personeel! Klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij infinity wereld van verschil met Bleusquare.

11 mei 2026

Is,

Dank u voor uw eerlijke reactie, ook al is het vervelend om te lezen. Aan de hand van de gebruikersnaam kan ik helaas niet achterhalen wat er gebeurd is.
Wat u beschrijft herkennen wij niet als de standaard die wij bij XO Hotels nastreven — een warme, vriendelijke ontvangst is voor ons geen bijzaak, maar het fundament van elk verblijf.

Het spijt ons oprecht dat u dat anders heeft ervaren.

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Heel tevreden over ons verblijf

Heel tevreden over ons verblijf! Wel vreemd om als Nederlandstalige gast bijna exclusief in het Engels aangesproken te worden. Dit bleek echter ook bijna overal het geval in Amsterdam. Uitgebreid en lekker ontbijt, wel één minpunt: de vruchtensappen.

6 mei 2026

Patrick Vandegehuchte,

Bedankt voor uw mooie en eerlijke feedback 😊
Fijn om te horen dat u zo tevreden was over uw verblijf — we zien het al voor ons: rustig wakker worden, genieten van een uitgebreid ontbijt en daarna op pad in Amsterdam.

We begrijpen uw opmerking over de taal zeker. In Amsterdam is Engels vaak de standaard door het internationale karakter van de stad, maar natuurlijk doen we ons best om ook Nederlandstalige gasten persoonlijk en passend te benaderen waar mogelijk.

Goed om te horen dat het ontbijt in de smaak viel, en dank ook voor de feedback over de vruchtensappen — dat nemen we mee om te verbeteren.

Bij XO Hotels kiezen veel gasten voor het comfort, de nette kamers en de vriendelijke service die ze keer op keer kunnen verwachten. Boekt u een volgende keer rechtstreeks bij XO Hotels, dan profiteert u van 10% korting en een gratis uur late check-out — ideaal om de dag ontspannen te starten.

Graag tot een volgende keer!

Nice Rooms

Nice Rooms, very friendly and polite Service
very close public Transport

10 mei 2026

Thomas,

Short, sweet, and straight to the point — just the way we like it! 😊
It's great to hear that the rooms and the team left a good impression. Picture this: you step off the tram, walk a few steps, and you're already checking in — no long walks with heavy luggage, no stress. That's the kind of easy start to a stay in Amsterdam that we love to offer.

Our team takes real pride in making every guest feel welcome, and knowing that came through means a lot. Hundreds of guests have passed through our doors and that warm, attentive service is something we work hard to keep consistent — every day, for every guest.

If you're planning your next visit, booking directly at xohotels.com gets you a 10% discount and your first hour of late check-out for free. A little bonus for those who know a good thing when they see it! 😉
We hope to welcome you back to XO Hotels soon — the tram stop will be waiting!

Prima hotel

Prima hotel. Ideale ligging. Fijn parkeren. Prima voor een overnachting. Ontbijt is prima. Niets bijzonders. Maar wel gewoon de basis. Geen bar of restaurant, maar wel vriendelijk personeel. Met de metro ben je met 15-20 minuten midden in de stad. Voor concerten lekker dichtbij de Arena, Ziggo en Afas Live.

30 april 2026

Hit It Dance Centre,

Bedankt voor uw fijne en duidelijke review!

Het klinkt als een typisch verblijf zoals veel gasten dat bij XO Hotels in Amsterdam ervaren: aankomen, gemakkelijk parkeren, snel de metro pakken en binnen korte tijd midden in de stad of bij een concert staan. Na een lange dag is het dan prettig om terug te komen in een comfortabele kamer en de volgende ochtend rustig te starten met een goed ontbijt.

Fijn om te lezen dat u onze locatie, bereikbaarheid en het vriendelijke team waardeert. Dat zijn precies de elementen waar veel gasten op vertrouwen bij het kiezen van XO Hotels. We zorgen elke dag voor een consistente en zorgeloze ervaring, of het nu voor een korte overnachting is of een langer verblijf.

Als u de volgende keer direct via onze website boekt, profiteert u van 10% korting en een gratis eerste uur late check-out — ideaal om uw verblijf nog net iets relaxter af te sluiten.

Graag tot een volgende keer, misschien weer voor een concert of gewoon een weekendje Amsterdam 🎶

Een fijn en net hotel

Een fijn en net hotel. We hadden een driepersoonskamer en hadden goede bedden, gelukkig geen inklapbedje, maar drie volwaardige bedden waar we goed op hebben kunnen slapen. Het hotel was netjes en rustig en aan de overkant pak je makkelijk de tram naar de binnenstad. Ook zit je zo weer op de A10, dus ook met auto makkelijk te bereiken. Al met al een fijn verblijf gehad.

Mandy M,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor het delen! Het klinkt als zo’n verblijf waar alles gewoon klopt: rustig slapen in drie volwaardige, comfortabele bedden en ’s ochtends zo de tram tegenover het hotel instappen richting de binnenstad van Amsterdam.

Veel gasten waarderen bij XO Hotels precies deze combinatie: nette, schone kamers, een rustige sfeer en een ligging die zowel met de auto als het openbaar vervoer heel praktisch is. Ons team zorgt er dagelijks voor dat iedereen zich welkom voelt en zorgeloos kan genieten van het verblijf.

Voor een volgende keer is direct boeken bij XO Hotels zeker de moeite waard: je ontvangt 10% korting en een gratis eerste uur late check-out—ideaal om je verblijf net iets langer te laten duren.

Graag tot een volgende keer in Amsterdam!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Ik en mijn dochter hebben een zeer…

Ik en mijn dochter hebben een zeer prettig verblijf gehad. De kamer was netjes, schoon en goed onderhouden. Ontbijt was ook goed verzorgd. Doordat je zelf kunt inchecken en uitchecken heb je weinig tot geen contact met het personeel. Wij komen graag terug.

Mirjam Woldinga,

Wat fijn om te lezen dat u en uw dochter zo’n prettig verblijf hebben gehad – dank u wel! Een nette, schone kamer en een goed verzorgd ontbijt: daar doen we het voor bij XO Hotels. 😊

Uw opmerking over het zelfstandig in- en uitchecken begrijpen we goed. De automaten zijn er voor wie snel en zelfstandig wil regelen – maar ons team is altijd aanwezig voor een praatje, een vraag of gewoon een warm welkom. Misschien tot de volgende keer!

We zijn blij dat u graag terugkomt – en we houden u aan die belofte! Boek de volgende keer rechtstreeks via onze website voor 10% korting en het eerste uur late check-out is gratis. We hopen u en uw dochter snel weer te mogen verwelkomen! 🏨

Prijs kwaliteit is helemaal TOP

Prijs kwaliteit is helemaal TOP. Nieuw en schoon hotel met heerlijke fijne bedden en fijne grote badkamer.
Dikke 9.9 wat mij betreft.

Van Schijndel,

Een 9.9 – we gaan er maar vanuit dat de 0.1 nog in de maak is voor uw volgende bezoek! 😄 Dank u wel voor dit geweldige compliment!

Een nieuw, schoon hotel met heerlijke bedden en een grote badkamer – dat is precies de combinatie waar we bij XO Hotels elke dag voor gaan. Het doet ons goed te horen dat prijs en kwaliteit zo goed in balans waren. Veel gasten zijn het met u eens, en dat geeft ons team dagelijks de motivatie om het niveau hoog te houden.

Voor uw volgende verblijf: boek rechtstreeks via onze website voor 10% korting én het eerste uur late check-out is gratis. Wie weet halen we dan samen die volle 10! 🌟

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Tv deed het niet wifi was slecht en…

Tv deed het niet wifi was slecht en föhn deed het niet

27 april 2026

Maurice Leeward,

Dank u voor uw feedback. Een televisie die het niet doet, een slechte wifi-verbinding en een kapotte föhn zijn precies de soort dingen die ons team direct had kunnen oplossen als u het tijdens uw verblijf had gemeld. Ze staan altijd klaar om zulke situaties meteen aan te pakken – dat is nu eenmaal waar we voor zijn.

We betreuren dat deze technische problemen uw verblijf hebben verstoord. Dit is niet de ervaring die we bij XO Hotels willen bieden, en we nemen uw opmerkingen serieus.

We hopen u een volgende keer een probleemloze ervaring te kunnen geven. Boekt u rechtstreeks via onze website? Dan ontvangt u 10% korting en is het eerste uur late check-out gratis. En mocht er ooit iets niet werken – ons team staat altijd voor u klaar! 😊

Goed hotel

Goed hotel, perfecte locatie, vriendelijk personeel

26 april 2026

mister,

Kort maar krachtig – dank u wel! Een goed hotel, een perfecte locatie en vriendelijk personeel: dat zijn precies de drie dingen waar wij bij XO Hotels elke dag voor gaan.

Amsterdam ligt letterlijk voor de deur, en ons team staat altijd klaar om uw verblijf net dat beetje extra te geven. Veel gasten komen steeds weer terug, en dat zegt wat ons betreft alles.

Boekt u de volgende keer rechtstreeks via onze website? Dan ontvangt u 10% korting en is het eerste uur late check-out gratis. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! 😄