XO HOTELS AMSTERDAM  Reviews 9.430

TrustScore 4 uit 5

4,2

Prima hotel, met mooie prijs/kwaliteitverhouding. Nette kamer, schoon, ruime badkamer, fijne douche en uitstekend bed. Al twee keer hier verbleven (en ook al derde keer geboekt) in combi met een conc... Toon meer

Tof Hotel Net een weekendje geboekt, mooie grote kamer, badkamer proper, airco werkte perfect , heel makkelijk met de parking, lekker ontbijt, vriendelijk personeel. 20 minuutjes wandelen naar he... Toon meer

Mijn vast hotel voor trips naar Amsterdam. Je zit op 5min lopen aan het metro station en op 20min aan centraal station. Rustig gelegen, ruime parking voorziening, voor het geld een heel ruime kamer en... Toon meer

Zijn er voor de 3e keer geweest. Inchecken verliep nu anders door middel van self incheck waardoor alles minder persoonlijk is.Kamers zijn oké, heerlijk groot bed. Helaas konden wij niet dineren op za... Toon meer

1. Hotel

Over XO HOTELS AMSTERDAM

XO Hotels Amsterdam 🛏️

🇳🇱 Boek bij ons en krijg 10% korting ✓ Directe bevestiging ✓ Geen boekingskosten ✓ Exclusieve extra's bij boeking op XO Hotels

🇬🇧 Book with us and get 10% discount ✓ Instant confirmation ✓ No booking fee ✓ Exclusive extras when booking on XO Hotels

🇩🇪 Buchen Sie bei uns und erhalten Sie 10% Rabatt ✓ Sofortige Bestätigung ✓ Keine Buchungsgebühr ✓ Exklusive Extras bei Buchung auf XO Hotels

🇫🇷 Réservez avec nous et bénéficiez de 10% de réduction ✓ Confirmation instantanée ✓ Pas de frais de réservation ✓ Extras exclusifs lors de la réservation sur XO Hotels

🇮🇹 Prenota con noi e ottiene il 10% di sconto ✓ Conferma immediata ✓ Nessuna tassa di prenotazione ✓ Extra esclusivi quando si prenota su XO Hotels

🇪🇸 Reserva con nosotros y obtén un 10% de descuento ✓ Confirmación instantánea ✓ Sin gastos de reserva ✓ Extras exclusivos al reservar en XO Hotels

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

9K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dit hotel voelt iedere keer weer alsof…

Dit hotel voelt iedere keer weer alsof we thuiskomen. De dames bij de receptie zijn altijd ontzettend vriendelijk en helpen ons met een glimlach bij het inchecken.

De kamer waar we meestal verblijven was dit keer vernieuwd, met nieuwe bedden. De vorige sliepen al heerlijk, maar deze waren nóg comfortabeler. We hebben genoten van een goede kop koffie die we op de kamer konden zetten en een fijne nacht in Amsterdam.

Eén ding is zeker: wij komen hier absoluut weer terug!

22 januari 2026

Karen,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat het hotel voor jullie iedere keer weer voelt als thuiskomen. Voor veel reizigers is het een geruststellend idee om in Amsterdam een vaste plek te hebben met vertrouwde gezichten achter de receptie, een warm welkom en een glimlach bij het inchecken. Dat is precies de sfeer die wij samen met ons team willen creëren: vriendelijk, oprecht en zonder poespas.

Dat jullie favoriete kamer nu vernieuwd is en de nieuwe bedden nóg comfortabeler slapen, maakt het plaatje compleet. Voor toekomstige gasten: onze kamers zijn ingericht voor een ontspannen nacht, met goede matrassen, een warme douche, een eigen kop koffie of thee op de kamer en natuurlijk een schone, frisse omgeving. In combinatie met onze locaties vlak bij het openbaar vervoer wordt de stad verkennen wel heel makkelijk. Duizenden gasten kozen al voor XO Hotels om precies die redenen: comfortabele bedden, vriendelijk personeel, schone kamers, een lekker ontbijt en een fijne uitvalsbasis in Amsterdam.

Voor wie nog aan het plannen is: als je direct via onze eigen website boekt, krijg je 10% korting op de kamerprijs, beantwoorden we altijd de telefoon en e-mails zelf, én krijg je het eerste uur late check-out cadeau. Dat zorgt net voor wat extra rust op de vertrekdag.

Jullie zeggen het al: jullie komen absoluut terug. Wij zorgen er intussen voor dat het koffiezetapparaat klaarstaat en het bed weer net zo lekker ligt – thuiskomen in Amsterdam mag tenslotte een gewoonte worden.

xohotels .com
#xohotels #amsterdam #book #direct #comfortable #friendly #clean #affordable #genuine #hospitality

Personeel erg behulpzaam en vriendelijk

Personeel erg behulpzaam en vriendelijk

24 januari 2026

Tanja,

Bedankt voor je mooie bericht! Wat fijn om te horen dat je ons personeel als erg behulpzaam en vriendelijk hebt ervaren. Ons team doet elke dag zijn best om gasten met een glimlach te ontvangen en ervoor te zorgen dat ze zich meteen thuis voelen – precies dat warme, betrouwbare gevoel dat zo goed past bij XO Hotels.

Veel gasten waarderen naast de persoonlijke service ook onze comfortabele bedden, schone kamers, lekkere ontbijtopties en gunstige locaties vlak bij het openbaar vervoer. En voor toekomstige bezoekers: wie direct via onze website boekt, krijgt altijd 10% korting op de kamerprijs, persoonlijke service via telefoon of e‑mail én het eerste uur late check‑out cadeau.

Zoals we vaak zeggen: een vriendelijk woord kost niets, maar maakt ieders dag een stukje mooier – bedankt dat je de onze hebt gemaakt!

Weekendje Amsterdam

Keurig Hotel,
Geen extra luxe maar alles is goed.

17 januari 2026

Henk Goossens,

Dank u wel voor uw feedback! Het is fijn om te horen dat u ons hotel als keurig ervaart en dat alles goed in orde was — precies de betrouwbare basis die veel gasten zoeken bij XO Hotels, zonder overbodige poespas.

Voor reizigers die nog op zoek zijn naar zo’n solide keuze: bij directe boeking via onze website ontvangt u 10% korting op de kamerprijs, zijn we altijd persoonlijk bereikbaar via telefoon en e-mail, en krijgt u de eerste uur van het uitchecken gratis. Duizenden gasten waarderen al onze comfortabele bedden, vriendelijke service, schone kamers, lekkere ontbijtopties en handige ligging vlak bij het openbaar vervoer.

Hopelijk zien we u weer terug voor nog zo’n goed verzorgd verblijf — dan is alles vast net zo netjes als nu!

Vriendelijk ontvangen

Vriendelijke receptie
Als je een mail stuurde met een vraag, kreeg je al vrij snel een antwoord.
Schone ruime en stille kamer.

* Misschien wel handig om aan te geven dat je de hotel card moet gebruiken om het licht te activeren in je kamer. Ik kwam 's avonds aan in een donkere kamer en dacht in eerste instantie dat het licht stuk was.

3 januari 2026

klant,

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw verblijf! Het is goed om te horen dat ons team aan de receptie vriendelijk en behulpzaam was, en dat u snel antwoord kreeg op uw e-mails — persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Ook mooi dat de kamer schoon, ruim en rustig was; precies de combinatie waar veel van onze gasten naar op zoek zijn.

Bedankt voor uw tip over de hotel card voor de verlichting. We begrijpen dat het even zoeken kan zijn wanneer u ’s avonds aankomt. Als we dat tijdens uw verblijf hadden geweten, hadden we u direct kunnen helpen — zulke details maken een groot verschil in het comfort van onze gasten.

Voor reizigers die ons nog willen ontdekken: bij directe boeking via onze website krijgt u altijd 10% korting, een gratis eerste uur late check-out en directe hulp per telefoon of mail. Combineer dat met onze comfortabele bedden, schone kamers en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, en u heeft alles bij de hand voor een ontspannen verblijf in Amsterdam.

Niet klantvriendelijk behandeld

Inchecken ging makkelijk, maar hoe hier klanten worden behandeld kan echt niet.. wij sliepen al en om 12 uur schrikken wij wakker omdat wij ineens andere klanten in ons kamer zagen. Wij gingen naar de balie en enige wat we te horen kregen was ‘ wij kunnen er niets aan doen is het fout van de systeem. Maak dit voor het eerst mee. Nooit gezien nooit meegemaakt. Vervolgens hebben ze ons nog een boete uitgeschreven omdat ik uit shock 1 sigaret heb gerookt uit het raam in de kamerVoor mijn gevoel kon het allemaal beter gaan en mogen klanten beter behandeld worden.Hier kom ik nooit meer

12 januari 2026

Bet,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht te horen dat u dit heeft meegemaakt.

Door een technische fout in ons systeem werd uw kamer helaas ten onrechte als beschikbaar weergegeven, waardoor andere gasten dezelfde kamer toegewezen kregen. Wij begrijpen heel goed dat dit een schrikmoment is geweest en bieden hiervoor onze welgemeende excuses aan. Uiteraard hebben wij dit intern opgepakt om herhaling in de toekomst te voorkomen.

Wat betreft het roken: XO Hotels is een volledig rookvrij hotel. Roken is in geen van onze kamers toegestaan, ook niet uit het raam. Om die reden is de boete conform onze huisregels in rekening gebracht. Deze regels zijn bedoeld om het comfort en de veiligheid van al onze gasten te waarborgen.

Wij betreuren het dat deze samenloop van omstandigheden uw verblijf en gevoel van gastvrijheid negatief heeft beïnvloed. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Fijn verblijf gehad in dit hotel

Fijn verblijf gehad in dit hotel. Het inchecken verliep soepel en we werden vriendelijk geholpen. Ook de self-service check-in werkte prettig. Bij aankomst rond 18:00 moesten we naar het gebouw aan de overkant voor onze kamer, waar zelfs nog werd schoongemaakt — dat gaf meteen een goede indruk.

De kamer was netjes en schoon, de douche was goed en alles wat we nodig hadden was aanwezig. We zagen één zilvervisje, maar die hebben we daarna niet meer gezien, dus dat was geen groot probleem.

Minpuntje was dat de televisie geen cast-optie of ingebouwde Chromecast had. Ook rook het soms in de kamer en op de gang wat naar wiet wanneer de ventilatie aan stond, alsof iemand ergens aan het roken was. Niet extreem storend, maar wel iets om op te letten.

Ontbijt hebben we niet gebruikt omdat de IKEA tegenover het hotel zit, wat voor ons ideaal was. Al met al een prettig verblijf en zeker een hotel dat ik zou aanraden.

11 januari 2026

Chelsey,

Wat leuk om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad bij ons! Het klinkt alsof alles soepel verliep – van de check-in tot het moment dat u uw kamer binnenstapte. Onze gasten waarderen vaak precies dat: een vlotte start, een schone kamer en een warm welkom van ons team. Goed ook om te horen dat de kamer netjes was en de douche voldeed aan uw verwachtingen.

Wat jammer van het zilvervisje en de geur die u soms opmerkte. Als u dit tijdens uw verblijf had gemeld, hadden we dat direct kunnen oplossen – dat maakt de ervaring voor onze gasten nog aangenamer. We nemen uw opmerkingen mee, want we willen dat iedereen zich comfortabel voelt vanaf het eerste tot het laatste moment.

Voor mensen die nog plannen maken om Amsterdam te bezoeken: bij rechtstreeks boeken via onze website krijgt u altijd 10% korting, zijn we persoonlijk bereikbaar per telefoon en e-mail, en krijgt u de eerste uur van uitchecken gratis. Combineer dat met onze bekende comfortabele bedden, vriendelijke medewerkers, en de uitstekende ligging vlak bij het openbaar vervoer – en u heeft het ideale uitgangspunt voor een zorgeloos verblijf in de stad.

En eerlijk is eerlijk, met een IKEA om de hoek is een spontaan ontbijtje daar óók geen slecht begin van de dag!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Goed voor kort bezoekje, Locatie Top!

Eerste keer hier gelogeerd en het was best goed. Min punt is dat onze kamer een water verstopping probleem had, maar die werd gauw opgelost door ons naar een ander kamer te verhuizen. Kamers waren redelijk netjes, niets te klagen. Perfecte keuze voor een korte en simpele logeerplek hart in de drukte. Ik kom zeker terug!

12 januari 2026

Pokiyoo,

Wat fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad bij ons, en dat ons team het waterprobleem snel heeft opgelost door u naar een andere kamer te verplaatsen. Het is goed om te horen dat u de kamer netjes vond en dat onze locatie u beviel – precies wat veel gasten waarderen aan XO Hotels: comfortabel slapen, vriendelijke service en een handige ligging dicht bij het openbaar vervoer.

Voor toekomstige gasten, wist u dat wanneer u rechtstreeks bij ons boekt, u 10% korting krijgt op de kamerprijs, wij altijd persoonlijk bereikbaar zijn via telefoon en mail, én u de eerste uur van uitchecken gratis later mag vertrekken? Een klein voordeel dat een kort verblijf nog relaxter maakt.

We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen ontvangen — Amsterdam verandert ieder seizoen een beetje, dus er is altijd een nieuwe reden om terug te komen.

Zomaar kamer betreden

Meerdere keren last van housekeeping die de deur opent terwijl je late check out bijboekt. Dit keer stond ik naakt om te kleden en opent een man de deur zonder te kloppen. Bij de receptie een blond meisje met een attitude die doet alsof t hotel van haar vader is. Heel jammer dit. Elke x excuus aanbieden, daar heb ik niks aan.

10 januari 2026

Nina,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat u zich ongemakkelijk heeft gevoeld, dat is uiteraard niet hoe een verblijf bij ons hoort te verlopen.

Tegelijkertijd willen wij graag aangeven dat wij uw melding niet direct kunnen plaatsen. In ons hotel werken geen blonde medewerkers bij de receptie, waardoor wij twijfelen of deze situatie zich daadwerkelijk in ons hotel heeft voorgedaan, of dat er mogelijk sprake is van een misverstand.

Wat betreft housekeeping: bij een late check-out hoort de kamer niet betreden te worden vóór het afgesproken vertrektijdstip, en onze medewerkers zijn bovendien altijd geïnstrueerd om te kloppen en zich kenbaar te maken. Als dit anders is verlopen, nemen wij dat zeer serieus en willen wij dit graag zorgvuldig onderzoeken.

Wij willen u daarom vriendelijk vragen contact met ons op te nemen via info@xohotels.com
, onder vermelding van uw reserveringsnummer en verblijfsdatum. Op die manier kunnen wij nagaan wat er precies is gebeurd en dit intern bespreken.

Wij horen graag van u, zodat we duidelijkheid kunnen krijgen en hier passend op kunnen reageren.

Nette schone kamer

Nette schone kamer. Goede receptie.

10 januari 2026

W Nijman,

Bedankt voor je fijne feedback over de nette schone kamer en goede receptie — precies het soort praktische waardering dat we graag horen!

Stel je voor hoe duizenden andere gasten hun XO-verhaal beleefden: vriendelijk ontvangen bij de receptie, ontspannen in comfortabele bedden, genieten van brandschone kamers, een smakelijk ontbijt en onze top locaties vlakbij het openbaar vervoer. Deze betrouwbaarheid maakt ons geliefd. Boek direct via onze website en profiteer van 10% korting op de tarieven, altijd bereikbaar per telefoon of e-mail, plus het eerste uur late check-out gratis — gastvrijheid die je kunt vertrouwen.

Nette en schoon, dat smaakt naar meer!

Comfortable

Friendly staff, room was comfortable, good rate.

5 januari 2026

M. Kok,

Thank you for your kind words about our friendly staff, comfortable room, and good rate. It's feedback like yours that shows exactly what makes XO Hotels a reliable choice for travelers.

Imagine stepping into your own XO story, just as thousands of other guests have: welcomed by friendly staff, sinking into comfortable beds, relaxing in clean rooms, enjoying a tasty breakfast, and exploring from our excellent locations near public transport. This trustworthiness keeps guests coming back. Book directly on our website to unlock a 10% discount on rates, guaranteed responses to calls and emails, plus the first hour of late check-out free — genuine hospitality you can rely on.

Friendly faces make every good rate even better!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Geen aardige medewerkers allemaal…

Geen aardige medewerkers allemaal sagarijnig en tonen geen intresse!!!
Kamer is ok onbijd was matig.

26 december 2025

Salih Yildiz,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat uw ervaring niet was zoals we die voor onze gasten voor ogen hebben.
Onze duizenden eerdere gasten waarderen ons juist om onze vriendelijke medewerkers en onze passie voor gastvrijheid. Het spijt ons dat u dit deze keer anders heeft ervaren. Als u dit tijdens uw verblijf direct bij ons had aangegeven, hadden we direct actie kunnen ondernemen om uw ervaring te verbeteren en uw verblijf een positieve draai te geven.

Voor toekomstige gasten die een betrouwbaar verblijf in Amsterdam zoeken: wij zijn een bedrijf waar u op kunt bouwen. Onze kamers zijn schoon en comfortabel, en we bevinden ons op uitstekende locaties vlakbij het openbaar vervoer. Om het meeste uit uw bezoek te halen, raden wij altijd aan om rechtstreeks via onze eigen website te boeken. U profiteert dan van onze speciale deal: 10% korting op de kamerprijs, het eerste uur van een late check-out helemaal gratis en de zekerheid dat we altijd persoonlijk de telefoon opnemen of uw e-mails beantwoorden.

Wij hopen dat we u in de toekomst nog eens mogen verwelkomen om te laten zien dat we elke dag met veel plezier klaarstaan voor onze gasten. Onze koffie staat in ieder geval altijd warm, en onze medewerkers hebben hun glimlach alweer gevonden!

Perfect verblijf

Perfect verblijf, alles erop en eraan. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel en kamer was zeker in orde. De locatie is perfect voor een citytrip in Amsterdam, met het Museumplein letterlijk op het einde van de straat, alsook verschillende trams. Zeker eentje waar ik naar terugkeer!

1 december 2025

Louise,

Dank je wel voor je perfecte beoordeling van ons verblijf, het vriendelijke en behulpzame personeel, de nette kamer en de ideale locatie bij het Museumplein en tramhaltes. We kijken ernaar uit om je terug te zien voor een nieuwe citytrip!

Stel je voor dat je aankomt bij ons hotel aan het einde van de straat bij het bruisende Museumplein, waar ons vriendelijke team je ontvangt en je naar een brandschone, comfortabele kamer leidt met een heerlijk bed om bij te komen van je avonturen. De volgende ochtend geniet je van ons smakelijke ontbijt, voordat je met de trams vlakbij moeiteloos de stad intrekt – duizenden gasten gingen je voor en vertrouwden op deze betrouwbare ervaring bij ons.

Boek direct op xohotels.com voor onze special deal: 10% korting op de tarieven, we nemen altijd de telefoon op en beantwoorden emails direct, plus het eerste uur late check-out gratis. Zo wordt elke citytrip nog relaxter.

Met het Museumplein zo dichtbij, is cultuur letterlijk om de hoek.

Fijn verblijf!

keurige hotelkamer waar niks ontbrak en waar gelet wordt op de detalils.Schoon,stille kamer,ruim en check in en check out gaat zeer snel.Vriendelijk personeel,goede prijs/kwaliteit verhouding!

28 december 2025

martine blits,

Dank je wel voor je lovende woorden over onze keurige, schone en stille kamers, het vriendelijke personeel, de snelle check-in/out en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Stel je voor dat je aankomt bij ons hotel vlakbij een handige tramhalte, waar ons vriendelijke team je snel incheckt en je naar een ruime, brandschone kamer leidt met comfortabele bedden en aandacht voor elk detail voor een stille nachtrust. De volgende ochtend geniet je van ons smakelijke ontbijt, voordat je moeiteloos de stad intrekt dankzij onze uitstekende ligging bij het openbaar vervoer – duizenden gasten gingen je voor en vertrouwden op deze betrouwbare ervaring bij ons.

Boek direct op xohotels.com voor onze special deal: 10% korting op de tarieven, we nemen altijd de telefoon op en beantwoorden emails direct, plus het eerste uur late check-out gratis. Details maken het verschil.

Bij ons mist niets, behalve misschien de tijd om te blijven.

Nette kamers

Nette kamers , mooie badkamer … goed bed .. we gaan zeker terug !

27 december 2025

Gunther,

Dank je wel voor je complimenten over onze nette kamers, mooie badkamer en goede bedden. We kijken ernaar uit om je terug te zien!

Stel je voor dat je aankomt bij ons hotel vlakbij een handige tramhalte, waar ons vriendelijke team je warm verwelkomt en je naar een brandschone, comfortabele kamer leidt met een heerlijk bed om heerlijk in te ontspannen na een dag vol Amsterdamse avonturen. De volgende ochtend geniet je van ons smakelijke ontbijt, voordat je makkelijk de stad intrekt dankzij onze uitstekende ligging bij het openbaar vervoer – duizenden gasten gingen je voor en vertrouwden op deze betrouwbare ervaring bij ons.

Boek direct op xohotels.com voor onze special deal: 10% korting op de tarieven, we nemen altijd de telefoon op en beantwoorden emails direct, plus het eerste uur late check-out gratis. Zo maak je je verblijf nog beter.

Met zo'n goed bed, waarom zou je überhaupt vertrekken?

Heel fijn

Heel fijn, goed bed en late check-out ;-)
Alleen wel duur parkeren (25 euro per dag) en voor de
Liefhebbers van het ov (helaas voor mij veel te duur geworden) het hotel
Ligt vlakbij een metro station..

28 december 2025

klant,

Dank je wel voor je fijne feedback over ons goede bed en de late check-out. We zijn blij dat je een prettig verblijf had.

Stel je voor dat je aankomt bij ons hotel vlakbij een handige tramhalte, waar ons vriendelijke team je verwelkomt en je naar een schone, comfortabele kamer begeleidt met een heerlijk bed om in te ontspannen na een dag Amsterdam. De volgende ochtend start je met ons smakelijke ontbijt, voordat je makkelijk de stad in trekt dankzij onze uitstekende ligging bij het openbaar vervoer – duizenden gasten gingen je voor en genoten van deze betrouwbare ervaring bij ons.

Boek direct op xohotels.com voor onze special deal: 10% korting op de tarieven, we nemen altijd de telefoon op en beantwoorden emails direct, plus het eerste uur late check-out gratis. Zo houd je alles in eigen hand.

Ons bed is zo goed, dat late check-out een must wordt!

Zeer fijn verblijf gehad in 3pers.kamer

We zijn een nachtje bij hotel Levell geweest. Top: locatie nabij snelweg maar ook metrostation, prima uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijk personeel, parkeermogelijkheid. De 3pers.kamer was ruim, modern van opzet. Goede bedden en fijne douche.

21 december 2025

van Dodewaard,

Bedankt voor uw positieve ervaring in hotel Levell bij XO Hotels! Het is geweldig te horen dat de locatie nabij de snelweg en metrostation, het prima uitgebreide ontbijtbuffet, het vriendelijke personeel, de parkeermogelijkheid, de ruime 3-persoonskamer met moderne opzet, goede bedden en fijne douche zo goed bevielen.

Stel je voor dat je aankomt in bruisend Amsterdam en binnenstapt in een van onze XO Hotels, waar duizenden gasten uit alle hoeken van de wereld al hebben genoten van onze comfortabele bedden, het vriendelijke personeel, brandschone kamers, smakelijke ontbijtjes om de dag goed te starten, en onze uitstekende locaties op loopafstand van het openbaar vervoer. Deze verhalen geven toekomstige gasten vertrouwen in onze betrouwbaarheid – we nemen altijd de telefoon op en reageren snel op e-mails.

Boek volgende keer direct voor onze speciale deal: 10% korting op de tarieven, we beantwoorden altijd telefoon en mails, plus de eerste uur late check-out gratis. Van snelweg tot stadscentrum: soepel als nooit tevoren!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Perfect hotel voor een bezoek aan…

Perfect hotel voor een bezoek aan Amsterdam. Ruime kamers die heel erg schoon zijn. Heerlijk groot bed, super regendouche (waar je lang onder wilt blijven staan) en erg goede locatie. Op loopafstand van winkels Hoofddorpplein en ook van het Vondelpark. De tram (lijn 2) stopt voor de deur.

24 december 2025

Menno de Jong,

Bedankt voor uw enthousiaste recensie over XO Hotels! Het is fantastisch om te horen dat de ruime en zeer schone kamers, het heerlijke grote bed, de super regendouche en de uitstekende locatie op loopafstand van winkels Hoofddorpplein, Vondelpark en met tramlijn 2 voor de deur perfect waren voor uw bezoek aan Amsterdam.

Boek volgende keer direct voor onze speciale deal: 10% korting op de tarieven, we beantwoorden altijd telefoon en mails, plus de eerste uur late check-out gratis. Onder de regendouche blijven? Dat mag bij ons altijd wat langer!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Schoon hotel met vriendelijk ontvangst

Schoon hotel met vriendelijk ontvangst. Prima gelegen bij winkelcentrum en openbaar vervoer om de hoek.

21 december 2025

Anja Mracha,

Bedankt voor uw fijne woorden over het schone hotel, de vriendelijke ontvangst en de prima ligging bij het winkelcentrum en openbaar vervoer bij XO Hotels.

Boek volgende keer direct voor onze speciale deal: 10% korting op de tarieven, we beantwoorden altijd telefoon en mails, plus de eerste uur late check-out gratis. Winkelcentrum om de hoek, avontuur nog dichterbij!

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Personeel steelt je spullen als je die…

Personeel steelt je spullen als je die in die hotel vergeet. Vooral die dikke man achter die balie

24 december 2025

Don Proeger,

Dank je voor je bericht. Wij nemen beschuldigingen zoals deze zeer serieus.

Wij herkennen ons absoluut niet in de bewering dat ons personeel spullen zou stelen. XO Hotels hanteert strikte procedures voor lost & found en alle gevonden voorwerpen worden geregistreerd en veilig opgeborgen. Diefstal door medewerkers wordt niet getolereerd.

Wij verzoeken je daarom vriendelijk om, indien je daadwerkelijk bij ons verbleven hebt en er echt iets ontvreemd is, rechtstreeks contact met ons op te nemen via e-mail met je reserveringsnummer en verblijfsdata. Dan kunnen we dit serieus en zorgvuldig bekijken. Ongefundeerde beschuldigingen richting individuele medewerkers veroordelen we.

Warm regards, Team XO Hotels

xohotels .com
#xohotels #best #rated #hotels #amsterdam #book #direct XO is the way to GO.

Prima ervaring

Prima ervaring. Vriendelijk personeel. Er gingen wat dingen fout bij de check-in maar dit werd meteen opgelost. Schone en grote kamer. Dichtbij metrostation waardoor je snel in het centrum bent!

20 december 2025

Mire van de nieuwenhof,

Bedankt voor uw positieve ervaring bij XO Hotels! Het is fijn te horen dat ons vriendelijke personeel de check-in issues meteen oploste, en dat u de schone en grote kamer en de nabijheid van het metrostation voor een snelle rit naar het centrum waardeerde.

Boek volgende keer direct voor onze speciale deal: 10% korting op de tarieven, we beantwoorden altijd telefoon en mails, plus de eerste uur late check-out gratis. Snelle check-in, nog snellere avonturen!