Het was weer heerlijk thuiskomen in ons vaste XO 🏨 hotel. Het begint al bij binnenkomst; de bekende vriendelijke medewerkers die de toegangskaarten al gereed hebben. Dus zo naar de prachtige s... Toon meer
Prima hotel, met mooie prijs/kwaliteitverhouding. Nette kamer, schoon, ruime badkamer, fijne douche en uitstekend bed. Al twee keer hier verbleven (en ook al derde keer geboekt) in combi met een conc... Toon meer
Tof Hotel Net een weekendje geboekt, mooie grote kamer, badkamer proper, airco werkte perfect , heel makkelijk met de parking, lekker ontbijt, vriendelijk personeel. 20 minuutjes wandelen naar he... Toon meer
Zijn er voor de 3e keer geweest. Inchecken verliep nu anders door middel van self incheck waardoor alles minder persoonlijk is.Kamers zijn oké, heerlijk groot bed. Helaas konden wij niet dineren op za... Toon meer
Over XO HOTELS AMSTERDAM
🇳🇱 Boek bij ons en krijg 10% korting ✓ Directe bevestiging ✓ Geen boekingskosten ✓ Exclusieve extra's bij boeking op XO Hotels
🇬🇧 Book with us and get 10% discount ✓ Instant confirmation ✓ No booking fee ✓ Exclusive extras when booking on XO Hotels
🇩🇪 Buchen Sie bei uns und erhalten Sie 10% Rabatt ✓ Sofortige Bestätigung ✓ Keine Buchungsgebühr ✓ Exklusive Extras bei Buchung auf XO Hotels
🇫🇷 Réservez avec nous et bénéficiez de 10% de réduction ✓ Confirmation instantanée ✓ Pas de frais de réservation ✓ Extras exclusifs lors de la réservation sur XO Hotels
🇮🇹 Prenota con noi e ottiene il 10% di sconto ✓ Conferma immediata ✓ Nessuna tassa di prenotazione ✓ Extra esclusivi quando si prenota su XO Hotels
🇪🇸 Reserva con nosotros y obtén un 10% de descuento ✓ Confirmación instantánea ✓ Sin gastos de reserva ✓ Extras exclusivos al reservar en XO Hotels
Molenwerf 1, 1014 AG , Amsterdam, Nederland
- 0202629263
- info@xohotels.com
- xohotels.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Leuk rustig hotel dicht bij tram
Leuke, rustige locatie,dicht bij tram. Propere hotelkamer, goed eenvoudig ontbijt. Heel vriendelijk personeel met uitzondering van een heel erg onvriendelijke aziatische man. Maar dat compenseerde de super vriendelijke collega's ruimschoots. Goede kwaliteit-prijs verhouding.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Prima hotel voor een paar dagen Amsterdam
Prima hotel, kamers ruim en schoon. Receptie snel en vriendelijk. Voldoende parkeergelegenheid en snelle ov verbinding op loopafstand.

Goed maar....
Op zich een goed hotel, met lekker ontbijt, en vriendelijk. Maar...2 kamers, waarvan in 1 kamer echt 1 vuil hoofdkussen was. Jammer , en zelfs niet weggenomen, ondanks dat het op grond gegooid was...hadden ze moeten zien.

Goede prijs/kwaliteit
Goede prijs voor een kamer die efficiënt is ingericht. Genoeg ruimte in de badkamer voor je spullen en ook genoeg opbergruimte in de slaapruimte. Inchecken vonden we een beetje onpersoonlijk met de zelf-incheckmethode. Ontbijt was ook goed, maar werd op een gegeven moment te druk.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Fijn hotel op een goede locatie…
Fijn hotel op een goede locatie dichtbij onze opleiding de Welness Academie en de winkels en een paar restaurants.
Schone kamer, goed ontbijt.
Alleen geen toegang tot Netflix e.d.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Goed hotel op een fijne locatie
Goed hotel op een fijne locatie dicht bij restaurants en barretjes.
Normale prijs voor een kamer, goed tweepersoons bed, schone kamer en fijne badkamer.
De kamers zijn met de lift bereikbaar en erg stil in de nacht dus goed geslapen.
Het ontbijt is erg goed verzorgd en niet duur.
De kamer en de badkamer zijn niet erg groot maar voor mij alleen geen probleem.
Ik kom zeker terug

Goed Hotel 3 sterren /centrum
Goed Hotel, prijs/ qualiteit top. Bedden goed, kamers goed, vriendelijke personeel.ligt op een rustige straat, wat speciaal is voor Amsterdam. Een top 3 sterren hotel! Familie kamers, lift, ontbijt mogelijk. Tram 2 museumspleim. Een aanrader

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Prima hotel voor één nachtje
Prima hotel voor één nachtje. Zou het niet aanbevelen voor een stedentrip Amsterdam. Bedden zijn niet geweldig maar het was wel schoon

Fijn hotel
Fijn hotel op een prachtige en praktische plek in Amsterdam.
Nabij het Westerpark en Sloterdijk.
De tram stopt voor je deur en brengt je in no time naar het Leidseplein.
Schone kamers en sanitair, goede bedden.
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Hulpvaardig en vriendelijk personeel.

Comfortabel verblijf, ideale ligging
Wij verbleven drie dagen en twee nachten in dit hotel en kijken terug op een zeer prettig verblijf. Het hotel maakte een verzorgde en schone indruk. Onze kamer, gelegen op de hoek, was bijzonder ruim en het sanitair was fris en goed onderhouden. Het personeel was vriendelijk, attent en behulpzaam. De ligging ten opzichte van het centrum was voor ons ideaal: rustig, maar op een fijne fietsafstand. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet en kunnen dit onderdeel daarom niet beoordelen. Al met al een verblijf dat wij zeker kunnen aanbevelen.

Een geweldig hotel
Een geweldig hotel, heel netjes en modern!

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Mooie prijs voor een top locatie in hartje Amsterdam
Mooie prijs voor een top locatie in centrum Amsterdam. Mooi ontbijt buffet met de standaard, niet te uitgebreid maar precies wat nodig is. Minpuntje is vooral de houten vloer op de kamers waardoor je all voetstappen en geluiden van de buren hoord. Ook de schoonmaak mocht voor mij iets beter. Maar voor deze prijs zeker aan te raden (gelukkig hebben we steeds oordopjes bij)

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Ons verblijf in Hotel Levell was een…
Ons verblijf in Hotel Levell was een complete nachtmerrie. Terwijl we rustig gingen ontbijten, is iemand onze kamer binnengedrongen met een medewerkerspas. Al ons geld en al onze bankkaarten zijn gestolen.
We meldden het direct bij de receptie, maar in plaats van hulp kregen we alleen excuses en ontwijkende antwoorden. Ze vertelden dat de inbreker waarschijnlijk een verloren medewerkerspas had gebruikt – maar waarom was die pas dan niet onmiddellijk geblokkeerd?
Het hotel weigerde ons de camerabeelden te laten zien en toonde totaal geen empathie of verantwoordelijkheid. Geen hulp, geen compensatie, geen veiligheid. We voelden ons machteloos, boos en diep teleurgesteld.
Dit is onacceptabel. Hotel Levell is absoluut niet veilig en ik raad iedereen ten strengste af om daar te verblijven.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Goed hotel met een grote kamer
Goed hotel met een grote kamer, goede douche en groot bed. Het ontbijt was uitstekend

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Vals beschuldigd en bijna niet geslapen hier kom ik niet meer terug
Bij aankomst leek het een goed hotel en vriendelijk personeel. Maar de nacht werd een nachtmerrie. Het brandalarm ging af. Volgens de mw van het personeel op onze kamer. We werden er gelijk van beschuldigd dat we gerookt zouden hebben. Ik was met mijn dochter van 13 we roken uberhaupt niet. Dus nu ook niet Het rook er ook niet naar op onze kamer. De gordijnen werden opengetrokken in de badkamer gekeken. Uiteindelijk vertrok mw weer. Met een onduidelijk verhaal dat ze het na ging kijken. Ze kwam niet meer terug, dus maar gebeld of we eindelijk weer konden slapen. Wat dus niet meer lukte. Vervolgens een uur later ging het alarm weer af een ander personeelslid zei dat het waarschijnlijk iets met de rookmelder op de gang zou zijn. Bij uitchecken zeiden ze dat iemand 2 keer op het brandknopje naast onze kamer gedrukt zou hebben. Je betaald om in een hotel te slapen. Als deze rust dan verstoord word hoor je daar wat aan te doen ipv mensen vals te beschuldigen. Daarnaast een sorry aan iemand die een halve nacht niet geslapen heeft en ook nog eens door jullie vals beschuldigd zijn is wel heel slecht. Had op zijn minst gezegd goh wat vervelend het ontbijt krijg je van ons of je mag nog eens gratis een nachtje verblijven. Was veel netter afgehandeld. Wij komen hier nooooit meer terug! O en het brandnoodplan is ook niet op orde. De telefoon op de kamer werkte niet eens. Je zou de receptie moeten bellen bij een brandmelding? Misschien eens naar kijken

Zeer schoon en netjes.
Goed bereikbaar met de metro, zeer netjes en schoon, beleefde mensen, lekker bed, ruime kamer, mooie luxe badkamer.

Heerlijk verblijf
Goede ligging, ruime/schone kamers en heerlijk uitgebreid ontbijt.
Het geld dubbel en dwars waard!

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Goed hotel op priman locatie.
In en uitchecken via computers. Zelf je kamersleutwl activeren. Super handig. Je wordt goed geholpen als je het niet kent. Kamer was goed, goede bedden. Ontbijtbuffet was prima, veel keuze. Helaas geen verse jus:-(
Locatie goed, op loopafstand van het metrostation Bullewijk! Aan de overkant kun je bij de Proefzaak even een drankje halen (tot 23:00 uur open). We waren er voor een concert in de Ziggo Dome, slechts een halte verwijderd van Bullewijk.
Parkeren kost je 20 euro maar is wel 24 uur geldig, handig als je de volgende dag nog even Amsterdam in wil.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM
Een fijn hotel op loopafstand van de Ziggodome.
Een fijn hotel op loopafstand van de Ziggodome en metro naar het centrum.
Fijne kamer met mooie badkamer.
's Morgens een lekker ontbijt.

Ons verblijf was super
Ons verblijf was super. Mooie en vooral schone kamer. Goede bedden en een lekker ontbijt. Mijn dochter werd verrast met een XO pandabeer knuffel.