XO HOTELS AMSTERDAM  Reviews 9.431

TrustScore 4 uit 5

4,2

Het was weer heerlijk thuiskomen in ons vaste XO 🏨 hotel. Het begint al bij binnenkomst; de bekende vriendelijke medewerkers die de toegangskaarten al gereed hebben. Dus zo naar de prachtige s... Toon meer

Prima hotel, met mooie prijs/kwaliteitverhouding. Nette kamer, schoon, ruime badkamer, fijne douche en uitstekend bed. Al twee keer hier verbleven (en ook al derde keer geboekt) in combi met een conc... Toon meer

Tof Hotel Net een weekendje geboekt, mooie grote kamer, badkamer proper, airco werkte perfect , heel makkelijk met de parking, lekker ontbijt, vriendelijk personeel. 20 minuutjes wandelen naar he... Toon meer

Zijn er voor de 3e keer geweest. Inchecken verliep nu anders door middel van self incheck waardoor alles minder persoonlijk is.Kamers zijn oké, heerlijk groot bed. Helaas konden wij niet dineren op za... Toon meer

1. Hotel

Over XO HOTELS AMSTERDAM

XO Hotels Amsterdam 🛏️

🇳🇱 Boek bij ons en krijg 10% korting ✓ Directe bevestiging ✓ Geen boekingskosten ✓ Exclusieve extra's bij boeking op XO Hotels

🇬🇧 Book with us and get 10% discount ✓ Instant confirmation ✓ No booking fee ✓ Exclusive extras when booking on XO Hotels

🇩🇪 Buchen Sie bei uns und erhalten Sie 10% Rabatt ✓ Sofortige Bestätigung ✓ Keine Buchungsgebühr ✓ Exklusive Extras bei Buchung auf XO Hotels

🇫🇷 Réservez avec nous et bénéficiez de 10% de réduction ✓ Confirmation instantanée ✓ Pas de frais de réservation ✓ Extras exclusifs lors de la réservation sur XO Hotels

🇮🇹 Prenota con noi e ottiene il 10% di sconto ✓ Conferma immediata ✓ Nessuna tassa di prenotazione ✓ Extra esclusivi quando si prenota su XO Hotels

🇪🇸 Reserva con nosotros y obtén un 10% de descuento ✓ Confirmación instantánea ✓ Sin gastos de reserva ✓ Extras exclusivos al reservar en XO Hotels

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

9K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Leuk rustig hotel dicht bij tram

Leuke, rustige locatie,dicht bij tram. Propere hotelkamer, goed eenvoudig ontbijt. Heel vriendelijk personeel met uitzondering van een heel erg onvriendelijke aziatische man. Maar dat compenseerde de super vriendelijke collega's ruimschoots. Goede kwaliteit-prijs verhouding.

7 november 2025

Nathalie Van goethem,

Hartelijk dank voor uw positieve verhaal! Het is fijn om te horen dat u genoten heeft van de leuke, rustige locatie en de nabijheid van de tram, wat onze belofte van uitstekende locaties dicht bij het openbaar vervoer bevestigt.

We zijn blij dat u de propere hotelkamer en de goede, eenvoudige ontbijt (ons smakelijke ontbijt) heeft gewaardeerd. Het meest waarderen we uw complimenten over ons heel vriendelijke personeel! Wij zijn een bedrijf dat gebouwd is op vertrouwen en gastvrijheid, en het is geweldig om te zien dat de vriendelijkheid van uw collega’s de uitzondering ruimschoots heeft gecompenseerd. Wij nemen uw opmerking over de onvriendelijke medewerker uiteraard serieus, want al onze medewerkers moeten de warme en betrouwbare service bieden waar duizenden gasten voor kiezen.

Voor alle potentiële gasten die dit lezen: u kiest voor XO Hotels omdat u een goede prijs-kwaliteitverhouding en een betrouwbare, hartelijke ervaring zoekt. U kunt altijd rekenen op onze schone kamers en comfortabele bedden.

Wilt u verzekerd zijn van de beste deal en de meest persoonlijke service voor uw volgende bezoek? Boek dan direct bij ons! U ontvangt 10% korting op de kamerprijs, wij garanderen dat we de telefoon en e-mails altijd beantwoorden, en u krijgt de eerste uur late check-out gratis.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen, waar het enige onvriendelijke element de Nederlandse winterbui zal zijn!

XO is the way to GO

Prima hotel voor een paar dagen Amsterdam

Prima hotel, kamers ruim en schoon. Receptie snel en vriendelijk. Voldoende parkeergelegenheid en snelle ov verbinding op loopafstand.

10 november 2025

Marc van der Werf,

Wat een fantastische beoordeling! Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.

Het is geweldig om te horen dat u onze kamers ruim en schoon vond. Dit, samen met onze comfortabele bedden, is de basis van de betrouwbare ervaring die we aan onze duizenden gasten bieden. U heeft ook de efficiëntie en vriendelijkheid van onze receptie benoemd—ons vriendelijke personeel staat altijd voor u klaar! Daarnaast zijn we blij dat u de parkeergelegenheid en de snelle OV-verbinding op loopafstand waardeert. Onze uitstekende locaties zijn er om uw verblijf in Amsterdam zo stressvrij mogelijk te maken.

Voor alle potentiële gasten die dit lezen: dit is het consistente en betrouwbare verblijf dat u kunt verwachten wanneer u voor XO Hotels kiest. Wij zijn een merk dat gebouwd is op vertrouwen.

Wilt u de volgende keer de allerbeste deal en gemoedsrust? Boek dan direct bij ons! Wanneer u direct boekt, profiteert u van ons speciale aanbod: 10% korting op de kamerprijs, de garantie dat we altijd de telefoon en e-mails beantwoorden, én de eerste uur late check-out is gratis.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Misschien met een lekker ontbijt als perfecte start van uw dag?

Goed maar....

Op zich een goed hotel, met lekker ontbijt, en vriendelijk. Maar...2 kamers, waarvan in 1 kamer echt 1 vuil hoofdkussen was. Jammer , en zelfs niet weggenomen, ondanks dat het op grond gegooid was...hadden ze moeten zien.

8 november 2025

jan de bruyne,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te lezen dat je ons ontbijt lekker vond en dat je ons team vriendelijk ervaarde.

Het is jammer om te horen dat er een vuil hoofdkussen in één van de kamers lag en dat dit niet meteen werd opgemerkt. Als dit tijdens je verblijf bij ons was gemeld, hadden we het natuurlijk direct vervangen om je ervaring te verbeteren. We nemen dit soort feedback serieus om toekomstige gasten een volledig verzorgde en schone kamer te kunnen bieden. Helaas heeft het op de grond gooien van het kussen voor de housekeeping een andere betekenis gehad.

Duizenden gasten hebben al bij XO Hotels verbleven en genoten van onze comfortabele kamers, vriendelijke service, smakelijk ontbijt en uitstekende locaties dicht bij het openbaar vervoer.

Voor toekomstige gasten: wanneer je direct bij ons boekt, krijg je altijd 10% korting, beantwoorden we persoonlijk de telefoon en e-mails, en ontvang je de eerste uur late check-out gratis — zo begint je Amsterdam-bezoek extra ontspannen.

We hopen je nog eens te mogen verwelkomen voor een verblijf!

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs voor een kamer die efficiënt is ingericht. Genoeg ruimte in de badkamer voor je spullen en ook genoeg opbergruimte in de slaapruimte. Inchecken vonden we een beetje onpersoonlijk met de zelf-incheckmethode. Ontbijt was ook goed, maar werd op een gegeven moment te druk.

8 november 2025

Anneke,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u de goede prijs waardeerde voor een efficiënt ingerichte kamer en dat u voldoende ruimte vond in zowel de badkamer als de slaapkamer.

We streven ernaar om een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding te bieden, en het is fijn dat u dat ervaren heeft. Het is ook goed om te lezen dat u ons goede ontbijt kon waarderen. We begrijpen dat het soms druk kan zijn, wat de populariteit van ons aanbod aantoont, en we doen ons uiterste best om de drukte zo goed mogelijk te managen.

Wat betreft het zelf-inchecksysteem: we begrijpen dat dit soms als onpersoonlijk kan worden ervaren. Hoewel dit systeem zorgt voor een snelle en efficiënte start van uw verblijf, willen we potentiële gasten verzekeren dat ons vriendelijke personeel altijd in de buurt is en klaarstaat om u persoonlijk te verwelkomen en te assisteren. We zijn een betrouwbaar bedrijf en daarom antwoorden we altijd de telefoon en e-mails—een menselijk contact is altijd beschikbaar als u het nodig heeft!

Bij XO Hotels draait alles om het opbouwen van vertrouwen. Duizenden andere gasten verbleven al bij ons en waren tevreden over de positieve ervaring die wij hen gaven, dankzij onze schone kamers en comfortabele bedden.

Voor uw volgende bezoek, om u te bedanken voor uw vertrouwen, raden wij u aan direct op onze website te boeken: u krijgt dan direct 10% korting op de tarieven en we bieden u het eerste uur late check-out gratis aan!

Hopelijk tot snel, dan zorgen we voor een warm en persoonlijk welkom!

#xohotels #best #rated #hotels #amsterdam #book #direct XO is the way to GO

Fijn hotel op een goede locatie…

Fijn hotel op een goede locatie dichtbij onze opleiding de Welness Academie en de winkels en een paar restaurants.
Schone kamer, goed ontbijt.
Alleen geen toegang tot Netflix e.d.

7 november 2025

iris,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u ons een fijn hotel vindt op een goede locatie, zeker gezien de nabijheid van de Welness Academie, de winkels en de restaurants—dat maakt uw verblijf erg praktisch!

Het is geweldig om te lezen dat u onze schone kamer en het goede ontbijt waardeert. Dit zijn twee pijlers van onze belofte: zorgen voor schone kamers en een goede start van de dag. Onze toewijding aan een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en een betrouwbare service maakt dat duizenden andere gasten al bij ons verbleven en tevreden waren met de positieve ervaring die wij hen gaven.

We nemen uw opmerking over de toegang tot Netflix en andere streamingdiensten zeker mee bij de planning van toekomstige technische upgrades. Terwijl we ons richten op de basisbehoeften zoals comfortabele bedden en service van ons vriendelijke personeel, begrijpen we dat moderne entertainmentopties belangrijk zijn voor onze gasten.

We willen potentiële gasten verzekeren dat ze op onze betrouwbaarheid kunnen rekenen: we antwoorden altijd de telefoon en e-mails, zodat u ons kunt bereiken wanneer u maar wilt.

Voor uw volgende bezoek, of u nu terugkomt voor de Welness Academie of voor ontspanning, vergeet niet direct op onze website te boeken! U ontvangt dan direct 10% korting op de tarieven en we geven u het eerste uur late check-out gratis!

Graag tot snel, dan houden we de schone kamer voor u vrij!

#xohotels #best #rated #hotels #amsterdam #book #direct XO is the way to GO

Goed hotel op een fijne locatie

Goed hotel op een fijne locatie dicht bij restaurants en barretjes.
Normale prijs voor een kamer, goed tweepersoons bed, schone kamer en fijne badkamer.

De kamers zijn met de lift bereikbaar en erg stil in de nacht dus goed geslapen.
Het ontbijt is erg goed verzorgd en niet duur.
De kamer en de badkamer zijn niet erg groot maar voor mij alleen geen probleem.

Ik kom zeker terug

6 november 2025

T.H. van der Werf,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw gedetailleerde ervaring te delen. Het is fantastisch om te horen dat u de locatie van ons hotel in de buurt van restaurants en bars, het comfortabele tweepersoonsbed, de netheid en de goed onderhouden badkamer heeft gewaardeerd. Veel gasten waarderen de rustige omgeving die wij bieden, met name de stille nachten en de gemakkelijke toegang tot de kamers via de lift.We zijn ook blij dat het ontbijt aan uw verwachtingen voldeed met een goede kwaliteit en een eerlijke prijs. Hoewel sommige kamers wat compacter zijn, streven we ernaar om comfort en functionaliteit te bieden die geschikt is voor zowel individuele gasten als stellen.

Duizenden gasten hebben genoten van deze balans bij XO Hotels en geprofiteerd van onze speciale aanbiedingen, zoals 10% korting en het eerste uur gratis laat uitchecken bij directe boeking.

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen. Misschien heeft u de volgende keer nog meer redenen om van uw verblijf te genieten, al is het maar omdat u een nieuwe favoriete plek in de buurt ontdekt!

Goed Hotel 3 sterren /centrum

Goed Hotel, prijs/ qualiteit top. Bedden goed, kamers goed, vriendelijke personeel.ligt op een rustige straat, wat speciaal is voor Amsterdam. Een top 3 sterren hotel! Familie kamers, lift, ontbijt mogelijk. Tram 2 museumspleim. Een aanrader

3 november 2025

O.S.,

Wat fijn om zo’n mooie en enthousiaste beoordeling te ontvangen! Bij XO Hotels doen we ons best om de perfecte balans te bieden tussen prijs en kwaliteit, met comfortabele bedden, schone kamers en een vriendelijk team dat altijd voor onze gasten klaarstaat. De rustige ligging in Amsterdam maakt het zeker een bijzondere plek, juist omdat het even weg is van de drukte maar toch dichtbij alle belangrijke plekken ligt.

Onze familie kamers en lift zorgen voor extra gemak, en wie kiest voor ons ontbijt start de dag met een heerlijke en gevarieerde maaltijd. Dankzij tram 2 is Museumplein binnen handbereik, ideaal voor een culturele dag in de stad.

Duizenden gasten gingen je voor en waardeerden dezelfde pluspunten—goede redenen om direct via onze website te boeken met 10% korting, gratis late check-out en directe service via telefoon of e-mail.

XO Hotels is inderdaad een aanrader die de beste Amsterdamse ervaring biedt!

XO is the way to GO

Prima hotel voor één nachtje

Prima hotel voor één nachtje. Zou het niet aanbevelen voor een stedentrip Amsterdam. Bedden zijn niet geweldig maar het was wel schoon

2 november 2025

Mirjam B.,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is fijn om te horen dat het hotel schoon was, want hygiëne staat bij ons altijd voorop.

XO Hotels wordt door duizenden gasten gewaardeerd vanwege de nette kamers, vriendelijke medewerkers, smakelijk ontbijt en uitstekende ligging nabij het openbaar vervoer, perfect voor een stedentrip naar Amsterdam. Bovendien ontvangt u bij directe boeking via onze website 10% korting, een gratis eerste uur late check-out, en staat ons team altijd klaar via telefoon of e-mail.

Hopelijk mogen we u in de toekomst nogmaals verwelkomen en dan zorgen we samen voor een nog aangenamere ervaring.

Fijn hotel

Fijn hotel op een prachtige en praktische plek in Amsterdam.
Nabij het Westerpark en Sloterdijk.
De tram stopt voor je deur en brengt je in no time naar het Leidseplein.
Schone kamers en sanitair, goede bedden.
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Hulpvaardig en vriendelijk personeel.

2 november 2025

Henry De Goede,

Wat een geweldige review, hartelijk dank! We zijn ontzettend blij te horen dat u XO Hotels een fijn hotel vindt op zo’n prachtige en praktische plek in Amsterdam!

Het is fantastisch om te lezen dat u onze locatie nabij het Westerpark en Sloterdijk waardeerde, en dat u het gemak van de tram voor de deur heeft ervaren die u in no time naar het Leidseplein brengt. Dit maakt ons hotel de perfecte uitvalsbasis voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Uw complimenten over de schone kamers en sanitair en de goede bedden zijn erg welkom. Dit zijn onze absolute kernwaarden, want een schone kamer en een comfortabel bed zijn essentieel voor een zorgeloos verblijf. Daarnaast zijn we trots op ons hulpvaardig en vriendelijk personeel. De betrouwbaarheid van ons bedrijf wordt gedragen door ons toegewijde team.

Wij geloven in het opbouwen van gastenvertrouwen door betrouwbaarheid. Duizenden andere gasten verbleven al bij ons en waren tevreden over de positieve ervaring die wij hen gaven. We willen toekomstige gasten verzekeren dat we altijd de telefoon en e-mails beantwoorden, zodat u altijd op ons kunt rekenen.

Voor uw volgende bezoek, vergeet niet direct op onze website te boeken! U krijgt dan direct 10% korting op de tarieven als dank voor uw vertrouwen, en we geven u het eerste uur late check-out gratis, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van onze comfortabele bedden.

Graag tot ziens op deze prachtige plek in Amsterdam!

Comfortabel verblijf, ideale ligging

Wij verbleven drie dagen en twee nachten in dit hotel en kijken terug op een zeer prettig verblijf. Het hotel maakte een verzorgde en schone indruk. Onze kamer, gelegen op de hoek, was bijzonder ruim en het sanitair was fris en goed onderhouden. Het personeel was vriendelijk, attent en behulpzaam. De ligging ten opzichte van het centrum was voor ons ideaal: rustig, maar op een fijne fietsafstand. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet en kunnen dit onderdeel daarom niet beoordelen. Al met al een verblijf dat wij zeker kunnen aanbevelen.

29 oktober 2025

Alise Boddeus,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat u terugkijkt op een zeer prettig verblijf van drie dagen en twee nachten, en dat u ons hotel zeker kunt aanbevelen.

Het is fantastisch om te lezen dat het hotel een verzorgde en schone indruk maakte en dat u de ruime hoekkamer, het frisse en goed onderhouden sanitair en onze schone kamers zo gewaardeerd heeft. Dit zijn absolute kernwaarden van XO Hotels, net als onze comfortabele bedden die zorgen voor een goede nachtrust.

Uw complimenten over ons vriendelijke, attente en behulpzame personeel zijn zeer welkom. Ons team is het hart van de operatie, en hun toewijding bouwt het vertrouwen en de betrouwbaarheid op waar XO Hotels voor staat. Duizenden andere gasten verbleven al bij ons en waren tevreden over de positieve ervaring die wij hen gaven.

De ligging is inderdaad ideaal voor wie rust zoekt, maar toch snel in de stad wil zijn, zeker met de fiets! Dit stelt ons in staat om een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding te bieden, zodat u meer overhoudt voor leuke dingen in Amsterdam.

We willen potentiële gasten die dit lezen verzekeren van onze betrouwbaarheid: we antwoorden altijd de telefoon en e-mails, zodat u ons kunt bereiken wanneer u maar wilt. En hoewel u ons ontbijt niet heeft geprobeerd, hopen we dat u de volgende keer ons goede ontbijt meepakt om de dag compleet te beginnen!

Voor uw volgende bezoek, of dat nu op de fiets is of niet, boek direct op onze website en profiteer van de beste deal: u ontvangt direct 10% korting op de tarieven én we geven u het eerste uur late check-out gratis!

Graag tot ziens voor weer zo’n zeer prettig verblijf!

Een geweldig hotel

Een geweldig hotel, heel netjes en modern!

31 oktober 2025

P. Witvliet,

Bedankt voor uw positieve opmerkingen! We zijn blij te horen dat u ons hotel hele netjes en modern vond, wat onze toewijding weerspiegelt om een schone, eigentijdse omgeving voor onze gasten te behouden.
Veel gasten waarderen ons moderne design, de vriendelijke sfeer en de gunstige ligging, die zorgen voor een aangenaam verblijf in Amsterdam. Wanneer reizigers rechtstreeks via onze website boeken, krijgen ze 10% korting, een gratis eerste uur voor laat uitchecken en een toegewijd team dat altijd klaar staat om persoonlijk te helpen via telefoon of e-mail.

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe uitstekende ervaring.

Met vriendelijke groet
XO is the way to GO

Mooie prijs voor een top locatie in hartje Amsterdam

Mooie prijs voor een top locatie in centrum Amsterdam. Mooi ontbijt buffet met de standaard, niet te uitgebreid maar precies wat nodig is. Minpuntje is vooral de houten vloer op de kamers waardoor je all voetstappen en geluiden van de buren hoord. Ook de schoonmaak mocht voor mij iets beter. Maar voor deze prijs zeker aan te raden (gelukkig hebben we steeds oordopjes bij)

27 oktober 2025

stefan de clerck,

Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij te horen dat u onze prijs-kwaliteit verhouding en de centrale locatie in Amsterdam waardeert, evenals het ontbijt dat precies biedt wat nodig is voor een goede start van de dag.

Als er tijdens uw verblijf zaken waren zoals geluidsoverlast door de houten vloer of schoonmaak die niet aan uw verwachtingen voldeed, hadden we deze graag tijdens uw bezoek opgelost om uw ervaring te verbeteren.

Talloze gasten kiezen voor XO Hotels vanwege onze schone kamers, comfortabele bedden, vriendelijke staf en betrouwbare service. Als toekomstige gasten dit lezen: bij directe boeking via onze website krijgt u 10% korting, een gratis eerste uur late check-out en rechtstreekse service via telefoon en e-mail.

We hopen u weer te mogen verwelkomen bij uw volgende bezoek – hopelijk zonder geluidsoverlast, maar met oordopjes bent u al goed voorbereid!

XO is the way to GO

Ons verblijf in Hotel Levell was een…

Ons verblijf in Hotel Levell was een complete nachtmerrie. Terwijl we rustig gingen ontbijten, is iemand onze kamer binnengedrongen met een medewerkerspas. Al ons geld en al onze bankkaarten zijn gestolen.

We meldden het direct bij de receptie, maar in plaats van hulp kregen we alleen excuses en ontwijkende antwoorden. Ze vertelden dat de inbreker waarschijnlijk een verloren medewerkerspas had gebruikt – maar waarom was die pas dan niet onmiddellijk geblokkeerd?

Het hotel weigerde ons de camerabeelden te laten zien en toonde totaal geen empathie of verantwoordelijkheid. Geen hulp, geen compensatie, geen veiligheid. We voelden ons machteloos, boos en diep teleurgesteld.

Dit is onacceptabel. Hotel Levell is absoluut niet veilig en ik raad iedereen ten strengste af om daar te verblijven.

27 oktober 2025

CampTrailer,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wat een vervelende situatie — we begrijpen heel goed dat dit voor u en uw reisgenoot zeer schokkend en frustrerend moet zijn geweest.
We willen benadrukken dat de opmerking die u van onze receptionist heeft gekregen nog niet op feiten is gebaseerd. Op dit moment is er nog geen officieel onderzoek afgerond, dus we kunnen niet bevestigen wat er precies is gebeurd en welke sleutel toegang gaf tot de kamer.

We nemen deze klacht natuurlijk zeer serieus en willen het incident graag nader onderzoeken. Volgens de Nederlandse wetgeving kan dit echter alleen worden gedaan door de politie, die als enige bevoegd is om een dergelijk onderzoek in te stellen. Daarom verzoeken wij u aangifte te doen bij de politie. Zodra wij een officiële kennisgeving of het nummer van hun rapport hebben ontvangen, kunnen wij volledig meewerken aan het onderzoek en de beelden van ons beveiligingssysteem ter beschikking stellen. Zonder een formeel bevel van de politie kunnen wij deze beelden niet delen of bekijken.

Bovendien willen wij erop wijzen dat u dit politierapport nodig heeft om eventueel een schadevergoeding aan te vragen bij uw reisverzekeraar. De verzekeringsmaatschappij is de enige instantie waar u de geleden schade kunt claimen.

Tot slot willen we nogmaals benadrukken dat al onze kamers zijn voorzien van een persoonlijke kluis en we raden gasten ten zeerste aan om hun waardevolle spullen in deze kluis op te bergen.

We begrijpen dat dit geen prettige situatie is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat we u hebben bezorgd. Zodra het politierapport beschikbaar is, zullen we uiteraard volledig meewerken aan het onderzoek.

+31 (0)20 262 9263
XO is the way to GO.

Goed hotel met een grote kamer

Goed hotel met een grote kamer, goede douche en groot bed. Het ontbijt was uitstekend

24 oktober 2025

Patrick Van Hecke,

Wat fijn om te lezen dat je zo’n prettig verblijf hebt gehad! Een ruime kamer, een goede douche en een groot bed – dat zijn precies de dingen waar veel reizigers naar zoeken voor een comfortabele nacht in Amsterdam. En het doet ons deugd dat het ontbijt zo goed in de smaak viel; de dag begint immers beter met een goed gevulde maag.

Bij XO Hotels staan vriendelijke service, netheid en comfort centraal. Duizenden gasten kozen al voor ons vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en de betrouwbare ervaring die wij bieden, keer op keer.

Wanneer je rechtstreeks via onze website boekt, profiteer je bovendien van 10% korting op de kamerprijs, een gratis eerste uur late check-out en directe hulp via telefoon of e-mail.

En zeg nu zelf: met een goed ontbijt en een fijn bed begint Amsterdam altijd met een glimlach.

XO is the way to GO

Vals beschuldigd en bijna niet geslapen hier kom ik niet meer terug

Bij aankomst leek het een goed hotel en vriendelijk personeel. Maar de nacht werd een nachtmerrie. Het brandalarm ging af. Volgens de mw van het personeel op onze kamer. We werden er gelijk van beschuldigd dat we gerookt zouden hebben. Ik was met mijn dochter van 13 we roken uberhaupt niet. Dus nu ook niet Het rook er ook niet naar op onze kamer. De gordijnen werden opengetrokken in de badkamer gekeken. Uiteindelijk vertrok mw weer. Met een onduidelijk verhaal dat ze het na ging kijken. Ze kwam niet meer terug, dus maar gebeld of we eindelijk weer konden slapen. Wat dus niet meer lukte. Vervolgens een uur later ging het alarm weer af een ander personeelslid zei dat het waarschijnlijk iets met de rookmelder op de gang zou zijn. Bij uitchecken zeiden ze dat iemand 2 keer op het brandknopje naast onze kamer gedrukt zou hebben. Je betaald om in een hotel te slapen. Als deze rust dan verstoord word hoor je daar wat aan te doen ipv mensen vals te beschuldigen. Daarnaast een sorry aan iemand die een halve nacht niet geslapen heeft en ook nog eens door jullie vals beschuldigd zijn is wel heel slecht. Had op zijn minst gezegd goh wat vervelend het ontbijt krijg je van ons of je mag nog eens gratis een nachtje verblijven. Was veel netter afgehandeld. Wij komen hier nooooit meer terug! O en het brandnoodplan is ook niet op orde. De telefoon op de kamer werkte niet eens. Je zou de receptie moeten bellen bij een brandmelding? Misschien eens naar kijken

23 oktober 2025

Eline Veldhuizen,

Hartelijk dank voor uw bericht en dat u de tijd heeft genomen uw ervaring te delen. Allereerst hopen wij dat u en uw dochter veilig en wel weer thuis zijn.

Wij begrijpen volledig dat de gebeurtenissen tijdens uw verblijf uiterst vervelend en verontrustend voor u waren. Het is nooit onze intentie om gasten zich ongemakkelijk te laten voelen of hen onterecht te beschuldigen. Onze medewerkers hebben gehandeld volgens het brandveiligheidsprotocol en probeerden direct te achterhalen wat de oorzaak van het brandalarm was, met veiligheid als hoogste prioriteit. We begrijpen dat de manier waarop dit gebeurde niet als vriendelijk of duidelijk werd ervaren, en dit betreuren wij ten zeerste.

Het brandalarm en onze melders functioneren volgens de wettelijke eisen voor de veiligheid van alle gasten en personeel. Soms kan een vals alarm ontstaan door acties van derden, zoals het activeren van een brandknop op de gang. Onze medewerkers doen hun uiterste best om in zulke situaties snel te handelen en het probleem op te lossen.

Uw opmerkingen over de communicatie en het noodplan nemen wij zeer serieus. We zullen dit intern bespreken en bekijken hoe we in de toekomst beter kunnen informeren en ondersteunen bij een dergelijke situatie, zodat gasten zich veiliger en gehoord voelen.

Wij begrijpen dat uw ervaring niet voldeed aan uw verwachtingen en betreuren het dat uw nachtrust verstoord werd. Uw feedback helpt ons om onze procedures te verbeteren en dergelijke situaties in de toekomst beter af te handelen.

+31 (0)20 262 9263
XO is the way to GO.

Zeer schoon en netjes.

Goed bereikbaar met de metro, zeer netjes en schoon, beleefde mensen, lekker bed, ruime kamer, mooie luxe badkamer.

21 oktober 2025

Koen Beurskens,

Het is fijn om te horen dat u onze goede bereikbaarheid met de metro, de nette en schone kamers, het beleefde personeel, het comfortabele bed, de ruime kamer en de mooie luxe badkamer waardeert. Deze elementen maken bij XO Hotels dat vele gasten zich snel thuis voelen en hun verblijf als aangenaam ervaren.

Voor toekomstige gasten die dit lezen: door direct via onze website te boeken, ontvangt u altijd 10% korting op de kamerprijs en krijgt u de eerste uur van de late check-out gratis. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te zorgen dat elk verblijf soepel en prettig verloopt.

Duizenden gasten hebben XO Hotels al gekozen vanwege onze betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We hopen u ook snel weer te mogen verwelkomen voor een comfortabel en zorgeloos verblijf in Amsterdam.

En wie weet, misschien nodigen die heerlijke bedden u meteen uit voor een heerlijk dutje na een dag vol ontdekkingen!

Heerlijk verblijf

Goede ligging, ruime/schone kamers en heerlijk uitgebreid ontbijt.
Het geld dubbel en dwars waard!

Enver,

Dank voor uw positieve beoordeling!

XO Hotels is inderdaad ideaal gelegen met een metrohalte, Bullewijk, op slechts vijf minuten loopafstand, waarmee u binnen ongeveer 15-20 minuten in het bruisende centrum van Amsterdam bent. Dit maakt het hotel perfect voor bezoekers die snel en gemakkelijk de stad willen ontdekken, maar ook genieten van een rustige locatie. Onze ruime en schone kamers, gecombineerd met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, bieden een comfortabel verblijf tegen een uitstekende prijs.

Voor gasten die direct bij XO Hotels boeken, is er altijd een korting van 10% en de eerste uur late check‑out wordt gratis aangeboden. Het hotel beschikt ook over parkeergelegenheid, tegen een vast tarief van €20 per 24 uur, wat handig is voor wie met de auto reist. Onze medewerkers staan altijd klaar om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een aangenaam verblijf in Amsterdam.

XO is the way to GO

Goed hotel op priman locatie.

In en uitchecken via computers. Zelf je kamersleutwl activeren. Super handig. Je wordt goed geholpen als je het niet kent. Kamer was goed, goede bedden. Ontbijtbuffet was prima, veel keuze. Helaas geen verse jus:-(
Locatie goed, op loopafstand van het metrostation Bullewijk! Aan de overkant kun je bij de Proefzaak even een drankje halen (tot 23:00 uur open). We waren er voor een concert in de Ziggo Dome, slechts een halte verwijderd van Bullewijk.
Parkeren kost je 20 euro maar is wel 24 uur geldig, handig als je de volgende dag nog even Amsterdam in wil.

Linda Hartmann,

Bedankt voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring met het self check-in systeem bij XO Hotels!

Het is geweldig om te horen dat u het gemak van het zelf in- en uitchecken met onze computers zo waardeert, en dat onze medewerkers u goed hebben geholpen bij de uitleg. Flexibiliteit en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel, zodat u snel uw kamer kunt betreden en van uw verblijf kunt genieten. Onze kamers met comfortabele bedden en mooie badkamers zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt.

De ligging nabij metrostation Bullewijk en in de directe omgeving van de Ziggo Dome is ideaal voor concertgangers. Parkeren is beschikbaar voor €20 per 24 uur, wat zeer handig is als u de volgende dag nog de stad in wilt.

Direct bij boeken via onze website profiteert u altijd van 10% korting op de kamerprijs en krijgt u de eerste uur late check-out gratis. Wij staan altijd klaar via telefoon en e-mail om uw verblijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in Amsterdam voor een volgend comfortabel verblijf bij XO Hotels!

XO is the way to GO

Een fijn hotel op loopafstand van de Ziggodome.

Een fijn hotel op loopafstand van de Ziggodome en metro naar het centrum.
Fijne kamer met mooie badkamer.
's Morgens een lekker ontbijt.

Esmeralda van Maldegem,

Wat fijn om te horen dat u zo’n prettig verblijf had bij XO Hotels! Onze gunstige ligging vlak bij de Ziggodome en nabij metroverbindingen maakt het voor vele gasten makkelijk om het centrum snel te bereiken. Comfortabele kamers en mooie badkamers zorgen ervoor dat u na een dag vol belevenissen heerlijk kunt ontspannen. En met een lekker ontbijt ’s ochtends begint u de dag goed.

Voor toekomstige gasten: bij directe boeking krijgt u 10% korting en de eerste uur late check-out is gratis. We zijn altijd bereikbaar via telefoon en e-mail, zodat uw verblijf soepel verloopt. Vele duizenden tevreden gasten waarderen onze schone kamers, vriendelijke service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen – want bij XO Hotels voelt u zich thuis in Amsterdam!

Ons verblijf was super

Ons verblijf was super. Mooie en vooral schone kamer. Goede bedden en een lekker ontbijt. Mijn dochter werd verrast met een XO pandabeer knuffel.

16 oktober 2025

Dirk Naaijkens,

Wat fijn om te horen dat uw verblijf zo prettig was! Onze schone, comfortabele kamers en het lekkere ontbijt zorgen er elke dag voor dat onze gasten met plezier bij XO Hotels terugkomen. Het kleine gebaar van een XO pandabeer knuffel voor uw dochter maakt het verblijf extra speciaal en laat zien hoe wij onze gasten graag een warm welkom bieden.

Voor toekomstige gasten is het goed te weten dat directe boekingen 10% korting opleveren en de eerste uur late check-out gratis is. We beantwoorden altijd graag uw telefoontjes en e-mails, zodat uw verblijf soepel verloopt. Vele duizenden tevreden gasten hebben onze vriendelijke service en goede prijs-kwaliteitverhouding al ervaren.

We hopen u en uw gezin weer te mogen verwelkomen—want XO Hotels is waar comfort en gastvrijheid samenkomen in Amsterdam!