XO HOTELS AMSTERDAM  Reviews 9.431

TrustScore 4 uit 5

4,2

Het was weer heerlijk thuiskomen in ons vaste XO 🏨 hotel. Het begint al bij binnenkomst; de bekende vriendelijke medewerkers die de toegangskaarten al gereed hebben. Dus zo naar de prachtige s... Toon meer

Prima hotel, met mooie prijs/kwaliteitverhouding. Nette kamer, schoon, ruime badkamer, fijne douche en uitstekend bed. Al twee keer hier verbleven (en ook al derde keer geboekt) in combi met een conc... Toon meer

Tof Hotel Net een weekendje geboekt, mooie grote kamer, badkamer proper, airco werkte perfect , heel makkelijk met de parking, lekker ontbijt, vriendelijk personeel. 20 minuutjes wandelen naar he... Toon meer

Zijn er voor de 3e keer geweest. Inchecken verliep nu anders door middel van self incheck waardoor alles minder persoonlijk is.Kamers zijn oké, heerlijk groot bed. Helaas konden wij niet dineren op za... Toon meer

1. Hotel

Over XO HOTELS AMSTERDAM

XO Hotels Amsterdam 🛏️

🇳🇱 Boek bij ons en krijg 10% korting ✓ Directe bevestiging ✓ Geen boekingskosten ✓ Exclusieve extra's bij boeking op XO Hotels

🇬🇧 Book with us and get 10% discount ✓ Instant confirmation ✓ No booking fee ✓ Exclusive extras when booking on XO Hotels

🇩🇪 Buchen Sie bei uns und erhalten Sie 10% Rabatt ✓ Sofortige Bestätigung ✓ Keine Buchungsgebühr ✓ Exklusive Extras bei Buchung auf XO Hotels

🇫🇷 Réservez avec nous et bénéficiez de 10% de réduction ✓ Confirmation instantanée ✓ Pas de frais de réservation ✓ Extras exclusifs lors de la réservation sur XO Hotels

🇮🇹 Prenota con noi e ottiene il 10% di sconto ✓ Conferma immediata ✓ Nessuna tassa di prenotazione ✓ Extra esclusivi quando si prenota su XO Hotels

🇪🇸 Reserva con nosotros y obtén un 10% de descuento ✓ Confirmación instantánea ✓ Sin gastos de reserva ✓ Extras exclusivos al reservar en XO Hotels

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

9K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super fijn hotel

Super fijn hotel. Kamers kraakhelder. Goede bedden. Lekker ontbijt. Vriendelijk personeel. Ligging prima met tramhalte voor de deur. Schappelijke prijs zeker voor Amsterdam. Klein puntje: weinig personeel spreekt Nederlands. Maar dat is de tendens in de hele stad lijkt het.

Nicole,

Wat fijn om te horen dat u zo’n prettig verblijf heeft gehad bij XO Hotels! Onze schone kamers, comfortabele bedden, smakelijke ontbijt en vriendelijke medewerkers maken het verblijf voor vele gasten tot een groot succes. De ligging met de tramhalte direct voor de deur zorgt ervoor dat u snel en makkelijk de stad in en uit komt, en dat alles tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding, iets waar Amsterdammers en bezoekers erg van profiteren.

Het klopt dat het taalgebruik in Amsterdam steeds internationaler wordt, en hoewel niet al ons personeel Nederlands spreekt, zetten wij alles op alles om u optimaal van dienst te zijn, in het Engels en andere talen. Bij XO Hotels staat gastvrijheid altijd voorop.

Voor toekomstige gasten geldt: bij directe boeking via onze website krijgt u 10% korting en de eerste uur late check-out is gratis. Wij zijn altijd telefonisch en per e-mail bereikbaar voor al uw vragen, want vertrouwen en service zijn kernwaarden waar wij voor staan.

XO Hotels is een plek waar u zich thuis voelt, midden in Amsterdam – waar elke gast welkom is, met een glimlach!

XO is the way to GO

Prima hotel met een prima ligging

Prima hotel met een prima ligging. Goede bedden en kamers. Mis alleen sfeerverlichting. Alleen 1 grote felle plafonnière en een bureaulampje op een nachtkastje dat na een paar seconden weer uitgaat... Maar verder een aanrader, goed basic ontbijt en een prettig verblijf.

Kim Rinske,

Bedankt voor uw vriendelijke beoordeling en het delen van uw ervaring bij XO Hotels!

Het is fijn om te horen dat u onze kamers, bedden en ligging waardeert. We begrijpen dat sfeerverlichting het verblijf nog gezelliger kan maken, en nemen dit zeker mee om onze gasten in de toekomst een nog prettigere sfeer te bieden.

Voor toekomstige gasten die dit lezen: bij directe boeking via onze website ontvangt u 10% korting op de kamerprijs en krijgt u het eerste uur gratis late check-out. Wij beantwoorden altijd uw telefoontjes en e-mails, zodat u zorgeloos kunt boeken en genieten van een betrouwbaar verblijf. Onze vriendelijke medewerkers, comfortabele bedden, schone kamers en een goed ontbijt maken XO Hotels een plek waar duizenden tevreden gasten steeds weer terugkeren.

We hopen u bij een volgend bezoek te mogen verwelkomen en samen met u te kunnen werken aan het creëren van een nog warmere sfeer in onze kamers. Want XO Hotels is niet alleen een verblijf, het is een thuis in Amsterdam!

Prima verzorgd hotel

Prima verzorgd hotel. Wij verbleven een nacht met onze twee kinderen op een vierpersoonskamer. Deze was netjes schoon, had fijne bedden en voorzien van een ruime badkamer.

Qua ligging is het hotel ook ideaal, via auto of ov ben je zo in het centrum.

Als verrassing kregen onze kinderen ook nog eens een panda knuffel bij aankomst, erg leuk!

Jeffrey,

Wat een prachtige en warme review, hartelijk dank dat u dit met ons deelt!

Wat fijn om te lezen dat u met uw gezin zo’n prettig verblijf heeft gehad bij XO Hotels. Onze familiekamers zijn inderdaad ontworpen met comfort en rust in gedachten – ruime badkamers, fijne bedden en natuurlijk een nette, schone kamer om de dag ontspannen te beginnen of te eindigen. En hoe leuk dat de panda-knuffel bij uw kinderen een glimlach op het gezicht toverde – die kleine momenten maken een verblijf vaak extra bijzonder.

Onze ligging is precies wat veel gezinnen waarderen: buiten de drukte, maar dankzij auto of OV toch in no-time in het hart van Amsterdam. Perfect om de stad te ontdekken en daarna heerlijk tot rust te komen.

Voor toekomstige gasten: bij directe boeking krijgt u 10% korting op de kamerprijs en de eerste uur late check-out gratis. We beantwoorden altijd telefoontjes en e-mails persoonlijk – zodat u van begin tot eind met vertrouwen kunt boeken. Vriendelijke medewerkers, comfortabele bedden, schone kamers en een heerlijk ontbijt: daar staan wij voor, net als duizenden tevreden gasten vóór u.

XO is the way to GO

Prima hotel op een prima locatie

Prima hotel op een prima locatie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Roelof,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden. Het doet ons plezier te horen dat u onze ligging en ons hotel waardeert. Voor toekomstige gasten die meelezen: bij XO Hotels bieden wij een Special Deal — wanneer u direct boekt via onze website ontvangt u 10% korting op de kamerprijs, de eerste uur gratis late check-out, en de zekerheid dat wij altijd snel reageren op telefoontjes en e-mails.

Onze vaste waarden zijn vriendelijke medewerkers, comfortabele bedden, schone kamers, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een goed ontbijt. Al duizenden gasten hebben bij ons gelogeerd en genoten van de warme ontvangst en betrouwbare service die wij bieden.

Stel u voor: na een dag fietsen langs de grachten terugkeren naar een fris opgemaakte kamer en even uitrusten voordat u de avond in Amsterdam ingaat. Dat is precies de beleving die wij onze gasten geven — keer op keer. Het hotel is misschien ‘prima’, maar voor veel van onze gasten voelt het gewoon als thuiskomen!

XO is the way to GO

Warm ontvangst en gratis upgrade naar…

Warm ontvangst en gratis upgrade naar een grotere kamer!

Bed iets te hard naar mijn smaak. Ontbijt was uitgebreid maar brood was niet echt lekker.

Lisette,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over de warme ontvangst en de gratis upgrade naar een grotere kamer! Veel van onze gasten waarderen zulke persoonlijke aandacht en verrassingen die hun verblijf extra speciaal maken.

Wat betreft het ontbijt: we streven ernaar een uitgebreid en smaakvol aanbod te bieden, maar smaken kunnen verschillen. Voor toekomstige gasten is ons Special deal ook een reden om direct bij XO Hotels te boeken: 10% korting op de kamerprijs, altijd persoonlijk bereikbaar via telefoon en e-mail, en een gratis eerste uur late check-out. Combineer dat met vriendelijk personeel, schone kamers, comfortabele bedden en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

+31 (0)202629263
xohotels .com

XO is the way to GO

Bij aankomst werd de geboekte drie…

Bij aankomst werd de geboekte drie persoonskamer kosteloos omgezet naar een vier persoonskamer.
Zeer ruime kamer met twee goede bedden.
Nette badkamer met een fijne douche.
Ideaal verblijf voor een nacht na bezoek aan een concert.

Marco Teunissen,

Wat fijn om te lezen dat u zo’n prettig verblijf heeft gehad! Veel gasten waarderen net als u onze ruime kamers met comfortabele bedden en de nette badkamer met een fijne douche — precies wat u nodig hebt na een gezellig concert in Amsterdam. We vinden het geweldig dat XO Hotels voor uw overnachting de ideale keuze was.

Voor toekomstige gasten: wie rechtstreeks bij XO Hotels boekt, profiteert van ons Special deal — 10% korting op de kamerprijs, gegarandeerd persoonlijk contact via telefoon of e-mail, en de eerste uur late check‑out helemaal gratis. Onze vriendelijke medewerkers, schone kamers, heerlijke bedden en uitstekende prijs‑kwaliteitverhouding zorgen ervoor dat duizenden gasten al met plezier bij ons verbleven.

Na zo’n comfortabel bed is het enige optreden dat u mist waarschijnlijk uw wekker de volgende ochtend!

Heel erg goed

Heel erg goed. Warm welkom, hulp waar nodig. Mooie, ruime kamer. Fijne donkere gordijnen zodat je niet in de ochtend wakker wordt van het licht. Mooie badkamer, heerlijk ontbijtbuffet.
Bedden lagen lekker.
Helemaal geen klachten. Metro is dichtbij. Van daaruit is het een korte rit naar het centrum.
Alles elektronisch en van alle gemakken voorzien

8 oktober 2025

Petra Meijboom,

Wat een prachtige review, hartelijk dank voor uw fijne woorden! Een warm welkom, hulp waar nodig, een mooie en ruime kamer, en heerlijke bedden — dat is precies waarvoor zoveel gasten XO Hotels kiezen. De donkere gordijnen laten u fijn uitslapen en het ontbijtbuffet zorgt elke ochtend voor een goede start, net als de moderne badkamer en handige elektronische voorzieningen.

Voor toekomstige gasten die dit lezen: bij een directe boeking via XO Hotels ontvangt u 10% korting op het tarief én de eerste uur late check-out gratis. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar, de kamers zijn schoon en ruim, het ontbijt is smaakvol en de metro op loopafstand brengt u snel naar het centrum. Talloze andere gasten zijn hartstikke tevreden over hun verblijf — wie weet bent u de volgende!

We zien u graag weer terug, want bij XO Hotels is uitslapen geen uitzondering, maar eerder regel!

XO is the way to GO

Samen met mijn dochter 2 nachten…

Samen met mijn dochter 2 nachten geslapen in het hotel.Heerlijk hotel.. goede bedden, nette kamer, schoon, heerlijke douche.. prima ontbijt… hotel staat nog geen 5 minuten lopen van de metro.. zodat je snel overal kunt komen als je heerlijk Amsterdam wilt verkennen.. het parkeren van je auto is een uitkomst..

8 oktober 2025

klant,

Wat fijn om te horen dat u samen met uw dochter zo hebt genoten van uw verblijf bij XO Hotels! Onze comfortabele bedden, nette en schone kamers, en de heerlijke douche maken het verblijf voor veel van onze duizenden gasten helemaal compleet. Het ontbijt wordt ook vaak geroemd, net als onze ideale ligging: nog geen 5 minuten lopen van de metro, zodat het verkennen van het mooie Amsterdam heel makkelijk wordt.

Voor wie dit leest en een bezoek plant: als u direct boekt bij XO Hotels, krijgt u 10% korting op de kamerprijs en de eerste uur late check-out is gratis. Wij staan altijd klaar om de telefoon op te nemen en uw mail te beantwoorden, zodat uw verblijf soepel en vertrouwd verloopt. En parkeren? Dat is bij ons een groot pluspunt.

XO Hotels zorgt ervoor dat u na een dag vol avontuur kunt terugkeren naar een comfortabele oase. En wie weet, wordt het volgende verblijf nóg beter dan het vorige — net zoals de perfecte kop koffie in de ochtend!

Heel fijn hotel

Heel fijn hotel, we waren hier twee nachtjes ivm bezoek aan Amsterdam en een concert in de Ziggo dome. De kamer was prima, schoon, met een goed bed, goede badkamer, prima bed en koffie en thee op de kamer. Het ontbijt was prima en het hotel ligt vlak bij de metro en op loopafstand van de Ziggo dome (of 1 halte met de metro) Het centrum is binnen een half uurtje met de metro te bereiken. Parkeren (€ 20,- per dag) op het terrein van het hotel is een grote plus. We hebben het heel erg naar ons zin gehad, het personeel was meer dan vriendelijk en we hadden een heel fijn verblijf

4 oktober 2025

Monique van Vliet,

Bedankt voor uw prachtige omschrijving van uw verblijf bij XO Hotels. Het klinkt alsof u precies heeft kunnen ervaren waar zoveel duizenden andere gasten ons al om waarderen: de vriendelijke medewerkers, onze comfortabele bedden, schone kamers, het smakelijke ontbijt en de gunstige ligging dichtbij metro en de Ziggo Dome.

Voor toekomstige gasten die dit lezen: wanneer u direct boekt bij XO Hotels, krijgt u 10% korting op de kamerprijs én het eerste uur later uitchecken is gratis. Daarbij staan wij altijd klaar om de telefoon te beantwoorden of uw e-mails te lezen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf. En dat parkeren voor slechts €20 per dag direct bij het hotel? Dat is inderdaad een fijne extra!

Veel gasten combineren, net als u, een concert of evenement in de Ziggo Dome met een paar dagen Amsterdam. Ons hotel ligt zo gunstig dat u in ongeveer 30 minuten middenin het centrum staat, terwijl u ’s avonds terugkomt in een rustige omgeving met comfortabel bed en een warme sfeer. Een perfecte balans tussen ontspanning en avontuur.

We blijven iedere dag hard werken om deze ervaring voor nieuwe gasten te herhalen. Wie weet bent u de volgende die een gezellig verhaal over XO Hotels kan vertellen — maar zonder de file, want dat regelt de metro voor u.

XO is the way to GO

Vieze kamers die niet zijn…

Vieze kamers die niet zijn schoongemaakt. Bloed vlekken op de lakens. Lange haren van vorige bezoekers door de hele kamer. Deuren die door ruimte gebrek in de kamer niet goed open kunnen. Daarboven komt nog eens zeer onbeschoft personeel bij de receptie die de taal niet goed beheerst. Met uitspraken dit is een goedkoop budget hotel. De hele nacht irritante omgevings geluiden. Slaande deuren in het pand zelf. Geluid van pratende buren zijn hoorbaar in de kamers. Bladblazers die diep in de nacht 03.00 gebruikt worden van de ondergelegen
shoarma zaak. Nee dit is geen fijn hotel. Een hotel heeft 1 kern taak namelijk een goede nacht rust bieden.
Ja dat is heel gebruikelijk mij vals betichten van iets wat niet heeft plaats gevonden. Smaad heet dat volgens de wet. Pauper zooi. Volgs de wet mag jij dit soort dingen niet eens openbaar maken. Aangifte zal volgen.

1 oktober 2025

Sebas,

Dank voor je review. We vinden het jammer om te lezen dat je verblijf bij ons niet aan je verwachtingen voldeed.

We willen graag verduidelijken dat je in de ochtend van 2 oktober zeer boos naar de receptie bent gekomen, waarbij je hard hebt geschreeuwd over haren die je in de kamer had gevonden, en daarbij helaas ook racistische opmerkingen hebt gemaakt richting onze medewerkers. Onze receptionist heeft ondanks deze situatie naar je geluisterd en je de juiste contactgegevens gegeven om je klacht per e-mail in te dienen.

Bij XO Hotels doen we altijd ons uiterste best om onze gasten een schoon en comfortabel verblijf te bieden. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan staat ons team 24/7 klaar om dit ter plekke voor je op te lossen – of dat nu gaat om het bedlinnen, extra schoonmaak of andere zaken. Wel is het belangrijk dat de communicatie respectvol verloopt, zowel richting ons team als naar andere gasten.

Wat betreft de geluidsoverlast die je hebt ervaren van omliggende gebouwen en vanuit de straat: wij begrijpen dat dit hinderlijk kan zijn, maar helaas hebben wij geen invloed op het gedrag van buren of externe ondernemers buiten ons pand. Uiteraard nemen wij klachten over overlast in het hotel zelf serieus en grijpen wij waar mogelijk direct in.

We vinden het spijtig dat je je ontevredenheid op deze manier hebt geuit en willen je er vriendelijk op wijzen dat dit gedrag niet acceptabel is. Om deze reden is een hotelban voor 12 maanden voor alle XO Hotels naar je verstuurd.

Warme groet,

+31 (0)20 262 9263
#xohotels #best #rated #hotels #amsterdam #book #direct XO is the way to GO

нельзя водить шлюх

нельзя водить шлюх. я ибал

3 oktober 2025

Jevgeni Kemov,

Спасибо за ваш отзыв, даже если он только с одной звездочкой. Всегда жаль видеть столь низкую оценку без подробностей, потому что если во время вашего пребывания что-то было сломано, отсутствовало или не соответствовало ожиданиям, и вы сообщили нам об этом, наша команда сделала бы все возможное, чтобы решить проблему на месте и улучшить ваше впечатление.

Я не могу найти ваше имя в нашей системе, поэтому не могу проверить, знаем ли мы о допущенной ошибке.

Для потенциальных гостей, читающих это: тысячи путешественников уже выбрали XO Hotels и насладились удобными кроватями, чистыми номерами, дружелюбным персоналом, хорошим завтраком и отличным соотношением цены и качества. Вот почему так много людей возвращаются к нам каждый раз, когда посещают Амстердам. Мы верим в надежность, и часть этого доверия заключается в том, что, бронируя напрямую в XO Hotels, вы получаете наше специальное предложение: 10% скидку, бесплатный первый час позднего выезда и гарантию, что мы всегда отвечаем на телефонные звонки и электронные письма.

Однозвездочный отзыв может показаться резким, но мы предпочитаем думать, что в Амстердаме даже звезды сияют ярче, когда вы хорошо отдохнули после ночи в XO Hotels.

С уважением,
Команда XO Hotels
XO — это путь к успеху

Kamer gut maar ook bij gesloten ramen…

Kamer gut maar ook bij gesloten ramen hoort men de A10( kamer 906)
Vloerbedekking erg smerig, niet zeer prettig in een slaapkamer.....bijzonders voor de lift vloeren kleben en smerig.
Vriendelijk personeel waarvan 90% geen nederlands praat. Slechte buurt maar veel winkels en parkeerhuis met voor Amsterdamse begrippen €14,- voor 24 uur goedkoop. Geen 4 sterren hotel hoogstens3 sterren.

28 september 2025

Mildred Hilberdink,

Dank voor het delen van uw ervaring. Het is fijn te horen dat u ons personeel vriendelijk vond en dat u de kamer verder goed vond, maar het spijt ons dat bepaalde aspecten zoals het geluid van de A10 bij gesloten ramen, de vieze vloerbedekking en de liftvloer uw verblijf hebben beïnvloed. Wij begrijpen dat dit niet comfortabel was en deze punten zijn zeker niet ons standaardniveau. Wat de taal betreft, we werken eraan om onze meertaligheid te verbeteren zodat gasten zich altijd goed begrepen voelen.

We waarderen uw opmerkingen over de buurt en de prijs van het parkeergelegenheid; inderdaad, voor Amsterdamse begrippen is €14,- per 24 uur een betaalbare optie. Wat de sterrenclassificatie betreft, streven wij ernaar om een zo hoog mogelijke kwaliteit en service te leveren, en nemen uw feedback serieus om onze faciliteiten en gastbeleving te verbeteren.

Voor toekomstige gasten: XO Hotels wordt door duizenden reizigers gekozen vanwege onze vriendelijke service, comfortabele bedden, schone kamers en goede prijs-kwaliteitverhouding. Met goede verbindingen naar het centrum en extra voordelen bij directe boeking, waaronder 10% korting op kamerprijzen en een gratis eerste uur late check-out, zorgen we voor een betrouwbaar en aangenaam verblijf.

Amsterdam heeft veel te bieden en wij hopen het bij een volgend bezoek beter te kunnen faciliteren, zodat u zich helemaal op uw gemak voelt in ons hotel.

Warme groeten,

Fijn hotel, goede locatie

Fijn hotel,goede locatie vlakbij station Sloterdijk. Tram 19 voor de deur die je dwars door de stad brengt.
Super service, vooral de medewerkers die een vergeten telefoon per post verstuurden, dankjewel nog eens hiervoor. Zeker voor herhaling vatbaar. Het verblijf dan,niet de vergeten telefoon🤭

20 september 2025

lilian gilissen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat u onze goede locatie nabij station Sloterdijk heeft gewaardeerd en dat tram 19, die echt voor de deur stopt, u zo snel en comfortabel door het centrum van Amsterdam brengt. We zijn ook bijzonder blij te lezen dat ons personeel zo behulpzaam was, vooral met het versturen van uw vergeten telefoon – dat is precies de service waar wij trots op zijn.

XO Hotels Park West combineert moderne, comfortabele kamers met uitstekende vervoersverbindingen en een gastvrije sfeer. Veel gasten komen graag terug door deze betrouwbare mix van gemak en comfort.

Voor toekomstige gasten raden we aan om direct via onze website te boeken voor een 10% korting op de beste prijzen, een gratis eerste uur laat uitchecken en directe ondersteuning via telefoon of e-mail. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen—en we zeggen altijd met een glimlach: de beste herinneringen beginnen bij een goede nachtrust bij XO Hotels!

Hartelijke groeten,

very nice room

very nice room, everything was fien

24 september 2025

Lucien Van Peteghem,

Thank you for your kind words! Sometimes the most perfect experiences are also the simplest: a very nice room, everything working just as it should, and the peace of mind that comes with it. That’s exactly what thousands of guests have already trusted XO Hotels for – reliable comfort with clean rooms, comfortable beds, and friendly staff who make sure your stay is uncomplicated and enjoyable.

For future travelers, there are also some extras worth knowing: when you book directly through our website, you receive 10% discount on your rate. On top of that, the first hour of late check-out is free, and our team is always just a phone call or an email away. With the good breakfast options and excellent price-quality, it quickly becomes clear why so many choose us for their Amsterdam trips.

We’re very glad everything was just right for you – and sometimes we say, a smooth stay is like good coffee: best enjoyed without complications!

XO Hotels Park West

Nette en schone kamers.
Goed en uitgebreid ontbijt.
Tramhalte voor de deur.

25 september 2025

Eddy Molegraaf,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest met uw verblijf! Onze nette en schone kamers geven precies dat gevoel van zorg en comfort waar veel reizigers naar op zoek zijn. In de ochtend een goed en uitgebreid ontbijt maakt de start van de dag compleet, en met de tram letterlijk voor de deur staat heel Amsterdam binnen handbereik – van de grachten tot de musea en gezellige wijken.

Al duizenden gasten hebben ervaren dat bij XO Hotels niet alleen de locatie klopt, maar ook de vriendelijke service, de comfortabele bedden en de betrouwbaarheid waarop u kunt rekenen. Dat maakt een verblijf niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk en ontspannen.

Voor toekomstige gasten is het goed om te weten dat wie direct via onze eigen website boekt, 10% korting ontvangt op de kamerprijs. Daarnaast bieden wij altijd de eerste uur late check-out gratis aan, en zijn wij telefonisch en per e-mail gemakkelijk bereikbaar voor iedere vraag. Zo weten gasten dat alles vlot en zorgeloos geregeld wordt.

Wij zijn blij dat u zo’n prettige ervaring heeft gehad – en stiekem zeggen we altijd: met de tram voor de deur ben je sneller bij een museum dan een Amsterdammer op de fiets!

Super fijn hotel!

Wij waren hier al eerder geweest en vanwege de goeie ervaring ook weer teruggekomen. Wederom weer een fijn verblijf! Schone kamers, lekker ruim, stil en donker. Wij komen hier graag weer terug! Bedankt voor de goede service en vriendelijkheid 😊!

24 september 2025

Torres,

Wat leuk om te lezen dat u opnieuw heeft gekozen voor XO Hotel Inner Amsterdam en wederom een fijn verblijf heeft gehad! Het is ons doel om iedere gast een zorgeloos en comfortabel verblijf te bieden, en we zijn blij dat de ruime, schone en stille kamers opnieuw aan uw verwachtingen voldeden. De rustige en donkere kamers bieden de perfecte ontspanning na een dag genieten in het hart van Amsterdam, op steenworp afstand van het Van Gogh Museum en het Museumplein.

We vinden het geweldig dat u onze service en vriendelijkheid waardeert—ons team staat dag en nacht klaar om u welkom te heten en iedere vraag met een glimlach te beantwoorden. Veel trouwe gasten van XO Hotels kiezen juist voor de prettige service, het comfort én de centrale ligging in een rustige buurt.

Als u direct via onze website boekt, profiteert u van onze Special Deal: 10% korting op de kamerprijs, een gratis eerste uur late check-out én persoonlijke service, zodat uw verblijf nóg prettiger wordt.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een volgend onbezorgd en ontspannen verblijf!

XO is the way to GO

Aanrader! Ik kom zeker terug.

Personeel is zeer vriendelijk en hulpvaardig, inchecken is heel eenvoudig via de terminal. Mooie schone kamers, zeer ruime en luxueuze badkamer. Koffie op de kamer is een zeer groot pluspunt. De bedden en beddengoed zijn zeer aangenaam. Heel fijne nacht gehad. De ligging is ideaal, de verbindingen zijn vlot en snel.
dankje wel!

23 september 2025

Van Laere Kenny,

Wat een prachtig compliment om te lezen dat u zo’n fijne ervaring hebt gehad! Het is precies dit wat wij onze gasten graag bieden: een warm welkom van vriendelijk personeel, eenvoudig inchecken via onze terminal zodat u snel op de kamer bent, en dan dat gevoel van thuiskomen in een schone kamer met een ruime, moderne badkamer. De koffie op de kamer zorgt bij veel gasten voor dat extra beetje comfort – ideaal om ontspannen de dag te beginnen of juist de avond rustig te eindigen.

Onze comfortabele bedden en zacht beddengoed helpen vele reizigers om na een drukke dag in Amsterdam heerlijk tot rust te komen. En zoals u al zegt: de ligging is ideaal, met snelle en directe verbindingen naar het centrum en de belangrijkste plekken van de stad. Het is precies deze combinatie van gemak, comfort en vriendelijke service waardoor al duizenden gasten voor XO Hotels hebben gekozen en ons vertrouwen hebben gegeven.

Ook voor toekomstige gasten is er nog een extra voordeel: wie direct bij ons boekt, ontvangt altijd onze Special Deal – 10% korting op de kamerprijs, het eerste uur later uitchecken helemaal gratis, én de zekerheid dat wij altijd bereikbaar zijn via telefoon en e-mail. Dat maakt een verblijf bij XO Hotels niet alleen prettig, maar ook net een beetje slimmer.

We zijn blij dat u hebt genoten van uw nacht bij ons, en wie weet wordt de volgende keer de koffie op de kamer nog lekkerder – zo voelt Amsterdam toch telkens weer bijzonder!

Top locatie

Top plek, super schoon, 24/7 receptie tegen een goede prijs. Electrische fiets konden we in de tuin stallen

19 september 2025

Nicolet,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden. Wat fijn om te lezen dat u de locatie als top hebt ervaren, dat u de netheid van het hotel waardeerde en dat onze 24/7 receptie en goede prijs uw verblijf compleet maakten. Gemak en zorg voor praktische details zijn precies de dingen die veel gasten waarderen aan een verblijf bij XO Hotels.

Wij onderscheiden ons graag met vriendelijke service, comfortabele bedden, schone kamers, een goed ontbijt en een uitstekende prijs–kwaliteitverhouding. Duizenden andere gasten kozen ons al met vertrouwen, en het doet ons goed te zien dat ook u een prettige ervaring heeft gehad. Voor toekomstige bezoekers nog een tip: rechtstreeks bij ons boeken levert niet alleen 10% korting op de kamerprijs op, maar ook een gratis eerste uur later uitchecken én de zekerheid dat we altijd telefonisch en per mail bereikbaar zijn.

Een hotel waar u goed slaapt, schoon en vertrouwd verblijft – dat klinkt bijna als Amsterdam in een notendop!

XO is the way to GO

Perfecte locatie maar slecht matras

Perfecte locatie. Relatief ruime kamer voor een voor Amsterdam nette prijs (waarom is Amsterdam zo duur?). Aardig personeel.

Verschrikkelijk matras dat aan de kanten naar beneden rolt zodat je de hele nacht alleen maar aan het vechten bent om niet het bed uit te rollen

18 september 2025

Martijn Lansink,

Hartelijk dank voor uw review en voor het kiezen van XO Hotels tijdens uw bezoek aan Amsterdam. Fijn om te lezen dat u onze locatie als perfect heeft ervaren, dat de kamer ruim aanvoelde en dat u onze medewerkers vriendelijk vond. Dat zijn precies de punten waarvoor duizenden gasten ons ieder jaar waarderen.

Wat betreft het matras begrijpen wij uw ervaring goed – een goede nachtrust is immers de basis van een geslaagd verblijf. Als dit tijdens uw verblijf was aangegeven, hadden wij dit direct voor u kunnen oplossen om zo uw comfort te verbeteren. We nemen dit soort opmerkingen serieus en blijven onze kamers zorgvuldig monitoren, omdat wij schone en comfortabele voorzieningen willen bieden aan iedereen die bij ons overnacht.

Voor toekomstige gasten is het goed te weten dat bij een directe boeking via onze eigen website niet alleen een 10% korting op de kamerprijs geldt, maar dat u ook profiteert van een gratis eerste uur later uitchecken, en dat we altijd bereikbaar zijn per telefoon en e-mail. Bovendien zijn onze kamers schoon, voorzien van comfortabele bedden en bieden we een goed ontbijt – allemaal voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in Amsterdam.

Zo blijft slapen in onze hotels wel comfortabel, zonder ’s nachts een vechtpartij met het matras te hoeven winnen!

XO is the way to GO

Mooi netjes en modern hotel eigen…

Mooi netjes en modern hotel eigen parkeer garage voor een stuk korting, nadeel aan de voorzijde wel veel straat lawaai

12 september 2025

j wassenaar wassenaar,

Hartelijk dank voor uw review. Het is fijn te lezen dat u onze moderne uitstraling en de parkeergarage met korting heeft gewaardeerd—dat zijn voor veel gasten echte pluspunten tijdens een verblijf in Amsterdam. We weten ook dat comfort en gemak belangrijk zijn wanneer u de stad verkent, en ons team doet er alles aan om het iedereen zo prettig mogelijk te maken.

Voor potentiële gasten: bij een directe boeking via onze website krijgt u altijd een speciale deal van 10% korting én het eerste uur extra laat uitchecken helemaal gratis. Onze hotels staan bekend om vriendelijke medewerkers, comfortabele bedden, een schone kamer en een ontbijt dat voor elk wat wils biedt. Straatlawaai aan de voorzijde kan helaas soms voorkomen door de levendige Amsterdamse omgeving. Mocht er tijdens uw verblijf hinder of een probleem zijn, vertel het direct – dan proberen wij het meteen voor u op te lossen, zodat u alleen met mooie herinneringen weer vertrekt.