Goede en snelle communicatie (zelfs op een zondag) en een prachtige auto geleverd vanuit de vestiging in Eindhoven. Erg blij mee en ik denk een prima partij om zaken mee te doen!
Europalaan 2, 5623 LJ Eindhoven, NL
Deze week bezoek gebracht aan vestiging Eindhoven voor nieuwe auto. Goed ontvangen door de heer Arnold Verhoeven die uitgebreid de tijd nam om te horen wat we zoeken. Direct een proefrit kunnen mak... Toon meer
Voor onderhoud prima bedrijf. Helaas ook wat negatiefs te melden. Als je de auto brengt voor onderhoud kun je gratis een fiets lenen. Deze fiets is een aanfluiting voor het bedrijf, trapt ontzettend z... Toon meer
Prettige ervaring. De auto moest helaas een dag langer blijven voor een beurt en apk omdat deze uit de steekproef was gehaald, maar werd netjes telefonisch overlegd wat mogelijk was. Dag erna auto op... Toon meer
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Europalaan 2, 5623 LJ, Eindhoven, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Deze week bezoek gebracht aan vestiging Eindhoven voor nieuwe auto. Goed ontvangen door de heer Arnold Verhoeven die uitgebreid de tijd nam om te horen wat we zoeken. Direct een proefrit kunnen maken in de
Renault 4 electrisch. Wat zeer fijn was is dat Arnold zelf ook meeging zodat hij alle opties (die zeer uitgebreid zijn) kon laten zien. Meestal krijg je alleen de sleutel mee en dan moet je zelf maar zien uit te vinden waar alles zit en wat aan opties op de auto zit. We werden zo erg enthousiast van de auto! Heeft ons in ieder geval erg geholpen.
Frank van Schijndel

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
De controle ( ‘s morgens uitgevoerd) duurde maar een 12 min. Ik dacht fijn snel maar bij thuiskomst zag ik wat schade aan de voorband . Wilde hier met de werkplaats even over van gedachten wisselen … pas aan het einde van de dag kreeg ik contact. Daar had ik wat last van omdat ik niet kon verifiëren of het wel veilig was zo. Eenmaal aan de lijn kreeg ik wel het antwoord waar ik naar zocht .

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Vriendelijke ontvangst en er werd goed mee gedacht met mijn planning door de onderhoudsbeurt iets naar voren te plannen op de dag zodat ik de auto eerder dan eind van de dag kon ophalen

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Onverwacht binnen; snelle en behulpzame afhandeling vanuit werkplaatsreceptie.

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Vriendelijke bediening, snelle service, duidelijke voorstellen over de te kiezen accu ( er was de keuze tussen een goedkope en dure oplossing ). Alleen de prijs vind ik wat aan de hoge kant ( voor beide aangeboden oplossingen ), dit is gebaseerd op de online prijs van accu's in het algemeen en de benodigde tijd om deze te monteren. Als de nieuwe accu weer net zolang meegaat als de vorige (8 Jaar) is de prijs wellicht toch te rechtvaardigen , maar de garantie tijd is er in ieder geval niet naar. ( we gaan het zien )

Antwoord van Renault-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Makkelijk online afspraak inplannen, vriendelijk personeel. Tijdens het wachten een krant lezen met een heerlijk kopje koffie erbij.