Renault-dealer Hedin Automotive - Veghel Reviews 534

4,7

Mountbattenweg 6, 5466 AX Veghel, NL

Om reden dat ze ons vertelde dat er dit jaar veel kosten aan de auto kwamen(in detail genoemd door uw medewerkester). Reden om een andere auto i.v.m. leeftijd en Kiometers van de auto.

Heden onze nieuwe ( occasion ) Mercedes B klasse opgehaald bij Hedin in Veghel Wij zijn zeer deskundig geadviseerd door verkoop adviseur Dhr. Mehmet Simsir betreft deze aankoop. Alle gemaakte af... Toon meer

Ondergetekende heeft goede ervaringen met Uw bedrijf wat betreft onderhoud van mijn auto. Ook wat betreft afspraak hoe laat en de tijd,en belangrijk de eventuele de kosten die gepaard gaan met het on... Toon meer

Deze keer was de ervaring wat minder dan gewend. We kwamen alleen voor de keuring zoals vooraf besproken. Ter plaatse werd aangestuurd op een onderhoudsbeurt wat niet in planning zat. Mijn vrouw kon w... Toon meer

1. #5 van de 22 beste bedrijven in Autodealer

Info over Renault-dealer Hedin Automotive - Veghel

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Mountbattenweg 6, 5466 AX, Veghel, Nederland

4,7

Uitstekend

Voorlichting kosten reparaties.

17 maart 2026

Beste Nel,

Fijn dat je de tijd nam om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat je goed voorgelicht bent. Dank voor de review

Julian van Hedin Automotive

Teleurstellende service na aankoop

Wij hebben bij dit bedrijf een Renault Arkana gekocht. Over de verkopers zelf heb ik in eerste instantie niets aan te merken; het contact tijdens de aankoop verliep netjes.

Helaas begonnen de problemen vrijwel direct nadat ik het terrein had verlaten. Ik had een extra afleverpakket afgenomen waarbij de auto wordt gecontroleerd, gepoetst en afgeleverd met een halve tank brandstof en onderhoud. Je gaat er dan vanuit dat de auto goed is nagekeken.

Toen ik op de snelweg reed kreeg ik al een melding van de bandenspanning. Omdat er twee nieuwe banden onder zaten dacht ik dat dit daarmee te maken had en heb ik het systeem gereset. Diezelfde avond verscheen echter ook een motorstoringsmelding en moest ik de volgende dag terug naar de garage om dit te laten verhelpen. Dit kostte mij opnieuw een halve dag en extra brandstof, mede omdat de garage voor mij niet om de hoek zit en een retourrit al snel zo’n 100 km is.

Daarna kreeg ik opnieuw meldingen van de bandenspanning. Na de derde melding heb ik de band gecontroleerd en bleek er daadwerkelijk een lek in te zitten.

Via het aanmeldformulier heb ik geprobeerd contact op te nemen, maar volgens hen was deze melding niet aangekomen. Pas nadat ik zelf via het algemene telefoonnummer van Hedin contact opnam werd er een melding gemaakt bij de vestiging in Veghel. Ik zou worden teruggebeld door de manager en kreeg het advies om niet met de auto door te rijden.

Kort daarna werd ik opnieuw gebeld door de vestiging. Tijdens dit gesprek kreeg ik echter sterk het gevoel dat men geïrriteerd was dat ik hier een probleem van maakte. Er werd zelfs gesuggereerd dat ik het lek mogelijk zelf had veroorzaakt. Ook werd aangegeven dat ik het probleem maar bij een lokale garage bij mij in de buurt moest laten oplossen. Toen ik vroeg of de kosten eventueel vergoed konden worden, werd daar opnieuw geïrriteerd op gereageerd.

Uiteindelijk heb ik de band zelf laten repareren en het daarbij gelaten. Jammer, want na het betalen van een afleverpakket verwacht je dat de auto goed gecontroleerd is en dat problemen netjes worden opgepakt. Door deze ervaring zal ik hier niet snel nog eens een auto kopen.

9 maart 2026

Beste Arjan,

Dank voor de review. Het is gedeeld met de vestiging en we gaan dit intern bespreken. Mocht je hierover in gesprek willen gaan dan kan je ons mailen op: info.renault@hedinautomotive.nl

Julian van Hedin Automotive

Fluitend geluid bij portier Renault verholpen

Mijn Renault maakte een fluitend geluid bij het rechterportier als ik hard reed. Dit is snel verholpen.

23 februari 2026

Beste Marie-Antoinette,

Fijn dat het probleem met het fluitende geluid aan de Renault snel verholpen is. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle service. Dank voor de positieve terugkoppeling.

Snelle service

Snelle service, vriendelijke behandeling

18 februari 2026

Beste meneer/mevrouw Moeskops,

Fijn dat onze snelle service en vriendelijke behandeling bevallen. Dank voor je feedback!

Loekie van Hedin Automotive

Duidelijk en goed geplande afspraak en…

Duidelijk en goed geplande afspraak en daarna volgens afspraak gebeld dat auto klaar stond.
Het ging hier om een terugroepactie vanuit Renault.

26 januari 2026

Beste Jos,

Fijn te horen dat de afspraak duidelijk en goed gepland was en dat we je op de hoogte hebben gehouden over de terugroepactie van jouw Renault. Bedankt voor de positieve feedback.

Snelle afspraak

Snelle afspraak. Aardig personeel.

23 januari 2026

Beste Mascha,

Fijn dat onze snelle service en vriendelijk personeel je bevallen. Bedankt voor de feedback.

Het goed gegaan.

22 januari 2026

Beste meneer/mevrouw van de Ven,

Bedankt voor je positieve feedback en wat fijn te horen dat alles goed gegaan is.

Stephan van Hedin Automotive

Afspraken nakomen en vriendelijke…

Afspraken nakomen en vriendelijke behandeling en tips voor toekomst.

20 januari 2026

Beste meneer/mevrouw de Grauw,

Wat fijn dat je onze punctualiteit en vriendelijke behandeling waardeert. We zijn blij met jouw positieve feedback.

Super service

Super service, zelfs net voor sluiting op kerstavond

24 december 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn dat we je zo goed van dienst konden zijn zo vlak voor kerst. Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden.

Stephan van Hedin Automotive

Duidelijke afspraken omtrent kosten en…

Duidelijke afspraken omtrent kosten en werkzaamheden.

6 januari 2026

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat je tevreden bent over de heldere afspraken. We waarderen jouw positieve feedback enorm. Dank je wel.

Stephan van Hedin Automotive

Probleem opgelost en er de tijd voor…

Probleem opgelost en er de tijd voor genomen

5 januari 2026

Beste meneer/mevrouw Brus,

Fijn dat we het probleem hebben kunnen oplossen en dat we de tijd ervoor hebben genomen. Bedankt voor de positieve feedback.

Stephan van Hedin Automotive

Ondergetekende heeft goede ervaringen…

Ook wat betreft afspraak hoe laat en de tijd,en belangrijk de eventuele de kosten die gepaard gaan met het onderhoud, wanneer de kosten stijgen word ik goed en terecht op de hoogte gehouden ,wat ik zeer prijs stel. netjes en zakelijk behandeld...

23 december 2025

Beste meneer/mevrouw van der Wijst,

Fijn te horen dat je tevreden bent over het onderhoud van de auto en de communicatie over afspraken en kosten. We waarderen de feedback over onze nette en zakelijke aanpak zeer. Dank je wel daarvoor.

Vervangend vervoer

Door omstandigheden was mijn auto niet dezelfde dag klaar en moest deze nog een dag bij de dealer blijven. Echter, ik had de auto zelf nodig. Er werd (kosteloos) vervangend vervoer geregeld waarmee beide partijen tevreden waren. Het vervangend vervoer was top en mijn auto is netjes gerepareerd.

17 december 2025

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat we je kosteloos van vervangend vervoer konden voorzien toen bleek dat jouw auto langer bij ons moest blijven. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de reparatie en het vervangend vervoer. Bedankt voor de feedback.

Onderhoudsbeurt naar tevredenheid…

Onderhoudsbeurt naar tevredenheid uitgevoerd.
Goede communicatie

24 december 2025

Beste meneer Kok,

Fijn dat de onderhoudsbeurt naar tevredenheid is uitgevoerd en dat de communicatie goed was. Bedankt voor de positieve feedback.

Stephan van Hedin Automotive

Vriendelijk personeel en netjes…

Vriendelijk personeel en netjes gewerkt. 1 min puntje dat ze de wieldoppen niet met een Tyrap hadden vast gezet. dat heb ik zelf moeten doen.

26 december 2025

Beste Gerrit,

Fijn dat je tevreden bent over ons personeel en de service. Bedankt voor de feedback over de wieldoppen, we zullen dit zeker meenemen om onze service te verbeteren.

Beste meneer/mevrouw van Lanen,

Fijn dat de afspraak vlot en naar wens is verlopen. Hartelijk dank voor de positieve terugkoppeling.

Wordt altijd goed geholpen

Wordt altijd goed geholpen

10 december 2025

Beste Eugene,

Fijn om te horen dat we je altijd goed helpen. Dank voor de vriendelijke woorden en positieve feedback.

Stephan van Hedin Automotive

Heel fijne garage en autodealer

Afspraak is een afspraak; deskundige monteur; heel fijne garage en dealer

Beste meneer/mevrouw Hok,

Wat fijn dat je zo'n goede ervaring had met onze garage en monteur. We zijn blij met jouw positieve feedback en het vertrouwen. Dank je wel.

Stephan van Hedin Automotive

Wij zijn heel goed geholpen in Veghel.

Wij zijn heel goed geholpen in Veghel.
APK en kleine beurt.

Beste meneer/mevrouw Frencken,

Fijn dat we je goed van dienst konden zijn in Veghel met de APK en kleine beurt. Bedankt voor je feedback.

Uitstekende voorlichting

Uitstekende voorlichting
Warme ontvangst en bereikbaarheid.

Beste meneer/mevrouw van de Linde

Wat fijn dat je ons advies, het warme ontvangst en bereikbaarheid waardeert. Hartelijk dank voor de positieve feedback.