Vandaag wederom een nieuwe auto opgehaald bij van Mossel DS Amsterdam. Dit keer een DS 7. Fantastische geholpen door Jorgen Noort, zoals we gewend zijn. Dankjewel 👍

Meestal alles netjes en in orde. Laatste keer was er n redelijk kleine reparatie nodig (kleine lek aan n kleine container met circulaire vloeistof ' die nooit kapot gaat', is hetsteld edoch niet g... Toon meer
Het is mijn 4e DS Met alle (DS 9,2xDS7 en Nu DS 8) problemen gehad. er waren tijden dat ze weken in de garage stonden om storingen te verhelpen zo ook, de enkele weken geleverde DS8, een mooie auto... Toon meer
Superblij met mijn Ami! Ik ben heel goed geholpen door Lasse. Zeer professioneel en vriendelijk. Er was wat vertraging en onduidelijkheid, maar Lasse heeft dit supergoed opgepakt en alles netje... Toon meer
Pieter Braaijweg 2, 1114 AJ, Duivendrecht, Nederland, Nederland

Vraagt klanten om een review
Auto gebracht voor apk keuring. Afspraak, afhalen na twee uur of we bellen. Niet gebeld dus ik denk ; goedgekeurd ik ga de auto weer ophalen. Maar nee Er bleken reparaties nodig. Kan gebeuren. Half uur moeten wachten op offerte van deze reparaties. Na toestemming voor de reparaties zie ik mijn auto na 1,5 uur nog steeds op het parkeer dek staan. O sorry vergeten reparaties op te pakken. Einde verhaal: voor keuring en kleine reparatie hele dag kwijt. Geen excuses van de medewerkers aan de balie.
De klantvriendelijkheid en servicegerichtheid van deze locatie is achteruit gehold. Ik ben al 15 jaar vaste klant maar inmiddels niet meer tevreden Niet het eerste ‘ misverstand’ . Ook de mails waarin ik verkeerd wordt aangesproken ( verkeerde geslacht en naam en dit bij meerdere mails) duiden niet op klantvriendelijkheid noch zorgvuldigheid
Jammer dat je 1 ster MOET geven…
Veel beloftes, maar komen niets na. Bereikbaarheid is bijna onmogelijk te noemen.
Ik had gehoopt bij een gerenomeerd bedrijf een auto te kopen, maar denk dat je bij iedere garage op de hoek een betere service krijgt.
We zijn heel goed geholpen door Marcel. Hij had veel aandacht voor ons en deed er alles aan dat wijn een goede ervaring hadden. Heel tevreden.
Kom hier al jaren. Altijd fijn! Duidelijke communicatie & betrouwbaar.
On-line afspraak maken ging zeer moeilijk. Pas na heen en weer gemail was het van Mossel duidelijk dat ik alleen een APK wou en daarop ook wou wachten.
De APK zou een uur duren. Helaas duurde die 2 uur, zonder tussentijds bericht (update) waarom het uitliep.
Snel geholpen, maar jammer dat de update van navigatie en rest van software niet standaard met jaarlijkse onderhoud wordt meegenomen.
Ik heb wederom gevraagd of de navigatie kon worden geupdate. Ik heb 2 jaar geleden de dure upgrade gekocht, maar het werkt niet. Elke zegt de garage dat zoj daar bij kunnen helpen. Echter de laatste keer weer gevraagd en ze brengen dan nogmaals 150 euro in rekening. Afzetterij.
Voldoet altijd aan de verwachtingen!
Prettige medewerkers.
We zijn supergoed geholpen met advies door Marcel Pelt!
Alles weer keurig op tijd af, en ik werd gebeld over wat bijkomende kosten. Afhandeling aan de balie zoals altijd netjes en efficiënt. Wel jammer dat de stoeltjes bij de balie weg zijn.
Afspraken waren niet doorgegeven, geen alternatief gegeven voor een nieuwe band, maar direct de duurste erop gezet.
Ik heb mijn auto gebracht voor een second opinion. Ik ben zeer tevreden over de bejegening: ontvangst en de goede en eerlijke communicatie
Pas weer mijn 2e hands Citroen C3 auto gekocht.
Afspraken worden nagekomen.
Bij onverwachtse problemen zorgen ze voor een oplossing.
Ik had een brief gekregen van de Citroën om mijn ramen te laten vervangen. Ik werd daar niet ontvangen, moest zelf maar uitzoeken waar ik ging zitten. Totaal geen contact. Er werd een hand uitgestoken om de sleutels te krijgen en werd vervolgens weer een hand uitgestoken om ze terug te geven. Geen vriendelijke mensen.
Wij zijn goed geholpen en werden serieus genomen. afspraken nagekomen.