Rusta Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej Jag vill skriva en recension för Elsaform dusty pink gardiner, det står 30 gr tvätt råd men när man gjorde det så krympte de avsevärt, läste sen att flera upplevt liknande, jag fick tillbaka peng... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Elsaform dusty pink gardiner

Hej
Jag vill skriva en recension för Elsaform dusty pink gardiner, det står 30 gr tvätt råd men när man gjorde det så krympte de avsevärt, läste sen att flera upplevt liknande, jag fick tillbaka pengarna. Men jag köpte ett par till och körde dem i handtvätt programmet och då krympte de ytterst lite, perfekt så de inte nuddar golvet men nästan. Så de borde ändra tvättråden på dessa.

21 september 2026

1 stjärna

1 stjärna – Rusta har förstört sin Premium‑färg, utspädd och helt oanvändbar

Jag har målat på vår gård i över 30 år och har använt Rusta Premium fasadfärg många gånger tidigare. Förra sommaren var den riktigt bra, men årets version är något helt annat.

Rusta har minskat volymen till 2,7 liter men behållit en burk som ser ut som 3 liter, vilket redan känns som ett tveksamt grepp. Men det värsta är att färgen är tunn som vatten. Den täcker inte, rinner, och kräver orimligt många strykningar.

Det här är inte samma Premium‑färg som tidigare år – den är uppenbart kraftigt utspädd och helt värdelös för utomhusbruk. Jag vill verkligen varna andra från att köpa denna färg.

21 augustus 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Useriøs virksomhet. Bryter krystallklare avtaler.

Lover 15 prosent rabatt på neste handel, men tar full pris i kassa. Nekter å gjøre opp for seg i etterkant, selv om avtalen var krystallklar og gyldig.

25 juli 2026

Hei Torleif,
Vi beklager opplevelsen og anbefaler at du tar kontakt med customerservice, slik at de kan undersøke hva som kan ha skjedd, og få hjulpet deg videre i saken. Ønsker deg en fortsatt fin dag! // Team Rusta

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Butiken gjorde reklam för Coca Cola fyr…

Butiken gjorde reklam för Coca Cola fyr pack 65 kronor stor skylt. När jag kom till kassan så gällde rabatten bara vissa dagar. Tydligen inte tisdagar nu kostade den 77 kronor. Stod ingenting om begränsning på reklam skylten. Gäller Stenhagen Uppsala. Tror inte det är lagligt med olika pris i erbjudandet än i kassan.

14 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag tror ni behöver kolla upp era…

Jag tror ni behöver kolla upp era myggnät för balkongen dörrar Rusta! De självhäftande kardeborrebanden har inte bra klister är hur ramlar ner hela tiden rekommenderar till alla som köper hitta något som är dyrare än 69 kr och med bättre kvalitet.

11 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte väggfärg men det var ett misstag

Köpte väggfärg men det var ett misstag, den sämsta jag någonsin använt. Blaskig ..har nu målat 4 ggr med både roller och pensel men täcker inte. Får nog dra på en 4 ggr till. Kolla lite innan på nätet och den hade fått hyfsat betyg. Bättre ekonomi köpa riktig färg direkt så aldrig mer rustas väggfärg

7 juli 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fruktansvärt dålig onlinehandeln

Fruktansvärt dålig onlinehandeln. Oklara leveransdatum, kundtjänst säger sig inte kunna hjälpa till med ens en estimering innan varan blivit sen... nu är ordern levererats men halva orden saknas. Detta kan man inte få hjälp med av kundtjänst utan endast formulär online som dom säger kan ta flera dagar att få svar via. Men fakturan är såklart utställd.... summering är att noll kundtjänst finns att få och noll ansvar att skyndsamt försöka lösa problem som dom skapat för oss... hade jag vetat att jag efter 12 dagar skulle sitta här med halva orden hade jag aldrig beställt ifrån er.

20 juni 2026

Billigt men dåligt

Billigt men undvik köp saker som man förvantar sig skall räcka länge.
Sorgligt med tanke på miljö att man måste slänga mycket efter kort tid.

27 juni 2026

Antwoord van Rusta

Hej bästa kund! Tack för ditt omdöme och feedback. En fortsatt trevlig dag önskar vi! /Team Rusta

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det saknades kuddar i leveransen som är…

Det saknades kuddar i leveransen som är betald och ni borde börja med uppbärning mot betalning för kaos idag med DHL som lämnade en jättetung pall på trottoaren och pallen måste tydligen vi ombesörja frakt av som väger 25 kg o jag kan inte bära pga skador
Så dåligt men ni sa när jag ringde ,,,??läs köpevillkor där det står att man får ta hand om pallen själv!!??så nu står den på en trottoar och vi måste betala frakt för att få bort den!
Dåligt Rusta!!och beställer inte mer online av er!!!

17 juni 2026

Antwoord van Rusta

Hej! Tack för ditt omdöme och feedback. Vi tar detta vidare internt och tack för att du hjälper oss att bli bättre. En fortsatt trevlig dag önskar vi! /Team Rusta

Dårlig kundeservice på tlf

Ringer kundeservice og velger alternativet for å bli oppringt igjen på grunn av kø. Da tlf min ringer, rekker jeg så vidt å si «hei» før kundebehandleren legger på. Dette syns jeg var en ekkel måte å unngå kunder på. Jeg ringer derfor opp og venter gjennom køtiden over tlf. En mann svarer og jeg spør om å bli satt over til en spesifikk butikk ettersom jeg ønsker en vare langt av for et par timer. Dette var en outlet-vare som jeg ønsket å sikre meg (1-2 stk igjen på lager). Fikk beskjed om at dette ikke var mulig. Spurte igjen om han kunne være så snill, jeg ønsket bare å holde av varen en liten stund mens jeg kom meg til butikken. Han fortalte at butikkene ikke hadde kapasitet til å legge av varer. Jeg har forståelse for at forskjellige kjeder ønsker forskjellige regler, det går fint. Jeg bare syns det var en ekkel måte å møte meg som kunde. Svarene jeg fikk var korte og han hadde et negativt og surt tonefall. Jeg har mange år med erfaring som ansatt i butikker selv, og jeg har alltid opplevd man skal strekke seg så langt man kan for kunder, om ikke hvertfall være blid og positiv mens man forklarer. Varen ønsker jeg uansett og får håpe den er på lager. Synd jeg ikke får tak i det et annet sted, da hadde jeg heller kjøpt det der fremfor Rusta.

20 april 2026

Tuotteen palautusprosessi painajainen!

Tuotteen palautusprosessi postitse oli kammottava kokemus!
Tuote matkasi viikkotolkulla ties missä päin maailmaa. Klarnan eräpäivä lähestyi koska Rusta ei ollut vahvistanut palautusta.
Lopulta Klarna otti asian hoitoonsa, Rustasta en saanut minkäänlaista apua/palvelua.

11 maart 2026

Antwoord van Rusta

Hei, ja lämpimät kiitokset palautteestasi. Pahoittelemme, että kokemuksesi ei ollut aivan toivomasi kaltainen, mutta toivomme saavamme mahdollisuuden tehdä paremman vaikutuksen seuraavalla kerralla. Toivotamme sinulle oikein mukavaa päivää! / Team Rusta

Medlem

Har nå har vært i kontakt med kundeservice mange ganger, mail og tlf. Det er registrert et helt annet navn på tlfnr mitt. Makan til dårlig service skal du lete lenge etter!!

5 december 2025

Hei Anita,
takk for anmeldelsen din!
Vi setter pris på tilbakemeldingen og at du tok deg tid til å skrive dette .
For ytterligere bistand i saken er du velkommen til å kontakte vår kundeservice: https://www.rusta.com/no/no/informasjon/kundeservice/kontakt--oss/
Vi i Rusta ønsker deg en fin dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde den 12:e november och ännu…

Beställde den 12:e november och ännu har det inte packats. Fick sedan mail igår om att mitt paket kommer att försenas. Detta hade jag gärna velat veta innan jag beställde eftersom jag då hade valt att inte beställa alls. Rustas Onlinebutik verkar vara katastrof

20 november 2025

Värdelös kundtjänst

Varför ha anställd personal på kundtjänst som svarar i telefonen men är helt utan möjligheter att kunna hjälpa en?????
Har varit i kontakt med dom 2 gånger nu.
Första gången för att se om min beställning fanns registrerad och andra gången för reklamation och samma svar båda gånger, gå in på hemsidan och fyll i kontaktformuläret. Varför ha en kundtjänst som går att ringa till om man måste fylla i kontaktformulär och vänta i dagar på mail svar!?! Skäms på Rusta för detta, gör om och bättre (ps: inte kundtjänstpersonalens fel utan Rusta som arbetsgivare)

16 juni 2025

Antwoord van Rusta

Hej bästa kund! Tack för din feedback, utan den blir vi aldrig bättre! Vi tar din feedback vidare internt och önskar dig en fortsatt trevlig dag! /Team Rusta

Dålig och virrig kundservice

Dålig och virrig kundservice. Verkar vara en omöjlighet att skicka från centrallagret till butik?? Man blir alltså betala 299kr för frakten själv. Finns nog väldigt mycket att jobba på internt.

9 mei 2025

Antwoord van Rusta

Hej bästa kund! Tack för din feedback, utan den blir vi aldrig bättre! Vi tar din feedback vidare och önskar dig en fortsatt trevlig dag! /Team Rusta

Dit is Trustpilot