Hej Jag vill skriva en recension för Elsaform dusty pink gardiner, det står 30 gr tvätt råd men när man gjorde det så krympte de avsevärt, läste sen att flera upplevt liknande, jag fick tillbaka peng... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Butiken gjorde reklam för Coca Cola fyr pack 65 kronor stor skylt. När jag kom till kassan så gällde rabatten bara vissa dagar. Tydligen inte tisdagar nu kostade den 77 kronor. Stod ingenting om begrä... Toon meer
Det saknades kuddar i leveransen som är betald och ni borde börja med uppbärning mot betalning för kaos idag med DHL som lämnade en jättetung pall på trottoaren och pallen måste tydligen vi ombesörj... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Köpte väggfärg men det var ett misstag, den sämsta jag någonsin använt. Blaskig ..har nu målat 4 ggr med både roller och pensel men täcker inte. Får nog dra på en 4 ggr till. Kolla lite innan på nätet... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Jag hade beställt mattor och har…
Jag hade beställt mattor och har fastnat någonstans. Igår pratade jag i telefonen med en kvinna som heter Monika tror jag. Hon var inte snäll och inte hjälpsam så ska inte vara en personal på kundservice. Hennes beteende var inte bra 🤧 och jag blev väldigt ledsen när hon stängde ner mitt samtal utan hejdå och sa att hon har inte tid att hjälpa mig 😠.
Sedan har jag ringt igen direkt och pratat med en snäll man som heter Håkan och han hjälpte mig på bästa sätt och löste mitt problem, så jag tackade mycket och blev nöjd med hans arbete 🙏.
Även mitt paket blivit försenat och sedan personal på kundservice gjorde mig ledsen så vill inte en kund att behandla på så sätt. Ni måste ta fram det här till eran chef eller huvudperson som har ansvar okej tack så mycket 🙏
MVH Zabiullah Mohmand

Antwoord van Rusta
Tunnelma hyvä, henkilökunta auttavainen.
Tunnelma hyvä, kivoja tuotteita esim Jane Hellen, ihanat tuoksut.

Antwoord van Rusta
Star stjärna flaket på fot på batteri…
Star stjärna flaket på fot på batteri ifrån rusta med led belysning ska vara tänd i 6 timmar efter 1 timme slocknade stjärnan.
Tycker det är dåligt av rusta och sälja denna stjärna, på tre veckor har jag bytt batterier 5 gånger och då är batterierna nya.
Tror att det är tillverkningsfel på denna stjärna.
Har inte haft några problem än så länge…
Har inte haft några problem än så länge beställningar har kommit fram fort.och dom är billiga
Dålig kundservice
Hej, har varit inne på 4 olika butiker för att köpa bestick set men saldo var fel och den fanns inte på någon av butikerna. Däremot så verkar det finnas online men då måste man betala frakt enligt kundservice. Tycker att ni kunde åtminstone bjuda på frakten eftersom det är Rustas fel att saldo inte stämmer och jag som litar på hemsidan tvingas åka runt till olika butiker för att upptäcka att varan inte finns.
Kritiken är till rustas online handel..
Den fysiska butiken är riktigt bra, trevlig personal och bra service. Men när det kommer till online köp måste jag säga att de är värdelösa. Att man inte kan se sin order någonstans är förskräckligt,om man nu skulle vilja göra ändringar eller avbryta köpet så kan man inte det. Kundservice kan inte heller ge någon bra service. Sen är frakten riktigt svindyr även att man bara valt några få lättare varor.
Monipuolinen palvelupaketti
Rustan sisustustuotteet vaihtuvat ja toisaalta - uusia ja vastaavia tulee jatkuvasti tilalle. Perheemme tarpeet lemmikeistä (kaksi kissaa, hiekat, lelut jne haetaan Rustasta) kahteen aikuiseen tyydyttyvät koko lailla ja ihania ylläreitä saapuu kausittain.
Rustan monipuolisuus on kenties se vahvuus. Heikoimmat kosmetiikka- ja puhdistustuotteet voisi poistaa valikoimista. Tilalle toivoisin laatua enemmän.

Löydän mukavia löytöjä
Löydän mukavia löytöjä, saan tarvitsemiani tuotteita. Harvoin tulee käytyä, kun asumme puolet vuodesta poissa pohjoismaista.

Köp inte online
Blev fel med mitt tfn nr vid online beställning. Kundtjänst tar då beslut över huvudet skulle kosta 300 att ändra till rätt nr (hemleverans) så man makulerar ordern men inga pengar åter föräns saken är utredd. Står nu utan både varor och pengar. Får bara märkliga svar från Kundtjänst om att allt är kundens eller klarnas fel. Fruktansvärt dålig kundtjänst och kundbemötande.

Antwoord van Rusta
Ostin viimeksi mansikantaimia ja…
Ostin viimeksi mansikantaimia ja innovatiivista kasvaneet hyvin ha oen nauttinut mansikoista.
Yleisesti olen ollut tyytyväinen hinta/laatusuhteenne on hyvä ja tarjontansa monipuolista, henkilökuntanne on auttavaista.

Erittäin palvelualtis henkilökunta
Erittäin palvelualtis henkilökunta, edulliset ja laadukkaat tuotteet sekä erittäin siistit tilat.

Toimiva paketti
Hyvä tuotevalikoima, hinnat kohtuullisia ja henkilökunta ystävällistä ja auttavaista sorttia. Aikoinaan Rustan ollessa uusi Raumalla vaati hiukan totuttelua ns. Ikean malliseen myymäläilmeeseen mutta siitäkin selvittiin.

Kanta-asiakkaan kantapaikka
Mukava henkilökunta, hyvät tuotteet, maltilliset hinnat. Kanta-asiakkaille paljon spessutarjouksia. Puutarhamyymälä ihan paras!

Antwoord van Rusta
Rustassa on mukava henkilökunta ja…
Rustassa on mukava henkilökunta ja laadukkaat tuotteet. Käyn siellä usien "shoppailemassa". Silloin tulee tehtyä hyviä heräteostoksia.

Worst customer service in Sweden
Worst customer service in Sweden. I called to cancel the shipment of a product that I bought the day before because I changed my mind about buying it (ångerrätt internetköp9, and when I explained my case, the person who assisted me did not want to help me and hung up on me.

Dit is Trustpilot