Locatie
Wijzig locatieBalkengracht 2, 9405 CG Assen, NL
De man bij de receptie heeft goede economy banden van Vredenstein bij ons aanbevolen, die dezelfde dag nog leverbaar waren. Verder was een medewerker nog een half uur na zijn werktijd nog in de zaak o... Toon meer
Weer topservice: Duidelijk en correcte afspraken. Duidelijke uitleg en heldere prijzen. Zeer vriendelijke mensen. Een bedrijf wat je ook langs om gewoon een kopje koffie te drinken en even door... Toon meer
- #1 van de 1 beste bedrijven in Citroën-dealer
- #2 van de 14 beste bedrijven in Autobedrijf/Garage
- #2 van de 13 beste bedrijven in Autoservice
Info over Citroën-dealer Hedin Automotive - Assen
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Balkengracht 2, 9405 CG, Assen, Nederland
Bracht de auto op maandag
Bracht de auto op maandag. Werd niet teruggebeld over wat er mankeerde. Heb drie dagen lang elke dag steeds zelf gebeld. Op vrijdag kon ik de auto ophalen. Was gedeeltelijk hersteld. Ontbrekende onderdelen waren besteld maar nog niet geleverd. Kon een week duren. Nu 11 dagen later nog niets gehoord.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Vriendelijkheid!!
Brengen en halen !! Dank daarvoor.... Geweldige service. Met vriendelijke groet ‼️

Antwoord van Citroën-dealer Hedin Automotive - Assen
Alles is volgens afspraak afgehandeld
Alles is volgens afspraak afgehandeld. Vriendelijke bediening.

Antwoord van Citroën-dealer Hedin Automotive - Assen
Ik heb in 2019 een citroën cactus…
Ik heb in 2019 een citroën cactus gekocht bij toenmalig citroëndealer Dijkstra. Dijkstra ging over naar Wensink, toen ging de boel over naar Hedin. Al met al heel vervelend voor klanten. Ik ben intussen overgestapt naar een andere garage voor onderhoud APK en andere reparaties. Waar ze nog flexibel zijn en service bieden en rekening houden met de klant. Bij Hedin ligt de nadruk op het verkopen van auto s en onderhoud is bijzaak. De service is dan ook verre van goed. Over alles moet een afspraak gemaakt worden, dit kan niet,dat kan niet. Het wisselen van een klein lampje , wat wel heel belangrijk was, kon bij een ander garagebedrijf per direct en even tussendoor. Bij Hedin was dit onmogelijk. Het lijkt erop dat men heel dankbaar moet zijn om klant te mogen zijn bij Hedin. We zijn van plan om binnenkort onze citroën cactus in te ruilen, maar ik denk niet bij Hedin.

geen titel
keurig ingelicht wat er mankeerde met foto's en wat de reparatie ging kosten.

Afspraak niet nagekomen
Er was afgesproken dat de auto om 13.00 uur gereed zou zijn. Om 11.45 uur werd er gebeld dat er nog iets intdekt was. Op mijn vraag of de auto toch om 13.00 uur gereed zou zijn werd bevestigend geantwoord. Uiteindelijk na 2 telefoontjes van mij ( om 14.15 en 15.45 uur ) werd mij verteld dat de auto nagenoeg gereed was. Na het telefoontje van 14.15 uur zou ik teruggebeld worden over de stand van zaken. Dit is niet gebeurd.

Antwoord van Citroën-dealer Hedin Automotive - Assen
Goed geïnformeerd over kosten en…
Goed geïnformeerd over kosten en vervanging van onderdelen.

Duidelijke afspraken
Duidelijke afspraken, er werd gebeld toen auto klaar was en auto was gewassen!

Duidelijke informatie
Ik was er om een afspraak te maken voor de eerste APK van mijn Citroën. Ik meende altijd dat de datum waarop de APK wordt uitgevoerd geldt als deadline voor een volgende APK. Men legde mij uit dat een marge van twee maanden voor de kentekendatum altijd geldt als ruimte die wordt gehanteerd voor je officiële vervaldatum (anders zou de periode tussen twee APK's steeds korter worden.

Antwoord van Citroën-dealer Hedin Automotive - Assen
Dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd en dat duidelijke uitleg wordt gegeven.
Uitstekende service.

Antwoord van Citroën-dealer Hedin Automotive - Assen
Een duidelijke uitkomst van de diagnose.