Alles prima gerepareerd. Transparant aan de voorkant, zodat je weet wat de rekening uiteindelijk is. Blij met deze auto garage.
Europalaan 2, 5623 LJ Eindhoven, NL
Fijn bedrijf. Hele vriendelijke jongen die ons hielp. Steeds dezelfde ook. Nam steeds alle tijd als we kwamen met vragen enz. Gaf goed de verschillen aan vd diverse uitvoeringen. Bij ophalen vd aut... Toon meer
12v accu zeer vroeg vervangen van EV, geen akkoord gevraagd alvorens vervangen accu... 2 dagen later kijk ik toevallig onder de motorkap en ik zie meteen dat de dop van de Remvloeistof mist de... Toon meer
Vanaf het eerste telefonisch contact meteen een goed gevoel bij deze Dacia dealer. Een nieuwe Dacia Stepway gekocht: het samenstellen van de auto, bespreken van de specificaties, kijken naar een ma... Toon meer
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Europalaan 2, 5623 LJ, Eindhoven, Nederland

Alles prima gerepareerd.
Transparant aan de voorkant, zodat je weet wat de rekening uiteindelijk is.
Blij met deze auto garage.

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Op tijd die afgesproken was geholpen. Prijs was ook conform afspraak.

Service / onderhoud snel verricht. Vriendelijke receptie

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Ondanks dat ik begon met een valse start (lag volledig buiten het team overigens), werd ik zeer goed geholpen. Kundig en met persoonlijke aandacht.

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
fijn contact met de medewerkers, duidelijke uitleg over de werkzaamheden. De beloofde leenfiets was er helaas niet.

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Ik kon wachten tot het klaar was, en goed overleg wat verstandig was om alvast mee te nemen zodat ik niet over twee maanden weer terug hoef te komen. Verder goede koffie en krantje.

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Netjes en correct behandelingd alleen jammer dat ik geen leenauto heb gehad.
Verder was het oke.
Groetjes Astrid en Eric Schefman

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Prima snelle service en een uitstekende fiets te leen!

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Verkeerde strips in auto waardoor schade aan deuren en portier. Bij herstel hiervan alleen maar overeen gespoten, schade nog zichtbaar. Vervolgens een vrije dag moeten regelen omdat ze dit overnieuw gingen doen. Enorm onvriendelijk behandeld door het ingehuurde bedrijf. Die vonden maar dat dit goed genoeg was en dat het niks ging doen die schade. Uiteindelijk met enorm veel tegenzin geholpen. Ben er uiteindelijk nog steeds niet tevreden over, over de weg gewerkte schade die Dacia heeft veroorzaakt.
Auto voor problemen afgeleverd. Vervolgens kom je hem ophalen en blijkt er 200 km mee gereden te zijn zonder te communiceren. Terwijl die alleen een update nodig had.
Leenauto meegekregen, bleek een dood dier onder de motorkap te zitten. Het was niet uit te houden in de auto van de stank. Dit hebben ze op voorhand niet gecheckt en bij terugbrengst wou niemand zijn vingers eraan branden. Kreeg vervolgens ook geen nieuwe leenauto meer mee, moest maar een fiets pakken.
Telefoon koppelt niet met de app, dit moest ik maar accepteren omdat dit toch niet belangrijk is.
Problemen met het scherm, kunnen niet worden opgelost omdat er niet de juiste upgrade voor beschikbaar is.
Al vele malen de auto moeten terugbrengen en vrije dagen moeten inleveren voor deze aankoop bij Dacia. 1x nooit meer. Als ik de auto kon inruilen voor een andere zou ik dit zo doen. Puur omdat het mij niet langer lekker zit om te rijden met een opgelapte schade onder de deuren en een niet koppelend systeem die ook nog eens vaak uitvalt of enorm traag opstart (na 5 min rijden), of vastloopt de gehele rit en dan gerestart moet worden.
Ik heb het dan over de nieuwste Dacia Duster gen 3 hybride 1.6.

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Altijd klopt het wat er afgesproken is . nette en behulpzaame mensen aan de balie

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
deze lag los op de rand bij het slot van motorkap, met veel geluk dus niet kwijtgeraakt!

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven
Na 2,5 jaar niet goed geholpen worden op de (inmiddels) gesloten locatie van Hedin in Nuenen, een zeer positieve eerste ervaring op gedaan bij de locatie in Eindhoven. Vriendelijk personeel, inplannen van onderhoud en het beantwoorden van vragen ging erg soepel, snel en dachten fijn mee om APK/onderhoud te combineren van onze Jogger. Nog even gezellig gekletst met de vestigingsmanager.