Tapijttegels besteld die ik weer retour wilde sturen. Voor 4 pakketten ontving ik slechts 1 retourlabel. Na contact per email toch 3 retourlabels ontvangen. Dus dat is dan weer prima geregeld!

1. Online marktplaats

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

We're an online eCommerce retailer selling a variety of great quality and value items, Yes those two words can be used in the same sentence. We pride ourselves on delivering great customer service and advice to all our customers. We would love to hear your feedback both positive and negative it all helps us to improve our service.

3,3

Gemiddeld

1K reviews

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Wasrek besteld

Wasrek besteld, maar voor de helft geleverd. Schijnbaar is het pakket in twee delen verstuurd en zweeft het tweede pakket nog ergens anders in de wereld. De klantenservice mail sporadisch terug, maar een echte oplossing komt er niet. Ik zie nu pas alle slechte reviews, zeg maar dag tegen je centen.

13 januari 2026

Goedemorgen,

Kunt u een e-mail sturen naar support@monstergroupuk.co.uk met de details van uw bestelling en een telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken?

We willen dit zo snel mogelijk voor u oplossen en helpen u graag verder.

Monster Customer Support

Tapijttegels besteld die ik weer retour…

26 januari 2026

Goedemiddag Mario,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Onze excuses voor het feit dat we in eerste instantie het verkeerde aantal retourlabels hebben gestuurd.

Jamie
Klantenservice
Monstershop

Tweedehands in plaats van nieuw

Ik bestelde een set tafelpoten maar wilde er vanaf zien. Volgens de website van monstershop kon ik de bestelling annuleren voordat het was verzonden. Dat heb ik gedaan, geen reactie en de poten werden toch geleverd. Bij uitpakken bleken alle 4 de poten beschadigd, het leek alsof ze gebruikt waren. Op de Nederlands site staat een e-mail adres, maar kreeg de mail retour: het e-mail adres bestaat niet. Voelt een beetje alsof ik ben opgelicht, daarom wil ik geen vervangend product maar gewoon mijn geld terug.

29 oktober 2025

Goedemorgen Mirjam,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Het spijt ons zeer dat je niet tevreden bent over ons!

Kunt u een e-mail sturen met de details van uw bestelling naar support@monstergroupuk.co.uk met als onderwerp TP-311025?

We willen dit zo snel mogelijk voor u oplossen.

Onze excuses voor het ongemak.

Buizen voor reiniging dakgoot

Had op 20-10-2025 wat besteld en het werd geleverde op 23-10-25. Supersnel, alleen jammer dat ik geen melding kreeg van de vervoerder. Ze stonden spontaan voor de deur ( was gelukkig thuis)
Maar verder perfect.

23 oktober 2025

Goedemorgen Hans,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo'n positieve beoordeling achter te laten! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring en kijken ernaar uit om in de toekomst weer met u samen te werken!

Ontzettend slechte service

Ontzettend slechte service. Ik heb een product teruggestuurd dat ze op 21 juli ontvangen hebben, en heb hier nog steeds niets over gehoord. Ik probeer hen al 3 weken hierover te bereiken, maar krijg geen reactie, dit is echt onaanvaardbaar. Ik raad volledig af om hierbij iets te bestellen!

12 augustus 2025

Good afternoon Kato,

We're very sorry to hear about your experience and completely understand your frustration.

Please rest assured that someone from our Head Office team is currently handling your case and will be in touch.

We truly value your feedback and are committed to making this right. If there's anything else you'd like to share in the meantime, please don’t hesitate to get in touch directly.

Monster Customer Support

Op de website staat dat alles wat voor…

Op de website staat dat alles wat voor 15u besteld wordt dezelfde dag wordt verzonden. Ondertussen is het een volledige week geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst en deze werd nog steeds niet verzonden.
Ik wilde telefoneren voor een stand van zaken maar het nummer op de website is niet meer toegekend. Toen ik mailde kreeg ik een mail terug met de vraag naar mijn exacte adres. Ik heb dit meteen beantwoord en nu hoor ik niets meer.
Ik wil de bestelling graag deze week in huis of anders wil ik ze annuleren en mijn geld terug.
Ik ben momenteel uiterst ontevreden over deze webshop en raad hem dan ook niet aan. Ze doen absoluut niet wat ze beloven!!!

7 juli 2025

Goedemiddag Nikki,

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en we begrijpen uw frustratie volledig.

Wees gerust, iemand van ons hoofdkantoorteam behandelt uw zaak momenteel en heeft contact met u opgenomen.

We hebben u laten weten dat het artikel vanwege de populariteit niet op voorraad is. Daarom hebben we uw bestelling volledig terugbetaald.

Monster Klantenservice

Monsterhandel is een scam bedrijf

Dit bedrijf heeft ons een 2e hands dj booth opgestuurd waar alle popnagels van de scharnieren zijn afgebroken. Na contact bieden ze een vergoeding aan van slechts €21,-
Hier niet mee akkoord gegaan. Uiteindelijk laten ze niks meer van hun horen. Dit bedrijf licht mensen op. Niet bestellen !!!

1 mei 2025

Goedemiddag,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over ons!

Kunt u een e-mail sturen met de gegevens van uw bestelling naar support@monstergroupuk.co.uk met als onderwerpregel TP010525-03?

We horen graag van je!

Monster Klantenservice

Slecht bedrijf!Probeer al 5 dagen een pakket terug te…

Probeer al 5 dagen een pakket terug te sturen. Deze kwam gehavend aan. Monstershop reageert nergens op. Slechte service en vreselijk lange levertijd. Bestel hier niks mensen. Onbetrouwbare webshop. Ik ga er een advocaat op zetten.

1 mei 2025

Goedemiddag,

Kunt u een e-mail sturen met de gegevens van uw bestelling naar support@monstergroupuk.co.uk met als onderwerpregel TP010525-02?

We horen graag van je!

verzendinfo is verzonnen

deze belofte "Bestel vóór 15:00 uur voor verzending op dezelfde dag." is een grove en flagrante leugen. Na 3 dagen is er nog steeds geen track and trace beschikbaar. Is Monster een dropshipper?

4 februari 2025

Good morning,

Thank you for taking the time to leave a review. We are very sorry you are not happy with us!

Please could you send an email with the details of your order to support@monstergroupuk.co.uk using the subject line TP070225?

We would like to get this resolved for you as quickly as possible.

We are very sorry for this inconvenience.

We look forward to hearing from you!

Monster Customer Support

Mega slechte service van deze verkoop…

Mega slechte service van deze verkoop partner van bol.com.

Absoluut niks kopen!
Reageren niet op mails van bol of telefoongesprekken. Service bar en bar slecht

6 december 2024

Goedemorgen Dennis,

We hebben het nagekeken en lijken geen correspondentie te hebben van de e-mail die aan uw bestelling is gekoppeld. Onze telefoonlijnen zijn ook volledig open van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Kunt u een e-mail sturen met de gegevens van uw bestelling naar support@monstergroupuk.co.uk met als onderwerpregel TP061224?

Monster Klantenservice

Heb een spiegel besteld maar niks…

Heb een spiegel besteld maar niks ontvangen terwijl er staat dat die vandaag (14-10-24) moeten aankomen maar geen update gehad hoop dat ie nog komt

14 oktober 2024

Goedemorgen Merri,

Kunt u een e-mail sturen met de gegevens van uw bestelling naar support@monstergroupuk.co.uk met als onderwerpregel TP141024?

Ultrasoonreiniger

Ik had een utrasoonreiniger besteld,de dag erop kwam de koerier een pakket afleveren,mooi op tijd dacht ik, maar het was helemaal wat anders dan wat ik besteld had.
Na een paar mailtjes is alles netjes opgelost.
Heb nu het juiste apparaat thuis.

29 juli 2024

Goedemiddag Klomp,

Kunt u een e-mail sturen met de details van uw bestelling naar support@monstergroupuk.co.uk met als onderwerpregel TP310724?

Monster Klantenservice

Supersnelle en keurige levering!

Supersnelle en keurige levering!! Werd keurig op de hoogte gehouden, allemaal top!!
Het bestelde artikel was ook prima, kortom, een aanrader!!
Monstergroup.nl

26 juli 2024

Goedemiddag Joëlle,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om zo'n positieve beoordeling achter te laten! We zijn blij dat u tevreden bent met de ervaring die u heeft gehad en we kunnen niet wachten om in de toekomst weer met u samen te werken!

T-Rax; mooie stellingkast

Vooraf aan de bestelling correspondentie gevoerd inzake de T-Rax stellingkasten.
Keurig antwoord gehad en uiteindelijk besteld in het blauw.
Mooie stelling, in mijn geval bedoeld voor mijn verzameling in een hoekopstelling en een aansluitende aparte zijstelling met koppelstukken. Je kan deze stellingen zowel in één geheel opzetten, als in twee afzonderlijk lage stellingen. Mooie kleuren.

12 juli 2024

verkeerde levering geen probleem

Na een verkeerde levering, regelde de monstershop heel snel de retour-label en alles werd snel geregeld. Sympathieke communicatie en goede kwaliteit.
Daarnaast werd een teveel gestuurd artikel geschonken aan onze stichting. Fantastisch gebaar,wat blijkt geeft van maatschappelijke betrokkenheid!

23 januari 2024

Goedemorgen Sander,

Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om zo'n positieve beoordeling achter te laten! We zijn blij dat u tevreden bent met de ervaring die u heeft opgedaan en we kunnen niet wachten om in de toekomst weer met u samen te werken!

Fijne dag nog!

Lieve groeten,

BELACHELIJK SLECHT

BELACHELIJK SLECHT
geen correct telefoon nummer in nederland , geen fatsoenlijk antwoord op een vraag ,en wie het moet leveren is ook nog de vraag (een bericht GLS ander bericht UPS).
HOE DOM KAN JE HET MAKEN
en geen idee wanneer mijn BETAALDE spullen binnenkomen.

18 december 2023

Goedemiddag Jan,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​beoordeling achter te laten. Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent over ons!

Kunt u een e-mail sturen met de details van uw bestelling naar support@monstergroupuk.co.uk met als onderwerpregel TP201223? Wij willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

Wij horen graag van u!

Met vriendelijke groeten,
Monster-klantenondersteuning

Op 30/10/2023 een rek besteld en nog steeds niet ontvangen!! Geen rek en mijn geld kwijt!

Heb een opbergrek besteld op 30/10/2023 en dit is bij levering beschadigd door de chauffeur bij het uitladen. Het wordt direct terug meegenomen/geretourneerd. Ze stellen dan voor om een nieuw rek op te sturen of mijn geld terug over te schrijven. Maar dan begint de ellende pas echt! Ondertussen zijn we drie weken later en nog geen geld of opbergrek. Van Monstergroup/monstershop geen reactie meer ondanks talrijke mails van mijn kant. Ik wil via deze weg iedereen waarschuwen, dit zijn echte oplichters!!!

30 oktober 2023

Goedemiddag.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. Het spijt me heel erg dat je niet gelukkig bent met ons!

Kunt u een e-mail sturen met de details van uw bestelling naar support@monstergroupuk.co.uk met de onderwerpregel TP20N23? We willen dit zo snel mogelijk oplossen.

Het spijt me voor dit ongemak.

We kijken ernaar uit om van u te horen!

Monster Klantenservice

2 weken wachten en nog niks ontvangen!

ik heb 2 weken geleden een machine voor mijn bedrijf besteld wat volgens de webshop op voorraad was, na 3 dagen gewacht te hebben en niks ontvangen ben ikzelf maar eens gaan bellen.
toen kreeg ik te horen dat het niet in Nederland op voorraad was dus dat ik maar moest wachten tot het hier wel weer op voorraad was.
inmiddels weer anderhalve week verder en nog steeds niks van monstershop vernomen, zeer jammer dit nadat ik wel een hoop goede ervaringen lees van deze shop.
ik hoop dat ik mijn pakketje toch nog snel mag ontvangen, maar dit is wel de eerste en de laatste keer bij dit bedrijf!

16 april 2023

Good morning,

Thank you for taking the time to leave a review. I am very sorry you are not happy with us!

Please could you send an email with the details of your order to support@monstergroupuk.co.uk using the subject line TP140423? We would like to get this resolved for you as quickly as possible.

I am very sorry for this inconvenience.

We look forward to hearing from you!

Monster Customer Support

Nadat mijn tuinkas niet op voorraad…

Nadat mijn tuinkas niet op voorraad bleek toen ik deze eenmaal besteld en betaald had, kwam ik in veelvuldig contact met X-andra van de klantenservice.

Deze uiterst vriendelijke dame heeft gedurende het traject op geweldige wijze via e-mail gecommuniceerd.

Het voorstel vanuit de klantenservice was een fikse financiële compensatie, en twee weken geduld.

Vanmiddag is mijn tuinkas in goede en verzorgde orde ontvangen.

Monstershop DANKJEWEL voor de geboden oplossing en mooie service.

5 april 2023

Good afternoon Jan,

Thank you so much for taking the time to leave such a positive review! We are glad you are happy with your order and we can't wait to work with you again in the future!

Have a monster day!

DIKKE PLUIM!

Als iedere (web)winkel zo'n fantastische service bood als Monstershop, dan was dit echt een mooiere wereld. Zeldzaam dit! Je wordt niet alleen heel serieus genomen, maar als je een klacht(je) hebt, dan word je op alle mogelijke manieren tevreden gesteld. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n fantastische service meegemaakt en dit bedrijf verdient eigenlijk gewoon een hele grote bos bloemen. DIKKE PLUIM!

19 mei 2022