Over F ord Nederland ben ik niet te spreken! Maken fout op fout. Gelukkig heeft van Mossel Herten elke keer geprobeerd de fouten op te lossen door een passende oplossing voor te stellen waar ik super... Toon meer

De uitgevoerde service is goed, alleen het nakomen van afspraken achteraf is onvoldoende. Wacht nog steeds op een terugkoppeling inzake het Ford Assistance nummer van Duitsland.
Onze beste gezinskeuze. Verkoper heeft me indertijd de auto verkocht die het beste bij mijn wensen paste. De auto heeft daardoor een meerwaarde gekregen waar ons hele gezin inclusief onze hond plezi... Toon meer
Ontzettend professioneel en eerlijke zakenlui. Nieuwe auto besteld, en erg duidelijk en transparant bij het samenstellen. Alle tijd genomen en genoeg uitleg. Ook erna aantal keer in contact geweest o... Toon meer
- #2 van de 2 beste bedrijven in Ford-dealer
Over Van Mossel Ford - Roermond
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Sodaweg 3, 6049 CM, Herten, Nederland, Nederland
- 0475 316 161

Profiteer nu van topdeals!
Vraagt klanten om een review
Luister naar de klacht en dan ook…
Luister naar de klacht en dan ook uitvoeren
Linker ruitensproeier doet het vanaf begin af aan al niet goed
2 x gemeld in den bosch en 1 x in Roermond
Werkt nog steeds niet
Ik werd gewezen op een mogelijk…
Ik werd gewezen op een mogelijk probleem dat onder de garantie viel. Daar is vervolgens een afspraak voor gemaakt en alles is netjes afgehandeld.
Alle reparaties goed uitgevoerd.
Er is na het zetten van de handtekening…
Er is na het zetten van de handtekening veel mis gegaan. Veel ms gegaan. Teveel om dit te vernoemen.
De verkoopster heeft dit toegegeven en bij het afleveren van de auto dit geprobeerd goed te maken. Dit is deels gelukt, maar het vertrouwen is er jammer genoeg niet meer.
2x terugbelverzoek niet teruggebeld
2x een verzoek achtergelaten wederom niet teruggebeld. Wat een balletent
Vriendelijke niet opdringerige…
Vriendelijke niet opdringerige verkoopster die de tijd nam om alles door te nemen.
100% tevreden
Erg prettig ontvangst met vriendelijke medewerkers achter de servicebalie. Werkzaamheden worden snel en professioneel uitgevoerd.
Onderhoud netjes volgens afgspraak
Altijd goed, kleine beurt en APK
Zeer prettig geholpen en geen vraag is te veel. Ze zoeken het graag voor je uit. Weer een kleine beurt en APK, kunnen weer vooruit.
Goede ervaring geheel op het conto van…
Goede ervaring geheel op het conto van Juul Smeets. Deskundig advies. Communicatief sterk - geen ‘gladde praatjesmaker’ zoals veel van zijn collega’s elders- Komt afspraken na.
Mooi bedrijf
een zeer gewaardeerd bedrijf je wordt er vriendelijk behandeld en snel geholpen ,en voor advies voorzien
omdat er bij problemen altijd een…
omdat er bij problemen altijd een klantvriendelijke oplossing wordt gezocht