Banner for Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn Reviews 64

4,5

Oude Apeldoornseweg 40a, 7333 NS Apeldoorn, Nederland, NL

Bij Van Mossel Jaguar Land Rover Apeldoorn wordt er geluisterd en meegedacht en dat stellen mijn vrouw en ik zeer op prijs. De medewerkers zijn vriendelijk en de service is prettig. Onze ervaringe... Toon meer

Prima ervaring! Ik heb mijn Jaguar XF wel verkocht inmiddels, vanwege de vele benodigde en dure reparaties ieder jaar (€7.400 in 3 jaar tijd): camera defect, knalpot die plotsklaps onder de auto uit v... Toon meer

Ben als niet klant door Tino Teunissen, vestigingsdirecteur van JLR Apeldoorn, uitgenodigd voor een Customer Panel meeting waar ze eerlijke feedback vroegen over de auto's maar ook over de klante... Toon meer

1. Autodealer
  6. Verkoper van tweedehands auto's

Info over Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Jaguar Land Rover:
Van Mossel is officieel JLR-dealer en heeft vestigingen in Apeldoorn, Groningen en Zwolle

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Oude Apeldoornseweg 40a, 7333 NS, Apeldoorn, Nederland, Nederland

• 055 368 2847
Promotion box for Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Ontdek onze JLR voorraad & service

Bekijk onze actuele Jaguar en Land Rover voorraad en services!

4,5

Uitstekend

Fijne ervaring

Prima ervaring, fijn geholpen. Netjes welkom geheten en wat te drinken aangeboden in een fijne en rustige wachtruimte.

27 januari 2026

Vriendelijk en prettige service

De medewerkers zijn vriendelijk en de service is prettig. Onze ervaringen zijn altijd positief geweest.

3 februari 2026

Gastvrijheid en kennis

Vakkundige dealer met altijd een vriendelijk en gastvrij ontvangst. Hier voel ik mij geen nummertje en herkennen zij mij bij naam. Ik kom hier met plezier mijn auto brengen. Complimenten aan het team in Apeldoorn!

6 januari 2026

Super tevreden!

Van de ontvangst bij binnenkomst, het persoonlijke contact, tot en met het leveren van de werkzaamheden, super tevreden!

26 december 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze persoonlijke aanpak en de geleverde werkzaamheden! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Commercieel cluster directeur

Afhandeling garantie van mijn Audi bij…

Afhandeling garantie van mijn Audi bij een van Mossel zeer omslachtig. Auto 3 dagen kwijt geweest voor vaststelling probleem en daarna nogmaals 3 dagen voor het vervangen van het onderdeel. Daarvoor de auto al een dag kwijt geweest waar men heeft vastgesteld dat de auto toch naar hun Audi specialist moet. En dan ook nog het 2e probleem vergeten door te geven. Kon ik nog een keer terug.

12 december 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Het spijt ons te horen dat de garantieafhandeling van uw Audi zo moeizaam is verlopen. We vinden het vervelend dat de reparatie zo lang heeft geduurd en dat het probleem toch bij een Audi dealer zal moeten worden opgelost. We nemen uw feedback serieus en zullen intern bespreken hoe we onze processen kunnen verbeteren. Dank voor uw tijd en feedback!

Tino Theunisse
Vestigingsdirecteur

Top service

Top service! Vriendelijk en behulpzaam personeel.

3 december 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Wat fijn om te horen dat onze service en ons personeel zo behulpzaam waren! Hartelijk dank voor de mooie woorden.

Tino Theunisse
Vestigingsdirecteur

Proberen altijd er voor je te zijn

Proberen altijd er voor je te zijn

19 november 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Fijn om te horen dat we er voor u kunnen zijn. Dank voor uw feedback!

Commercieel cluster directeur

Zeer klantgerichte en klantvriendelijke…

Zeer klantgerichte en klantvriendelijke service

19 november 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Wat fijn dat onze klantgerichte en klantvriendelijke service zo gewaardeerd wordt. Hartelijk dank voor uw feedback!

Commercieel cluster directeur

vriendelijke verkoopster met top…

vriendelijke verkoopster met top advies. Defender is fantastisch.

12 november 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Wat fijn dat onze verkoopster Vivian zo behulpzaam was en dat de Defender aan uw verwachtingen voldoet! Dank u wel voor de mooie woorden.

I-Pace

de ontvangst was uitstekend zoals altijd
duidelijke communicatie inzake de mogelijkheid het probleem op te lossen.

10 oktober 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Wat fijn dat de ontvangst zo goed was en de communicatie duidelijk. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de geboden oplossing. Dank voor uw feedback!

Commercieel cluster directeur

Vanaf het moment afspraak maken tot het…

Vanaf het moment afspraak maken tot het moment ophalen, allemaal keurig gecommuniceerd naar de klant toe

4 oktober 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Fijn om te horen dat de communicatie over de afspraak en het ophalen goed is verlopen. We waarderen uw positieve feedback enorm en danken u hartelijk!

Een fijne ervaring

Professioneel, vriendelijk, leuk, beleefd en betrouwbaar, met een vleugje humor. Beter wordt ‘t niet.

1 september 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring met ons heeft gehad! We zijn blij dat u onze professionaliteit, vriendelijkheid en humor waardeert. Dank voor de mooie woorden en het vertrouwen.

Was weer top

Was weer top! Organisatie sfeer alles!

28 september 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Fijn dat alles naar wens was! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Zeer klant vriendelijk

Zeer klant vriendelijk
Ondanks geen afspraak met werkplaats
Probleem gelijk verholpen
En leenauto beschikbaar
Top

6 september 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn! We zijn blij dat het probleem snel verholpen is en dat we u een leenauto konden aanbieden. Dank voor de mooie woorden.

Prima ervaring met de aankoop

Prima ervaring met de aankoop

1 augustus 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Fijn dat onze aankoopervaring zo positief was! We waarderen uw feedback enorm, wel benieuwd naar hoe we de 5e ster kunnen verdienen?

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze garage en service. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Commercieel cluster directeur

Ik wordt doodziek van de niet aflatende…

Ik wordt doodziek van de niet aflatende beoordelingsvragen vanuit van Mossel.

Verder ben ik zeer tevreden. Maar we hebben met veel meer klanten die zich hier aan ergeren besloten elke keer de laagste score te geven totdat het ophoudt.

26 juli 2025

Geachte heer Vreekamp,

Het spijt ons te horen dat onze beoordelingsvragen als storend worden ervaren.
Helaas kan ik niets veranderen aan de hedendaagse digitale wereld met alle gevraagde en ongevraagde informatie waaronder ook enquêtes. Dit is namelijk niet alleen iets vanuit Van Mossel of JLR.
Zoals u in uw mail ook aangeeft bent u wel erg tevreden over onze medewerkers.
Dat vinden wij natuurlijk het aller belangrijkste en daar blijven wij ons ook voor inzetten!

Commercieel directeur

Prima service

Prima service

25 juli 2025

Antwoord van Van Mossel Jaguar Land Rover - Apeldoorn

hartelijk dank voor deze beoordeling