Nelson Mandelalaan 3, 5222 AH Den Bosch, NL
Netjes ontvangen door baliemedewerker. Is uitgelegd welke werkzaamheden uitgevoerd zouden worden. Bij bijzonderheden zou men contact opnemen met mij . Bij ophalen van de auto bleek dat ze de gewas... Toon meer
Ik merkte dat een lampje linksvoor van mijn Dacia Duster het niet meer deed. Motorkap open en behalve dunne vingers leek speciaal gereedschap nodig, On-the-fly naar de garage en als een Drive-Inn w... Toon meer
Fijne omgeving en gesprek voor het kopen van een auto. Ondanks ons spontane bezoek aan de vestiging konden we een testrit maken en is er een offerte gemaakt. Uiteindelijk snel en makkelijk een akkoord... Toon meer
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Nelson Mandelalaan 3, 5222 AH, Den Bosch, Nederland
Vriendelijk goed geholpen

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch
Bij bijzonderheden zou men contact opnemen met mij .
Bij ophalen van de auto bleek dat ze de gewassen en gestofzuigd hadden.
Top bedrijf Hedin !

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch
Goede communicatie, vriendelijk personeel en er word naar je geluisterd. Altijd tevreden.

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch
Wij kwamen met een lekke achterband en binnen 45 minuten waren we geholpen,dus complimenten voor de snelle service.

Ontvangst..Perfect
Beurt +APK... Perfect
Belletje dat auto klaar is..Perfect
Maar.. ik heb mijn auto bij Hedin gekocht en in mijn overeenkomst afgesproken dat ik de kosten van de APK niet hoef te betalen. Ze hebben het zelfs op de werkbon geprint! Al 4 JAAR op een rij staat de kosten van de APK op de factuur. Uiteraard wordt dit netjes aangepast en in mindering gebracht maar ik irriteer me er gewoon mateloos aan. Er is een afspraak gemaakt en hou je er aan ! Een voutje kan altijd maar 4x op een rij.... dat is desinteresse in je klant. En ja ik ben niet de grootste klant maar wil gewoon eerlijk behandeld worden.

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch
Op mijn verzoek er zorg voor gedragen dat beurt vroeg in de middag was uitgevoerd.

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch
Super duidelijke communicatie over afspraken en prijzen, komen hun woord na en auto is weer perfect in orde

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch
prettig behandeld. snel geholpen . prijs nauwelijks hoger als bij andere garages. Dan dus liever een merkgarage

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch
Duster van okt 2023. Onder garantie vorig jaar september deurrubber vervangen. Rubber weer bijna stuk maar krijg te horen dat er maar 1 jr garantie op onderdelen zit. Hoezo coulant ? Tevens ongevraagd auto (niet goed) gewassen. Ruitensproeiervloeistoftank zat helemaal vol maar wel standaard op factuur.

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch
Ik ben er niet geweest ik heb mijn Duster in geruild voor een nieuwe

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch
De rekening was wel erg hoog
Er is 50 euro in rekening gebracht voor de leenauto
Wij wonen op steenworp afstand van de garage
Met een taxi was ik goedkoper uit geweest
Weten nog niet of we nog gebruik zullen maken van uw garage

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch
Duidelijke offerte ontvangen vooraf. Banden wissel gratis gedaan. Uiteindelijke onderhoud goedkoper dan offerte.

Antwoord van Dacia-dealer Hedin Automotive - Den Bosch
Omdat ik ziek ben zaten we met ziekenhuisbezoek terwijl mijn auto nog bij jullie stond er was door jullie snel een leenauto geregeld er werd goed meegedacht.