Super vriendelijke en deskundige mensen. Maar mijn indruk is dat door fusies en overnames er een mega bedrijf is ontstaan met twee belangrijke nadelen: 1. focus op synergien waardoor dienstverlenin... Toon meer
Leidsevaart 576, 2014 HT Haarlem, NL
Alleen de ontvangst al. Er waren 4 ontvangstbalies dus iedereen was snel aan de beurt. Vervolgens werd de monteur gehaald die aan mijn auto zou werken en die sprak door wat er allemaal ging gebeuren e... Toon meer
korte termijn afspraak, meerijden om te begrijpen, snelle afhandeling en mooie schone auto terug toen deze gereed was. de tweede monteur die de banden en uitlijning ging doen wist alleen niet van de d... Toon meer
Ik kon voor n lekke band nog dezelfde dag terecht en omdat het niet meer repareerbaar was zaten er de volgende dag al 2 nieuwe banden onder
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Leidsevaart 576, 2014 HT, Haarlem, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
1. focus op synergien waardoor dienstverlening is gecentraliseerd met als gevolg veel afstand tov de klant (denk aan chatbots)
2. structurele onder capaciteit waardoor wachttijden voor simpele handelingen (bandenwissel, eenvoudige reparaties) enorm zijn opgelopen. Maanden wachttijd is meer regel dan uitzondering.
Een en ander weerhoudt mij er van om hier mijn nieuwe auto te kopen igg.

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Zeer vriendelijke behandeling, goed meegedacht betr. tijdstip van servicebeurt (na grote reis)

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Goed gecommuniceerd, tijdig voorbereid, goed uitgevoerd en correct afgehandeld.

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Fijne zaak. Snelle afhandeling, servicegericht en uiterst klantvriendelijk. Alles professioneel.

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Bijzonder vriendelijke benadering. Ik ben onveranderd zeer enthousiast over De Volvo dealer in Haarlem. Hulde !!!

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Een fijne ervaring. Jullie zijn altijd eerlijk met welk onderhoud wel en niet nodig is. Ook aan de balie word ik altijd vriendelijk te woord gestaan.

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
De algehele ervaring als klant van Hedin vind ik wat tegenvallen. Het is net of men bij Hedin niet blij met je is.

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Afspraak maken is makkelijk en efficiënt, service en communicatie waren uitstekend.

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Naar mijn mening is alles goed gecontroleerd enz.
Personeel correct en hulpvaardig.

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Prima service en eerlijke prijzen.
Altijd oplossing die goed is voor de auto en de portemonnee

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Snelle service ondanks alle drukte en prettige service medewerker

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Zoals altijd bij deze garage goede en snelle en prettige hulp

Vriendelijk personeel.
Minpuntje is de lange tijd om een afspraak in de agenda te krijgen.
Ook is een gemelde storing na één week weer teug gekomen.

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Prima service en aandacht, vriendelijke medewerker en fijne wachtruimte. Top.

Antwoord van Volvo-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Mijn ruitensproeier deed het niet meer. Kon gelijk langskomen. Kon er op wachten. En gefixt! Klasse!